torsdag 1 december 2011

BONJOUR DECEMBRE & EN LITEN TÄVLING

.

.

Morgonens Bea Bus i vinterns sötaste flickblus! Blusen i bomull kommer från How to kiss a frog (finns hos Kidelin och till den har hon mörka strechjeans) Visst ser bilden nästan ut som en "Carl Larssontavla" förresten? Om man bortser från den gula plastpennan som sticker upp:)





Hej December!





Här har vi haft en riktigt mysig 1:a decembermorgon med varm choklad och lucköppning framför julkalendern på tv:) Alla skatterna tyckte den verkade lovade! (Gilla själv när den gör julkalendrarna lite mysitiska och klasiska precis som de ska vara - bra jobbat SVT:)

För att fira December så tänkte jag att vi kör en liten "minitävling"!:) Det är nämligen så att jag lyckades att köpa lite kläder i fel strl åt Lo Lo. Hon växer så det knakar och har nu strl 10 år (fast hon bara är 7 än så länge;) Så då tänkte jag att jag kör en liten tävling där ni kan vinna dessa godingar från Chill Norway! (oprovade och kvar i sina påsar:)





Kiki Top, Earth Pant och Coronation Dress i färgen Charcoal strl 8 år!



Det ni ska göra för att vinna dessa underbara kläder är att lämna en liten kommentar där du helt enkelt berättar varför du vill vinna dessa till din lilla sessa! Det går att tävla fram till 5:e dec kl 12. Lycka till!:)






Nu fångar vi dagen tjejer!



KRAM




Psst, Har fått frågor var jag hittar kläder från ChillN till tjejer i Sverige. Det finns flera netshopar som har dessa, bla Tintinstyle! Jackorna som Lo Lo & Bea har beställde jag från en vän i Oslo:)

237 kommentarer:

1 – 200 av 237   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Oi, så raus du er, P!
Ja, hvorfor vil man vinne dette tøyet til prinsessen sin? Jo, fordi det er så unikt vakkert. Og fordi det er så stivt priset at jeg ikke har prioritert å kjøpe det til min 7 åring...

Lykke til, det kommer nok til å bli mange om beinet! ;)

Klem fra Tonje/Norge

Fröken K och livet på landet sa...

Vill gärna vara med och tävla om dessa underbara plagg till min lilla tjej! Dottern min älskar kläder och har en fantastisk känsla för detaljer och matchning...dessa skulle hon bara älska! Vilken julklapp...nu håller jag tummarna!

Tack än en gång för den bästa bloggen ever!

Varma hälsningar Karin

mariasvitabo sa...

Jag vill gärna vara med och tävla! Min dotter skulle vilja vinna dessa kläder eftersom de skulle sätta guldkant på tillvaron då de både är snygga och bekväma! Då skulle hon bli en mjukisprinsessa med stil!

Kram Maria

Casa of Mia sa...

Åh vilken fin bild på Bea och vilken tävling!!!!!
Jag vill sååå gärna vinna dessa kläder till min flicka, 8 år, för att jag älskar Chill Norway både till vuxen och barn. De gör sköna, snygga, bekväma kläder och dessa ovan passar så fint till både skola och fest, kram

Hanna Hansson sa...

Hej! Har en dotter (Ellen 6 år)som älskar "fina" kläder men just nu har vi väldigt olika syn på det här med vad som passar ihop och inte! Och framför allt vad man kan ha på sig till skolan! Vi bestämmer kvällen innan vad hon ska ha på sig så slipper vi den diskutionen på morgonen :) Kläderna skulle passa henne perfekt :)

projecantasi sa...

All of them are great. I can not find such beautiful designs here. My daughter and I really like their them also. And my daughter's clothes need it. I am the person you're lucky, this brings me on air. lol

Edâ

maria s sa...

Hej

Jag vill börja med att tacka för att du tar dig tid att skriva en så fin blogg! TACK!
Jag skulle vilja vinna kläderna för att vi har tonvis med rosa, röda och lilafärgade kläder här hemma. Efter två prinsessor där inga plagg utan paljetter, glitter, tyll och spetsar var värda att kallas kläder har vi nu fått en liten tjej, 7 år, som ska bli Zlatan när hon blir stor! Förvirringen är stor och jag lyckas aldrig riktigt pricka rätt när jag köper kläder till henne. (Förutom fotbolls- och ridkläder). ChillN plaggen skulle passa vår BusFrida perfekt, mjuka, sköna och i alldeles rätt färg.Hoppas!
Ha det bra! /Maria

Marie sa...

Åh, dessa kläder skulle passa perfekt till min lilla bonussessa som även hon drar större storlekar än hennes ålder (hon är 6 år). Hon älskar lila och att styla sig! Det blir många ombyten varje dag och det är tur att vi har en stor spegel som hon kan gå sin catwalk mot. Underbart!

Marie sa...

Vilka härliga kläder! De är jag säker på att min Lovisa skulle älska. Hon är 6 år och rätt liten i storleken. Men visst märker jag att hon blivit stor ändå. Tex får kläderna gärna vara gråa och svarta med lite tuffa eller söta detaljer, precis som Chill Norway-kläderna! Garderoben skulle verkligen behöva förnyas med lite kläder som passar en skoltjej som inte längre vill ha en massa rosa. Men det var inte länge sedan det lät så här: "Jag vill aldrig bli vuxen för då har man bara så fula kläder, bara grått och svart och brunt". Ha, ha, så snabbt kan det ändra sig!

My everyday life sa...

Hej! Åh vilken perfekt liten tävling. Det lustiga är att jag brukar vara inne på din blogg ofta, jag typ varje dag, och min dotter Tilda har tidigare sett bilder på Lo Lo och sagt -Mamma, den tjejen har alltid så fina kläder.
Nu fyller hon 6 år på lucia och tänk vad glad hon skulle bli om hon dessutom kunde "få hennes" kläder :)
Kram och tack för en mysig blogg!

@my casa sa...

Underbar bild på Bea, riktig "Carl Larsson"
Ha en riktigt skön 1.a december!

Anonym sa...

Hei:). Jeg skulle gjerne vinne denne kjolen fra Chill. Jeg er tante til en jente som har bursdag i januar så dette hadde vært en helt perfekt gave til henne. Håper jeg vinner:):) Hilsen Åse fra Norge

Anonym sa...

Hei og god morgen :)

For en fantastisk premie!! Klærne fra Chill Norway er NYDELIGE. Jeg har tre små skjønne jenter, og min lille Ingrid på 6 år ville passet rett inn i str 8 år. For en start på desember hvis vi hadde vunnet:)

Må benytte anledningen til å takke for en utrolig inspirerende blogg:)
Ha en strålende førjulstid.

Julehilsen fra Elise
elise.hlarsen@gmail.com

Lotta sa...

Min lilla prinsessa skulle älska dessa mjuka plagg med fina detaljer, att ha på julens glöggkvällar, mumsandes pepparkakor och med julens förväntan i blicken.

Tusen tack för en underbar blogg!
Mvh Lotta

Camilla sa...

Hej,
min man har barnbarn som är mina prinsessor.

Siri:
-Lyxmormor (det är ja det)
Hos dig är det så skönt, för vi kan ha myskläder på! Och det älskar jag!
Deltar gärna i utlottningen..
Kram

linn sa...

for eit vakkert bilde av ei nydeleg jente ♥

eg har sjølv ei lita prinsesse som gjerne skulle vunne desse nydelege kleda frå Chill. dei er nok litt store enda, men det gjer ingen ting ;) og kvifor skal me vinne...fordi eg har ei kosejente som elskar å pynte seg, og den kombinasjonen er Chill ein mester på :)

fin dag til deg og dine

-klem

Elisabeth K sa...

Å, min lille prinsesse skulle bli så lykkelig om hun fikk disse klærne! Hun elsker klær fra Chill Norway (en liten fashionista.. :-) ). Senest i dag tidlig var hun fast bestemt på å ta på seg en kjole fra dette herlige merket :-) Og det fikk hun, jo ;-)
Takk for fantatisk inspirerende blogg!!
Klemmer fra Elisabeth i Norge

Anonym sa...

Hej!

Vilken perfekt tävling såhär inför jul :-)

Åh, jag skulle verkligen vilja vinna dessa kläder till min dotter som är sex år!

Hon har fått en lillebror och har lite jobbigt just nu...ena stunden stor och andra liten...
Häromdagen blev hon lite sur på att lillebror tar så mycket tid och då skrev hon en lapp till mig...

"Hi då fö altid" Lite rörande...
Sedan ångrade hon sig och knycklade lappen och ville inte att vi skulle berätta det för någon.

Längtar tills lillebror blir lite större så att det kan bli lite egentid med henne :-)

Hon älskar kläder och skulle bli sååå glad om hon fick bära dessa Chill Norway-kläder.

Kram från Fia med dotter Maja

Anonym sa...

Åhhh, men sååå fint. Detta skulle min flicka Amelia bara älska att få klä sig i. Hon fyller 8 år nu 23:e dec. Vår bästa julklapp ever..:-)

Håller alla våra tummar och tår.

