lördag 11 februari 2012

JUST NU

.
.
.


Hjärta till finaste BloggEventarrangören och till alla härliga bloggisar som är där just nu! (Mitt sprillans nya läppstift från Chanel har en riktigt härligt rosa färg och läppstift är det enda som gäller på läpparna här efter!)




Bon Jour mes amis!





Nej jag tror inte det är sant - hur mycket tråkigt kan hända på en vecka? Först opererades jag i måndags och mådde därför inte särskilt bra i ett par dagar (och var rädd att jag inte skulle vara tipp topp till helgen) och sen fick jag världens allergieaktion igår så att jag inte kunde åka till Malmö i alla fall imorse för att jag är så uppsvullen! (provade en ny lipfiller och gör aldrig om det. Ta Angelinas Jolies läppar x 10 and thats me) Ja det är faktiskt lite synd om mig just nu som missar allt och jag hade sett så mycket fram emot att träffa Emma, Malena, Jannice, Jenny, Anna Malin, Johanna och ja  - allihopa. Jag veeet ju att ni blogging girls kommer ha en alldeles fantastisk dag idag tillsammans:) (Kanske skulle lägga ut en dagens förresten så ni som inte heller får vara med fick något roligt att kika på denna lördag?!;)

.


Nya supehäftiga heelsen från By Malina som skulle få dansa ikväll får vänta lite till på att få komma ut (vad jag skulle ha till? En matchande ursnygg sidenblus också från By Malina istoppad i en hög snäv kort kjol och på benen täckande svarta strumpbyxor var planen iaf. Tack förresten bästa Creative Lounge som verkligen skickade skorna uuursnabbt till mig igår!)




Nu hoppas jag att kortisonen jag fått hjälper (Tack bästa Doctore) och OM den gör det så blir det nog bio och Mission Impossible ikväll istället som lite tröst. Sen så har jag ju faktiskt något riktigt kul att se fram emot även nästa vecka då jag ska göra en liten tur till grannlandet och gå på Blog Award och få träffa människorna bakom ett av mina absoluta favoritmärken bla....





Ha nu en fin fortsättning på lördagen!




KRAM





Psst, Jag har fått lite frågor här och där angående mina extension och de är svenska och sätts fast med keratin-nails. Sen var det ett par bloggisar som inte tycker att jag inte ska skriva när jag är stressad eller när jag kanske är sjuk utan bara sånt som feelgood och kul! Jag är nästan alltid positiv men så klart har jag också "mina dagar" och vissa av er vill ju att jag visar att jag har dem också ibland (som nu). Det är lite svårt att vara alla till lags utan jag måste göra bloggen på "mitt sätt" och jag hoppas ni förstår!?



59 kommentarer:

Unknown sa...

näe!
vilken himla otur du har!
krya på dig!

Beautifulosophy sa...

Stackars dig! Det finns inget värre än när man har sett fram emot något och så grusas planerna. Men det kommer fler tillfällen, de gör det alltid:)

Line sa...

snakk om uflaks!

God bedring :)

Marléne sa...

Usch vilken jobbig vecka, krya på dig och ha en fortsatt trevlig helg! Vill dessutom bara säga att det är klart att du ska skriva både +/-, det är ju det som gör din blogg inspirerande. Sköt om dig! / Marléne

Anonym sa...

Skriv som du vill...du kan inte vara alla till lags! Det är många som älskar det du gör och skriver och säkert en hel drös som inte gör det. Att läsa bloggar är valfritt så skriv om det du vill, lite blandat, det behövs lite elände oxå blandat med feelgood...som en exklusiv pyttipanna!! Gillart..
Trevlig lördag kväll kram Ann-Sofie

Anonym sa...

Ditt sätt är det bästa! Älskar din blogg! Många kramar, krya på dig!

Anonym sa...

Filler eller plumper? Fick du en allergisk reaktion alltså? Skriv gärna vad det var för något! Har du opererat dig av medicinska skäl eller estetiska? Gillar bloggen!

Anonym sa...

Vad har du opererat?

@my casa sa...

Neej men stackare, hoppas du ändå får en fin kväll!

mammaxtre sa...

Nu tycker kag faktiskt synd om dig Petra. Men så trist att du inte kunde åka dit. Hoppas det ska ordna upp sig med reaktionen. Allergi är inte kul!

livinganddreams.blogspot.com sa...

