fredag 27 januari 2012

FREDAGSMYS COMING UP

.
.
.

Några söta bloggsiar undrade vad det var för krukor från Bruka jag skrev om i förra inlägget och de var alltså dessa klassiska! Mina skatter lägger sitt godis typ överallt (i soffan, under soffan, på golvet osv) så kanske blir det lite mer ordning på det nu när de har varsin av dessa söta godisskålar:) Shoppade en Chipsvarant också så ikväll är det minsann matchat på tvbordet! (Ni i Västerås hittar dem på STORE på Igor)





Bon Soir snyggingar!




Här är det just nu full rulle i köket! (har mycket på g här samtidigt och så sätter jag igång och bloggar i alltihopa:S) Ikväll bjuder jag på räkpasta med vitt vin och efter det passionsfrukts pannacotta. Hoppas till blir lika gott som jag vill att det ska bli:) Svårt med räkor ibland, att få såsen så där krämigt perfekt och att räkorna har "stuns"...

Nu ska jag sätta på skön musik på spotify (ja inte den där barnförbjudna jag tipsade om tidigare idag) tända många många ljus och duka fint på bordet. Ääälskar fredagar med min familia - så glad och tacksam över att jag har den och ikväll blir det massor med mys och kramar i soffan:)


Hoppade in en snabbis för att egentligen bara önska er en jättetrevlig kväll





Vi ses vänner!



KRAM




.


26 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Tokfina skålar ju!

Dra nu en flaska skumpa och ha en underbar fredag!

Casa of Mia sa...

Detsamma till dig, här bli det räkor naturall till middag och mys framför TV.n efteråt, kram och ha en mysig fredagkväll, jättefina skålar

Anna @ Amerikana sa...

Härligt!!!

Här har jag precis tänt alla ljus, vår lilla Tinkerbell tittar på Tinkerbell, maken är på väg hem från flygplatsen, lite bubbel & tidigare idag handlade vi gott till vår "plock-middag" perfekt för en regning dag som idag! Lite choklad ligger i vår grå Bruka skål, den perfekta godisskålen!!

Kram från Schweiz!

Anonym sa...

hi,
Give us some photos of your lovely home this friday and of course your self :-)
nice evening
Maianna

Johanna sa...

Låter som en toppen fredag! Ha det så mysigt!

Madde - Dagarna.nu sa...

Fina skålar!
Hoppas att ni får en mysig fredagkväll.

Concept_By_Sarah sa...

Mysigt! Ha en skön fredagskväll, och här blir det också räkpasta:-) (efter eget recept). Kram (här också ifrån Schweiz)!

Blogg by Maliin Stoor sa...

Fredagar ÄR bäst dagen på veckan!!

Gillas skarpt!

Vi dukar på ett annat ställe i huset, fin dukning, roliare mat, mys från start till slut! Gillar verkligen att göra skillnad!

Matts jobbar helger då och då och därför är det viktigt för oss två att Ta Till Vara.. Se här

http://www.qreate.se/blogg/http:/www.qreate.se/blogg/lyx
(där du är nämnd)

Vi vuxna försöker göra en variant av fredagsmys - njuta av dagen/kvällen/stunden!

Flickorna däremot - där gäller fredagsmys till 100%

Ha en skön kväll och helg!


Maliin

Mallasgoda sa...

Visst är det mysigt med fredagsmys, skönt med helg. Det verkar vara poppis med passionsfrukt och pannacotta just nu. Gjorde en nyttig variant häromveckan med passionsfrukt och kokos. Kanske inte för en fredagskväll utan snarare för en tisdag.

http://mallasgoda.blogspot.com/2012/01/nyttig-efterratt-med-passionsfrukt-och.html

Anonym sa...

åhh riktgt mysdag !! det har vi här med :)) ska sätta oss å kolla på film :)

vart e den svartvita pläden köpt nånstans finns den i nån nät butik tacksam för svar :)

emmeli

Shopstop-Ann sa...

Happy weekend!Här mumsar vi semlor. Faaarligt att köpa hem ett 8-pack semlebullar märker jag... ;-)

Anonym sa...

Ha en supermysg fredag! Själv jobbar jag, men kikar in för att se hur ni har det. :o)

Önskar gärna mer inrednings insp tips. Gärna för v-rum och sovrum då jag är i färd med att försöka få lite mer ordning där.