Vill också passa på och tacka för en superduper blogg som jag läser dagligen.

Cissi

Anonym sa...

Hej!
Vill sååå gärna vara med och tävla om dessa fantastiska plagg... :)
Finns det något mer lyxigt än att få bära ett plagg från CN och nu kanske få chansen att vinna det till min dotter. Både hon och jag skulle bli överlyckliga ( och snygga :) till jul.

Trevlig helg!! Victoria N

Dagar hos mig sa...

Visst var julkalendern bra. Misstänker att kläderna är för små även till min dotter, då de är jämgamla och T växer som det knakar. Synd, för de är verkligen fina.

Hanna sa...

Mina små tjejer skulle bli bedårande i de underbara Chill Norway kläderna! De älskar att vara FINA men vill samtidigt bara använda SKÖNA kläder. Så bättre n såhär blir det inte :-)

Shopaholic sa...

Hej,

Är gärna med och tävlar om dessa fina plagg. Mina två prinsessor ÄLSKAR sina Chill Norway plagg och jag vet att Storasyster skulle bli så glad om hon fick dessa i julklapp ;-D Chill Norway gör superfina och praktiska kläder som barn kan leka i och ändå vara fina.
Tack snälla för din underbara blogg som är en stor inspiration!
KRAM!!

Anonym sa...

Hej!
Skulle jättegärna vilja vinna dessa kläder till min tjej. Hon skulle bli överlycklig och älskar verkligen mjuka goa kläder som inte sitter åt..... Hon är min lilla stjärna (Nova)!!
Perfekt julklapp!

/Linda

Praliner sa...

Vilken ljuvlig tävling! Kläderna skulle passa min lilla tjejs personlighet perfekt och så fyller hon 8 år i december. Skulle vara en toppengåva!
Ha en härlig dag!

Anonym sa...

Hei.
Selv om jeg ikke har egen hjemmesiden håper jeg å kunne være med i trekningen av disse super skjønne klærne fra Chill Norway. Jeg har 2 jenter (snart kommer 3 jenta) og jeg simpelthen elsker de myke og deilige klærne deres. De kan vaskes og brukes både til hverdag og fest. Jeg kommer garantert til å få brukt for disse til mine 3 jenter. Hilsen Siggi W. / Norge

Petra K sa...

Ååå, min lilla snäcka är bara (!) fyra år, så det blir till att bege sig till webshopen ;).

Tycker för övrigt att du gör ett enormt fint arbete med bloggen och upplåter ditt hem och delar av din privata sfär för oss inspirationstörstande läsare. Tänkte på "debatten" om att du marknadsför och exponerar olika varumärken i bloggen -det är ju genialiskt!! Det är ju "den nya tidens" medie som konkurrerar jämte magasin, tv och annan reklam. Dina samarbetspartners kan skatta sig lyckliga, för du är ju enormt duktig på att sammanföra det direkt visuella och det lite mer subtila "vill ha"-begäret som uppstår i dina bilder! Hoppas att du får riktigt bra betalt ;) jämför bara med det arbete som läggs ner på reklambyråer och redaktioner på olika inredningsmagasin! Ha det gött!

Nallebr.. sa...

oj,oj vilken tävling!!
Klart mitt lilla hjärta skulle älska de mjuka kläderna från chillin, de är ju hur snygga som helst..Helt underbara prisis som din blogg:)
kram Linda

Anonym sa...

Härligt med tävling så här inför julen.
Om jag vann skulle jag ge kläderna till min kompis dotter. Hon är "värsta" prinsessan. Gillar fina kläder och byter gärna kläder flera gånger om dagen.
Mina egna prinsessor har blivit tonåringar så de underbara kläderna kan bli lite trånga för dem:)

Ha en bra dag

Åsa

Anonym sa...

Till en stilmedveten liten brorsdotter skulle dessa plagg passa...Hon älskar kläder och byter om flera ggr per dag:-)

Julhälsningar från Katarina

beda.hedin@gmail.com

Min Lycka sa...

Hej!! Jag har tur i kärlek, en man som älskar mig, som gett mig 3 underbara barn, men jag VINNER ALDRIG nån tävlig och jag älskar kläderna från ChillN! Dessa skulle passa vår äldsta dotter Tea perfekt (-06), och det bästa av allt är att de får gå i arv till lillasyster Ebba -(07)!!! Barnen skulle bli överlyckliga! Du kan kika in på min blogg om du vill! Önskar dig o din härliga familj en mysig andra advent! // Anna (www.minlycka.blogspot.com)

Anonym sa...

Klart jag också vill vara med och tävla, har två pojkar själv. Så det är så kul när man får göra tjejgrejer o tillfällen o köpa små söta flicksaker i present till mina bröders flickor. Dessa kläder har dock inte min plånbok råd med som studerande tvåbarnsmamma. Men åå vilken speciell & såå fin julgåva det skulle bli till fasters lilla Saga om jag skulle ha turen att vinna dem:-)/ Marie-Louise fr ö-bro

Anonym sa...

Hej!

Åh min lilla trollunge skulle vara såå söt i dessa! Hon har långt superblont lockigt hår som är omöjligt att få på plats ;o) dessa skulle verkligen visa vilken liten "trollprinsessa" hon verkligen är.

En jätte bra julklapp!

Tack för en inspirerande blogg.

Mvh Annika

Fjasevas Huset sa...

Hei!
Ja, det er jo ikke vanskelig å se hvorfor man vil vinne disse søte klærne til sin lille prinsesse:) De er jo klær man kan bruke til hverdags OG fest uten problemer.
Dersom man skal invistere i noen få plagg i julen, måtte det jo være disse fra Chill, da de kan brukes til juleavslutninger, familieselskaper..ja til og med kan de brukes på selveste julaften hvis man vil.
Rett og slett hele julegarderoben i et par plagg!
Tvi tvi...
Mi tulle er også et par størrelser over sin alder, så sånn sett ville disse passet supert!:)

Ha en strålende 1 desember der i småstaden.
Klem fra SørNorge:)

Anonym sa...

Jag köper aldrig dyra märkeskläder till dottern eftersom de växer ur dem så fort, har ingen som kommer efter henne som skulle kunna ärva. Så det vore ju kul att få överaska min lilla 8 åring med de mysiga kläderna...Mona D

Erika - skolvärd sa...

När min bror fick sitt första bar och jag blev faster Erika kunde jag inte ana att det fans känslor som kunde bli så starka. Denna lilla prinsessa börjar bli större och jag kan se henne dansa runt i denna ljuvliga stass. Skulle bli så lycklig om jag kunde få ge henne dessa.
Erika

Sofi sa...

Hejsan!
Tittar in för att tipsa om ett till ställe som säljer Chill norway kläder! Ligger utanför Örebro och heter Smultrongården ( http://www.smultrongarden.se/ )De har massor av fin inredning, kläder och gott fika, väl värt ett besök!
Ha en trevlig dag!
Kram Sofi

Erika sa...

Hej! Vilken fin tävling och en fantastisk möjlighet att få prova dessa kläder på dottern fast man kanske inte anser sig ha råd att köpa dessa. Jag är gärna med och tävlar! Tack för en inspirerande blogg. Hälsningar från Erika

Anna / Sand's Drömmar sa...

Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna dessa kläder till min Antonia, 6 år, eftersom just velour- och plyschkläder är det enda hon kan ha på sig pga hennes problem med den sensoriska integrationen (samspelet mellan hudens receptorer och hjärnan fungerar inte och alla kläder upplevs som obehagliga och obekväma).

Hemma går hon omkring i nattlinne hela tiden, och på dagis eller när vi ska på besök är det bara Lindex mjukisbyxor som funkar.

Det skulle vara så roligt att kunna klä upp henne lite med något som hon ändå klarar av att bära, så här till julen.

kram
Anna

Erika - skolvärd sa...

När min bror fick sitt första barn och jag blev faster Erika kunde jag inte ana vilka känslor man kan känna för denna lilla prinsessa. Skulle så himla gärna se henne dansa runt i dessa ljuvliga plagg.
Erika

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Min Nova vägrar använda annat än klänningar nu, och nu när det börjar bli skapligt kallt ute är det bra med kläder som håller värme, så dessa skulle jag vilja vinna åt henne, så hon kan gå runt i klänning hela vintern utan att behöva frysa!

MVH Agnieszka

Mia Saetre sa...

Philia - älskar din blogg!

Underbara kläder som skulle passa min lilla E,7år perfekt. Finns det nån bättre kvalitet än plysch att ha på sig, det finns inte så mycket fina/fräscha nu i större storlek, hade det jämt när mina sessor var små! Vi skulle älska dessa snygga och bekväma kläder! Vilken julklapp!! Dessutom i min favvofärg! Ha det bäst!! Kram Mia

Anonym sa...

Hej fina P.

Det är klart att jag vill vara med och tävla!
Min stora pärla är 7,5 år...och kläder börjar bli ett problem, det var lättare när jag fick välja :-)
Det ska vara gullig, men inte för gulligt...
Det ska vara tufft, men inte för tufft...
Det ska vara snyggt och bekvämt, inte svettiskläder men gärna mjukisskönt...-men inte för bebisar mamma!!!
Phuu...
Men det här, det är ngt helt annat!
Det här skulle faktiskt kunna bli helt perfekt!

