måndag 24 oktober 2011

TÄVLING - VINN BARNKLÄDER FRÅN H.T.K.A.F

.
.



Denna How to kiss a frog-klänning är ju bara såå fin! Perfekt till vinterns högtider med mörka tights eller strumpisar till:)









Hello sweeties!



Ikväll har jag det stora nöjet att presentera en finfin tävling där ni kan vinna ett presentkort på barnkläder för 700 kr hos underbara svenska märket How to kiss a frog!

Det du ska göra för att vara med och tävla är att berätta vilket barnplagg från HTKAF du vill vinna till din skatt och varför just detta vore perfekt!

Det går att tävla fram till söndag den 30:e oktober klockan 12.00.




LYCKA TILL!


.





93 kommentarer:

Veronica sa...

Hejsan!

Jag har verkligen fallit pladask för denna söta kjolen "Bahia skirt grey/powder/midnight".
& jag vet att min tös verkligen, verkligen skulle dansa, snurra, va prinsessa i så länge de bara skulle gå!

Just det där gammalmodiga stuket på kläder är de som om hon själv får välja väljer

Mvh Veronica

Marias Collage sa...

Verkligen fina kläder till ljuvliga ungar!
Jag gillar Holly Dress i grått, och tror min klänningsälskande prinsessa på 4 år hade blivit så fin i den! Klänning och leggings är det som går hem här :)
Ha det gott!

Anonym sa...

Vilken härlig bild och ljuvliga kläder!
Kul att du lägger in nya inlägg så ofta. Kollade nu innan jag stänger ner datorn för kvällen.
Tack för all inspiration!
/Jeanette H.

Anja sa...

Åhhhh!!! Ända sen jag såg den härliga kornblå klänningen som den asiatiska flickan bär på pressbilderna så har jag DRÖMT om den klänningen!
Den är sååå fiiin!!
Min rödlätta lilla Hedvig hade matchat din fina klänningen perfekt till sina klarblå ögon :)

Heja Hedvig!! :)

Varma kramar Anja

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle vilja vinna Holly dress dark grey till min dotter för att det är en klänning som skulle komma att bli mycket användbar under vinterns alla festligheter.

Mvh Amanda Sverre

Anonym sa...

Jag skulle välja att köpa den intensivt blå klänningen. Den skulle passa min fd mans lilla flicka Ellen. Kanske Ellen själv skulle välja klänningen på bilden...
/Ungdomarnas mor.

Anonym sa...

Med en bebis på gång i magen kommer jag med glädje shoppa loss hos hkf!!! OM det är en liten tjej där inne finns det massvis med söta små klänningar att frossa i! Blir det en liten söt kille så shoppar jag loss bland små söta skjortor i alla dess former !
Hoppas hoppas så kan bebisen få bli fin till jul!
Tack för en härlig blogg!

Kram malin

Siri sa...

Jeg har hatt en nydelig grå finbukse til min sønn fra How to kiss a frog, har vært veldig fornøyd med den, nydelig passform! Nå begynner den å bli litt liten så en ny finbukse ønsker jeg meg!

Emelie sa...

Ååh va kul! Jag vill vinna klänningen som flickan har på sig på bilden. Så trött på småstadens utbud, åker alltid till Stockholm för att shoppa till mina sessor.
Mitt mål är att alla barn inte ska se ut som små kopior i Hello Kitty tröjor!

/ Em

Marie sa...

Jag skulle vilja vinna den klarblå klänningen med utställda armar till min bonusdotter som är 6 år. Det skulle passa sessan perfekt mot hennes ögon som är i samma färg och hon älskar att klä upp sig och pimpa med alla möjliga tillbehör. Den klänningen skulle hon kunna ha när vi firar min moster som fyller 50 år i december!
Kram Marie

Lise-Lott sa...

Jag gillar verkligen "Body finesse white", snyggt och praktiskt med vitt nu när hon börjat äta själv!

sofie - mamma till William sa...

Jag skulle bla välja Cardi with rib blue/white. För att det är både snyggt och praktiskt med koftor till höst, vinter & vår & jag gillade verkligen den koftan :)

Kram Sofie
(sofieeklund@hotmail.com)

Anonym sa...

