måndag 20 februari 2012

BÅDE GRÅ & INTE GRÅ DAG

.
.

.

Gråa detaljer får vara inspo idag! Looove gråa TRIWA-klockan fortfarande (den var ju superpoppis för några år sen då Prinsessan Madeleine hade den på något cover minns jag:), anteckningsblock Tine K (måste bli bätter på att skriva upp alla viktiga saker, jobb och åtaganden) ny lite kinaisnpirerad ljusgrå top från Chill Norway och jeans Dondup (båda finns på Tintinstyle) och gamla gaaamla stövlar:)







Tjingeling snyggingar!




Skööönt med solskenpromenad men vet ni, jag tror jag håller på att få dumma ögoninflammationen jag också här (den som gått något varv här hemma nu) Inte kul för ajajaj vad det svider och rinner och extremt smittsam är den också (så håll er undan alla i min närhet;)

Kul att ni frågar raringar! Såg att det är flera som frågar om mitt jobb. Så här är det: Jag skriver på H of P om sånt som jag tycker är roligt att läsa om på andra bloggar. Har ju fått så mycket ris för att jag inte nämner vad jag gör (och detsamma när jag gör det) Jag tycker inte själv att det är inspirerande att skriva om mina uppdrag och jobb men yes jag jobbar. Jag är väldigt blygsam när det gäller att visa det jag gör  på H of P eftersom jag inte vill att detta ska bli någon reklamsida för mig och mitt och vill inte heller ev bli kritiserad när det gäller det kreativa (får ju ofta kritik när det gäller mycket annat här inne, tyvärr mer än de flesta andra bloggare:(). Många som gör detsamma som jag använder ju sina bloggar för att marknadsföra sina tjänster men för mig känns inte det rätt och jag hoppas ni kan förstå det. Jag har även tusen ideér just nu och mycket jag vill genomföra men det tar tid och jag  måste göra  på mitt sätt och i min takt och vill verkligen vara 100% nöjd. På resan dit får ni tyvärr inte vara med och jag hoppas ni kan förstå detta!?




KRAM




25 kommentarer:

Gotlandsliv sa...

Hej fina!
Förstår dig till hundra procent! Du är så inspirerande på alla andra plan, så därför vore det så kul att få läsa om din business också. Men jag har tålamod, det kanske kommer tids nog! :)

Kram!

Anonym sa...

Jag gilla´rt, inspiration genom att visa heminredning & kläder räcker för mig, jag blir glad och du inspirerar mig till att piffelipiffa här oxå. Så nä för mig räcker det, jag behöver inte veta vad du jobbar med för det jobb du gör med bloggen är så bra så! / Marie

Casa of Mia sa...

Vilken fantastiskt fin top, den måste jag in och kika på direkt kram

Anonym sa...

Hei og god mandag :)
Det burde vel alle forstå, det er din blogg og ditt liv, og ingen av oss lesere kan komme og kreve mer innsyn i ditt privatliv enn det du er villig til å gi. Det sier seg selv.
Bloggen er flott som den er, alltid inspirerende og positiv.
Fortsett som du nå gjør, vær deg selv og sett dine egne grenser.
Klem, Lise

Frida Iveskär sa...

Heja heja. Det är din blogg och du bestämmer vad ska stå i inläggen. Förstår inte att folk ska hålla på att kritisera till höger och vänster. Du är grym så kör på som vanligt!! :)

Ha en underbar måndag.

kram

Frida Iveskär sa...

Förresten glömde tipsa ang mask. MD:s produkter är jättebra. Även La prairie cellular hydralift firming mask. Kostar lite mer men riktigt bra.

kram

Johanna sa...

Men det är klart att man är nyfiken.... MEN det är ju din blogg och för att vara hård så tycker man inte om det man läser så finns det ju andra bloggar man kan besöka! Näe var dig själv och gör som du vill :)

Kramisar/ Johanna

Däremot jättetråkigt att du inte kunde komma till Emmas event, hade verkligen sett fram emot att se er alla där!

Anonym sa...

Blir alltid glad av din sida och besöker gärna och ofta! :D Jag har aldrig tjatat eller skrivit frågor om vad du jobbar med.

Men däremot är jag väldigt nyfiken... för att i Sverige är vi ofta vårt yrke, vi börjar alltid med att säga "Jag heter Britta och sjuksköterska" det är stor del av vår identitet. Jag vet att du har varit utsatt för otrevligheter på bloggen och du har skrivit om människor som försöker förstöra för dig.

Du försvarar att du har ett "riktigt" jobb, att du tjänar grymt bra, fast du inte arbetar heltid, du bestämmer själv dina tider, och att du inte livnär dig på bloggen. Samtidigt som du vill hemlighålla ditt jobb. Jag har aldrig varit med om någon som vill hemlighålla sitt arbete. Det hela blir lite skumt. Och då växer hela den här historien...

Men jag fokuserar inte på det, utan besöker dig ändå :D Det hela är inte kritik, utan delar med mig av hur läsare KAN uppftatta situationen.

Hursomhelst, jag blir glad av din blogg :D

Kram från Stockholm

Anonym sa...

Du har så rätt... Man måste själv få välja vad man ska skriva om.
Efter att ha följt din blogg varje dag sen i september vill jag bara säga att du ska fortsätta.
Kram
Pernilla (Alfreds mamma)

Anonym sa...