Autch, vad tråkigt och missa ngt så kul :(

Anonym sa...

Livet går upp o ner o fortsätt skriva som du gör, snälla rara. Varför ska man inte få uttrycka sin dagsform, jag förstår inte :O Själv kikar jag in hos Simplicity o följer bloggeventet därifrån, lite småkul ;) Du har ju kuligheter att se fram emot nästa vecka o då kommer du få tillfälle att använda dina superläckra kläder! Krya-på-dig-kram
Linda

Helenas enkla vardag sa...

Aj aj vad tråkigt! Mycket otur för dig den här veckan! Men skorna var ju snygga.....

Tycker absolut att du ska skriva som du gör, både positivt och negativt.
Kramar till dig från Helena
Som inte tordes boka biljett till eventet. (för att jag är så ny i bloggvärden och inte förstog storheten).

messan sa...

Usch, jag fick värsta allergiska reaktionen efter en ansikttsbehandling....inte alls kul.Kortison och allergimedicin är bra.
Krya på dig!
Jram

Anonym sa...

Stackare :(
Gillar din blogg precis som den är - fortsätt och skriv på ditt sätt!!

Åsa

Casa of Mia sa...

Usch och fy vilken otur du har, hoppas att du ändå får en mysig lördagkväll hemma kram

Anonym sa...

Snyggt läppstift! Vilket nummer har det?

Vanilj med lite rött sa...

Nää stackars dig!! ÅH vad jag tycker synd om dig nu...när man sett fram emot något så länge å så blir allt så tokigt!!
Hoppas du blir bättre och att ni kan gå på bio i alla fall!
Krya på dig kramar i massor!!!

Kram Malin

P.S. Jag tycker att man ska få skriva precis som man själv vill, det är väl det som är meningen, eller?! Fortsätt på samma sätt som du gör underbara kvinna!!!

Anonym sa...

Hej Petra!
Synd att det blev så!! ja jag reagerade lite på ditt bråttom/inlägg !!men vi läsare är också människor som reagerar olika vissa dagar!!på dina inlägg helt naturligt enligt mig!!
Du har ju alltid en sköld av försvarare som tycker allt du tar i är Guld.. så du klarar nog av att hantera detta oxå och vise värse!! Kram till Dig för trots allt är det mesta grymt BRA!!!

Anonym sa...

Nummer på läppstiftet??, ser ut precis som det jag är på jakt efter..
By the way, krya på dig.
kraam
Anna

House number 11 sa...

Jag tycker synd om dig! Önskar dig en trevlig kväll! Kram

Anonym sa...

Hej! Ska oxå prova lipfiller men nu vet jag inte om jag vågar.....
Den du provade var det sådant man sprutar in på en salong av utbildad personal eller typ ett cerat man kan stryka på hemma???
Snälla svara gulliga du!!!!!!!

Anonym sa...

Usch och fy så hemskt med en så våldsam allergisk reaktion. Skulle nog aldrig våga spruta in främmande ämnen i mitt ansikte! Bra att du är ärlig och berättar hur det kan gå för oss andra. Hoppas du kryar på dig snart.
Claire

Mrs Sessan ☆ sa...

Nej FY vad jag tycker synd om dig nu. Ibland får man verkligen allt på en gång. Hoppas hoppas cortisonen hjälper & kvällen ändå blir mysig, om än lite annat än du planla.

Jag gläder mig iaf till nästa vecka för då ses vi ju faktiskt ;)
Initiativet var bara helt FAB.

Puss & Ha en fin kväll, från hon som fick avbryta & åka hem från skönhetsmässan pga magsjukt barn hemma.....

Enkel stil sa...

Hoppas det blir en nästa vecka blir bättre. Skorna är urläckra.

Anita

Anonym sa...

Kan inte du visa läpparna, hur du ser ut idag?

Unknown sa...

Hoppas du mår bättre! Tack för att du skriver och både "bra och dåligt", feelgood är ju att vara människa också! :)

Kram Jenny

Anonym sa...

Elsker bloggen din akkurat som den er :-)
God bedring til deg:-))
Anita/Norge

Sofia sa...

Men va typiskt - jag hade sett jättemycket fram emot att få träffa dig i Malmö! Vi har haft en toppendag på bloggeventet, är just nu på hotellet och laddar om inför kvällen. Krya på dig! Kram Sofia

Anna @ Amerikana sa...

Krya på dig!! & Lycka till i veckan! KRAM!