"Holly dress dark grey" för flickan - vilken snygg höstklänning! Den skulle man kunna använda själv (om den fanns i storlek "mkt större"). Och en snygg skjorta till pojken.
/Kaisa med tvillingar 2,5 år

Åsa sa...

Min skatt har vuxit ur nästan allt i sommar så fantastiskt söta Isora blouse white
hade blivit väl använd till alla julens aktiviteter : )
tack för en bra blogg, läser varje dag!

My everyday life sa...

Åh vad svårt det var att välja en, de är fantastiskt fina allihop. Men min favorit till min 5 åriga dotter är dock "Cindy dress lilac rose". Den vore perfekt till hennes efterlängtade 6 års kalas i december.
Tack för en supermysig blogg Petra :)
/Nina

Dronninghuset sa...

hei,
jeg falt pladask for Reina dress romantic, helt bedårende og i en dus farge! hvilke vakre klær... drømmegarderobe for en liten venn!

nyt førjulstiden,

klem TOVE

Ullis sa...

Malte shirt! Mitt hjärta brast av ödmjukhet när jag såg den. Så fin och kortet i sig - underbart. Min lilla buspojke som fyller 1 år nästa vecka är som gjord för dessa kläder. Och nu kan drömmen blir sann. Han skulle vara så fin på sin stora dag i sin egen mjuka murarskjorta!

Mia sa...

Du är ju bara så bra!! Vilka fantastiska tävlingar du har - WUNDERBAR!!

Belga Dress Dark Grey är ju bara så fin så underbar så Mollyig! Den skulle bli perfekt på min lillskrutta till jul och nyår...

Jag och min Molly håller tummarna hårt och hoppas att vi vinner...

Kram ♥

Anonym sa...

HTKAF gör sååååå fantastiska barnplagg! Och jag hade valt varsin killkofta (i vänstra bilden) till våra söner (6 & 7 år gamla). http://howtokissafrog.se/images/kollektionaw201011.jpg

KRAM Mirva
pojkmamman0405@hotmail.com

Anonym sa...

Åh helt ljuvliga kläder!! Älskar färgerna... Har två tjejer o är så trött på rosa o rött!! Den grå klänningen men en liten krage är helt underbar till höst o vintern! Tycker det är sött att klä flickorna i likadana klänningar... Vinner jag en kommer jag köpa en till minstingen oxå! :) kram Linda Andersson

Anonym sa...

Hej!
Jag vill vinna en Mindy Dress Powder/Grey.
Jag vill vinna en sådan klänning för att den är sagolikt vacker och för att det är den perfekta klänningen att ta fram de dagar då man vill att barnen bara ska klä på sig på morgonen, utan tjafs :-)!
Mvh Kristina L

Anonym sa...

Jag har en mycket kläd medveten 5 åring och hon älskar How to kiss a frog kläderna framförallt för att hon uppskattar att de är sköna sen snurrar det så fint i kjolarna när hon dansar omkring. Tidigare i höstats köpte jag kjolen i grått och en ljus blus och det vill hon alltid ha på sig när hon skall vara fin. Hade varit kul att ge henne ytterligare någon fin klänning, jag gillar klänningen Belga dress dark grey, men min lilla Tindra hade säkert gilla klänningen på tävlingsbilden (kunde inte hitta vad den heter på webbshopen.
Mvh

Maria J
Mvh

Anonym sa...

Alt er topp, helt etter min og min datters smak!!! Håper det kommer forhandler til Oslo snart!!!

Min lille prinsesse på 3 år ønsker seg Holly dress dark grey"!!!

LOVE, LOVE, LOVE

Anonym sa...

Hei Philia:)
Jeg ønsker meg den blå blå kjolen til min lille 4 åring!
Jenta mi har langt mørkt hår og brune øyner, så da synes jeg det er ganske fint med blått. Kjolen er jo bare helt skjønn, litt latina!
Heidi

Anonym sa...

