onsdag 21 december 2011

NOPE - INTE TIPP TOPP TODAY

.

.
.

 
Idag kör jag "osminkadteskedsgummanfrisyrochskönakläderstilen" Min jacka från Moscow är så himla varm och go, topp ChillN (båda från Creative Lounge) sjal Ester Elenora, jeans Nudie och boots Primeboots). Mår inte bra alls idag, känner mig andfådd och har riktigt ont mitt mellan brösten, hm, hm, vad kan det vara?:S

Good Evening mina vackra bloggvänner!Idag är det en bloggerska som inte varit på topp tyvärr. Känner mig jättekonstig och har ont. Därför kör vi en liten kortis så återkommer jag när jag känner mig piggare!


Ha en mysig kväll!


KRAM


42 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Men fy. Ta hand om dig gumman.

Anonym sa...

Var rädd om dig! Kram,kram/Yvonne

Bromans Bravader sa...

Men oj, det låter inte bra alls. Du borde gå till en läkare, låter nästan som lunginflammation.

Hoppas du blir bättre snart
Kram Jannike

Casa of Mia sa...

Usch o fy, låter som stress, ta det lugnt och krya på dig kram

Anonym sa...

Flunsan...:(

Karin sa...

He Philia!

Det låter som lite stress...var rädd om dig!

Stor kram

Anonym sa...

Jeg har også vondt helt fra halsen og ned i hele brystet når jeg puster. Vært sånn i 2 dager nå. Skal til legen og sjekke i morgen. Hører det er mange som har (smittsom)lungebetennelse nå. Lure lure....
Heidi

Isa sa...

Krya på dig.

Två Trappor sa...

Usch, vad tråkigt! :( Vila och ta hand om dig.
Kram Madeleine

Anonym sa...

Det låter ju som stress och inget annat! Du borde verkligen sänka kraven på allting lite. Varför måste allt vara så perfekt? Du måste inte ha sådan kontroll över allting, låt det bli som det blir. Jag är lite sån jag med, men känner igen symtomen, och vet att man måste tagga ner. Som väl är har jag två lediga dagar innan julafton nu. Ta tillvara på att du har så mycket tid till förfogande ist!

Kram
Sandra

Barn & Inredning sa...

Jag får ont i hela kroppen när jag läser detta. Jag tror du ska lyssna på din kropp. Stanna upp ett tag & tänk bara på dig själv. Så typskt stress & lite panik ångest.
Jag sitter tyvärr där nu och blivit sååå sjuk. Och jag önskar INGEN detta.
Det behöver naturligtvis inte vara så som jag säger. Men oavsätt bör du ta hand om bara DIG!! Du har nog inte varit inne på min blogg innan men just idag så skriver jag något som en annan i sin tur sagt till mig : Det är vår skyldigheta att ta hand om oss själv...och det är ju sant.
Krya nu på dig, & det skadar inte att rådfråga en doktor.
Kram MAlin

Jennys gömma sa...

Vila & krya på dig!-kram Jenny

Anonym sa...

Så brukar jag få när en förkylning är på G. det gör ont när du andas in? fick förklarat att det är lungan som skaver mot nått..minns inte vad. Men det var inte hjärtat som jag trodde. så blev jag lugn.

Enkel stil sa...

Min vuxna dotter har haft ont i halsen och ner mot bröstet i dagarna. Hoppas inte det är något värre. Var rädd om dej.
/Anita

@my casa sa...

Men usch vad tråkigt, speciellt så här i jultider
när man vill vara pigg och glad.
Lägg dig och försök sova bort eländet.

Krya på dig/åsa

Anonym sa...

Hoppas du mår bättre snart !
Ta det lugnt i "julpaniken"! :)

Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Kännde samma sak för ca två veckor sedan. Åkte till sist till läkare och blev inlagd i tre dagar. Min läxa av händelsen är att man måste lyssna på sin kropp.
Ta hand om dig nu.
Kram Pernilla

Anonym sa...

Vi kvinnor ska ordna allt så fint. Du har säkert lite behov av en lång och skön ledighet. Koppla av allt och var rädd om dig. Bättre att gå en gång extra till läkaren....
Varma julhälsningar från mig till dig.
Yvonne i Tyresö

Anonym sa...

