söndag 16 oktober 2011

SKÖNASTE DAGEN

.

.

Japp jag myser runt i pyjamasen fortfarande! Det bästa med söndagar:) (pyjamasen med tillhörande morgonrock är en riktigt gammal sköning från Laura Ashley:)





Tjingeling sköna söndag!



Idag lyxar jag med en riktig slapparsöndag och softar bara runt här hemma och bakar och fixar med kort i ramar och lite annat smått och gott. Vi sov alla riktigt länge imorse (skönt) och åt sen brunch med bla äggröra, bacon och scones = gott! Skatterna leker just nu med sina söta vänner och solen strålar här i Småstaden så jag ska nog ta och klä på mig nu och gå ut i det underbara höstvädret:)

 (Dessutom lyssnar jag om och om igen på denna goding idag - såå himla bra!)



Ha en mysig söndag tjejer



KRAM



.

8 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Håller med, skönaste dagen, solen skiner och jag är också bara hemma och fixar för söndagmiddag med familjen ikväll, ha en skön söndag

Lisa höglind sa...

Hej
Visst är det härligt att få mysa och sova länge! Har tagit efter dig när det gäller brunch med bacon och äggröra på söndagsmorgnar eller förmiddag kanske man ska säga när klockan hunnit att bli över tio ibland. Passar mig utmärkt då jag har svårt att äta frukost och hellre äter lagat. Tack för att du inspirerar till så mycket!!!
Kram Lisa i Kungsbacka

@my casa sa...

Låter som en super söndag - så skönt!

inredningsgalen sa...

Gud vilken härlig bild! Ser så mysigt ut där du står i köket!!!
Håller med dig, underbara söndagar, gäller att ta vara på dagarna man är ledig o njuta av det soliga vädret så länge det går!
Ha en bra dag!!!

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Så härligt att glida runt i pyjamas och ta det lugnt på morgonen. Vilken underbar dag det har varit och än är den inte slut. :)) Blir lite fix här hemma o sen mys i soffan. Önskar dig en skön kväll. :)

MrsSunshine sa...

Älskar sköna långsamma söndagar!

Unna dig alltid sa...

Vi är på väg att byta kök, är det ni har från Kvänum? Har sett liknande från ikea nämligen.

Kram

elena nuez sa...

really love this pictures
and your style of life!!!

a big hello from Madrid,
elena