lördag 10 december 2011

BONJOUR SAMEDI

.
.
.Tjingeling tjejer!Vet ni vad jag gjorde tidigt denna lördagsmorgon - jo jag sjutsade min stora sessa till sin tennislektion och åkte sen ner till Mälaren och "fixade" massa lärkkvistar i skogen! Ojojoj, man är ju kanske ingen friluftsmänniska direkt och det var halt och meckigt och jag var iskall men jag fick med mig ett par fina kvistar till slut efter denna "strapats" och nu står det här i vår matsal och spretar:)

Idag ska vi åka och titta på en nyinköpt lägenhet (nej det är inte vi som har köpt någon) och sen blir det lite julklappsjakt! (Efter det blir nog lite firande på restaurang för en skatt har varit så duktig klarat att få nytt bälte i kamsport:) 

Men först visar jag lite hur det ser ut i våra fönster här på nedre våningen! Är inget jättestort fan av klassiska julljusdekorationer  som adventsljusstakar men vi har ett par och några stjärnor. Annars är det klassiska julblommor (inte julstjärnor dock), ljusslingor och fint enkelt pynt som gäller i föstrerna! Gärna med hantverkskäsnsa som min fiiiina ren av trasor som står i burspråket. Lovely lovely:) (kommer från Bloominghome)

Gillar också vår stora prima ballerina i zink från Walther & Co!

Ha nu en strålande lördag!KRAM

.

9 kommentarer:

@my casa sa...

Väldigt fint, rent julpynt, det gillar wi!

Kul att få se vad du gör med dina kvistar sen.

Fin lördag/åsa

Casa of Mia sa...

Jättefint i fönstren! Gillar verkligen ballerinan kram

Anonym sa...

Nämen, P, den där renen är så förskräckligt ful. Allt det andra var däremot riktigt snyggt. Ha en mysig lördag!
/Jenny

Att vara någons fru sa...

Man måste älska den där renen! Mitt favoritpynt alla kategorier.

The House sa...

Jättefint! Och jag älskar renen :-) min mor säljer dom i sin butik. ha en fin helg Kram/F

Anonym sa...

Har su spraymålat kottarna själv? Fint! =)

Kram
Sandy

mrs Sessan för Lifestyleblogs.se sa...

Shit fick du tag i lärkkvistar din lyckans ost ;D Här köpte jag igår för det finns inte mycket av dom i det fri i Norge. Två små knippen & då menar jag små för TRE HUNDRA nok

Men vad gör man inte för att hitta styling charmen ;)

Själv skulle jag "Fixa" tallris idag, men jag är heller ingen friluftsmänniska tror jag.... För jag trippade omkring i mina låga UGGs & i skogen där träden finns är det i alla fall 30-35 cm snö & snövallar som måste forseras....

Så jag är impad av dig Petra!!

Kram & njut helgen vidare

Josefine sa...

Du har alltid så otroligt fina och inspirerande bilder. Jag och min sambo har nyss flyttat till ett litet hus och jag har åter tagit tag i mitt bloggande. Vore kul om du någon gång ville kika in på min sida! :) Tack för en underbar blogg. Jag önskar dig och din fina familj en underbar jul!

Kram Josefine

Anonym sa...

Hejsan!!

Lärkkvistarna är ju bara för underbara!! Exakt var vid Mälaren kan man hitta dessa?! Själv bor jag på Viksäng,Västerås.