Så räkna in mig i tävlingen :-)

Varma kramar från ett kylslaget Sthlm
Petra

Åsa Lind sa...

Hej, jag önskar dessa kläder till min Alva då hon verkligen blommat ut i skolan. Hon har gått från att vara en rädd, blyg tjej med tårarna brännande bakom ögonlocken till att våga stå framför sin klass och presentera böcker hon läst just den veckan. För mig är det stort.
Tack för en inspirerande blogg.
//Åsa Lind.

Tova sa...

Underbaaar tävling:) använder själv chill'n kläder! Har alltid önskat att jag och min sessa skulle matcha varandra i dessa fantastiska kläder, men Aldrig unnat oss det! Hoppas därför på tur här!:)

Kristine sa...

Så snill du er! Jeg vil gjerne vinne dette tøyet til min skjønne prinsesse, fordi det var utrooolig fint!! Og jeg vet hun ville blitt såå glad for det!

Klem Kristine

Anonym sa...

Hej! Vilka fina kläder mjuka mysiga men ändå fina "gåbortkläder". Min flicka skulle älska dessa. Pedra

Anonym sa...

Jag skulle vilja vinna dessa fina myspys kläder till min dotter Izabell! Mamma älskar svart men det gör inte hon så då passar det perfekt med grått, hon skulle älska dom!
Håller tummarna, en för tidig julklapp är aldrig fel ;)

Häls. Cissi

Ida sa...

Åh dessa skulle jag väldigt gärna vinna åt min lilla trollunge såklart! De ser ljuvliga ut och dessutom mjuka och mysiga- prefekta till jullovet och alla glöggbjudningar osv..
Kram Ida

Anonym sa...

Min dotter växer också så det knakar!

Förut undrade hon varför hon var längre men har numera kommit fram till slutsatsen, som hon upprepar lite då och då;

-"Mamma, jag är längre än Sonja och Ellen men det gör ingenting för man är olika!" :-)

Min sötskrutta Elice skulle bli överlycklig om hon vann detta paketet och det skulle jag med!

Tack för möjligheten!
Jessica Bodin

Anonym sa...

Jag vill gärna vinna dessa underbara kläderna till min stora tjej Alice. De är ju toppen att ha under vinterkläderna. Ett stort plus är färgen eftersom det är Alice favoritfärg. Tack för en bra blogg.

Kramar från Josefin

Hemma hos Elinor sa...

Vilka fina!! Om jag vann så skulle jag slå in kläderna i ett stort fin rosa paket med fina snören och ge dom till min söta systerdotter som är 7 år, hon skulle behöva en liten rolig piff nu. Jag tycker så synd om henne när hon kämpar med jobbig barnmigrän flera gånger i veckan..

Tack för en lovely blogg.
Många kramar

Elin sa...

Åh, jag blir helt "salig", vilka fina kläder! Min fina tjej därhemma skulle blir överlycklig över dessa oerhört fina/välklädda mjukiskläder. Hon älskar mjuka byxor och tajts som hon kan "sitta i", som hon säger ;) (har hon fått det från mor sin, tro:)! Goa kläder som inte sitter åt och som barn kan röra sig är ju A och O för en trivsam dag!
Nu håller jag tummarna!

Kram o god fortsättning på dagen!
Elin Gustafsson

Unknown sa...

Ojojoj,så söta...,)) Jag har en egen liten prinsessa,mitt goa barnbarn,Lilly..;)))Så jag hoppas på turen...

KRAAAM!!!

Mariette L sa...

Min lilla tuffing till tjej är det jättesvårt att klä i fina kläder. Hon är en riktig funkistjej, lös och ledig är ledordet. Jag försöker förtvivlat klä upp henne, men förgäves. När jag såg de här fina kläderna kände jag direkt att dom här - det är Filippa. Löst, ledigt, funktionellt men såååå fint.
Dessa skulle hon INTE neka:-)

Anonym sa...

Hej!
Vilka fina kläder! Vill gärna vinna till min lilla tjej. Vi avlivade vår hund i helgen så just nu känns om man bara vill strosa runt i myskläder hemma med familjen. Och varför inte fina sådana:-)
Kram Helena

HOUSE of MUM sa...

Hej vacker!! Fantasten blogg du har. Har en 7 årig dotter som varit sjuk i sk "barnanorexi" under ett par.... De flesta kläder hon har skaver på hennes arma kropp och det är sjukt svårt och hitta fina myskläder som hon kan känna sig vacker och fin i!!!! Detta skulle göra min men framförallt hennes dag!
Tack för att du finns och delar med dig av din fina blogg <3

Love Sofia

Familjen A. sa...

Åhh vilka fina kläder!! Trodde väl inte annat heller när du har valt dem. =)

Ja varför skulle just jag och min största sessa vinna.. Hmm, jag kan inte annat än säga att det är en dröm för mig, med liten plånbok, att ge ngt sååå fint till min Alva! Alva är precis som jag och många andra tjejer, jätte intresserad av kläder! Hon älskar det så mycket att hon har flera ombyten med sig till dagis där hon byter MINST en gång om dagen, hon vill känna sig vacker säger hon. Och HUR vacker skulle hon inte känna sig i dessa finfina kläder?

Ha nu en fin start på december och lycka till alla ni andra fina mammor med söta sessor! Spännande att se vem som vinner. =)

Kramar från Storvik!

Anonym sa...

Hej!
Min tös skulle bli glatt överraskad av dessa finmyskläder. Är en killtjej som tar över mkt från brodern. Det skulle sätta guldkant på vardagen! :)
Vi håller tummarna!

Hvita Villan sa...

Är gärna med och tävlar! Har tre underbara Sessor och tyvärr får mellantjejen ärva en hel del från storasyster, och därför blir det inte mkt nytt till henne. Hon skulle bli såå glad över dessa mysiga kläder från chilln!

Kram Lizette

sara sa...

Mina två underbara sessor bor i Skåne och de älskar allt som hör sessor till! Då jag, som deras gudmor bor i Stockholm, så träffas vi inte varje dag. Mina egna prinsar, önskar sig bara hårda paket av tomten, så att få ta med många fina, mjuka paket till sessorna i jul, vore underbart!

Anonym sa...

Underbar tävling av underbar bloggerska. Klart jag vill vara med att tävla till min lilla Milla. Hon älskar sköna, bekväma kläder o dessa med stjärnor på skulle hon bara älska. Nu håller mor tummar o tår! Maria i Borlänge!

Anonym sa...

Hej! Å så fina! Min Ebba älskar sin (hittills enda) klänning från ChillN, idag kan hon inte ha den för hon har kräksjuka, lilla stackarn (den har som det mesta annat hamnat i tvätten)... Men snart är hon pigg igen, och då vore det ju toppen med lite nya favvo- kläder! Ha en underbar december och julhelg, tack för din inspirerande blogg!
Hälsning Line S

Olstad sa...

Så raust av deg.

Jeg tar ett lodd og håper jeg vinner. Min lille frøken har nesten bare arveklær fra storebror og hun ville blitt over seg begeistet for ett så fint antrekk med hjerter. Synes jeg hører henne.

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej!
Om jag vann dessa ljuvliga kläder skulle jag ge dom till en liten sessa som inte har möjligheten att få ha sådana här kläder annars.
Må så gott
Kram Anette

Julida sa...

Min dotter har fått för sig att hon vill ha bruna kläder nu och det enda plagg hon äger som är i rätt färg är en urtvättad huvtröja. Med dessa kläder skulle hon bli supernöjd!! De såg dessutom riktigt sköna och "lekvänliga" ut!

/Ulrika

Jennie Berglund sa...

Själv har jag inte fått mig någon liten flicka utan har tre fantastiska prinsar istället. Däremot har min bror två underbara sessor som skulle älska att få dessa underbara kläder av sin snälla faster. Tyvärr har jag inte möjlighet att skämma bort flickorna så mycket som jag skulle vilja så kläderna hade varit toppen.

Cathrine sa...

För att det är helt hopplöst att hitta fina julkläder till min långa 6-åring! Letar förgäves i min lilla stad men vill inte ha en liten tjej som ser ut som en tonåring med badtaste......
Hon älskar mjuka sköna kläder med tjejig stil så dessa skulle hon bli sååå glad för!
/C

Anonym sa...

Det är det här med rättvisa... Min stora åttaåring tycker det är orättvist att bara mamma och lillasyster har kläder från CN. Till saken hör att de lite större kläderna är så svåra att få tag på tycker jag. Så nu ser jag min chans!!
Håller alla tummar för att min stora sessa får ett mjukt paket under granen! Kram Kerstin

Anonym sa...

Hvilken herlig premie!

Min jente elsker å pynte seg og ha fine klær på, så danser og turner hun framfor det store speilet på rommet sitt, med stengd dør (hun har jo blitt stor..hvordan gikk dette til?) og til kuuuul musik.

Hun hadde elsket de her fine klærne med alle flotte detaljer! Er det inte herligt når både mamsen og jenten kan være helt enige - klærne er NYDELIGE!