How to kiss a frog gör verkligen jättefina kläder. Svårt att bestämma sig för ett plagg bara... =)

Men en favorit är Cindy Dress.
Skulle vara ursöt på min lilla sessa...

Kram från mig! /Erica

toves sammensurium sa...

ÅÅÅ får man være med selv om man bor i Norge?? Elkser klærne fra How to Kiss a frog,og hva med bildene fra julekolleksjonen,så herlige:))) Om jeg får vinner synes jeg Cindy kjole i Lilac car skjønn og kunne tenkt meg den til min egen pike:)
Så mange fine bilder,spesielt av din flicka du har på bloggen din:) Elsker den Chill jakken:)
Må legge bloggen din til i bloggrullen min skjønner jeg:)))
Her var mye inspirasjon!!!
toveklem:)

Ida sa...

Hej! Belga dress dark grey skulle vara så fin till vår dotter, hon blev storasyster i fredags så snart väntar det dop och då skall hon såklart få ha en riktigt fin klänning! Kram Ida

Anonym sa...

(guud vilken bra tävling!!!) OM jag vann så skulle jag välja Belga dress till min lilla 5-åring som VÄGRAR ha något annat än klänning. Så himla fin!!
Tack för en underbar blogg!

Kram Camilla B

Anonym sa...

Älskar Cardi with rib.( pojkar)till min lilla skatt som är jämngammal med din Bea;) Alltid så bra med cardigarns till hösten och ser också lite uppklätt ut ifall man hittar på nå kul på helgen! föresten, jättefin blogg!!!
mvh. Sara
sarahammar@hotmail.com

Jenny H sa...

Den jag skulle önska till mitt lilla charmtroll är den magiskt fina blusen i mörkgrått med vollanger och spets "Dia Blouse Grey". Den skulle min lilla skatt älska som blivit överförtjust i How to kiss a frogs kläder!

Tack för en fin blogg! Jenny H

Charlotte sa...

Jag tycker "Body Royal purple" är helt underbar och kommer passa vår lilla princessa som förväntas komma om 15 veckor alldeles perfekt! <3
Sen är det bara att vänta tills hon blir lite större så de ljuvliga klänningarna passar... Kram

Anonym sa...

Vilka underbara tävlingar du har!

Eftersom mina tjejer blivit lite för stora för dessa kläder skulle jag vilja ge "Loopy tunic liliac flower" till systers lilla sessa, tror den skulle passa henne perfekt.

Ha en bra dag!

Elinor
el.ny@hotmail.com

Anonym sa...

Jag och min älskade har bestämt oss för att gifta oss borgligt nu i vinter.. Äntligen ska det bli av och jag är så lycklig! Vår lilla tös på 6 år ska få bära någon fin klänning vid detta tillfälle och du visade just den perfekta på din fina blogg.. Just den howtokissafrog-klänningen skulle bli en liten dröm för en prinsessa som min <3

Ulrika E sa...

En cerise klänning hade varit superfin på min ljusa tjej. På fyraårs-kontrollen upptäcktes att hon ser illa på höger öga,vi har beställt fina glasögon och hon tränar med ögonlapp varje dag nu. Hon är superduktig trots att det är jättejobbigt för henne. Hade varit roligt att ge henne en fin pepp-present och den klänningen hade passat perfekt till hennes nya glasögon. Tack för en härlig blogg och härliga tävlingar!

Alexandra rae sa...

Hej, jag skulle jattegarna vilja vinna den klanningen som ar pa bilden pa din blogg till min lilla tjej Esme som fyllde fyra ar I helgen. Jag ar svensk men bor I England, sa sjalvklart vill jag garna ha svenska barn klader till min gullunge. How to kiss a frog verkar gora underbara klader till barn och Esme hade alskat den klanningen.
Jattebra blogg forresten.
Kram Fran Alexandra

Therése S sa...

Synd jag inte har barn eller haft på gång. De har så fina barnkläder så jag drömmer mig bort ett tag =)

Anonym sa...

