söndag 22 januari 2012

SE UPP I BACKEN

.

.
.

Wiiiieee, full fart ner för backen för Beabus - såå läskigt när man inte ser något! (Eller full fart...såå mycket snö var det ju inte som ni kanske ser:)




Bon soir mes amis!




Nu är vi tillbaka efter att varit ute och fått massor med frisk luft idag! Härligt härligt:) Fast vi åkte ju till fel backe här i Småstaden, den som tydligen inte hade någon snökanon... Men den dög bra ändå att åka stjärtlapp och snowracer i tyckte skatterna och det var ju det viktigaste!

Nu ska jag hoppa in i i varma duschen och efter den ska jag promenera ner till stan och hyra film (film se en riktigt spännande action/äventyr - tipsa tipsa:) och sen ta svängen förbi thairestaurang Spicy Hot och köpa mumsig take away(och till mig blir det min nya favvorätt - biff med thaibasilika. Oh my god så god den är....)



.

Hoppas ni har en mysig söndasgkväll så ses vi imorgon!



KRAM



.

19 kommentarer:

Dr Molly sa...

Lincoln Lawyer! Skitbra, spännande och svår att gissa slutet på! Kramar

Anonym sa...

Oh vad gott med Spicy hot mat , vi har också Spicy hot i Norrköping. Ha en bra kväll. Kram Mia

@my casa sa...

Vilken härlig dag ni verkar haft, en äkta
mys söndag...//åsa

Unknown sa...

Lite sent kanske....men jag tänkte också rekommendera Lincoln Lawyer :)
Om du redan hunnit hyra film så kan du tänka på den till en annan gång ;)

Ha en mysig kväll

Kram Fia

Titta in hos Thess sa...

Vilken underbar bild på Bea i backen =)
Här har vi oxå precis ätit thai take away,mätt och nöjd familj här hemma.
Hoppas ni får en skön kväll.

Kram Thess

LOPPISLIV sa...

Lincon Lawyer med Matthew McConaughey är en riktigt bra film, en äkta thriller med både hjärta och själ. 5 poäng!! Alla i vår familj gillade denna movie....sen är ju Matthew helt ok att titta på också :-))

Ha en fin kväll!

Kram P

Anonym sa...

Härlig blid på Bea i backen :)

Har inte kommenterat tidigare då du fick så många kommentarer i fallet med skatteverket, men jag vill bara säga att det är fruktansvärt vilka människor det finns. Avundsjuka är inte vackert. Jag tycker det var jättestarkt att du delade med dig om det som hade hänt. Det är ändå orättvist att du måste rättfärdiga något du inte gjort. Du har en jättefin och inspirerande blogg. Forstätt som du gör och minns att det är fler goda människor än elaka. Vi står alla bakom dig. Kramar Lotta S.

Anonym sa...

HÄRLIGT att få höra "gamla" vanliga P igen! Det är ju det man mår så bra av i din blogg!

Nu trillar vardagen på och snön har kommit med den, äntligen! Blev en tur till en mini liten backe med lilla dottern idag som njöt i stora lag med sina fina små vänner. UNDERBART!!

Om ca 2 veckor ska jag överraska min vän, som fyller år, med en månskens tur i häst och släde. Hoppas ju givetvis att snön ligger kvar så att vi kan mysa under filten och höra hovarna mot den knarrande snön. Sen blir det fika i stallet efteråt. Ska bli så underbart mysigt och roligt att få överraska, då jag vet att hon gillar sånt här.

Ha en toppen vecka och TACK för att du väljer att fortsätta blogga. Det betyder mycket för många av oss trogna att få sjunka in i din krispiga och lovley:iga vita fluff värld :O)

KRAM!!

Isabelle

Mamma C sa...

Jisses vilken fart och utan att knappt se något. Ha en fortsatt skön söndagskväll.
Mamma C

Anonym sa...

Hej!
Är inne och kikar på din blogg flera gånger/dag. Gillar verkligen mixen av inredning, mat, mode och familj. Har dock en fråga, hur har du löst TV-frågan? Den fula möbeln, tips på vad man ska ställa den på, eller ha den på väggen? Har aldrig sett någon tv på din blogg nämligen:)

Ha en fin söndag/Johanna

Anne sa...

Rien de mieux que de jolis moments passés en famille ...
Bonne Soirée!

Anne

My Scandinavian Home sa...

How fun! I wish there was snow down here in Skåne, it is makes the world so bright and pretty!

mitt liv som jag sa...

Hihi, vilken härlig bild! Ni verkar haft en toppendag hoppas du fick tag på en riktigt bra film också. /Jennifer

Brunkullan sa...

Ser härligt ut, trots att det inte är så mycket snö.
Det har vi däremot för mycket av, och det snöar för fullt nu igen! Ca 80 cm mätte en bekant snödjupet till på sin gräsmatta för ett par veckor sedan, och det har ju snöat flera gånger till sedan dess...

Härligt att se att du bloggar på. Brödet ska jag minsann prova inom kort:)
Kram Susanne

Anonym sa...

Utomhus är det bästa!! Så härligt när det äntligen har kommit lite snö.

Anonym sa...

Hej!
Gjorde den goda bea såsen i helgen 2 ggr! Sååå god och såååå enkel, TACK för receptet!
Varför svarar du så sällan på frågor???? Om du ändå läser alla kommentarer innan de publiceras kan du väl svara längst ner?
Läser och njuter var dag!
Annsofie

DerAugenblick sa...

you, your family and your blog are WONDERFUL;-)

HerzLichsT
Svenja

sofia pr sa...

Hej, Du visade bilder på husets barnrum i tidigare inlägg och jag måste säga att det var så fint! Jag skulle vilja låna en bild på rummet och blogga om det tillsammans med några andra barnrum. Jag skriver såklart att det är en lånad bild från dig och länkar gärna till din blogg. Du kan väl maila?
Kram Sofia

Anonym sa...

Hej Petra! Tänkte åka till stockholm och du hade ett inlägg där ni hade varit på ett hotell utanför stockholm men jag kommer inte ihåg vad det hette. Har för mig att det kanske låg i hammarby sjöstad...
Tacksam för svar. Byebye