Hilsen

Hannas mamma
(rellin@online.no)

Petra andersson sa...

Ååå det är ju en perfekt tävling...för häromdagen satt jag och mitt lilla bus i soffan och mös( mamma kollade house of philia på datan) så fick hon se bilden på lolo i just den klänningen... Hon hopade upp och jublade att en såååån klänning hoppades hon att tomten skulle komma med...

Så sööt... Hoppas hoppas!
Kram petra

Anonym sa...

Hej!

Min lilla dotter är nästan mer förtjust i kläder än jag själv. I födelsedagspresent tänkte jag därför köpa henne en vacker egen garderob men presenten skulle bli desto bättre om dessa superfina kläder kunde hänga i den.

Mvh Amanda Sverre

Anonym sa...

Vilken fin tävling! Tur för mig att jag har en 7-åring hemma! Dessa kläder skulle passa henne perfekt. Skulle verkligen vara fantastiskt trevligt att vinna!
Ha en mysig dag! Hälsar Ammi

Anonym sa...

Oj oj oj så många fina motiveringar!!! Vi vill också vinna dessa fiiiina kläder, perfekt nu till jul att skjutsa in under granen i ett fint litet paket till min lilla skatt Maja:) Även jag passar på att återigen tacka för all inspiration som du bjuder på allt från inredning, kläder och gooood mat:)

Kramar från mamman som också har tre skatter:)

Anonym sa...

Jag är en mormor och farmor åt två fina tjejer . Den ena har just fått en lillebror och den andra väntar på sina 2 små tvillingbröder. Oj, vad jag skulle önska att jag vann dom här fina kläderna åt mina två små prinsessor för att överraska dom till julen :)!Eva U

Anna sa...

Åhhhhhhhhh detta skulle jag jättegärna vilja vinna till min stora tjej!
Eftersom jag har 3 tjejer & väldigt tätt att köpa till så blir det lätt att det mest blir kläder från vissa kända kedjor. Alla tjejerna är ganska oftast lika klädda eller matchande klädda alla 3.
Detta skulle ge min stora tjej en möjlighet att få vara lite annorlunda än hennes små tvillingsyrror.
Sedan så har jag ju så klart två sessor till som kan använda kläderna när den stora sessan växt ur dem :-D

Anonym sa...

Hej!
Du inspirerar som vanligt till både shopping, önskningar och utflykter.
Jag vill gärna vara med i utlottningen av kläderna från ChillN till dottern.
Min Smilla älskar att mysa och att få göra det men att ändå vara finklädd är ju utmärkt nu till alla högtidsdagar och släktkalas som kommer. Och fin är man ju alltid i ChillN fina kläder.
Varma hälsningar,
Cecilia A
Göteborg

Maria - Wikers Liv sa...

Mina "sessor" är liiite för stora (tonåringar alla 4) för de ljuvliga kläderna, så jag avstår tävlingen ;) Men vill bara säga att visst ser det ut som en Carl Larssonbild! Den gula pennan i plast kunde vara en pensel, så var det liksom "mitt i prick" ;) ljuvlig bild!
Kram / Maria

Anonym sa...

Men så sööt hon är Bea, påminner verkligen om en "Carl Larssontavla" :) sött !

Åh skulle också vilja vara med och tväla, tror dock inte att Hugo skulle vilja ha den där ChillN klänningen på sig hihi :)

Men jag kan ju göra ett försök att vinna den till min brors dotter Svea hon skulle bli hur sööt som helst i den!!

Hoppas du får en trevlig dag P.
Kramar Julia i Örebro

Jill sa...

Skulle gärna vilja vinna dessa fina plagg till min fina guddotter. Hon skulle älska dem.

Även lillasyster skulle bli glad som ärver allt när storasyster växt ur det.

Ann W sa...

Min dotter är snart fem och hon är också lång för sin ålder så jag tror dessa kläder skulle passa henne bra. Hon är kräsen oxå men dessa underbara plagg kan hon inte säga nej till =)

Anonym sa...

Hej och tack för en underbar tävling!
Min lilla sessa skulle bli själaglad ifall vi hade turen att vinna dessa mjuka, sköna och snygga kläder. Vilken julklapp till en liten flicka som älskar gosiga kläder och vars mamma uppskattar den fantastiska kvalitén. Hoppas på tur!

Kram Maria

Anonym sa...

Åhh ja, det här måste jag bara vara med att tävla om. Min dotter är så kräsen när det gäller kläder och man vet aldrig vad som duger åt den damen. ena dagen är det jeans och fotbollströja och nästa dag är det klänning och tights! Kläderna från ChillN är det som hon verkligen har fallit för på en gång! Så klart är jag med och tävlar om kläder till min underbart busiga lilla dotter Josefine som är 6 år!

//L

Malin sa...

Hejsan!

Tänk att få vinna dessa finingar till jul, det skulle ju vara jättekul!

Om min dotter fick bära dessa,
skulle hon känna sig som en riktig prinsessa!!!

Tack för en fin och inspirerande blogg (som är helt i min smak)som jag kikar in på varje dag!

Alla tipsilitips om små mysiga inredningsbutiker och smultronställen är toppen!

Må så gott och ha en fin jul <3

Kram Malin och dottern Cornelia

Anonym sa...

Vill såklart gärna vinna lite nytt fräscht till min mellansessa! Hon behöver lite påfyllning i garderoben och dessa plaggen är ju bara sååå mysiga:)
Hälsningar Jenny

Jenny B sa...

Min dotter skulle bli jättelycklig över mjuka julklappar. Hon älskar myskläder och fina kläder. Vi har en kläddiskussion varje morgon så det är inte alltid roligt. Så dessa kläderna skulle bli jättefin på henne på juldagsmorgonen.

Jenny

Mamma Maja sa...

Jag skulle vilja vinna dessa fina kläder för att ekonomin är i botten pga lång mammaledighet där fina kläder prioriterats bort om jag inte fyndat dom på Tradera...
Min stora fina tjej skulle älska att gå runt i dessa fina eftersom hon också är hemma med mig på dagarna tillsammans med sin lillasyster.
Må gott.
H'ärlig 1 dec.
kram Maja

Sofie A sa...

Hej P!
Åh så fina dessa Chillnorway plagg är. Jag skulle vilja vinna dessa till min söta brorsdotter Maja. Hon fyller år nu på söndag och har kalas nästa vecka. Jag vet att hon aldrig haft något så mjukt och gosigt på sig och jag vill verkligen att hon ska få uppleva hur underbara dessa plagg är. Så jag håller mina tummar för Maja.

Kram Sofie A Göteborg

Anonym sa...

Hej du fina!
Denna första dag på julmånaden och mina tankar går till min dotter som är 8 år och ingen julklänning har inhandlats ännu. Hon bara älskar mina plych-klänningar och tunikor. Vi skulle matcha varandra helt utsökt eftersom detta är en favoritfärg, men jag hade blivit lite avis förstås för detta märke hänger inte i min garderob. Precis hemkommen efter besök på barnens skola och följt skoldagen, kan varmt rekomenderas. Nu dax för julkaffe! Decemberhälsningar från Elinor i Vårgårda.

Kalaslotta i USA sa...

Åh jag vill vinna dessa till min lilla Sessa som skulle älska att bära såna fina och sköna plagg.

Hon är saltet i vår familj och vår alldeles egna lilla star så vad skulle passa bättre än en stjärnklänning!

Att vi dessutom bor i USA där det är svårt att hitta liknande plagg som dessa gör att jag är extra sugen på att få hem dem till oss.

Fingers crossed!

Tack för alla dina fina tävlingar btw.

Anonym sa...

Heeeeej!
Skulle gärna vilja göra ett syskonbarn överlycklig med dessa ljuvliga, mjuka gobitar!!!

Mina flickor råkar ha "fel" ålder för dessa.. typiskt!

Johanna

Anonym sa...

Dessa på min kompis Goa dotter skulle passa fint! Satt precis och tänkte på henne när jag tittade ut på höstrusket, hon går på utedagis och vad hade passat bättre under regnställ och overall än dessa varma och mysiga plagg?
Ang julkalendern så steg jag också upp för att titta i morse trots att jag inte har några barn och jag tycker också att de n verkar lovande, äntligen fick jag en gnutta julstämning...:) Stor kram!
N

Anonym sa...

Oj så många kommentarer!! Jag vill vinna detta till en av mina tre fina flickor. Hon gillar kläder mycket och önskar sig ofta via nätet men har tyvärr inte råd då jag studerar och är ensamstående. Denna fina julklapp från TOMTEN skulle vara underbar. kan se mig hennes tindrande ögon framför mig./ ANGELICA

Anonym sa...

Härlig tävling är gärna med i den. Det vore en perfekt julklapp till stora Sessan Nellie som är intresserad av kläder. Lillsessan är ännu för ung blir 11 månader idag.

Fin blogg du har som jag börjat kika in i lite då och då!

Kram Renate
wretefelt@hotmail.com

HusNrÅtta sa...

