måndag 27 februari 2012

AT THE OSCARS INATT




.
Wawawooom vilken pingla hon är Cameron Diaz! och vilken fräsch stil på mattan! (och vilka armar! Ojojoj)



Heeej nya vecka!




Här sitter jag och väntar på att mina stora skatter ska trilla in efter att ha varit i fjällen ett par dagar. Åh vad jag längtar efter dem när vi inte är tillsammans och de kommer säkert ha massor de vill berätta:) Idag ska vi göra något riktigt mysigt tillsammans - det är ju sportlov!

Såg ni förresten Oscarsgalan inatt? Det gjorde inte jag (skulle aldrig orka hålla mig vaken för att titta på den zzzz) men som vanligt uppdaterar jag mig med vinnarna på morgonen och framförallt picsen från Red Carpet - det är ju det roligaste! Som vanligt måånga vackra kreationer och fantastiska damer och denna soliga måndag bjuder jag på lite glittriga pics därifrån:) (och här kan du läsa mer om galan och alla vinnarna)



.


Mycket vita klänningar i år och Gwyneth Paltrow var nog som vanligt den allra elegantaste av alla moviestars. Hon kör nästan alltid på samma vinnande enkla och exklusiva stil!


Milla Jovovich - vilken klassisk ursnygg filmstjärna med den klänningen, håret och de där röda läpparna till! PPPPP av mig:)



Angelina Jolie är alltid smoking hot (men hon är hon inte såå smal nu så att man nästan inte hur hon ser ut och klänningen ser så stor ut! Lite synd på en av världens vackraste kvinnor)

Jennifer Lopez har däremot lite mer kurvor som hon är såå fin i (men klänningen, jag vet inte - kanske Angelina och Jennifer skulle ha bytt med varandra eller vad tycker ni?)




Nej nu ska jag ta tag i dagen här! See u soon!



KRAM

.


.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar Camerons klänning, verkligen fullträff!

Hoppas ni får en fin sportlovsvecka

Annajordet/Ulrika sa...

Gwyneth var otroligt vacker i sin klänning, cape och armbandet som pricken över i!

Att vara någons fru sa...

Cameron är ju sådär galet fantastiskt snygg att man knappt vågar titta.

Anonym sa...

Nej, Diaz är ingen wow-pingla direkt, en mun som tar över hela ansiktet bara. Däremot tycker jag Paltrow alltid är lika strålande vacker! Älskar hennes stil som andas självklarhet - underbart!

Anonym sa...

Hej Diaz är så vacker i sin klänning o vilken snygg figur Mvh Lena

Pethra sa...

Gwyneth var vackrast av de du valde att visa men vackrast av dem alla var ändå Penelope Cruzes, amazing!

Gällande Angelina, är inte hon gravid igen? Har hört rykten om det och det kan väl kanske bero på att klänningen inte sitter så bra, oavsett vilket så är det en gräslig klänning tycker jag.

Hannashome sa...

Åhh Cameron Diaz klänning är ju helt underbar!!

Hade lätt hoppat i den om jag skulle pallara mig fram på röda mattan =)

Ha en superduper trevlig sportlovsvecka med barnen!
(Vi har precis avslutat vår vecka)

Kram/ Hanna

mitt liv som jag sa...

Min favorit är Gwyneth, hon är så gudomligt vacker och jag älskar enkelheten!
Angelina ser väldigt väldigt smal ut, så jag tycker det ser läskigt ut, hon är ju annars väldigt vacker, hoppas att hon mår bra.
Jennifer Lopez är som vanligt också jättefin men håller med dig att klänningen kanske inte var super, men tycker om när de törs visa att de har lite kurvor och "vanliga" naturliga kroppar :).

Hoppas ni får en bra start på sportlovet!
Kram Jennifer

Anonym sa...

Angelina väntar tvillingar igen har jag läst....

Anonym sa...

Snyggast Gwyneth och hon som spelade Marlyn M..namn kommer inte ihåg. Otroligt snygg och klassisk vacker. Angelina alldeles för spinkig. Hon skulle verkligen behöva haft nån lång ärmad klänning för att dölja de fruktansvärt fula armarna. Och de spndel liknande benen var väl inget att visa. Brr. kusligt.

Malin sa...

Cameron Diaz är sååå cool! Vrålsnygg!

livinganddreams.blogspot.com sa...

WOW,Gwynet!
Helt klart snyggast just här! Läckra donnor alla.. Vore inte så dumt och få samma styling själv.. förberedelserna börja VECKOR i förväg...

Anonym sa...

Hej så hårda ord från anonym ovan får man inte visa armar o ben om man är spinkig och smal,och du är perfekt själv förstås.Mvh Lena

Anonym sa...

Gwynet och Cameron = lika snygga och jättefina fräscha vita klänningar. Man blir så träningsinspirerad när man ser Camerons armar, my god vad snyggt!! :)

Däremot undrar jag varför Angelina alltid kör på svarta klänningar? Hon är otroligt vacker, men ack så smal och så blek och det blir inte bättre i denna mörka färg.

Hon skulle behöva få lite sol på näsan och chocka allt i en av vårens härliga pastell-accentfäger - tex denna klänning:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/valerie-947/magic-dress-208329-66/

Hon hade varit helt smashing i denna! :)

Kram Nena

Anonym sa...

Cameron Diaz hår var en (stripig) katastrof tycker jag!

Anonym sa...

Vilken fin och inspirerande blogg!!
/Therese

Shopstop-Ann sa...

Cameron rockar! De andra - not so much... ;-)