Är du andfådd i vila bör du söka läkare.
Kram,
Anna J

Lisa S sa...

HEJ på dig! Jag läser alltid din blogg, även om jag sällan kommenterar! Jag vet inte om jag skrivit detta innan men jag tror att du är en väldigt snäll person! Det kände jag ffa när jag lyssnade på ett videoinlägg, du lät så otroligt snäll på rösten, och det tycker jag säger mkt om en person!!! Jag tror, dessvärre vis av erfarenhet, att det är kroppen (och själen) som försöker säga till att det blivit lite mkt, försök att ta hand om dig i stressen.... Stor kram Lisa S i H-viken

Anonym sa...

Kan ju vara inflammation i sternum (bröstbenet), kan komma av stress o gör fruktansvärt ont! Gå till doktorn o ta hand om dig!
Nina

Dr Molly sa...

Nu blir jag faktiskt lite arg på alla som kastar ut sig uttalande om att detta måste va stressrelaterat och att du ska ta det lugnt. Central nytillkommen svår bröstsmärta speciellt om den kommer med andfåddhet ska absolut kollas av läkare omedelbart!!!

Jag tycker verkligen att alla utan medicinsk utbildning ska akta sig för att ge medicinska råd om saker som kan va allvarliga.

Kolla upp detta bums om du inte mår bättre!!!

KRAMAR OCH KRYA PÅ DIG!

Elin sa...

Det är stress tyvärr :( har samma åkomma själv, ibland håller det i flera timmar, och kommer när jag t ex sätter mig i bilen efter jobbet och andas ut.
Försök att sträcka ut magen/bröstet och hålla en hand där det gör ont..
Vet att det känns som knivhugg men förhoppningsvis blir du varse om det redan nu så du tar det som ett varningstecken :) kraam

Anonym sa...

Stress och för höga krav. Kroppen säger ifrån. Man drabbas av panik ångest svårt att andas o ont i hjärtat. Ta genast kontakt med läkare. Min man blev inlagd och sjukskriven i 3 veckor. Behöver naturligtvis inte vara så. Men faktiskt när man är inne här så blir jag själv stressad av allt, du vill ha så perfekt. Inget få gå fel eller se fel ut. Alldeles För höga krav. Annars kolla din sköldskörtel. Många som går omkring med fel i körteln. Gör att hjärtat värker. Man mår kass. Jag operera mig för ett tag sen. Prov görs genom blodprov. Enkelt. Lite tips bara.men jag skulle nog sänka kraven P.

Lilla Majken sa...

Krya på dig,

Kram Therese

Sahra sa...

Stress? Var rädd om dig och uppsök läkare om det inte släpper. /Sahra

Anonym sa...

Hej, allra första gången jag kommenterar din blogg fast jag läst den i något år... Vill inte skrämma upp dig men jag tycker att du ska gå till läkaren och kolla dig, speciellt om du känner dig andfådd och har ont i bröstet. Har precis blivit utskriven från sjukhuset efter att ha legat på intensivavd och hjärtintensivavd i över 1 vecka. Har gått med en vanlig infektion i kroppen i 4 veckor som orsakat en inflammation i hjärtat som gjorde att hjärtat inte orkade slå. Är 32 år och får nu äta hjärtmedicin ett tag pga att jag inte tagit hand om mig när jag varit sjuk utan kört på som vanligt. Ta hand om dig! Kram L

a piece of happiness sa...

Ja det är väl självklart att du som vuxen vettig kvinna går till doktorn om du känner att du måste.
Jag tror alla här relaterar till sig själva eller någon de känner.

Jag fick tryck i bröstet förra våren och blev då så klart orolig. Med tanke på mitt höga blodtryck så gjordes det grundliga undersökningar och man kom fram till att det var stress. Så jag tog det kolugnt ett långt tag och smärtan försvann. Min stress fanns på jobbet. Att man blir orolig hjälper ju inte till direkt.

Nu säger jag inte att du har likadant. Jag säger att du ska lyssna på din kropp.


Stor Kram

Pernilla sa...

Såg Doktor Mollys kommentar och tycker den var den klokaste av alla. Gå till läkaren! När jag fick ont i bröstet och problem med andfåddhet och gick till läkaren visade det sig att jag hade en blodpropp i lungan. Mot sådant hjälper inte det inte att vila. Bäst att kolla med någon som vet vad de talar om. Krya på dig!