Min 7-åriga Ebba skulle jubla om hon vann dessa jättefina kläder. Hon älskar hjärtan och mjuka kläder <3
I år är det även första gången hon skrivit kläder på sin önskelista till tomten. Så en underbar julklapp till min prinsessa.

Tack för en fantastisk blogg!

Tanja

Lantligt i smultronbacken sa...

Vår busfröken vill gärna ha ett par Chill norway byxor. De var så fina med hjärtan på och de ser verkligen mjuka och sköna ut till ruggiga vinterkvällar. Eller ja, det är väl mamma som tycker mest att hon vill ha chill norway byxorna, hon vet väl egentligen inte så mycket skillnad på olika märken.

Kram Teres

Linda sa...

jag skulle gärna ge de fina kläderna åt min tjej för att hon sedan förra julaftonen varit med om stora saker i livet: blivit storasyster, börjat skolan ett år tidigare och gjort enorma framsteg på sin gymnastik. hon gillar allt som är mjukt men fint, och det är ju precis vad CN's kläder är.

babarb sa...

Min flicka är väldigt bestämd (tjurig?:) när det gäller kläder, det är bara mjuka, bekväma kläder som gäller, helst gamla urtvättade favoriter :) Det skulle vara underbart att få se henne i de fina o sköna Chill Norway-kläderna, då blir både mamma o dotter nöjda!

Anonym sa...

Tävlingsrim:
Ebba, 6 år, spänner ögonen i mamma;
"Lillebror har ju myskläder, jag vill ha detsamma!"
Självklart lilla gumman, mamma fixar, javisst!
Men hallå där, vilka färger, Hello Kitty, usch så trist...
Sätter mig vid datorn - Favoriter - HofP
Och lucky me där fanns en tävling, måste vara me´!
Tur i kärlek - tur i spel, hur är det nu det är
Kan inte vinna detta alltså för jag är ju kär...
Men chansar ändå, sessan var så tydlig med den saken,
att få hon inte mysigare kläder går hon hellre naken!

oj oj oj...;)
Tack för världen bästa blogg (vare sig jag vinner eller ej).
Kram Marie i Lund

Anonym sa...

Hei!
jeg vil jo selvfølgelig være med og prøve å vinne nydelige klær .
Skjønne klær og så koselig til julekos og julekalender foran tv:)
Jenta mi er bare 6 år, men tror dette kan passe, hun bruker 122/128 ellers. Takk for fantastisk blogg:)
Heidi

Anonym sa...

Hei!
jeg vil jo selvfølgelig være med og prøve å vinne nydelige klær .
Skjønne klær og så koselig til julekos og julekalender foran tv:)
Jenta mi er bare 6 år, men tror dette kan passe, hun bruker 122/128 ellers. Takk for fantastisk blogg:)
Heidi

charlotte sa...

Mysplagg, gå-bortplagg och vara fin-i plagg...tänk att få vinna kläder som man kan kombinera till vilket tillfälle som helst, mitt minsta lilla <3 skulle le ikapp med tomten om vi skulle få chansen att vinna dessa underbara kläder... det kan jag lova!
Så nu håller vi tummarna...
Kram C

Malin S sa...

Min lilla dotter, som fyller 7 på självaste nyårsafton, skulle äääälska dessa kläder. Hon har alltid avskytt "hårda" kläder som sitter åt och samtidigt så är hon en sån liten prinsessa som vill vara fin, jämt! På hennes önskelista står, förutom dessa fina kläder om hon visste om dem, "smink mä lepstift". Är inte det hur gulligt som helst? Jag håller alla mina tummar! Mvh Malin

Anonym sa...

Hej! Jösses!! den ena underbara tävlingen efter den andra avlöser varandra, gör ett försök och hoppas att fru fortuna är med mig denna gång. Skulle sååå gärna vilja vinna detta till min stora tjej (som växer så det knakar) hon talade faktiskt så sent som igår om för mig och sin pappa att hon vill ha fina "mysiga" kläder av tomten och dessa kläder är ju både och helt klart.

Hoppas hoppas!
Kram Jenny

Moster Emma sa...

En helt vanlig tjej, men fantastiskt ovanlig för mig. Säger hon blir glad för allt hon får till jul, därför är önskelistor inget kul. Att få vara moster till Nora är en ära och klart att dessa kläder till henne skulle hållas kära.

Hälsningar Moster Emma

Ceciliaba sa...

Min dotter längtar efter snön. Hon ska snart på en kompis julkalas och ser fram emot att få klä sig i en fin klänning och sätta tofsar i det lockiga håret. Jag hoppas snön kommer snart och att hon vinner den fina klänningen från Chill Norway! Det får minsann tomten svårt att slå...;-)

Sandra sa...

Hej du fina Petra
Jag din blogg alltid reka.
Nu är du så jättesnäll
Och lottar ut en riktig "julkaramell"
Å vad ja skulle vilja vinna dessa
Till min vackra prinsessa.

Anonym sa...

Jag vill vara med! Min tös är nästintill omöjlig hatt shoppa till nu för tiden. Så stark vilja, vet precis vad hon gillar, tyvärr inte allt som mamma gillar. Men detta är jag snudd på toksäker att hon skulle älska!

Jag håller tummarna och hoppas på tur!

/AnnaB

Sandra sa...

Hej! Vill såklart delta i denna underbara tävling. Min dotter hade gillat kläderna jätte jätte mycket speciellt klänningen,hon byter kläder flera gånger om dagen och älskar kläder i alla färger,detta vore en fantastiskt fin julklapp åt henne,nu håller jag mina tummar och hoppas hoppas på turen denna gång.. Ha en super fin december månad...Kram..:)

Sara sa...

Jag vill att min finaste tjej, ska ha dom finaste kläderna!

Anonym sa...

Hej! Mycket fina kläder! Kanske lite stora till min 5-årig men kusinen som är 7 år kunde använda vinsten först (och en mindre kusin efter min dotter...)
Kram Sara

Helena Holmqvist sa...

Tänker på en kall kväll, uppkrupen i soffan med en stor kopp the med lite honung. Utan för förnstret strilar regnet men inomhus är det varmt och stearinljusen fladdrar. Bäst av allat, tätt intill mig i soffan har jag min fina lilla tjej, varm och mjuk och pratande som en kvarn som alltid. En ögonblicksbild från vardagen - så enkel med så underbar om man bara kommer ihåg att njuta av stunden. Våra myskvällar hade blivit än bättre med mjuka, fina Chill Norway plagg på pratkvarnen. Tack för en fin blogg! Helena

Helena Holmqvist sa...

Tänker på en kall kväll, uppkrupen i soffan med en stor kopp the med lite honung. Utan för förnstret strilar regnet men inomhus är det varmt och stearinljusen fladdrar. Bäst av allat, tätt intill mig i soffan har jag min fina lilla tjej, varm och mjuk och pratande som en kvarn som alltid. En ögonblicksbild från vardagen - så enkel med så underbar om man bara kommer ihåg att njuta av stunden. Våra myskvällar hade blivit än bättre med mjuka, fina Chill Norway plagg på pratkvarnen. Tack för en fin blogg! Helena

Helena Holmqvist sa...

Tänker på en kall kväll, uppkrupen i soffan med en stor kopp the med lite honung. Utan för förnstret strilar regnet men inomhus är det varmt och stearinljusen fladdrar. Bäst av allat, tätt intill mig i soffan har jag min fina lilla tjej, varm och mjuk och pratande som en kvarn som alltid. En ögonblicksbild från vardagen - så enkel med så underbar om man bara kommer ihåg att njuta av stunden. Våra myskvällar hade blivit än bättre med mjuka, fina Chill Norway plagg på pratkvarnen. Tack för en fin blogg! Helena

Lotta-68 sa...

Hej,

Jag skulle gärna vilja vinna denna tävling till min prinsessa! Som lillasyster till två storebröder blir det mest massa coola skate t-shirtar och DC hoods! Det skulle vara härligt att få lägga dessa till min prinsessas julklappshög, riktigt fina, mjuka utan att vara allt för söta. ChillNorway gör fantastiska barn kläder!

Tack oxå för inspirerande blogg, vill ha lite fler advents pics från ert fina hus!

Lotta

care69 sa...

Jag är gärna med!
Skulle vilja vinna till min kompis dotter som tack för att min son fått ärva så mycket kläder av dem.
Hennes flicka fyller år den 12:e december så det skulle passa utmärkt.

care69(at)live.se

Caroline Sjödell sa...

Jag vill vinna för att kläderna helt enkelt är ljuvliga och inte minst mjuka och sköna för en liten dam i den åldern! Med tre prinsessor kan den "i mitten" ibland behöva lite extra uppmärksamhet och så passande fyller hon 8 i januari. Hoppas hoppas..../Caroline

Nina sa...

Men åh vad jag skulle vilja vinna det här till min fina S, som är 6 år men har stl 8 ; )
Hon ÄLSKAR allt som är mjukt och gosigt, så hon skulle bli överlycklig!
Och det passar ju väldigt bra med små stjärnor på till en Stella ; )

Hoppas hoppas!

Anonym sa...

