måndag 5 december 2011

MER FRÅN LEILAS LÄCKRA HUS TACK

 LJUVLIGT FINA.


.
Hittade denna (inte helt skarpa) bild häromdagen som är hemma från Leilas Lindholms underbara kök! (gillar allt och som ni vet även x-masljusstaken:) Foto: Metro


God Kväll vänner!
Var ni fler som såg Leilas söta jul förra onsdagen?(annars kan ni spana in det på TV4 Play här:). Jag blev så himla kär i hennes superfräscha hem i kolonialstil när jag såg det här reportaget i våras och det är ju såå synd att de inte spelar in avsnitten hemma hos henne istället (så man kunde njuta ännu mer av det vackra huset:) Kolla bara det härliga och lätt julstylade köket på bilden ovan som inte alls är som det mycket mer överdrivna studioköket. Japp mysiga Leilas söta Jul hade uunderbara smaskiga juliga recept som alltid men mer miljöer från hennes eget casa tack!:)


Nu ska jag upp på stegen och sätta upp en ny takrosett i taket här (och vi har högt i tak - hjälp:S) - wish me luck girls!Ha en mysig kväll så ses vi imorgon!


KRAM.

13 kommentarer:

@my casa sa...

Håller med dig, skulle verkligen vilja se
mer från Leilas kolonialstils kök!

Ta det lugnt på stegen...

Fanny sa...

Leila är ljuvlig. :) Kul att baka, skall julbakas på fredag.

Anonym sa...

Vad har ni för takhöjd? ser inte så högt ut på dina bilder.
hoppas det gick bra med rosetterna!
/Sannah

Coolaannna sa...

Håller med dig! Mer från Leilas eget kök!

Kram Anna

Bromans Bravader sa...

Missade tyvärr Leila så jag ska faktiskt spana in det på playkanalen. Älskar allt Leila gör. Oftast så enkelt men oh så gott!

mary sa...

D flesta av hennes program är inspelade ( så även detta) på In my Garden här i Mariefred. Ett fantastiskt ställe du bara måste besöka! Du kommer älska det!

mary sa...

Programmet och många med det är inspelade på In My Garden, ett ställe du bara måste besöka, it's to die for!

Lilla Majken sa...

Jag älskar Leilas stil på både hem och böcker.

Ha en fin dag! Kram Therese

Att vara någons fru sa...

Hennes hem är fantastiskt. Jag håller med.

Linda sa...

Hon har ett fint hem det håller jag med om. Tråkigt dock att man hört från så många håll att hon ska vara bland den otrevligaste och drygaste kändisen. Tydligen är det många som jobbat med henne som sagt att hon är väldigt krävande och besvärlig att ha och göra med och att de aldrig skulle vilja jobba med henne igen. Många anser ju att hon verkar så mysig i tvrutan, men själv har jag faktiskt alltid haft en känsla av att hon är falsk. Tänkte på det som mest när jag såg programmet där hon besöker andra kändisar och lagar mat tillsammans (minns inte vad programmet hette), där tycker jag man fick en bild av att hon är lite "översittare" på något sätt. Men men, otrevlig eller inte, hennes program är underhållande och hon gör alltid god mat och fika det kan man inte säga något annat om :)

Liv sa...

Haha, det er visst mye man skal spekulere i Linda!

Jeg er helt enig i at studioet i årets serie er litt "over-stylet". Less is more :)

Veldig glad for at det går på TV4 Play, så kan vi i nabolandet nyte kokkeleringen også!

Anonym sa...

Det kan ju faktiskt vara så att Leila valt att inte exponera sitt privatliv alltför mycket. Vi är alla olika och kanske skall vi lära oss att respektera även de som inte vill visa allt i media.

Anonym sa...

Håller med Linda!