söndag 20 november 2011

TACK SÖTA FÖR TIPSEN

.
.
.


Fiin krans på fiin dörr! Julig krans måste jag ju och fixa snart. (Fast här hemma skulle jag aldrig kunna ha glaskulor på ytterdörren - de msåskatterna brukar ofta glatt springa ut och in och då stänger de inte "dörren försiktigt med handtaget direkt"....:)





Goood Morgon härliga söndag!




Brasan sprakar och idag tog jag mitt morgonkaffe på fällen framför tillsammans med Bea som drack sin välling - så mysigt!


Måste ju tacka er så fantastiskt mycket för alla era julmarknadstips - de är verkligen guld värda! Nu är jag super sugen på att åka till både Taxinge och Sigtuna och Trosa osv tack vare er:) Vi får se vart vi hamnar (eller vi kanske tom kör flera marknader nu - vem vet:)





Hallonröd jul - det var väl bara såå fräscht! (Jag har ju lite svårt med det där tomteröda;) Bilderna idag är från ett "Greorgian Farmhouse" och jag fann dem hos Living Etc



Små små dekorationer men ändå syns det så väl att det är jul på gång! Det behövs verkligen inte alltid så mycket för att skapa stämning:)



Apropå att dricka kaffe så ska jag nu beställa en ny kaffemaskin (Hade en Nespressomaskin i min singellägenhet för många år sen men sen så fick några vänner ta över denna då vi flyttade till huset och vi helt plötsligt hade en kaffemaskin för mycket. Men jag har saknat det kaffet massor så det får bli en sån igen men frågan är - vilken modell ska man ta och vilken smak på kaffet är godast?:)




Önskar er finingar en riktigt skön söndag!



KRAM




.

20 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Om du kommer till Malmö kan jag fixa en sjuhelsikes julmarknad bara för dig, okej? Du kan få tomte och renar och får och hela fiddevippen - jag har en ganska stor trädgård så nåt ska jag väl kunna svänga ihop. I fix for you. Bara säg till.

Philia sa...

Du är bara så fantastiskt söt Emma - låter underbart!!! En fraggel och en Montazamikopia som kör julmys:)

KRAM KRAM

Jippiiee-Snart får man börja julpynta... sa...

Eller kom till oss i London på underbara Winter Wonderland i Hyde Park! Du kommer inte bli besviken (och inte skatterna heller!), fin julmarknad, tomte, släde, skridskoåkning och mysig julstämning! Kom hit! KRAM

@my casa sa...

Lugna fina julbilder du bjöd på idag!
Ha en lugn, skön söndag.

Casa of Mia sa...

Härliga bilder. Jag tycker väldigt mycket om kaffet Arpeggio men det finns massor av sorter som är goda. Ha en härlig söndag

PRALINER sa...

Föreslår en Jura Impressa J5. Toppenbra! Hoppas du hittar en härlig julmarknad!

Anonym sa...

Säger bara Jura Impressa Z5. Värd varenda krona.

Anonym sa...

Hei
Vi har en Gaggia espresso maskin, men det er jo litt mere jobb med den da. Mannen min elsker espresso og liker å kjøpe bønner rundt omkring for å få forskjellige smaker, og maler bønnene selv. Jeg drikker bare Latte, så lager espresso og skummer melk i egen elektrisk melkeskummer i stede for å bruke den som er på Gaggian.
Gaggia er kul maskin da.
Heidi

Anonym sa...

Har en nespresso lattissima premium. Den är kanon! Kan göra det mesta. Kolla den!
/Ulrika, Sävedalen

Michelle sa...

Åk till Trosa!! Det är så oroligt mysigt där med en massa små inredningsbutiker dessutom. Vi brukar äta havets julbord kring första advent på restaurangen Fina Fisken och det är fantastiskt gott! :)

Kram

Frans and Friends sa...

Nepresso's modell Citiz & Milk är fantastisk! Lagom stor, lagom retro och perfekt om man bara ska göra latte/cappucino/espresso till 1-3 personer åt gången.

Av kaffesorterna rekommenderar jag Apeggio och Ristretto som är klart godast (och har finaste färgerna på kapslarna i lila och svart)

Kram

Kalaslotta i USA sa...

Nespresso Romeo rockar! Jag bor i USA o den räddar min dag...kaffet här är inte något att hänga i julgran direkt...

Saknar julmarknaderna ute i Stockholms skärgård, Utöver, Sandhamn o lLjusterö...

Ha en skön söndag!

Ceciliaba sa...

Vi har en Jura Impressa J9. Jag skulle aldrig byta ut den mot en Nespresso även om jag tycker det kaffet är helt ok. Nu kan jag köpa vilka bönor jag vill och då gärna ekologiskt eftersom kaffebönor är gräsligt besprutade och jag dricker mycket kaffe ;-)! Den är enkel att rengöra och snygg...

Nina sa...

Hejsan! Jag har letat som en tok efter Tillverkaren till den silvergråa paisley tapeten på den nedre bilden, vet du möjligtvis var jag kan hitta det? Kram!

Jenny sa...

Nina, tapeten heter "Rajapur" från Cole & son. Mycket fin!

Lova sa...

Citiz & milk är såå bra,snygg och lagom :) jag gillar milt kaffe så min favvo knapp heter Volluto :)) Min är grå/svart men ångrar nästan att jag inte tog en svart el. En creme--- kram

Camilla- casual living sa...

Hvilke fine bilder du byr på i dag. :) Liker stemningen i dem, og spes det med røde bær på bordet..

ha en fin kveld.
Camilla

mammaxtre sa...

Trosa marknad går av stapen kommande söndag. Om ifall att :-)

Ha det gott

Nina sa...

Åh Jenny Tack för hjälpen!!!

Malin Gustafsson sa...

Har en superbra maskin från Nespresso. Tror modellen heter Citiz & Milk.
Godaste kapslarna (för latte) är bland annat Ristretto, Dulsao, Rosbaya, Arpeggio och Cosi.
För kaffe gillar jag den gula men minns inte vad den heter.

Http://tastebyme.blogg.se