Anonym sa...

Hej Petra!Tycker att du ska skriva precis som du gör,tycker din blogg är fantastisk på alla sätt(vill gärna se mer bilder från ditt hem som är så inspererande)Hoppas du mår bättre nu.
Kram fr. Marie.Storvreta

Lovisa sa...

Åh neej vad tråkigt...Hoppas det inte var juvaderm du provade och som gav dig en allergisk reaktion för d skall jag testa nästa vecka...skall tydligen vara mer hållbart än restylane.Hursomhelst ,ha en skön kväll. Kram

Anonym sa...

Tycker det är härligt att du skriver om lite elände också - annars skulle man ju inte tro du var på riktigt :) hade gärna sett läpparna x 10 Angelina Jolie :))

Charlotte sa...

Vad trist, jag fick också en allergisk reaktion från Proclé, Lip Volume med Collagen. Men inte med svullnad som reaktion utan med känselbortfall i halva ansikte. Usch, man ska inte experimentera med sånt där.

Hoppas att du mår bättre nu.

Kram Charlotte

Anonym sa...

Du er tapper - det hørtes ikke godt ut. Håper du kommer deg rask igjen, og at dette er noe som raskt kan la seg fikse. Du er alltid så positiv - så dette kommer nok til å gå fint, dette også. Men din positive innstilling - kommer alt til å ordne seg. Din gode energi forlater deg ikke så lett ;o) God bedring!

Anonym sa...

Du är garanterat snyggare utan lipfiller. Det är alla!

Anonym sa...

Stackare... Men då har du kanske tid att svara på en fråga jag ställde i början på veckan?  Undrar vart du köpt lampan i taket i ditt tv-rum? Den som ser ut som en stjärna i mässing?? och glas. Snälla berätta, har letat länge! Kram Camilla

Elisabeth sa...

Huff da, håper neste uke blir bedre for deg! :)

Hvilken farge har du i Chanel leppestiften? Den ser kjempefin ut! :)

elinjosefine - lifestyleblogs sa...

Usch så tråkigt!

Skickar en stor krya på dig kram!!!

Elin sa...

Ville bara hälsa att det är klart du ska skriva det du känner för här inne :) Om du inte är på "feelgood humör" och inte gör ett inlägg så får du säkert kritik för det med :P Jag älskar verkligen denna blogg, du är ju en helt igenom positiv och superhärlig människa men har ibland dagar som inte är helt "tip top".. som de flesta andra!
Tråkigt att det inte bidde något bloggevent ikväll, men hoppas du kryar på dig nu så får du dansa o ha det sköj i de fina skorna nästa helg istället :)

Anonym sa...

Hej!
Hur förklarar du för dina barn när du gjort en fillerbehandling? Undrar de inte vad som hänt med dina läppar?
/Pia

Fia sa...

hoppas du får en mysig kväll trots allt... Å du skriv precis som du vill, kan kännas skönt för andra att alla bloggare inte är supermäniskor utan oxå har en vardag med stress och jäkt, sjuka barn och va sjuk själv..

Ha det bäst

kram

by the way... såg att någon skrev att vi "skyddade" dig iaf om nån hoppar på dig å att vad du än gör är du guld värd ;) ... ha ha För mig handlar det inte om att skydda utan att vara medmänsklig och tycka att alla är lika mycket värda oavsett , även om man har en bad day or not....

mitt liv som jag sa...

Fy då vad läskigt, jag hoppas verkligen att det hjälpte med kortisonet. Och du, din blogg är fantastisk precis som den är, det känns mer äkta när man även får hör när inte allt är tipp topp och det kan även fungera som lite stöttning ibland att man får höra att det finns fler som inte alltid är 100% på topp. Hoppas du fick en bra kväll trots allt. Kram Jennifer

Home of m sa...

Grymt coola skor! =)

Bromans Bravader sa...

Vad typiskt!
Jag kikade faktiskt efter dig, men såg dig inte... Det blir säkert fler tillfällen och då hoppas jag vi får ses. Hoppas du är bättre också!
Kram Jannike

Tomtebo & Barnen sa...

gör den på ditt sätt! det är din blogg! Jag tycker att det är härligt att du vågar visa alla sidor, den vackra och de mindre vackra!

Tråkigt för dig att du inte kan delta i Malmö, verkar ju hysteriskt kul att vara där just nu!