Reina dress romantic skulle bli underbar på min yngsta dotter Tuvalisa (har jag inte sett den på Flisan:) Hon är i den åldern (3 år) då klänningar är det viktigaste i livet. Inte sällan blir hon lite ledsen på mig om hon tycker att min klänning är finare än hennes. Men det kommer hon inte att behöva bli här. Med denna klänning är det hon som är drottning!
Hälsningar Karolina i Partille

SollenkrokaBy sa...

Det jag skulle välja till mina tjejer är nog den mjuka vinröda klänningen Dress W pocket
http://www.howtokissafrog.com/shop/index.asp?action=viewarticle&department=4&clothinggroup=8&id=61
Mjuka material går hem och nu när jag ser att den är på Sale kanske jag köper den ändå om jag inte vinner!
Alla klänningar och kjolar och ja, allt är ju fantastiskt!

Anonym sa...

Galet härliga tävlingar du har,man vill ju vinna allihop!!

jag hade valt cardi´n till mina pojkar.ser härligt mjuk och skön ut. de behöver verkligen lite "finkläder" till julens alla sammankomster.blir tyvärr mest att man köper praktiska skol-dagiskläder:( Fast denna passar ju även där!!
dojjan74@hotmail.com

Anonym sa...

Bilderna och kläderna är ju så fina, tycker den som är på bilden i bloggen är finast, min lilla prinsessa skulle bli överlycklig och jag kan riktigt se henne göra danssnurrar i den och känna sig sådär jättefin, som nästan bara barn kan!
Caroline Hammarö

idha sa...

Min klänningsälskande 5-åring skulle äääälska klänning du har på bilden, så den håller vi en tumme för!

Den ser så otroligt mjuk och bekväm ut och ändå alldeles alldeles underbar!

petra sa...

Weiiii! Vilken chans! De här kläderna är ju så underbara att man önskar att de fanns i min storlek också! Mina tvillingtjejer är helt galna i glitter, glamour och klänningar...Om jag vann skulle jag välja den här, Holly dress dark grey
Dels för att den är HELT underbar och för att bryta av allt det där glittriga lite..;) Och så skulle jag "bara" behöva köpa en (de blir ju avis om batra en får:) med min lilla lön... Kram Petra

Sandra S sa...

Tack för att du berikar min dag med dina inlägg och alla fina tävlingar! Ett fantastiskt jobb du gör på bloggen! How to Kiss a Frogs skjortor till killar är helt ljuvliga! En sådann skulle jag välja till min prins.


Kram Sandra i Rolfstorp

Josefine sa...

Hej!
Min dotter som är lite frusen av sig i dessa hösttider, skulle behöva en skön kofta. Faktiskt även min son, som äääälskar att gå runt i snygga cardigans. Jag såg att det fanns en Lily Blouse till min tjej och att det till och med finns en snygg pojkkofta som heter "Cardi with blue rib" till lillkillen. Så om jag skulle vinna så är det dessa värmande plagg som jag skulle välja! Kram

Cecilia sa...

Skjortan Malte skulle passa min lille son perfekt! Mvh Cecilia

Cecilia sa...

...glömde skriva, eftersom den är så enkelt rar som allas våra oförstörda skatter är! Gillar materialen, och designen på alla How to Kiss a Frog:s plagg! Mvh Cecilia (igen)

Anonym sa...

Jag skulle välja Holly dress dark grey till min stora tjej. Hon är åtta år nu och alltid älskat klänningar, kjolar och liknande. Senaste året har det blivit mer jeans och tröja tjej av henne men när hon såg den klänningen sa hon helt spontant den vill jag ha mamma!
Så det vore så roligt att återigen få på henne en klänning som både hon och jag gillar!!!

Kram Cecilia

Sofia sa...

Åhh..How to Kiss a Frogs kläder är helt ljuvliga:) OM jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja den ljusrosa tunikan Isora, den tror jag min dotter som snart fyller 6 år skulle älska. Hon är en väldigt bestämd liten dam som vet precis vad hon vill ha på sig:-D Hon älskar fina blusar med leggings till. Många kramar från Sofia

Maria sa...