Hej!!
Jag vill vinna för att det är så himla svårt att hitta kläder till min ena dotter! Dessa underbara kläder ser båda söta, mjuka och alldeles underbara ut. Så kanske vi kan få lite mer harmoniska¨"kläpåmorgnar" med dessa kläder! :-)

Anna Johansson sa...

Oj så vackra myskläder! Det vore ju fantastiskt att få vinna dessa underbara plagg och så in dem i lika vackert papper och lägga dem under granen till min lilla sessa.

Hälsningar
Anna Johansson

Catrine sa...

For en flott tävling!
Min prinsesse har bursdag 10.12, og øverst på hennes ønskeliste står det klær fra Chill Norway! Hun ville blitt overlykkelig over å vinne!
Klem

Anonym sa...

Hejsan! Jag skulle vilja vinna dessa underbara plagg till min dotter som älskar allt som har med kläder att göra. Är de dessutom mjuka och bekväma som dessa blir de helt klart nya favoriter. Tack för en superbra blogg. Kram Camilla i Bara

Borta bra men hemma bäst sa...

Verkligen fina och mysiga tjejkläder, perfekta för min lilla tjej att mysa omkring i och samtidigt vara fin i nu när det snart är lediga juldagar tillsammans med släkt och vänner. Något att verkligen se fram emot.
Hälsningar, Cecilia & Olivia

Anonym sa...

Hej!!!!
Varför jag skulle bli så glad om jag vann, VEM SKULLE INTE BLI ÖVERLYCKLIG ? Älskar Chill Norways plagg både till stor och liten, har tyvärr inte haft möjlighet att köpa min prinsessa någon chill norway utan hon har fått "kopiorna" från Kappahl då plånboken inte är tillräkligt stor..... Själv sökte jag efter den perfekta klänningen när jag gifte mig för snart 1 år sedan. den perfekta för mig är inte den traditionella utan det var en Agat dress i vitt. Det blev helt perfekt. En god vän som smög sig in i kyrkan för att se vigseln kom och frågade efteråt om jag fått den uppsydd för den var så mycket jag. Eftersom jag nu har en kopia till dotter så måste dessa plagg även vara så mycket hon, skulle så gärna vilja prova. Oj,låååååång kommentar så nu håller jag bara tummarna.

Kram Ullis i Värmland

Anonym sa...

Ville bara säga att översta bilden är helt underbar!!!

Mamma till 123 sa...

WOW så fint!! Dessa kläder skulle min ena flicka gilla!!! Myyys men ändå sååå snyggt, för på henne får inget sitta åt eller vara obekvämt, men snygga kläder ska det vara :) Hoppas hoppas jag vinner!!!

Helena Jonasson sa...

Så underbart glad jag hade blivit om jag vunnit dessa finfina plagg till min lilla tredje solstråle.
En glad överraskning det hade blivit både för mig och min prinsessa!

Hälsningar Helena

Anonym sa...

Helt underbara kläder! Hade varit härligt att få klä min fina Engla, 8 år, i dessa.

Tack för en fantastisk blogg!

Hälsningar Sara

Anonym sa...

Hej Philia!
Vilken underbar tävling! Jag har en liten 6-åring som är helt ointresserad av kläder och varje morgon klär sig totalt omatchat! Jag skrattar ofta till över min lilla "mini-clowns" kreationer. Men med dessa kläder från ChillNorway går det ju inte att misslyckas! Eller...?

Kram Anna

Anonym sa...

Åh vad jag skulle vilja göra min systerdotter glad med dessa superfina kläder! "min" Tyra är så där änglasöt med lite Elisabet(fr Madicken)-blick. En liten spjuver :)

När man har pojkar bara så är det ju lite speciellt med en systerdotter!

Varma decemberkramar från Gotland!!

Linda sa...

Å lilla Ofelia skulle passa så bra i dessa fina mjuka kläder. så skönt att ha på sig och inte dessa alla stela kläder som finns. Jul kramar Linda

Anonym sa...

Hej från Finland,
Oj jag skulle gärna vilja ge dessa till min underbara Tyra.
Ibland har hon blivit lite åsidosatt i och med att hon har en liten lillabror som behöver sin tid samt en bror som varit väldigt sjuk och behövt en av oss föräldrar på sjukhus över 200 dygn detta år. MEN alltid är hon lika glad & nöjd ändå. Hon är...beundransvärd...och värd det finaste!
Kram, Nina

Anonym sa...

Hei og takk for inspirerende blogg! Jeg var så uheldig å miste min pappa lenge før eldstejenten vår var tiltenkt. Datteren min og jeg er skjønt enige om at bestefar bor på en stjerne oppe på himmelen og følger oss i det daglige. Stjernesymbolikken er noe som vi begge setter høyt grunnet dette og forenkler forståelsen til en liten jente vedr temaet. Det å få superdeilige ChillN klær som ser ut som en myk stjernehimmel vil være en fantastisk adventsgave til min elskling og danne et kjærkomment minne for fremtiden. Med ønske om en fredfull julefeiring til deg og dine:) Helene B - Bergen.

Elina sa...

Hej!
Skulle jättegärna vilja vinna dessa kläder till min vännens dotter. Hon är 7 år <3

Karolina G sa...

Jag vill så gärna vinna dessa kläder till min tjej som fyller 8 år i januari. En perfekt födelsedagspresent till henne, som hon sedan kan använda på sitt födelsedagskalas.

Villa Hemma sa...

Halloj

Min systerdotter hade blivit kalasfin i dessa! Håller tummarna!

Kram

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge kläderna till min lilla " lucia" på hennes födelsedag 13 december eftersom hon är en sån underbar, tokig, rolig och härlig dotter!

Tack för en fin blogg!

Eva

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge kläderna till min lilla " lucia" på hennes födelsedag 13 december eftersom hon är en sån underbar, tokig, rolig och härlig dotter!

Tack för en fin blogg!

Eva

Anna sa...

Hej! Tack för en härlig blogg, kul att läsa om vår fina småstad å få lite tips på mysiga ställen man inte tänkt på.

Jag har världens finaste lilla tjej här hemma men då hon bara är 1,5 år så skulle jag vilja överaska min underbara systerdotter & gudbarn Tilda som är 8 år och jätte klädintresserad. Veckopengen spenderar hon på extra kläder utöver det min syster köper och hon blir väldigt glad när det är mjuka paket under granen.

Så skulle bli överlycklig om jag vann å blev coolaste mostern/gudmodern som lägger ett så fint paket under granen. Å min egen lilla sessa kan sen glatt ärva de super fina kläderna.

Ps. Underbar bild på Bea, blir alltid så inspirerad av dina vackra fotografier Ds

Anonym sa...

Du är min stora inspiritionskälla du har väldigt bra smak. Hoppas att jag skulle vinna dessa fina kläder till min lilla älskling hon skulle bli överlycklig. Hoppas vi har tur. Annika

Anonym sa...

Oo, vilka snygga flickkläder. Min Ellen, 6 år, skulle älska att ha på sid dessa jättesnygga och bekväma kläder. Förrutom snyggt, ska det vara mjukt och bekvämt för henne! Och ännu en sak, vi kan inte få CN kläder här i Chicago US... Tack för en fin tävling!
Tiina Naperville US

Anonym sa...

Vilka underbara o härliga kläder från Chill Norway

Moa hade blivit så glad om de dök upp på vår Doorway

Jag tror min älskade sjuåring i dessa

sett ut som en mysig prinsessa

Vill passa på att tacka för din härliga blogg där jag får massor med inspiration till mitt nybyggda hus.

hälsningar
Helena

Anonym sa...

Klart jag vill vinna till min goa dotter! Kläder som passar en tuff tjej som gillar att vara fin. Mjuka goa kläder att leka i samtidigt som hon kan känna sig som en riktigt glittrande snöstjärna!

Erika i Bestorp

Anonym sa...

Hej!
Jag vill börja med att säga att jag har följt din underbara blogg sedan starten och jag älskar den!
Att titta in här är min lilla egentidsstund på kvällen.
Jag har tre underbara barn, en pojke och två flickor, och jag skulle så gärna vilja vinna dessa underbara kläder till min lilla Elsa, som ofta får ärva kläder av sin ett år äldre syster. Elsa, med sina guldbruna lockar och stora ögon, hade passat förträffligt i detta!
Jag håller tummarna! Och tack för en underbar blogg!
Jenny i Bjärred

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Jag har ett syskonbarn som skulle lysa av lycka i dom kläderna! En perfekt julklapp!! Så jag är jättegärna med på din fina tävling!! Kram kram!

Anonym sa...

Ärligt talat så hade jag ju helst velat ha dem själv...för vad är skönare än att skrutta runt i sköna och SNYGGA mjuka kläder?! Men jag vet ju att även min systerdotter hade älskat kläderna! Och jag tänker att när de är för små för henne så har ju min lilla tjej hunnit bli större och kan ärva! Bra va ;-)!

Ha en skön 1a december!
/Anna

Hanna W. sa...

Hej. Ebba fyller 7 år på lucia och hälsar att hennes mamma aldrig handlar några myskläder men gärna 1000 andra plagg :)
Ps. HoP är en härlig inspirationskälla som jag besöker ofta. (väldigt ofta enligt Ebba)

Lotta sa...

