onsdag 2 november 2011

DANS LA CUISINE

.


.


Morgon i vårt sommarhuskök! Ljusen är tända och det pysslas för fullt:)


Tjingeling!
Japp, kameran åkte fram imorse för jag vara bara tvungen att ta ett par pics när min små tjejer satt i köket i sina nattlinnen och pärlade tillsammans:) Är så glad och tacksam över de tre skatter jag har fått! Trodde nog aldrig att jag skulle bli trebarnsmamma en dag:) De kan så klart kivas och busa (och verkligen testa mitt tålamod ibland) precis som de flesta andra syskon men de är ju bara bäst - så är det:) (och jag vet så klart att ingen annan mamma håller med mig här hihi;)
I köket hänger en klassisk PH-lampa och det mesta går i blått/grått/svart precis som i resten av huset. I alla rum i gamla delen (från sekelskiftet) sitter det antingen målad pärslpsont eller råspont i taket och på väggarna och golven är vitsåpade.

Nu blir det minsann kakbak!:)KRAM
.

10 kommentarer:

Bromans Bravader sa...

Halloj,
Som vanligt urtjusiga bilder. (börjar känna mig tjatig.. haha). Har precis fått upp ett fotointresse av rang så just nu tittar jag extra mycket på alla fina bilder alla bloggare lägger ut.
Måste bara fråga vilket redigeringsprogram du använder?

Ha en härlig höstdag
Kram Jannike

Evelina sa...

Skulle vara kul om du ville ge oss lite fars dag tips...:)

Casa of Mia sa...

Ser urmysigt ut, ja visst får man nypa sig ibland och stanna upp och njuta av sina barn, underbart! kram

SIMONA sa...

hi..i0m simona from italy...from blog bougies... why you doesn't write in english also on your blog....i love your blog...
kisses
simona

birte sa...

Så koselig det ser ut :)

Oslo på svenska sa...

Vad mysigt det ser ut! Riktig kvalitetstid!

Oslo på svenska sa...

Vad mysigt det ser ut! Kvalitetstid!

Anonym sa...

Ser riktigt mysigt ut :) har frågat innan och gör det igen den tuffa keps och gröna jacka som trulle har på sig på kortet häromdagen var inhandlar man detta har en 9- årig son som inte vill ha något annat än detta har tittat på olika inlägg men ser bara var tjejernas jackor är köpta skulle bli så glada för svar ha en fortsatt trevlig kväll:))

evalevabo sa...

Mys pys

Anonym sa...

Ja, det är härligt att även halvsyskon kan ha sådan glädje av varandra. Och bonussyskon och alla slags syskon, i alla nya moderna familjer. Det handlar ju om att de nya vuxna klarar av det! Har Lollo och Trulle halvsyskon hos sin pappa oxå? Det vore ju extra kul! =)

Ha en fin dag/ Sandy