Hej Petra!
Har du testat ögonbad från Apoteket? Det bäst för att mota Olle i grind, eller ögoninflammationen då :-). Tokbada ögat ofta och så fort du känner det där första kliet. Funkar för mig och jag brukade alltid se ut som om jag fått ensnyting flera ggr per vinter, men nu får jag ner det på ngn dag. Toppenskönt!
Kram Becka

Anonym sa...

Hi, You look so, so good. Grey is your colour!!! Kram Maria.

Sahra sa...

Det är bra. Jag gillar att du håller på integriteten. Det är inte spännande med alltför utlämnande bloggar. Jag respekterar ditt beslut. Absolut.

Philia sa...

Tack för era hälsningar tjejer!!!

Anonym - Hihi, jag känner inte såå många som titulerar sig med sitt yrke nu för tiden;) Nej skämt åsido det är ingen stoor hemlighet vad jag gör men du ska tänka på att jag har en blogg med ca 13 000 besökare per dag, det är ganska många som läser och har åsikter om det jag gör. Vet så många ex om vad du jobbar med? Men visst kan jag titulera mig om du vill: Petra - egenföretagare inom inredning, konst och foto och som driver en av Sveriges största privata sajter på nätet. Att bloggen är ett deltidsarbete är ju något som vem som helst av er som läser denna kan se och ingen hemlighet det heller:)

KRAM

P

Anonym sa...

Koka kamomillte och låt det svalna. Badda sedan ögat några gånger om dagen och du ska se att ögoninflammationen försvinner på ett ögonblick!
Anna

Anonym sa...

All respekt till dig!Du...vi gillar dig hur du än gör!!!!Har oxå hört att kamomill-te ska göra susen för ögonen...baddas....o avsvalnat då då ;) köpte hem i FÖRBYGGANDE syfte ;)
Ha en fin dag!!Kram kram Mia

livinganddreams.blogspot.com sa...

Man förstår ju att det tar tid med bloggen och allt runtomkring den.
Och om bloggen nu är ditjobb är det bara att gratulera!

Att folk orkar kritisera andras sätt att vilja leva sina liv...
Ta det som en komplimang till din success, många av dom skulle nog vilja ha det som du ändå ;)

Lilla Majken sa...

Jag tycker du gör helt rätt, du har ingen skyldighet att lämna ut saker som du inte vill ska komma ut. Det är din blogg, skriv det du vill!

Även om du "bara" skulle ha din blogg så är det inget fel med det. Har du möjlighet att leva på bloggen så är det fantastiskt.

Ha en fin dag! Kram Therese

Linda Olsson sa...

Hej P!

Tänkte fråga om något helt annat :-)

Var in på Bazaar hemsida och kollade då vi är på jakt efter ett fint brudskåp liknande det vita du har.
Såg på en bild därifrån där det skåpet finns med och det ser ut som det är från ditt hem? Blev bara nyfiken på om det var det. Kul isf :-)

Kram

Anonym sa...

Støtter deg 100%. Du har en fantastisk blogg som får mange andre på godt humør:-)))
Du gjør en flott jobb med bloggen din.
Stå på Petra, du er fortsatt best!!
Kjempefin topp!
Anita

Anonym sa...

Jättefin outfit och du kär verkligen i grått!

Måste bara säga att du är väldigt lik en viss inredare på TV4as Äntligen Hemma på den här bilden - någon som håller med?

Hoppas du får en fin kväll och tack för all inspiration. Tittar in här så gott som varje dag.
!

Julian - Sågarblogen sa...

Skriv vad du vill! Det gör vi!

Anonym sa...

hej!!

Alltid så fina bilder ...
sluta inte med det!!

Fråga :)

* Vart e den fina pläden himla köpt ? som ligger i svarta stolen.? nätbutik ?

*Vart kommer den fina dynan som ligger i svarta stolen, nätbutik?


kramar Emmeli

Petra sa...

Såklart att du ska få hålla de delar du vill privata. Det är ju egentligen en ynnerst att få följa någon som lämnar ut sig och sitt för egentligen okända människor så du behöver inte svara för vad du gör eller vad du tjänar eller ngt annat som du vill ha för dig själv! Jag gillar din blogg ändå!

Pernilla sa...

Hej!
Jag gillar att du inte skriver vad du jobbar med, det gör dig mer spännande. Plus att som någon skrev ovan att man i Sverige oftast ÄR det man arbetar med och jag gillar inte alls den inställningen, så jag tycker att du mycket väl kan fortsätta att endast vara bara Petra här på bloggen =)

Anonym sa...

Tack för svar P! :D

Skönt att du kunde läsa mig rätt, att det var en vänskaplig ton, inget bittert.

Hatten av om det är ditt jobb, vem skulle inte vilja byta!! Jag läser Frida Trendenser, Clara på UnderbaraClara, ibland även Engla, plus många fler som lever på sina bloggar. Läs deras bloggar, de har verkligen lyckats profilerar sig som bloggade som lever på sina bloggar, plus massa uppdrag vid sidan, precis som du. Jag märker aldrig av sura kommentarer där ifråga om yrke och arbete.

Vi hejar på Dig! Det är oerhört framgångsrikt att kunna försörja sig och leva bra på sin passion. Jag skulle gärna vilja byta :) Samtidigt så ger ni så oerhört mycket av er själva, och det är väldigt utlämnande. Så på ett sätt så betalar ni ett högt pris.

Hursomhelst så är vi tacksamma över att vi får ta del av allt det vackra :)

Kram /Isa från Sthlm