tisdag 1 november 2011

I HUSET VID HAVET


.

.


So relaxed:) Jag njuter vekligen våra totalt stressfria och lediga dagar här(Kofta + jeans Lexington och tröja Hunky Dory)





Bon Soir!





Nu ska jag tillsammans med papsen strax fixa middag här åt familjen! (dvs jag lagar alla tillbehör till biffen som papsen grillar;)





Här trivs jag massor:)




Åh, jag skulle nästan kunna tänka mig att flytta hit till Gotland och bo här jämnt året - runt! Kanske öppna ett mysigtB & B i Visby eller kanske ett galleri, ha små bohemiska skatter som pratar gotländska, bo i ett vackert stenhus vid havet och bara njuta av livet:)


.

Hoppas vi ses imorgon vänner!





KRAM



.

24 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk! :) Klem Siv

Anonym sa...

Dine "reisebrev" fra Gotland, gjør at det står høyt på min liste over steder jeg ønsker å besøke! :) Ha en god kveld. Klem Tonje/Norge

Anonym sa...

Så härligt :) varifrån kommer denna snygga jacka och keps som sonen har skulle så gärna vilja köpa det till min 9- åriga son tack snälla för en super bra blogg med så mycket idéer och inspiration både till inredning och kläder:)

Tina sa...

Haha! Jag vet, man går i den lilla fällan varje gång man är där! Kanske det är annorlunda idag men man har det nog bäst där när barnen gått ut skolan för Gotland är inskränkt, (Jag får säga det som är gotlänning :-) ) Men det är paradiset på jorden.....

Fia sa...

Vackert--ser mysigt ut <3
Kram fia

mariasvitabo sa...

Förstår att du skulle kunna bo där! Så fint och mysigt hus!

Kram Maria

Anna sa...

Hej!
Läser din blogg ofta och gillar den jättemycket! Det var lite roligt med bilden på utsikten från ert hotellrum. Min moster bor i det aprikosa/orange huset snett mitt emot Hotel1:) Haha. Ha ett bra lov så "ses" vi snart igen(på bloggen).

Kram Anna

Att vara någons fru sa...

Det ser så fantastiskt avslappnat ut!

Frida Karolina sa...

Meeeen! Så mysigt!!! Tänk om man hade ett hus vid havet... och Gotland är väl heeelt underbart! Ha en mysig höst!

Anonym sa...

Så mysigt instämmer med tidigare skrivare om din blogg så himla bra har också intresse av att fråga vad Trulles gröna jacka och keps går att inhandla så tufft tack på förhand:)kan ej hitta det någonstans tjejernas jackor står men inte Trulles

Elina sa...

Det låter som helt underbara framtidsdrömmar/planer :-)
Kram Elina

Johanna Dolk sa...

Längtar alltid till Gotland när du är där och bjuder på så vackra bilder! Det är nåt speciellt med Gotland!

BelovedbyLinda sa...

Gotland är så himla vackert!! Måste tillbaka dit snart :)

Ha en mysig kväll!

Kramar Linda

BergenButler.no sa...

Jeg også får lyst å besøke Gotland når jeg ser disse bildene - tittelen på innlegget fikk meg til å tenke på Maria Fredrikson sin låt - Hus ved havet
http://www.youtube.com/watch?v=Cg0g-_VaskA

Kram
Kjersti

Bokcaféet i byn sa...

Så mysigt det låter och ser ut! Kanske har du en affärsplan på g! Det gäller att våga drömma här i livet! Sedan får man försöka förverkliga det som verkligen går och som man prioriterar högst (dvs passar in i familjepusslet osv!!).
Fortsätt njuta!
Kram Anna i Skåne

Helena sa...

Vad härligt det ser ut! Förstår att det känns avslappnande att vara där, jag känner likadant inför vårt "hus vid havet" när jag är där med familjen. Jag har följt din blogg ett tag nu men inte lämnat någon kommentar, så nu tyckte jag det var dags! Din blogg är jättehärlig, och jag blir alltid på gott humör när jag är härinne och läser! Kram på dig!

Coolaannna sa...

Tycker absolut att du ska fundera mer på det där med B&B :)

Ha en fin kväll!

Anonym sa...

Vilken härlig tanke (eller dröm kanske) min mor har också alltid velat flytta till Gotland, vi syskon var dock kanske inte lika sugna på den idé (då) nu skulle jag definitivt kunna tänka mig att bo på underbara Gotland.

Om inte vet jag ju var jag kan bo när jag är där på semester, kan tänka mig hur vacker ditt B & B skulle vara :)

Sov gott med dig!
Kramar Julia

Linruz sa...

Låter som ni har det toppen där på ön.
Härligt att ha ett sånt ställe att ladda batterierna på.
Kram kram Lina

Jenny sa...

Åh jag känner samma sak. vi har också "ett hus vid havet"...eller ja nästan vid havet :) som vi köpte i augusti. och vi bara längtar dit heeela tiden. Gotland, människorna och livskvalitén där är helt fantastisk!

Kram Jenny

Två Trappor sa...

Fantastiskt mysigt!! Förstår att det känns inspirerande att vara där, det är en så speciell atmosfär på Gotland. Tror säkert att du skulle kunna förverkliga din dröm och att det skulle bli hur bra som helst! Vill man bara något tillräckligt starkt så.. :)

Ha det fortsatt skönt på ön!
Kram Madeleine

Anonym sa...

Å så jag längtar/önskar mer bilder från huset vid havet, och kanske på nya gästhuset!?
Kramar!!

Anonym sa...

Så härligt ni har det!! En till fråga , den fina lampan och ljus slingan du hade i beas bebis rum, var kommer det ifrån? Mvh maria

Lina sa...

Vilken jättefin blogg du har!
Härlig mix av allt jag gillar. Fastnade extra för din bilder från öjn... vi åker också dit med familjen nu till helgen. det är något magiskt över ön. Brukar precis som du drömma mig bort & tro att jag skall flytta dit & ändra livsstil... ;)

Hälsningar
Lina