Må så gott!

länge leve KYLBALSAM!

Fina skor!

kram
M

Anonym sa...

Stackare! Hoppas din helg blivit ok ändå. Jag har gjort lipfiller enbart en gång, på Akademikliniken, jag gör inte om det. Läppen svullnaden och jag hade ett blåmärke ända upp till näsan en hel vecka, kunde inte visa mig ute. Sen dess har jag inte vågat göra om det, men skulle egentligen gärna vilja. Jag önska att du kunde skriva vilken sort filler du använt, men förstår om du inte vill gå in på det, ämnet är ju fortfarande väldigt kotroversiellt.Kram Maria

Anonym sa...

Är det synd om dig för att du testat en lipfiller och fått en allergisk reaktion? Det är inte så att universum försöker säga dig något, som att du ska lägga lite mindre energi på fåfängan och mer energi på..ja något mer vettigt som bara du själv vet vad det må vara. Ett tips är: istället för alla köplänkar och tips om shopping, shopping, shopping (som inte är feelgood i allas värld) kan du börja visa var du skänker pengar istället. Lite mer välgörenhet och info om olika organisationer skulle kännas mer rätt i tiden.

Emmelie sa...

Det är mänskligt att inte må bra och alla gör det till och från - även du! Vill vi läsa din blogg så får vi respektera vad du skriver! Du är helt underbar - fortsätt med den du är! Kram Emmelie

Pernilla sa...

Ska du inte skriva när du är stressad och sjuk? Alltså, jag tycker att även om du srkiver att du är stressad och sjuk så gör du det på positivt sätt, jag tycker aldrig att du riktigt gnäller så som vissa kan göra. Visst du är stressad med du ser det ur en positiv synvinkel, och varför ska man må bra o vara glad jämt? Näe, fortsätt att skriva så som endast du kan skriva =)
Tack o Kraaaaam

Anonym sa...

Till Anonym som slänger in trista brandfacklor... LÄS EN ANNAN BLOGG!!!!! Vad är problemet? Kan fortfarande inte förstå varför folk lägger tid på att läsa bloggar de inte gillar, det gör inte jag!
Jag har ALDRIG försvarat Petra innan men idag blev jag arg!
Kram Petra

Anonym sa...

Sjukt snygg färg på ditt nya Chanel? Ser att flera frågar. Tack för super härlig blogg! Kram linda

Anonym sa...

Oj vad snygga skor kan du inte visa blusen också ? Spännande att se eftersom skorna var så färggranna. Ha en bra dag !

Anonym sa...

Varna/berätta gärna mer om det du fick en allergisk reaktion emot!! : /

Emschen sa...

Åh vad jag tittade efter dig igår! Du var saknad.

Självklart ska du skriva om hur du mår. Man kan inte och är inte alltid vara på topp varken fysiskt eller psykiskt.

Hoppas att du mår bra nu!
KRAM

Unknown sa...

Åååå, vi som letade så efter dig!!! Förstod att något hade hänt, men det var verkligen synd, vi var många läsare som ville träffa dig! En annan gång, hoppas jag!

Krya på sig!
Kram!

Anonym sa...

Självklart får du skriva om hur du mår.

Däremot undrar jag lite över ditt beslut att skriva om din operation. Eftersom du inte skrivit vad det är du opererat så antar jag att det är något du vill hålla hemligt. Varför då skriva om det alls? Du hade inte behövt skriva att du opererat dig över huvud taget. Jag avskyr att läsa bloggar där man hela tiden säger a men inte b. Det blir otroligt frustrerande.

Sofia

Philia sa...

Sofia - Jag skriver mycket om mitt liv men inte det allra privataste. Jag och många bloggerskor tänker nog er läsare lite som våra "bekanta"! Vad berättar man för en bekant när man träffar på någon sådan på stan tex? Jo lite av vad man gör och hur man mår men kanske inte precis allt. Det är precis samma sak här på H of P! Det handlar inte om att "hålla hemligt" utan min integritet. Hoppas du förstår.

KRAM

P

Jessica sa...

Läser din blogg varje dag och tycker du verkar vara mysig och så omtänksam som mamma!!
Förstår mig inte på dom som tycker att du "bara" ska skriva positivt. Sen när är livet bara feelgood!! Nej fortsätt som du gör, bloggen känns bara mer mänsklig och att livet faktiskt kan vara upp och ner ibland.
Massor av kramar till dig!