onsdag 14 december 2011

HÄRLIGASTE PRESENTBOXEN

.
.
.

Det kom en otroligt fin julklapp på posten igår! Jag blev så glad över den vackra boxen och dess innehåll....





Bonjour finingar!



Hoppas ni har sovit gott!?:)

Det har jag så det är en riktigt pigg bloggerska idag! Skönt:) Beabus är just nu otålig för att komma iväg till dagis för idag kör de sitt "lilla Lussefirande". Det brukar vara såå sött så klockorna stannar med småttingar som står och trallar ute på gården och efter Luciafirandet blir det sen fika inne på själva dagiset:)

Sen ska jag göra ett litet fotojobb idag och yes, jag gör sådana också ibland:)  Det är ju såå fantastiskt kul att fota. Så har jag även fått några mail med om jag gör styling-inredningsuppdrag och det gör jag gärna:) Jag har en egen verksamhet och gör bla sådant så maila till houseofphilia@hotmail.com om ni önskar hjälp med något och, så klart, gillar min style!




Visar idag några pics på en överraskning som kom på posten igår! Den var från svenska modellen Mette Picaut som har en egen exklusiv naturnära hudvårdsserie M Picaut. Hon läste mitt inlägg om min torra vinterhud för några veckor sedan och skickade en jättefin gåva iform av Dagkräm, Rengöring och Havtornolja o underbara små mjuka handdukar från Cottonmade till mig. Allt för att min hud ska blir bättre - tack snälla snälla du! Nu ska dessa testas och jag lovar att lämna recension sen när jag vet hur produkterna fungerar:)




 


Önskar dig en strålande dag!



KRAM






.

15 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Vilket lyxpaket! Det är du verkligen värd. Och kul med fotojobb; det är bra att du får möjlighet att använda din talang ännu mer.

Giovanni sa...

http://feber.se/webb/art/231192/populraste_googleskningarna_fr/

missa inte här att du är bland dom populäraste sökningarna 2011!

Brunkullan sa...

Så skoj! Både med fotojobb och provprodukter:)

Kul att se om du tyckte de var bra sedan.

Kram Susanne

mini sa...

du är helt fantastisk med dina bilder! världens bästa inspiration, tusen tack! mini

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Vad roligt med fotojobb, du är ju så duktigt med det estetiska. Härligt också med provprodukterna, väntar med spänning på recension sen, då jag också har en tendens att bli lite torr i huden under vinterhalvåret.

Ha en fin dag!

The super ordinary sa...

Vilket härligt paket!!
Lycka till med fotojobbet! : )

syster doris sa...

DET är underbara produkter! Och designen är ju också såå snygg..som du!
Kram t

BergenButler.no sa...

Så luksus - jeg sliter med det samme og de produktene så veldig bra ut!

Paula sa...

Halloj!
Brukar sällan kommentera, trots att jag följer din härliga blogg. Men jag var tvungen att nämna att dessa produkter är nog bland de bästa jag provat! Superhärliga och perfekta för torrisar, som jag är! :) MD är ett märke jag använde under många år och är fantastiska, men dessa är mer naturliga och utan parabener. Du kommer att älska, lovar!
Ha en härlig dag!

Josefin sa...

Åh vilket härligt paket! Hoppas vi får veta om produkterna var bra när du testat dem :)

Milla sa...

Åh alltid kul när man får höra om något nytt märke man inte hört om förut, på nåt sätt känns det alltid kul att snäppa de stora märkena på näsan med all sin marknadsföring som vi säkerligen får betala en massa för via produkten. Själv kör jag med Exuviance rakt igenom, och gick nu över till den lite fetare dagkrämen, superduber för 45+ torr problemhy. Kram Milla

Anonym sa...

De produkterna är kanon. En butik här nere i södra Skåne som heter "Cottage rose" (cottagerose.se) säljer dem o jag kan varmt rekommendera dem!! Guuud så söta tjejerna var o, inte minst, jag tycker att dina föräldrar verkar ha ett hem precis i min smak!! Kram Lisa S i Höllvike

Rebecca sa...

Missa inte: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14076379.ab

Linnéa sa...

Men så underbart! :)

Anonym sa...

Roligt med paket på posten:)! Trevlig kväll:)! H.jejja