Hej!
jag vill vinna dessa för jag älskar chill norway. Min dotter vill jämt ha klänning och dessa är ju så perfekta då de ser flickigt fint ut men inte för uppdressat och stramt. De är ju så lediga och fina, perfekt även till dagis då jag inte tycker tyll kjolar etc (som min dotter vill gå i)känns så praktiska :) Kram Lotta

sandra sa...

Heej!
Jag skulle älska att ge dessa fina kläder till mig lilla kusin som är 7 år i julklapp! Hon älskar fina, vackra kläder!! Det har hon gjort sen hon var riktigt liten! Lill-sötisen. :-)

Hon heter Elsa.
Kram från Sandra

Kicki Johansson, Umeå sa...

Åh, vad fina dom var. Jag skulle vilja vinna både klänningen men särskilt byxorna för att min dotter ÄNTLIGEN vill ha såna kläder. Hon har bara velat ha strumpbyxor och säger att andra byxor är FÖR mjuka. Vad hände med bebistiden då man kunde klä henne som man ville :-)
Tack för en superblogg! Kicki Johansson, Umeå

Jenny H sa...

Hej! Jag har tyvärr inga egna barn men fyra fina guddöttrar. Den äldsta är 6 år och vacker som en prinsessa! Till henne skulle jag gärna ge en sådan här goding till kläder i julklapp! Kram!

lottasworld.blogg.se sa...

Min lilla sessa är lika gammal som din, men fortfarande en storlek 8. Just nu ligger hon i sin säng, med feber och har insett att hon missar julfesten på skolan i morgon. Med andra ord inga glada miner... Så, för att muntra upp henne och göra henne till den allra finaste under hela jullovet så vore det alldeles förträffligt att få vinna detta till henne! Kram och ha en fin kväll

Anonym sa...

Åhh, detta hade vart en sååå fin julklapp att ge min lilla prinsessa.
Hon brukar sitta med mig vid datorn och titta lite avundsjukt på dina bilder.
Hade varit fantastiskt att få göra henne så glad!
Tack för en kanon blogg:)

Helena sa...

First time :)
Hej,
jag har följt din blogg länge och tittar in nästan varje dag - men bara "smygläst"... Vet egentligen inte varför jag aldrig kommenterat - för jag tycker att den är väldigt inspirerande. MEN - så såg jag den här tävlingen och nu MÅSTE jag kommentera för jag hoppas verkligen på tur att kunna vinna dessa finfina plagg till min dotter på 6 år. Jag skulle vilja vinna dessa till henne för de skulle passa perfekt att ha på sig och mysa i nu på jullovet :)
/Helena

Lisa i Falun sa...

Förra helgen träffade jag mina brorsbarn, en flicka och en pojke, som jag ser alltför sällan. Det som ändå värmer mitt hjärta så, är att vi är så nära varandra och att vi på något sätt alltid tar vid där vi senast slutade. Jag är priviligerad att få vara deras Faster! Det vore härligt att få vinna de fina kläderna till min brorsdotter. Tänk vilken julklapp!

Anonym sa...

Finaste kläderna som skulle passa så bra på finaste Eerika! Eerika är min brors söta bonusdotter. Tyvärr så träffas vi så sällan då de bor i Finland och jag här i Sverige. I jul kommer de till Sverige och jag skulle bli så lycklig om jag fick ge dessa kläder till prinsessan:) det är ju faktiskt roligast att ge bort presenter:)

Tack för en inspirerande och härlig blogg!

Kram från Johanna

Anonym sa...

Super härliga kläder som jag gärna är med och tävlar om. Jag vill vinna dem till min stora sessa som fyller 7 år en vecka efter julafton. Ja snacka dålig planering där:), yngst i klassen. så nu tryter verkligen fantasin vad man skall hitta på i födelsedagspresent när julklapparna är inhandlade. Men dessa ljuvliga kläder skulle min klädtokiga sessa bli jätteglad över. / Thessan

Det vita dårhuset sa...

Hej Petra.
Bara för att min lilla sessa är det underbaraste som finns på denna jord.
Därför tycker jag att hon ska vinna dessa minst lika underbara kläder :)

Kram Erika

Anonym sa...

Vilka fina kläder!!!!Dessa skulle passa min mellandotter perfekt. Tyvärr räcker inte pengarna till så dyra kläder hos oss...Blundar och hoppas på att kanske dessa plagg kan ligga under granen ändå och bara vänta på att en liten tjej kommer att sjunga av glädje när hon ser dem!!!
Kramar till dig fina Petra som har ett hjärta av guld!!!

Mia

Anonym sa...

ÅH!
Skulle vilja vinna dessa underbara kläder till min guddotter Nora, som är norska, och flyttar till Miami till våren.
Lite Chill Norway-kläder skulle nog passa bra för en söt liten norsk tjej!

Mvh S. Stordal
(sneeva @hotmail.com)

Fru Bru sa...

Hei!

Vil gjerne vinne disse fantastikse klærne fra Chill Norway til mine prinsesser:-)
Hadde vært supre til julefeiring

Bru Bru/ Norge

Jessica S sa...

Min lilla Alice trivs bäst i "mjukisbyxor" och det är inte lätt att hitta fina sådana som man även kan ha i skolan, och som inte är för pojkiga.. Så hon skulle bli superglad för detta fina klädset, som även är tufft och "tjejigt".
Dessutom så fyller hon snart 8år så det skulle bli en perfekt present!!
Tack underbara du för din härliga blogg som alltid gör en glad.
kram jessica

Marina sa...

Både min 7 åriga dotter o jag är tokkräsna o kommer sällan överens om kläder. Men dessa kläder skulle jag vara helt övertygad om att hon gillar o jag med. Har letat frebilt efter kläder till julafton då vi oftast är mysfina! Men tokmissat dessa underbaringar!! På paketkalendern fattas det 1 paket o det är alltså paketen på julaftonsmorgon som brukar innehålla julaftonens outfit! Ha en mysig Jul o advent!!

Marina

marina_evertsson@hotmail.com

Emma sa...

Ååå vad jag skulle vilja vinna de här kläderna till min lilla flicka som inte passar i kläder från de stora kedjorna. Hon klär mysiga men lika stilfulla kläder som chill. Att hon är norska precis som dem gör det ännu mer passande ;)

Kram Emma

Maria sa...

Hej där! Chill Norways kläder är helt underbara - därför vill jag vinna!
Tack för en toppenblogg!
Ha en fin dag! /Maria

Anonym sa...

Hei.
Nydelige klær. Så snill du er!
Fine klær til julen:)Har en jente på 6 år som elsker å pynte seg, spesielt med kjoler.
Mye fine klær du har til jentene dine.

Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

Anonym sa...

Åååh, min lilla sjuåring skulle älska dessa kläder, som mamma också tycker är bland det finaste man kan klä en lite sessa i. Hoppas verkligen på tur i den här tävlingen!
Eva från Trelleborg

Anonym sa...

Jag vill vinna dessa fantastiska kläder till min lilla 7-åring för att jag har helt enkelt inte råd att köpa dessa underbara plagg. Däremot har jag tittat, suktat och längtat efter dem länge, länge...

Kram och tack för en fin blogg

Camilla

Anonym sa...

Åhh, så fina! Hade varit den perfekta julklappen till min åttaåriga guddotter/kusin. Sötnosen ääälskar kläder och vill gärna ha likadana kläder som gudmor :)
Dem ser så mysiga ut, perfekt att till helgerna.
Tack för en fin blogg!
Malin i Göteborg

Anonym sa...

Vilka harliga klader! Och fargen ar helt underbar, min tjej alskar precis sana har klader! Hoppas hoppas att vi vinner! Tack for en mysig blogg!
-Annika

Anonym sa...

Åh, vill vinna dessa kläder då endast det bästa är gott nog åt min dotter:)Efter tre söner kan man inte få nog av att köpa fina kläder åt en dotter. Tack för en underbart inspirerande blogg.

Fräknis sa...

Igår så hade jag en tunika och en underklänning och min Matilda tyckte att jag var så fin! Jag vill också ha en sån klänning sa hon. Vinner jag detta så ska hon få det och hon kommer bli överlycklig och ännu sötare, om det nu är möjligt, :)
Kram!

mali-mo sa...

Hadde jeg vunnet disse nydelige klærne, ville min datter blitt strålende, hoppende, superglad! Og i disse førjulstider er vel en lykkelig liten jente med strålende øyne og et stort smil i ansiktet den aller, aller beste grunn man kan tenke seg! ;)

Ha en kjempeflott kveld, og takk for en inspirerende blogg!

Anonym sa...

Önskar att min Freja skulle få tassa omkring i dessa fina plagg
från Chill Norway.
Och inte som sin mamma,
som bara lyckats brassa
till sig
en plommonfärgad velourdräkt
från Lidl(!)
C'mon hey!
/Erica

Anonym sa...

Hej!
Även jag har en liten "skrutta" (6år) som är lång för sin ålder.
Att få henne klädd i fina klänningar är omöjligt (fast jag har försökt många gånger). Däremot har hon upptäckt plychliknande kläder som är; "så söööööna och gosiga"!
Därmed kommer dessa mysiga kläder bli en bra "inkörsport" till fina klänningsvärlden:)!
Kramar från sagans mamma!