Min lilla pilutta som fyller 4 år den 30 oktober skulle bli överlycklig för den CHOCK(!)rosa klänningen(mamma Maria däremot kanske skulle valt den lite mer diskret grå klänningen med krås, men vad gör man inte för de små rosa-galna sessorna).

Ha det gott!

Maria

Anonym sa...

Hej! Jag vill så gärna vinna den söta rosa blusen Isora. BAra sa så söt o hade passat perfekt till min lila busunge. Kram Engla

Anonym sa...

Loopy tunic till världens finaste Rebecca! För att hon ändå alltid är glad för sina ärvda kläder....

Tack för att du förgyller min dag!
Catharina i Sigtuna

Totta sa...

Hej,
Jag skulle vilja vinna klänningen mindy (powder/grey/midnight) till min dotter som nu är 4 år (storlek 122). Hon är tokigt förtjust i att klä ut sig till prinsessa och vi har dagliga bråk om att utklädningskläder har man inte på sig till förskolan. Men en sådan här fin klänning från HTKAF tror jag skulle göra oss båda nöjda - fin prinsessklänning enligt doterns mått och vanliga kläder som går att tvätta och inte är tillverkade i svettig polyester enligt mina mammamått.
Må så gott!
Malin

Viktoria sa...

Hej!

Om jag vann skulle jag dela upp vinsten på mina två älsklingar.

Till min brorsdotter skulle jag köpa:
Cindy dress lilac rose

och till min systerdotter skulle jag köpa: Body ballet rose och
BASIC leggings choclate

Fina kläder! Dessa skulle vara perfekta för båda flickorna. Systerdottern behöver lite kläder inför julen och min brorsdotter är en lite söt gullunge som gärna svänger runt o dansar :D de är värda allt och eftersom jag inte har allt för mkt pengar skulle det vara skoj att skämma bort dem iaf :D

Anonym sa...

Oj vilken tävling igen! Vår Edith, 7 år, skulle absolut älska Reina Dress Romantic. Och mamma med ;-). Klänningen är söt utan att vara för sockersöt, lite annorlund och absolut perfekt. Liksom Edith själv.

Må så gott!

/Mia

Anonym sa...

Hej,
Min absoluta favorit bland barnplaggen hos HTKAF är: Cindy dress lilac rose.

Min dotter Bella, 10 år, hade varit fullständigt ljuvlig i denna. Min Bella är mycket intresserad av mode, men just nu är det tyvärr bara hängbyxor och one-piece som gäller. :-S

Enda chansen för mig att få henne ta på sig klänningar, är just en sådan här ljuvlig skapelse, som hon inte kommer kunna motstå.

För hur cool hon är är på utsidan, så är hon ändå fortfarande en liten prinsessa på insidan.

Kramar Nena

Anonym sa...

Ännu en superfin tävling! Någon gång kanske de är min tur att vinna så jag ger det ett försök:)
Om den superduperfina klänning som du visade på bilden finns för två åringar skulle jag önska en sådan(hittar inget namn på hemsidan)... Annars en Loopy tunic lilac flower! Måste tyvärr erkänna att vår budget inte medger andra klädköp än Hm/kappahl/lindex, fast inget ont om dom, dom har fina kläder men kan väl ibland kännas lite trista och vanliga! Så jag skulle verkligen bli glad för att få klä min lilla tjej i en fantastisk vacker HTKF klänning!

kram från Alexandra i Östersund

Ceciliaba sa...

Jag misstänker att min treåriga dotter Alexandra skulle bli jätteglad om jag vann den fina klänningen på bilden du visar! Den är i hennes favoritfärg lila och väldigt "flickigt söt" så som hon själv bestämt att hon gillar!

Lotta sa...

Hejsan!
Åh dessa kläder är ju så fina!
Min lilla prinsessa på 5 år fick syn på Mindy dress för några veckor sedan och den ville hon ha! Den är ju så fin! Det är inte ofta vi tycker samma om kläder ( pust! dessa fajter vi har om kläder)så denna klänning hade gjort både mor & dotter glada och skulle rädda oss från en o annan fajt :) Kram Lotta

Postadress Torslanda sa...

