fredag 27 januari 2012

HEEEEJ FREDAG

.
.
.

Morgonens Beabus (ja hon är verkligen så busig min minsta lilla dam;) lekte lite i trappen innan dagis och denna fredag spottar hon en ny supersöt mysplysch från Chill Norway (finns hos Tintin!). Lo Lo sa när hon såg henne - Men åååh, har Bea äääntligen fått en Onepiece! En norsk heloverall är det ju men ingen "Onepiece" direkt kanske:)







Tjingeling raringar!




Mår ni bra denna bästa dagen i veckan!


Här börjar sköna fredagsfeelingen smyga sig på och den känns så härligt med en hel lång helg som bara ligger där och väntar:)

 Som vanligt vid lunchtid på fredagar (då jag brukar bli lite småhungrig) så börjar jag spåna på helgens mat. Ni vet ju kanske att jag älskar verkligen att köpa läckra råvaror och sen fixa riktigt god mat i köket på fredagskvällarna så snart ska trippa ner på stan och handla fredagsblommor och mat men även goooodis...Är så sugen på att köpa riktigt gott sådant till mig själv (har ju hållt mig borta ett tag) och chips och dip, mmm. (Tror att jag ska kila in på Jad Store och handla sådana där söta godiskrukor från Bruka till alla skatter också. Har sett att de har dessa och tänker att det måste vara perfekta till fredagsmyset!:)




Happy Friday önskar jag er alla så ses vi lite senare!



KRAM





Fredagslåten får bli denna! Pojkbanden är, hm, "inte som de var en gång i tiden":) Jätteskum video (och kolla bara den långa smala blonda killens sköna dans) och snuuuskig text men jag är hooked sen jag hörde den på radion första gången! (Får köra den i I-poden under pw:n så inte skatterna hör hihi;)


25 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Alltså. Sötaste flickan i världen.
Ha en jättefin fredag, snyggo.

Petra sa...

Jag måste bara fråga varför du kör LCHF? Jag trodde det var för att du ville bli kvitt ditt sockersug men det kan det ju inte vara, är det i sådana fall för att gå ner i vikt? Det behöver du ju verkligen inte göra. Jag tycker du borde skippa LCHF, lära dig äta efter vad din kropp behöver och träna istället.

Hoppas ni får en fin helg!

LIVSGLITTER sa...

ha en dunder mysig fredag!

sa...

Ønsker deg en helt herlig helg med skattene dine. Kos dere i sofaen med masse godis :) Bea var nydelig i den herlige drakten fra Chill Norway. Klem Antte

Anonym sa...

Vad söt hon är lilla Bea! Härligt med fredagsmys. Du är alldeles för stor livsnjutare för att köra LCHF!!! Att skifta mellan inga/få kolhydrater och sedan unna sig sötsaker i perioder kommer göra att dina insulinproducerande celler går bananas :-)

Anonym sa...

Ønsker deg en fin fredag og god helg.
Jeg har vært og kjøpt masse nye blomster, hentet deilig kake hos bakeren, kjøpt masse god vin og er klar for en jentekveld:-)))alltid koselig med jentekvelder:-)).
Lille Bea er bare så søøøøøøøøøøt !
Anita/Norge

Anonym sa...

Sötaste Bea !! :)

Haha, kikade på låten, snacka om lustig och vilken text, ska jag lyssna på den får då nog bli som för dig, i öronen på Powerwalk!!

ha en fin fredag
Kraam Julia

Anonym sa...

Mysig fredag låter det som!! Vad jag förstått äter du LCHF för att du mår bra av det och så är det för mig också. På veckorna är jag relativt sträng och på helgerna lite vin och en portion kolhydrater om dan och kanske något sött. Jag är piggare och framförallt känner jag mig inte så 'pluffsig'! Sekundärt är för mig att jag minskar min vikt sakta. Har läst att LCHF är en hormondiät och kroppen kan pendla in sig på sin ideala vikt. Därför är det svårt att fortsätta gå ner när man kommit till en ideal vikt. Oj va' lång kommentar!! Har du provat fröknäcken??? Ha en bra helg! Kram, Caroline

Anna sa...

Vilka söta godiskrukor från Bruka??
Har jag missat något??
Bild tack :-)

trinestil sa...

For en nydelig, liten B.
Bare såååå søt:))

Ha en finfin fredag & helg.

Koz T

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Gullig hon är lilla snuttan i trappen!
Dräkten ser väldigt mysig ut för en liten busig dam... :-)

Må så gott!
Kram
Fröken Vit.

... sa...

Min treåriga tjej såg bilderna på Bea och utbrast glatt "Åhhhh, vilken fin tjej, vad heter hon?".

Ha en härlig helg!

Unknown sa...

Vilken söting...;)) Kan du inte visa godiskrukorna för oss sen...

Önskar dig å familjen en riktigt mysig helg!!

KRAAAAM/Annelie

Anonym sa...

P menar säkert de klassiska gamla godingarna, krukorna som även finns med texten POPCORN på? Är hemma med sjuk skatt i dag o passar på att rensa upp i röran, allt annat än fräscht o krispigt här kan jag säga:/ Blir avis att du alltid har det så fräscht o fixat hemma. Hinns liksom inte med här. Blir en sväng till IKEA senare o inhandla ett gäng pärlhyacinter att sprida ut lite all over:) Trevlig fredag! Kram Linda

Tomtebo & Barnen sa...

Ha en underbar helg!
M.

Syli sa...

Å vad roligt - jag stod precis på Bruka vid Östermalmstorg och tänkte samma sak :-)

Mrs Lollipop sa...

åå vad söt hon är! vill också ha en liten kicka! =)
men det går så bra med galna småpojkar också! även om det ska vara traktorer på allt de sätter på sig...börjar få fredagsfeeling här med! nu då man storstädat efter bebbarnas bravader...pjuuh!

Anonym sa...

Fina lilla tjejen :O) Galet söt!
Videon var riktigt rubbad.... ha ha ;O)
Kram /Katarina tvillingmamma

My home and lifestyle sa...

Ha ha, ja det är verkligen en märklig video och minst sagt frispråkig text..ähum ;) Men den sätter sig onekligen så att man går och nynnar på den efteråt!

Ha en fin fredagskväll och riktigt skön helg!

Anonym sa...

Psst du har skrivit spotta, men du menar väl sporta ;-)

Michelle sa...

Söt hon är din lilla Bea! :)

Ha en mysig fredagkväll!

Kram

mitt liv som jag sa...

Ja fredagar är verkligen bäst! Ha en riktigt skön fredag med mys, godis och god mat! Kram Jennifer

Annelie sa...

Ha ha ha, rolig video och perfekt musik till PW på Björnön, kan behövas i backarna på 5:an :)
Ha de gott!

Anonym sa...

Sportar, inte spottar;-)

Hanna sa...

Såå fina bilder:)!!