torsdag 15 december 2011

JULKLAPPAR TILL DE SMÅ

.
.
.Pyjamas Esprit, Käpphäst Teddykompaniet, Dockvagn Brio, Docka Melissa & Doug, Tiger Molli Toys och Hello Kittymjukis från Sanrio. 

 


Bon Soir!Hoppas ni har det fint!?

Satt nyss och gick igenom skatternas önskelistor (de är lååånga;) och bockade av de som redan "är i box":)

Skönt att ha klarat av det mesta av julklapps-shoppingen och det bara genom att sitta hemma! Tekniken med netshopar är ju fantastiskt bra inte sant? Klick klick så var det fixat och man slipper de stora proppfulla leksaksvaruhusen i julstressen:)

Sen kan man ju, om man vill, surfa runt och klicka hem fint omslagspapper och snören också men slå in - det får "tomten" göra (Själv lägger jag gärna lite extra tid på detta. Att sitta någon kväll före jul med ett glas gott nånting och slår paket in i ljuvliga papper och snören och det doftar lackstång i hela huset - mysigt mysigt:)

Ger ikväll lite förslag på julklappar till de små i ungefär mina egna skatters åldrar! Lite av vad önskat och annat som jag tycker är fint och bra julklappar (Alla har jag funnit i den fina leksaks-netbutiken Lekmer)

Nedan lite klappar till en 7-årig tjej...Docka Monster High, Pyjamas Esprit, Zoobles, Ipod Mikrofon Scanditoys, Spel Nintendo DS och Snowracer Stiga.


och till en 10-årig kille...
Berg & Dalbana Knex, Snowbodyboard, XBOX Slim, Fifaspel XBOX och Pyjamas Esprit.
Hoppas ni fick lite julklappsideér om det inte är fix än!:)


Nu måste jag nog bada liten Beabus som lekt med julpyssel här brevid och som nu har juligt glitter och klister precis öööverallt tror jag:)
Ha en härlig kväll girls!KRAM


4 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Finfina grejer, tack för de tipsen!

Anonym sa...

dockan ser ju ut som Beabus =)

//Paula

Tess Wardrobe sa...

Många bra julklappstips.

Anonym sa...

Tack så mycket för tipsen. Nu vet jag exakt vad min 8-åriga Wille ska få i julklapp. Berg och dalbanan blir en perfekt julklappp till min teknikkille. Ska genast beställa en. Tack du räddat julen. Det var nämligen ideetorka här hemma.
Önskar dig och din familj en fantastisk jul.
// Patricia Falun