Jag tycker att klänningen Reina är ljuvligt söt! Både fina färg och fina mönster. En klänning som skulle passa min dotter till alla höstens kalas och även under december, utan att vara för julig. Ljuvlig helt enkelt! Sommarens finaste klänning var en How to Kiss a frog - gillades av både mamma och dotter. Håller tummarna för en höstklänning till lilltrollet.

Anonym sa...

Med lite tur kanske vår Lilleman kan få en DON shirt - White som han kan ha tillsammans med ett par häftiga byxor när vi gifter oss i januari!! Mvh Josse K

Maria Å sa...

Åh, vilken underbar tävling! Jag och min 3-åriga lilla pärla gillar verkligen Mindy dress! Har haft den i mina tankar enda sedan jag såg den för första gången, här på HoP. Jag gillar att HTKAF gör klänningar mm som är söta och tuffa på samma gång.

Vill även säga att din blogg inspirerar mig massor!

Anonym sa...

Heej!:)

Jag skulle såå gärna vilja vinna den blåa klänningen som har lite vida armar. (En flicka har den på sig på en bild på hemsidan) Min 5-åriga prinsessa skulle bli överlycklig! När hon dansar här hemma till musiken och till hennes "uppträdanden" som hon har för oss så är det väldigt viktigt för henne att kjolarna/klänningarna "snurrar fint":):) Vilken denna klänning ser ut att göra:)

Tack för en så inspirerande blogg nästan lite beroendeframkallad faktiskt:)

Ha en skön kväll!
Kram Sandra Andersson

Allt och/eller Inget sa...

Hej och tack för ännu en finfin tävling! Jag vill gärna vara med och tävla, om vi skulle vinna skulle jag bli SÅ glad över en volangkjol till min dotter som är 1,5 år. Varför vore just detta perfekt då?? Jo för jag har just köpt den lila bodyn med volangkrage och tajts i samma färg. Vad skulle kunna passa bättre än en volangkjol utanpå detta till vinterns högtider. Kram

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge mitt lilla bonustroll Mira 5år en Reina dress romantic om jag vann! hon är en riktig liten prinsessa som älskar klänningar, jag smyger då och då in lite godbitar i hennes garderob medans pappa Per tycker att det ska vara praktiskt.. =) Miras kommentar förra veckan under det dagliga klädbråket var: men pappa inga andra flickor har mjukisbyxor!! jag håller tummarna för att kunnna ge henne lite vardagslyx nu!

Annika Eriksson sa...

Belga dress dark grey
Jag lät vår skatt (Amelia 4,5år) välja och det blev Belga dress!
Amelia behöver verkligen påfyllning i sin garderob. Vi har många kalas och festligheter framför oss och då skulle en klänning från HTKAF komma till pass. Har prioriterat kläder till hennes lillebror ett tag nu så nu är det hennes tur! Åh det är en prinsesskänning va hennes kommentar...

Anonym sa...

Min lilla sessa skulle bli - om möjligt- ännu sötare i en Holly klänning.

KRAM
YVONNE i Nyköping

Johanna sa...

Varje morgon är det bråk vid påklädningen här hemma. Bara finklänning duger! Hade jag haft den super-fina klänningen på bilden hade det INTE blivit bråk. Så är det bara!!

Johanna

Anonym sa...

Oh my... Min älskling ska på årlig Nobelfest i skolan och skulle vara ENSAM om en Bahia skirt flerfärgad... Vilken lycka- att inte råka ha samma H&M klänning som ngn klasskompis!!! Håller tummarna massssssor...
Vickan

Anonym sa...

God kväll! Och vilka fantastiska tävlingar du har =)!!!

På min busiga och tokiga 1,5 åring hade Loopy tunic lilac flower passat perfekt!!! En klänning att både vara mysig och fin i =)

Kram Marie

Unknown sa...

Ååå, jag måste vara med!
Min lille pojkskatt skulle vara supersnygg i deras fina sommarskjorta och i deras snygga cardigans. Men om jag ska välja ett plagg så får det bli cardiganen från vinterkollektionen där pojken står ihop med en blond liten tjej.
Han skulle bli så fin i den!

