tisdag 24 januari 2012

TILL TVÄTTERIET

.
.
.



Snyyygg tvättkorg med skinndetaljer från House Doctor! Skulle ju göra sig fint även i vår tvättstuga som faktiskt liknar bakgrunden a lot (Min tvättstuga är nämligen också inredd i "industrial-personaly-retro-shabby-skabbstilen":)







Heeej Girls!




Mår ni bra bloggisar denna januaritisdag!?

Härligt med den lilla snön vi har nu för det blir ju direkt så ljust och fint! Skatterna gillar det också massor och fixar snögubbar och gör islyktor så det står härliga till:)

Denna morgon går tvättmaskin för fullt här hemma (tvättar sängkappor och överkast) och jag drööömmer verkligen om en ny superfräsch tvättstuga. En fin, vit, modern (och krispig;) Med snygga detaljer... När vi köpte vår villa så renoverade vi hela utsidan och hela insidan utom just tvättstugan och badrummet där uppe (det är därför ni aldrig få se pics från dessa hihi;) Badrummet blir en större grej när det ska fixas, för det ska göras större (det är från sent 90-tal så det "funkar" men det är inte fint med terracottagolv...) Källaren ska bli både tvättstuga, hemmaspa och lekrum, men det är myycket som ska fixas och jag längtar verkligen efter när detta blir gjort...







Jamen denna praktiska bänk med plåtskiva (och som har lådor på andra sidan) från House Doctor skulle väl också vara snygg i en "drömtvättstuga". Med kalkade kritvita väggar, grått marockanskt klinker och den där lampan ovanför...




Haha, varför kommer inte House Doctor hem till mig och gör photoshoot - jag har ju en perfekt miljö för er!:)




Nu ska vi strax iväg till dagis här och sen väntar jobb och mysig lunchdate på stan!



Ha en fin dag tjejer!



KRAM





.

29 kommentarer:

@my casa sa...

Supersnygga pics. du hittat från House Doctor,
tvättkorgen hade ju inte varit helt fel här
hemma heller! //åsa

Unknown sa...

drömtvättstuga.

Marica sa...

Vilka bra tips till min ny-klinkrade tvättstuga! Ha en fin dag.

/Marica

BelovedbyLinda sa...

Snyggt som attans!!

Lifestyle by Moi sa...

Riktigt fint!

Fia sa...

Haha, underbart namn för stilen;))
Fint o stilrent, skulle också behöva lite hjälp att "skala av" lite! Ha det gott ♥ Kram fia

Anonym sa...

Wow vilka snyggis bilder du hittat från House Doctor, älskar de märket!

Och den tvättkorgen hade ju inte varit fel att ha här hemma heller !! ;-)

Hoppas du får en trevlig lunch på stan.

Kram Julia

Casa of Mia sa...

Underbara bilder, samma här - vi har en stor tvättstuga i källaren som ser bedrövlig ut, nästa projekt är att ta tag i den kram

DerAugenblick sa...

I LIKE;-)!

HerzLichST
Svenja

Anonym sa...

Besökte House doctor på Formex....

Myke minutter sa...

Bra innspill til vaskerom (som vi kaller det i Norge), det er et tricky rom å få til. Ha en fortsatt super tirsdag! Klemmer

Projektetthem sa...

Oj vilken cool tvättkorg. Man skulle ha minst två stycken. :) Väldigt inspirerande bilder. Jag funderar själv på att skaffa mig en bänkskiva i bockad plåt till köket.

Anonym sa...

Skulle äääälska att, i brist på bilder från din nuvarande tvättstuga, få se ett inlägg om tvättstugor som inspirerar dig och har det där krispiga. Du har ju odiskutabelt bra smak, och jag är i desperat behov - ska just renovera en mögelskadad tvättstuga och "är så less på skiten" att jag inte orkar tänka nytt alls. Snälla!???

Emelie sa...

Hej philia! dags för mig att köpa nytt rouge och jag har för mig du provade ett rouge på tub? stämmer det? var det bra iså fall? tacksam för svar =)

thesuperordinary.com sa...

Ooo! den tvättkorgen måste jag ta reda på. Läcker.

Helena - hundvakt på Lidingö sa...

Såå snygga korgar! :)

Att vara någons fru sa...

Härliga inspirationsbilder! Man vill ju göra om ALLT just nu känns det som...

Johanna sa...

Perfekt tvättkorg! Snygg OCH praktisk!

Lifestyle By Lena sa...

Riktigt snyggt!

Anonym sa...

Jag tycker inte att du har House Doctor-stilen hemma... mer som Tine K/Day Home...

Fru N och villa Någorlunda sa...

Skönt att höra att även du har ett par ofixade rum i ditt fantastiskt vackra hem! Hoppas dock att du fixar tvättstugan snart då jag skulle älska att se hur du får till den i din fina stil :)

sa...

Hei :)
House Doctor er en favoritt! Massevis av kule greier og saker de har i sitt sortiment ;) vil og ha et NYTT vaskerom i mitt hus ;)
Håper du hadde en hyggelig lunch-date i dag!
Klem Anette

Hanna sa...

Tvättstugan är ett rum i vårat hem med som jag vill göra om! :) Tvättkorgen med skinndetaljer från House Doctor var riktigt snygg!! :)
Ha en underbar kväll!
// Hanna

Feeling good by H sa...

Vaskekjeller kaller vi det i Norge. Jeg tror muligens klesvaseken hadde vært litt mer morsom med skittentøskurver fra House Doctor.
Hyggelig lunch?

mitt liv som jag sa...

Supersnygga tvättkorgar! Åh vad skulle vilja ha en stor och fin tvättstuga, den vi har är verkligen så att jag skäms när man har besökare som kikar in där. Ha en bra tisdagkväll! Kram Jennifer

Bromans Bravader sa...

Härliga bilder. Vi har också just en tvättstuga som jag vill göra om. Den är helt ok, men skulle kunna bli så mycket bättre och trevligare. Och kanske vill man vara där mer då? Eller??

paulina sa...

Lampan är underbar!!

Anonym sa...

Hej vi har renoverat huset för andra gången men har ett badrum och tvättstugan kvar(som vi renoverade -91 när vi köpte huset)Vill så gärna göra om så att det matchar resten av huset.I morgon ska jag till Västerås i ett ärende och då ska jag leta mej fram till Tullhuset,vill så gärna dit. Kram.Marie,Storvreta

Nina sa...

Älskar tvättkorgen! Och ja bänken med, men den skulle jag inte vilja gömma i tvättstugan ; )