Sen så skulle det vara kul att få höra lite om hur du tänker som alltid har så positiv inställning till mångt och mycket. Givetvis finns det ju depp och tråk dagar för dig också.

Men det skulle iaf vara intressant och BRA för oss som kanske har långt till positivitet i den annars så stessiga vardagen, att få lite matnyttiga tips.

Själv brukar jag försöka tänka att ALLT LÖSER SIG- Och inte stressa upp sig från småsaker. Släpp det dåliga och tänk framåt. Lämna gårdagen och fundera inte över morgondagen. Lev här och nu.
Ät och må bra. Tänk Sunt Bondförnuft i allt. Livet, graviditet, maten, hälsa m.m. Inte stirra sig blind på ex. dieter, mode eller personfrågor. Bryt vanor och mönster, lita på magkänslan. Gör man fel så lär man sig ju alltid nåt. Våga ta ett Nej. Och var dig själv. Lättare sagt än gjort, eller hur.
;o)
Mitt mantra är "Bara JAG är LYCKLIG" Kan låta otroligt ego. Men är inte jag lycklig så blir knappast min omgivning det om jag smittar av mig dålig energi.

Hur tänker du? Och vad är du uppväxt med?

Må så gott bästa P!

Kram I

Gullkorn sa...

God kveld til deg!
Jeg er en trofast leser av din blogg, men ikke så ofte jeg gir kommentaren. Du har en super blogg og et nydelig hjem. Jeg blir glad av å lese din blogg og følger med på hva skjer i "Philialand".
God weekend til deg og dine:)

Hanne

MALIN sa...

Åh, vad gott det lät med räkpasta med vitt vin! Har du lust får du gärna dela med dig av receptet någon dag.

Trevlig helg.
/Malin

sa...

Liker skålene! De er superfine :) Høres så herlig ut hjemme hos dere denne fredagskvelden :) Ta hand om hverandre :) Klem Anette

Tina sa...

Hoppas ni får en riktigt mysig kväll. Hade varit kul om du ville dela med dig av recepten. Låter supergott!
/Tina

Ester sa...

Har ni bokat hotel till er New York resa? Vad heter det isåntfall? ;)

Lifestyle By Lena sa...

Låter som en ljuvlig fredagskväll...
Njut!

Petra sa...

Petra, nu blir jag faktiskt lite besviken på dig när jag går in och ser att du har raderat den kommentar jag lämnade i går, för jag såg att den fanns där i går nämligen. Det var ingen otrevlig kommentar på något sätt och vis, jag frågade varför du äter LCHF och gav bara ett tips om att äta det som passar din kropp och träna, that´s it. Vad var det som var elakt eller otrevligt med det? Du lär väl med säkerhet inte publicera denna kommentar heller eftersom du tog bort den från i går. Det här var trist, jag har alltid gillat dig och aldrig skivit något elakt eller otrevligt till dig.

Tack och adjö!

Philia sa...

Tack för era härliga hälsningar tjejer!

Pläden från Himla som några undrat över är ett par år gammal och köpt på Ateljé fåtöljen och dynan i fåtökjen är från Tine K Tullhuset.

Ester - Kikar på olika hotell och har inte bokat än. Tips kanske?:)

Petra - Jag har inte raderat någon publicerad kommentar!? Konstigt. Det enda jag gör när det gäller kommentarer är att INTE publicera dem som är rent elaka.

Ha en fin dag!

KRAM

P

Emelie sa...

Det är något speciellt över fredagar! Räkpasta är så gott och riktigt enkelt att göra. Njut helgen

mitt liv som jag sa...

Åh vad gott med godis!!! Jag är en riktig godisråtta och bestämde mig vid nyår att jag bara ska äta naturgodis, jag vet att det inte är nyttigt det heller, men jag tänkte att jag måste komma från lösviktsgodiset, men åååhhh vad det såg underbart gott ut med lösviktsgodis!!! Ha en skön lördag! Kram Jennifer

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Fina skålar och ännu "finare" innehåll...haha.

Kram

Fröken Vit.

Michaela sa...

Men hade inte du slutat att äta godis och sånt ?? :)

Fru Sederblad sa...

Snygga skålar och du gillar samma godissorter som jag gör. Så du har bra smak ;-).

baramittlillahem-pia sa...

Sjuuuukt fint vardagsrum, jobbigt bara att jag läste smutstrosa först ;-) ooops!

kram