Nu håller jag tummarna! :)
Kram Maria

Anonym sa...

Hej Philia!

Klänningen du lagt upp på bilden i inlägget är så söt och cool på samma gång! Eftersom min dotters garderob (som fyller 2 år på torsdag) mestadels består av praktiska (men i längden lite tröttsamt) långärmade t-shirts och mysbyxor för dagisbruk vore det fantastiskt att få kamma hem en sådan vacker kreation till alla kommande högtider!

Hej från Anna

Anonym sa...

Föll faktiskt alldeles speciellt för något bedårande ur förra årets kollektion, Autumn & winter 2010. Flickan i det ljusa långa håret prytt med en mörk blomma som finns på startsidan i kategorin jag nämnde ovan, alltså hon som håller i det vackra parasollet har ju en så vacker tunika/klänning på sig!
Den vore drömmen på en viss sessa härborta :)

Klänningen har mörk botten och en massa olikfärgade mindre blommor utströdda på sig (bredvid sitter en kille med en pälsmössa, ni förstår nog vad jag menar).

Klänningen är av rätta romantiska sorten
tänder på designen och faller för komforten
Vinner jag inte kommmer jag ändå aldrig glömma bort den!

Med förhoppningar om lite tur...
Elisabet A.
in_cava_vita@hotmail.com

Anonym sa...

Hei.
Favoritten er Loopy tunic ilac flower. Kjærlighet ved første blikk:) Og fordi datteren min kler slike farger så godt:)

Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja vinna klänningen på bilden men hittar inte namnet på den då den inte finns i shoppen!

Jag villvinna den tillmin egen prinsessa som idag är 4 år. När hon föddes så hade det intekommit en flicka på min sida i släkten på 35 år utan enbart små prinsar. Det ärsåfantastiskt roligt att köpa klänningar och flicksaker när man tidigare köpt pojkkläder.Extra roligt att hon själv älskar kläder och detaljer!
MAria i Borlänge

mariasvitabo sa...

Vill gärna vara med och tävla! Min dotter skulle vara så fin i Belga Dress! Den skulle passa henne då hon både kan vara fin och bekväm att leka samtidigt, helt bedårande!

Kram Maria

Jenny sa...

Kul tävling!

Jag hade gärna sett Loopy tunic lilac flower på min lilla tjej som fyller fem i januari!

Michaela sa...

Hej!
Vilken fin fin tävling;-) vill passa på att tacka för en mycket inspirerande blogg!! Alla kläder från htkaf är ju superfina så det är inte helt lätt att välja, men den mörkgrå klänningen med volang nertill och lite krage är riktigt fin! Skulle vara så fin på min 4-åriga lilla sessa när vi ska döpa vår andra lilla sessa;-)

Hälsningar
Michaela

Karlsson_Michaela@hotmail.com

Livet är Underbart sa...

Hej! Vilken härlig tävling, Petra! Jag skulle välja någon av alla fina klänningar som finns, har svårt att välja vilken ;) Nu när tjejen går ordentligt så frossar mamman i denna familj i klänningar <3 Våran go lilla prematura tjej<3 Bara det är en kjol el klänning med "snurr" i så älskar hon dom. Håller tummarna! kram Jenny

Stina sa...

Hej! Om jag skulle vinna så hade jag velat ha blusen " Isora blouse pink". Den är ju så söt!
Den hade varit perfekt för att jag hade gett den till min storasysters lilla groda. Hennes mamma är förtillfället arbetslös och kan därför inte unna henne sånt fint! Jag kan lova att med den blusen hade hon varit prinsens prinsessa på alla kalas varje gång! Och garanterad en uppskattad julklapp (kanske inte lika mycket som en leksak, men mjuka klappar uppskattas av mamma iallafall!) Tack för en fantastisk blogg med mycket inspiration och glädje! höstiga hälsningar. Stina

nielsen_stina@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Jag älskar den söta rosa blusen, hade varit perfekt till mitt lila troll Nora. Kram Engla

Anonym sa...

