onsdag 23 november 2011

NYTT PÅ KÖKSBÄNKEN

.
.
.Denna box gör min goda, krämiga och lyxiga cappucino mindre än en minut:)

Tjingeling!

Vår nya kaffemaskin är  nupå plats och ojojoj vad jag är glad i den:) Hurra för braiga Espressomaskiner! (man dricker ju trots allt ganska mycket kaffe och då vill man ju dricka den godaste varianten eller hur?;) 

Det blev en Nespresso Lattissima Premium och det som är det bästa med denna tycker jag (som bara dricker Latte, kaffe + massa mjölk, Cappuccinos och Macchiatos) är att den har en helt suverän mjölkskumningsfunktion och det är bara att trycka på vilken sorts kaffe man vill ha - perfekt! (Själva behållaren med mjölk är inte med på bilden)

.Ganska snygg är den också, vilket givetvis är ett stort plus, och liten! Nu ska jag bli "riktig Barista" och lära mig göra tjusigt mönster i skummet också:)Tack till alla er som kom med Nespresso och kaffemaskintips häromdagen - glad att jag har er!:)Ha nu en riktig bra fortsättning på onsdagen girls!KRAM
12 kommentarer:

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Smaskens! Jag ångrar inte inköpet av vår kaffemaskin. Före skrattade jag lite åt att det skulle bli SÅN stor skillnad. Men det blir ju verkligen det!
Slurpa lugnt! Kram!

Att vara någons fru sa...

Heja!!! En mjölkskumningsmaskin är ju bra till sjukt mycket mer än bara kaffe (chai tex!).

annasaramaria sa...

Me like:)). En sådan skulle jag också vilja ha på min köksbänk! Jag älskar nämligen kaffelatte. Tack för inspirerande blogg! Ha en skön kväll.

HelbergHouse sa...

Precis en sån vi har! Vi är supernöjda :)

Casa of Mia sa...

Mmmmm nespresso! Vi har en nespresso maskin med mjölkskummare och den gör det godaste kaffe! Kram

Milla sa...

Alltså, allra godast är väl ändå svart, nybryggt kaffe av god sort utan en massa bjäfs mjölk och skum? Back to basic, är det ingen som gillar det :=)
kram Milla

Annika sa...

Riktigt snygg är den!! En riktig juvel i köket. Jag gillar liksom Milla svart kaffe bäst. Men tackar inte nej till en riktig god capuccino. Ha en fin kväll.

Anna sa...

Den var ju urläcker! Mumsigt med gott kaffe också! En kaffemaskinen ska jag nog önska mig i julklapp!

Hoppas ni är pigga och krya från magsjukan nu!

Sofia - ett battre du sa...

Älskar, VERKLIGEN älskar just den kaffemaskinen. Vi har en exakt likadan och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan den. Har aldrig varit enklare att göra latte :). Och så gott. Har du testat nespressos tillfälliga smak med mörk choklad? Riktigt gott.

Anonym sa...

Hej P
Löpning gör mig lycklig!!
En kaffemaskin Nejtack inte för mig nöjer mig med gott bryggkaffe.
Och alla kaffemaskiner är ganska fula i mitt tycke, och väldigt överreklamerade!!!
Kram från Anna

Bromans Bravader sa...

Har under den här (tredje) mammaledigheten blivit kaffedrickare. Och då precis som du, latte, cappuchino. Vi har en nespressomaskin med mjölkskummare och den är toppen för mig som inte dricker så ofta eller mycket.
Kram från Jannike

jja sa...

I have the very same machine and love it :-) so simple, nothing to clean and good coffee