söndag 25 december 2011

TJINGELING JULDAGEN

.
.
.

Gårdagens hemma precis innan vi for till Stockholm!:) (Julaftonen spenderade jag i klänning från Malene Birger från Tintinstyle).  






Bonjour vackraste!






Host host host, här har vi en verkligen tokförkyld bloggerska idag! Baaah, förkyld men glad ändå och gårdagen var ju så himla mysig:) Först hade vi en finfin tomte som kom och väckte skatterna genom att knacka bestämt på dörren tiiidigt (tack bästa tomten;) och hälsa på. Efter tomtebesöket jublade de sen över alla paket som hängde i sockor vid öppna spisen och låg i högar under granen och det kunde ju bara varit tomten som lagt dem där (hm var nog bara Bea som trodde på det på riiiktigt;)

 Sen blev det klassisk julfrukost med hembakat vörtbröd och varm choklad med grädde i brasans sken i matsalen - härligt härligt - och efter det lite tillpiffning av oss alla innan det dags för lunch och paketöppning med mamsen och papsen. På eftermiddagen for sen de stora skatterna till sin pappa och vi for till min storbror med familj som bor i villa i Stockholm och hade där en riktigt fin jul tillsammans med sötaste små "kusinbebbarna" och släkten!





Min små julaftonsskatter igår (De tre absolut bästa som finns:) och oj vad mikrofonen som Lo Lo fick i ett paket fick blev poppis på en gång! Alla skulle testa:) (Trulle hade skjorta från Gant och jeans Replay och tjejerna hade nya ursöta klänningar från How to Kiss a Frog och strumpbyxor från HM)



Naaaw, kusinträff i Stockholm igår kväll:)



Idag skulle vi iväg på lunch och ha övernattningsgäster ikväll men tyvärr så har jag precis fått avboka.... Är alldeles för krasslig för att göra något alls nästan så det får bli mysplyschen och sockor på och ett gäng med sköna feelgood-dvd´s (som jag ska sända H att hyra) och farligt stora mängder glass istället denna juldag för min del!





Önskar nu er alla en fortsatt riktigt god jul!





KRAM








Psst, Vad fick jag då i julklapp kanske någon undrar? Jo en Mac, precis som jag önskat!!! Hurrey - nu ska min trötta seeega PC äntligen uuut:) Vad mer? Jo bla en resa hit ...."Whoop whoop" jag måsta ha varit vääldigt snäll i år tror jag:)


..

16 kommentarer:

Anonym sa...

God fortsättning! Det låter som en härlig juldag väntar! Kramar från Öland

Maria i Lilla villa vita sa...

God fortsättning och krya på dig!
Det låter som om du kommer att får en mysig juldag, krassligheten till trots!
Kram Maria

Ida sa...

Vilken fin klänning! Krya på dig, kram Ida

Elinor sa...

God Jul! Önskar dig en mysig dag trots krasslighet. Lika fina bilder som alltid. Här väntas övernattningsgäster och julfestilghter. Skall till NY för första gången till hösten. Ser fram emot resan, verkar inte finnas begränsningar av uppleverlser i den stan. Kul med musiktema kring den stan. Favoriten är just den du länkar till. Många hälsningar; Elinor i Vårgårda.

englemor sa...

Riktig god jul til deg og din vakre familie!
Lekker kjole du har på deg og super søte klær
på dine søte små......
Kos dere masse i romjulen.
Klem fra Hilde

Att vara någons fru sa...

Vad härligt! Heja Mac och heja resa! Det är du verkligen värd.

Lilla Majken sa...

En god fortsättning önskar jag dig!

Kram Therese

seventeendoors sa...

En liten julhälsning & krya på dig!
Tack för all inspiration som du ständigt bjuder på, oavsett om du är sjuk eller det är helg.. Proffsigt!
Kram
Ulrika

Sandras Värld sa...

Fina fina du!!!

Fru Belima sa...

God bedring!! Forresten er kjolen du har på i blått helt nydelig... skjønne bilder av barna også! Fortsatt god jul til dere!!

Anonym sa...

Åh, så hääääärligt! Men ett fel fann jag, JAG har de bästa och sötaste skatterna. Mina barn är ovanligt söta, faktiskt! Alla andra är ganska söta med, men inte lika!! =)

GOOOOD JUUUUUL!

Ulrika sa...

God fortsättning på dig och måste tacka för en underbar blogg. Bountybollarna är årets nya julgodis favorit. :)

Anonym sa...

Finfin klänning! Har just beställt en likadan ;) o undrar om du tycker att den är normal i storlek, vilken storlek har du? Tips tas tacksamt emot på vad man kan ha under, eftersom den är så transperant :O

Ha en fin dag! Hälsningar från en annan småstad
/Linda

Philia sa...

Hej Linda,

Tack för din hälsning! Jag har strl 36 och klänningen är ganska rymlig i strl. Under den har jag en figurnära underklänning från Twilfit i svart och den passar jättebra (och håller in lite = toppen;)Så klicka hem denna bara - I love it!

KRAM

P

Anonym sa...

Tack för svar:) Fick bli en stl 38, var den de hade kvar, jag var så sent ute. Får väl be en sömmerska ta in den lite kanske.. Känner på mig att detta kan bli en favvodress! Ska kolla efter underklänning pronto, tack för tips! KRAM L

Malin // Days of inspiration sa...

Hej & god fortsättning!
Klänningen är verkligen super fin! Har själv en likadan som jag tänkte inviga på nyår! Bra tips om underklänning, insåg först där hemma att den var aningen transparent.
Hälsningar Malin