Hej,

Jag skulle vilja vinna den söta kjolen Bahia (eller den som syns på din bild för tävlingen..)till min söta systerdotter Ellen.
Då jag själv är mamma till två fina pojkar är det alltid extra kul att få handla lite tjej-tjeiga kläder. Min fina syster har också låtit mig få ärva kläder efter deras stora kille, vilket har varit guld värt och skulle vilja ge tillbaka en del :)

Hälsningar Susanne
susanne.lm.johansson@gmail.com

Anonym sa...

Hej!
Så ljuvliga kläder till söta prinsessor.
Jag skulle vilja överaska mitt barnbarn på 4 år med Reina dress romantic klänningen när hon kommer på besök till julen från Grekland Hon kommer att vara så sött i den och det blir en garanterad succé....
Mvh Maria

Emma sa...

Belga dress dark grey skulle passa min lilla Stina fina som en smäck! Lite madickens jul så där. Hon är som tagen ur en film från 1920-talet.
Kram Emma

Anonym sa...

Body dress Royal grey med det underbara kråset fram ,ohh så fin!!Den skulle jag ge bort till en liten bebbelina jag känner! Sedan skulle jag ju ge mina egna små skatter ngt en liten kille på 6 o stora tjejen på 9!! Kramar från Maria i Småland!!

Hem och Lycka sa...

Jag skulle välja dress w pocket - wine, inte bara för att kläderna har så hög kvalitet och står sig längre utan för att den ser så mjuk och skön ut! Precis vad en liten bebis behöver till julafton och första födelsedagen att strutta i hela dagen lång utan att behöva tänka på hårda sömmar och klänning som man knappt vågar sätta på. Synd att den inte finns till mamma också..

Leni - I alla väder sa...

Belga dress dark grey tycker jag absolut bäst om!
Den verkar såå mysig och alldeles underbar.

Anonym sa...

Bahia skirt är min favorit eftersom den är otroligt söt men samtidigt lätt att ha både till vardagen på dagis och till fest. Passar ypperligt åt en liten prinsessa som vägrar ha byxor :)

- Katja

socie c sa...

Liksom alla andra mammor som har små tjejer tycker jag för det mesta att de är alldeles alldeles underbara men att det givetvis finns motgångar också. Motgångar är ok när det gäller mig, men när stortjejen på 3år först ramlar och skrapar pannan och får näsblod och därefter konstaterar att alla rosa klänningar är slut. Då bara måste vi önska oss den ljuvliga htkf i rosa min tuffa Carin och jag/ skrivet av Sofie c mamma till Carin 3 och Sara bebis

Julida sa...

Min 6-åriga dotter är klädgalen och skulle just nu behöva lite extra uppmuntran. Holly dress dark grey är verkligen snygg och den tror jag skulle falla henne i smaken.

/Ulrika B

Anonym sa...

Oj alla dessa underbara små karameller! Så mycket fint. Min Maja är 8 år och tyckte väldigt mycket om Isora blouse pink. Den skulle jag matcha med mjuka jeans thights och Maja skulle matcha den med glitter tights;)Med vänliga hälsningar Jeanette och Maja i Mjölby

Lisa sa...

Jag skulle vilja vinna Fiona dress dark grey till bebisen i magen :-)

Mirre Syr sa...

Ljuvliga Holly Dress Dark Grey,
passar perfekt till min lilla tjej,
för klänningen ser underbar ut,
och inspirerar till drömmar utan slut

Kviddevitt sa...

Hejsan.

I sista minuten vill vi också vara med och tävla. Och vi älskar How to Kiss a frog här hemma!

Om vi vinner skulle vi absolut välja Loopy silk tunik, jag och min Filli. I härlig cericerosa färg. Anledningen? Förutom att den är helt bedårande, så är anledningen just färgen. Mer färg åt Filli! Hon har sagt att hon vill att hon vill ha mer färg i garderoben och ok, jag erkänner, när jag går igenom hennes outfitbilder så ser jag att de väldigt ofta faktiskt är ganska bleka... Skärpning på mig helt enkelt och mer än gärna en klatchig cerisrosa skapelse åt/på min lilla tös.

Mvh Elle tillsammans med Filli