lördag 12 november 2011

HEEEJ LÖRDAGSKVÄLL

.

.
.

Dagens lilla hjälp i köket tidigare idag när vi bakade bullar!:) Beabus älskar att baka och det är så kul. Idag invigde hon också sitt nya ursöta förkläde från Maileg (och som jag visade häromdagen här. Klänning Chill Norway och strumpisar Novali)
Tjingeling!
Här har vi skönt lödagsmys med goda ostar, kex och vin - mums:)

Har precis kikat på mitt sen tidigare favvoprogram Så mycket bättre och jag vet inte jag - är det inte lite stelare i år på något sätt? Får inte samma känsla och tycker det kändes mer personligt och med en härligare värme förra året. (nu är det mest Mikael Wiehe hela tiden som bara ler så glatt åt precis allting:) Jag vill se mer av Lena PH och E-type!)

Tusen tack förresten för era tips angående fars dag- presenten!! Nu är den fixad:) (Lo Lo och jag åkte tillsammans och shoppade present och tårta) Det blev i alla fall ingen bok utan något som H verkligen önskat sig (och som jag inte kan berätta om här i fall han eventuellt kikar in;)


Ha nu en riktig bra fortsättning på denna Saturday Night så ses vi imorgon!KRAM

8 kommentarer:

Jessica sa...

Toodiloo...ja, det har varit en rykande åtgång med Zlatan´s bok = )
men du har säkert fixat en fin fin present, ska bli kul att se vad det blev..

Precis, håller med dig ang programmet- det känns liksom lite tunt på känslor, det är lite för mkt ordning & reda på känslorna el jag vet inte!! Men jag sitter oxå och väntar på att de ska bli lite mer värme och ett annat djup..kanske kommer.

Söt lilla Bea och mysigt att baka = )

Ha en fortsatt härlig kväll,
kram Jessica

Anonym sa...

Jag tycker denna säsongen är mycket bättre än förra. Inte så mycket flams och trams.
Ha en fortsatt härlig helg

@my casa sa...

Låter som en riktigt mysig lördag hos er,
fortsätt så:))

Anonym sa...

Nej Lena vill jag INTE se mer av, klarar inte av människan. Laleh är ju outstanding i år (fast håller med angående att det är stelare i år)!

Linruz sa...

Visst är det mysigt att få lite hjälp i köket.
Bea är ju bara för söt där i sitt förkläde.
Kram och ha en fin Farsdag
Lina

Att vara någons fru sa...

Mycket mycket stiffare i år! Mer vin säger jag :)
Skönt att det ordnade sig med present.

På vår gata sa...

Jag har tyckt som du tidigare, men igår tyckte jag faktiskt att det blev just personligare. Jasons bakgrund berörde mig och jag fick till och med en och annan tår i ögonvrån, när han berättade om hans vän som dog i en bilkrasch. För övrigt är ju Laleh helt underbar. :)

Önskar dig en fin söndag!

Kram

Anonym sa...

Vart för man tag på förklädet i ofärgat linnetyg som de på bilden? De som finns på Lucky Little Me är vitt. Tycker de din dotter hade var finare.

Tacksam för svar!