Anonym sa...

Ta det lugnt och krya på dig!!

emelie sa...

lyssna på kropppen..behöver inte alls vara nå farligt men värt att kollas upp! Kanske ett besök hos kiropraktor/naprapat? När jag fick mitt första barn (som var en bärfis) blev jag otroligt andfådd o hade ont. Visade sig vara ett revben som "peta" in fel. 2 ggr hos kiropraktor o annan hållning gjorde saken bra! Ta hand om dig

Emschen sa...

Men varför måste det vara stress? Det är inte alla som blir stressade av att ha det "perfekt" som många av er skriver. Jag trivs med att fixa och dona en massa, jag älskar städa och då är det inte någon tung börda som stressar mig.
Jag vet inte hur det är för dig men du kanske också är en person som inte stressas av sådant.
Min sambo har haft något liknande (inte andfådd dock) i snart två veckor. Det kommer och går på honom. Jag får honom inte till läkaren men hans mormor hävdar att det var ngt med magmunnen och att hans morfar hade minsann precis likadant... Vad jag skulle säga är att man ska nog besöka en läkare om det känns obehagligt för sig själv oavsett vad "alla" tror att det är.

Krya på dig och måtte du må bättre till jul!
Kram

Anonym sa...

Mår du inte bra = Gå till läkaren.
Läs INTE alla kommentarer om div. sjukdomar. Detta leder bara till Hypokondri.... (fråga mig, jag vet).
Det behöver ju inte alls vara någonting allvarligt men kanske ändå bör kollas upp.
Hoppas att du kryar på dig och får en underbar jul med dina nära och kära.

Rövarmamman♥ sa...

Å låter inte roligt! Hoppas du får krya på dig, bädda ner dig drick lite varm tee och vila. Jag får ofta bröstsmärtor när jag är stressad, min kropps sätt att säga, "andas o vila nu Mikaela"

Hoppas du får lite ro och sänder massor med krya på dig kramar till dig vacka!

Anonym sa...

Hej fina P.

Ser att du har fått massor av "tips" på vad som kan vara fel.
Det du beskriver kan säker bero på tusen och en sak och jag har inget svar.

Jag har haft motsvarande symtom = Stress
Min man samma symtom = Lunginflammation

Det jag vet med säkerhet är att man ska ta sin kropp på allvar!
Så boka nu en läkartid och ta det lungt så länge <3

Varma hälsningar från ett kylslaget Sthlm
Petra

Mitt skabbiga chica hus sa...

Japp, Dr Mollys kommentar gäller.
Dock så har jag haft samma symptom många många gånger och åkt in och gjort lungröntgen och allt möjligt.
Diagnosen har blivit bröstmuskelinflammation. Eller om det var som ovan i bröstbenet. Det hugger och känns riktigt obehagligt.

Fick veta att detta kan vara stressbetonat och återkomma flera gånger. Blev ordinerad antiinflammatoriskt och vila.

Ta hand om dig Petra! Jag tror vi är ganska lika, extremt höga krav på oss själva och viljan om att allt ska vara perfekt. Ibland säger kroppen ifrån...lyssna på den!

Bara en sån sak att du känner en press att blogga nu på morgonen fast du redan borde vara på väg till doktors...

Kramar! Mia

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Du får krya på dig! Kramizz

Anne-Lie sa...

Oj vad hemskt att bli sjuk nu!!!Hoppas att du kryar på dig!!!
Julkramar från mig!
Anne-Lie

Anonym sa...

Hoppas du mår bättre nu (och om du inte gör det så hoppas jag att du följt Dr Mollys råd)

Sofia

Ina sa...

Oh... Krya på dig!!

Kram Ina

Natalie sa...

Jag ar sjukskoterska och haller med Dr Molly -smarta i brostet och andfaddhet ska EJ avfardas med "stress"-teorier! Ivag med dig till sjukan NU!
Kram o god jul pa dig
Natalie i London

Anonym sa...

Håller med dr Molly
En läkare får avgöra vad det är. Oavsett vad det är hoppas det blir bättre snart
Julekram från Skåne