Anonym sa...

Hej
Letar ni fina barnkläder så har zillstar.se 50%rabatt på alla chillnorvay kläder.Många fina styles för sessorna att bära.
Carina

Madeleine sa...

Hej!
Skulle vilja vinna dessa underbara kläder till min söta systerdotter på 7 år. Hon flyttade med sin familj upp till Östersund i sommars från Göteborg. Detta gör att vi tyvärr inte kommer att kunna ses lika ofta nu då avståndet mellan oss är 90 mil. Skulle därför bli glad över att kunna ge henne extra fina julklappar i år, och dessa hade passat henne perfekt att ha på sig och mysa runt i.
Tack för väldigt härlig blogg!
/ Madeleine

Anonym sa...

Hello! I would love these for my beautiful angel girl. What a perfect early Christmas treat..in just the right size! Adorable and Norwegian...just like her! Extra special because we don't have this beautiful brand available in the US.
Kind Regards, TS.

Anonym sa...

Hej

Bara älskar din livstilsblogg. Har läst den sedan begynnelsen. Min lilla tjej vill absolut inte ha jeans. Det ska vara mjuka kläder och vad passar bäst om inte de från ChillN. Härliga mjuka kläder med stil och klass.
Kram Dalkullan från Falun

Sofia sa...

Vilka underbara kläder:)Min älskade minsta tjej som precis fyllt 6 år skulle älska dessa:)Hon är en riktigt bestämd liten dam som vet precis vad hon ska ha på sig..det går absolut inte att jag får välja längre..:)Massa kramar från Sofia B

Elin Viridén sa...

Har en liten tunn 7 åring själv som älskar fina kläder. Hon är van att "dela mammas plånbok" med lillasyster och därför också van att det inte alltid blir så mycket kläder, pengarna räcker helt enkelt inte till. Jag skulle så gärna vilja skämma bort henne nu till jul för att visa hur mycket jag älskar henne, hur duktig hon är och framförallt belöna henne för att hon alltid är så snäll mot lillasyster och alla andra runt henne!
Memyselfelin@hotmail.com

Elina sa...

Det är så svårt att hitta varma och fina kläder.
Men här har du lyckats! Vi hoppas på tur!
Varma Hälsningar från kalla Norrland

Maarit sa...

WOW
Otroligt fint och roligt att göra detta för dina läsare!

Såklart att jag också skulle vilja ge min fina principessa dessa finfina kramgoa plagg.

Ha en fantastisk advent allihopa!

Inkan sa...

Föräldraledig, ett härligt liv.
Men om nya kläder det blir ett kiv.
Ärva ärva är en läxa att lära
Tänk den lilla tjej som Chill Norway-kläder fick bära.
Lyckan vore väl total
Nästan som Askungen som äntligen fick gå på bal.

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle bli så obeskrivligt glad om jag kunde få klä min fina ängel i dessa fantastiska kläder! Hon har precis växt ur sina favvomjukisoutfit! En liten tjej, MEN! med en stor modemedvetenhet, jadå:).

Ha en skön helg!

Vänliga hälsningar Malin

christine sa...

Jag har ingen egen dotter, men drömmen finns. Men jag har en underbar systerdotter, Rebecka..en skatt och glädjekälla. Till henne "min" prinsessa skulle jag ge de fina kläderna.:-)

christine sa...

Jag har ingen egen prinsessa, men jag har en älskad systerdotter..Till henne min skatt och glädjekälla skulle jag ge de vackra kläderna..<3

Anonym sa...

Jag skulle vilja vinna dessa till väninnans dotter. Hon har aldrig (än!) köpt CN så jag hade gärna gjort lite "gratis"-reklam för CN. :D

// M
pojkmamman0405@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
För några veckor sedan tog jag en morgon på mig mitt första ChillNorway plagg och till frukosten märkte jag hur lillan tittade på mig. -Åh, vad du är fin mamma. Ska du ha den på dig idag? frågade hon lite blygt. Hon klappade på ärmen, åh vad mjuk och skön den är samtidigt som hon sa: -min fina, fina mamma.
Det skulle vara så kul att vinna dessa kläder till min lilla prinsessa för hon har ingen aning om att detta märke finns till barn eller överhuvudtaget vad ChillNorway är för något, men att det är något fint, det förstår hon!!

Kram från Anna i Skåne

Anonym sa...

Fantastiskt fina!!!
Min dotter älskar mjuka kläder och skäller på mig för att jag köper hårda jeans.Nu skulle hon nog "förlåta" mig om hon fick dessa jättefina kläder som både är mjuka OCH glittriga med fina små stjärnor.
Hon skulle bli så glad ,så glad!
Tack på förhand!
Kram från Göteborg.
//Tina B

SollenkrokaBy sa...

Jag har en tjej här hemma som helst vill ha mysbyxor eller One Piece, det är ju mysigt men kanske inte alltid så fint. Hon är 6 år nu och jag tror att det "setet" skulle passa som en liten handske på den lilla mystjejen! Så fina kläder! Och mysiga!
Vi håller tummarna här hemma nu då!

Kram och Gófredag!
/Veronica

Suzanne (snuzen@hotmail.com) sa...

Men OJ vilken fantastisk tävling, och så många tävlande med fina motiveringar =) Självklart vill även jag vara med och tävla och min motivering handlar om våran älskade hjärteflicka Ida.

"Lev livet" blev mottot för oss då vår dotter föddes. Dels pga att vi just fött en underbart vacker dotter, men även för att den dotter vi födde även föddes med ett hjärtfel som gjorde att vi när hon endast var 8 dgr gammal höll på att förlora henne. Plötsligt fick saker och ting ett annat perspektiv, man lärde sig uppskatta allt här i livet, både smått och stort och vi Lever nu Livet på ett annat sätt än vad vi gjorde för några år sedan.
Allt detta på grund av vår fantastiska dotter som visat oss vad sann styrka och äkta mod är.

Ida går nu i skolan, är en pigg och fin tjej på alla sätt och vis men det stora ärret på hennes bröst bevittnar att hennes liv inte varit likadant som de andra barnens. Många frågor om hennes ärr på bröstet får hon, hon besvarar dem med att "Mitt hjärta var trasigt när jag var liten" men erkänner när hon kommer hem till sin trygga vrå att det känns ledsamt och lite jobbigt att inte vara som de andra.

De fina kläderna med hjärtebrodyrer från ChillN skulle passa vår Ida så bra och vi håller tummarna hårt för en vinst.

Kram från Suzanne i Matfors, Sundsvall

Anonym sa...

Dessa plagg skulle passa perfekt till mina döttrar som skulle kunna få dela på vinsten.

Att de är i underbar mjuk plysch och inte sitter åt tycker jag är en bra utgångspunkt för barnkläder, barn ska vara barn!

Hoppas att jag kan få ge mina barn dessa kläder som morgonpaket på julafton!

Mvh
Jessica

Anonym sa...

Jag vill vinna till min underbara lilla guddotter, är bara 17 år och har inte jättemycket pengar, haha, men skulle ändå vilja ge henne något superfint som dessa i hennes favoritfärg, hon skulle bli så glad lilla Linn!! :D

Anonym sa...

Min mellantjej skulle älska dessa tuffa och söta kläder. Eftersom det är mycket hopp, skutt och bus i den tjejen föredrar hon mjuka kläder som det är lätt att röra sig i. Kram Stina

Anonym sa...

Åååh, min yngsta lilla flicka skulle bli överlycklig om hon fick klä sig i dessa underbart vackra kläder! Med en äldre syster blir det mycket "arvegods" och tyvärr inte heller så "lyxiga" kläder som dessa! Lyckan skulle vara total!
Kram från en annan Petra

Anonym sa...

Har en syster dotter som inte tycker om att "det klämmer över magen". Tror hon skulle bli överlycklig över dessa fina kläder.mvh.Jeanette

Simple Lovely sa...

Åhh, for en kjekk giveaway! Har jeg tidligere kjøpt en kjole til jenten min på 5år fra Chill Norway, som fort ble en favoritt! De har nydelige klær, med det lille ekstra, god kvalitet som tåler å bli vasket og allikevel så god gå med:-) Et nytt Chill Norway antrekk står på ønskelisten til min lille skatt, Emma.

For en nydelig, og inspirerende blogg du har! Er helt forelsket i hjemmet ditt:-)

MariaochKlara sa...

OM vi skulle ha turen med oss mellantjejen Klara och jag så vinner vi dessa fina kläder. Jag tror att båda blir lika nöjda och DET vore en bedrift ;-) mjukt och praktiskt fast snyggt (jag) och glamoröst och glittrigt (Klara) vi håller tummarna!!! Maria och Klara

Anonym sa...

Hej! I'm from Finland and just yesterday found your blog. Wonderful! Going to visit here every day from now on:)
Those beautiful chill Norway cloths are just my little girl's colour! They would look perfect on her.

-Astrid

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 237   Nyare› Senaste»