torsdag 24 november 2011

TORSDAGSKVÄLL - BIOKVÄLL

.

.
.

Alldeles nytaget pics på snyggingen Sarah Jessica Parker med sina tvillingdöttrar Marion & Tabitha (som år två år precis som Beabus). Alla tre i grå kappor- så sött:)





Bon Soir mes amis!




Ikväll har det varit tjejkväll med tidig bio och efter det en supergod middag! (Måste bara rekommendera italienska Limone i Västerås. Det är alltid så fantastiskt gott och trevligt där!:)

Filmen vi såg var en riktig riktig girlmovie nämligen I don´t know how she does it med  Sarah Jessica Parker i huvudrollen. En riktigt bra och mysig film som jag verkligen rekommenderar!

Nu blir det bums i renbäddade sängen och några nya inspirerande interiörmagasin väntar på mig på sängbordet:)



Sov så gott raringar - imorgon kör vi freedag!



 
KRAM





 

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hello P! När kommer resultatet av Odd Molly tävlingen?

Anonym sa...

Tack för tipset på filmen!
Ser fram emot att fortsätta att följa din blogg nu under adventstiden.
/Jeanette H.

mammaxtre sa...

Vad mysigt med en biokväll i kombination med en god middag. Den filmen ska jag också se, tänker mig att den är en feelgood film. Hoppas på det iallafall,

Anonym sa...

Fine kåper, liker at mor&barn kan matche i tøyet :) Har hørt litt blandete terningkast av den filmen, men jeg burde kanskje sett den? Ha en strålende fin fredag, Petra. Jeg gleder meg til å se bilder av ditt pimpede julecasa :) Klem fra Tonje/Norge

Lovisa sa...

Låter jätte mysigt men var inte någon av er magsjuka i onsdags?

Att vara någons fru sa...

Mmmm bio var hundra år sen känns det som. Blir så lätt att man hellre drar fötterna under sig i soffan och slafsar runt i pyjamas. Nä, mer bio får det bli!

Maria i Lilla villa vita sa...

Ville bara tacka för dina otroligt bra tips på julmusik igår. Jag spelade Sarah Dawn Finer,Peter Jöback m.fl under hela gårdagskvällen. Jag hade anordnat adventsmys för ett stort bostadsbolag här i Kristianstad. Kvällen blev mycket lyckad och "din musik" gjorde verkligen succé!Så tack!
Ha en underbar fredag!
Kram Maria

The House sa...

Härligt med lite filmtips. Jag antar att jag inte får min man att se den med mig ;-) Får nog bli med tjejerna. Ha en härlig fredag nu!
/Fru L

Rövarmamman♥ sa...

Å så mysigt med tjejkväll :)

Kram & happy fredag!

Anonym sa...

Åhh den filmen ska jag absolut se!!

ansi sa...

Tyckte du filmen var bra?? Jag såg den på premiärkvällen och tyckte den var ett enda stort "jaså" och att SJP lyste igenom sin rollkaraktär alldeles för mycket. Jag gillade inte alls filmen, inte ens som en feelgoodmovie. Jag förstår att den fått så dåliga betyg av alla resencenter. Jag rekommenderar den inte!! Men alla har ju olika smak :))

Emma - Från min sida sett sa...

Vilken söt bild! Hoppas att bion var bra!
Kram

Anonym sa...

hi,
Could you give us recipt of Limone i Västerås?
Nice evening
Nicole