torsdag 16 februari 2012

OSLO TUR & RETUR

,
.
.


På Karl Johan igår!





Tjingeling!



Oj vilken mysig torsdag vi haft här hemma jag och liten Beabus idag! Bakat kakor och donat i köket (iklädda matchande myspyskläder:).

Vi hade som sagt verkligen en supermysig liten tjejtripp till Norge! Det var Blogg-gala (svenska toksöta Angelika Blick vann bästa Internationella Blogg:) och det var lunch tillsammans med "norska bloggvänner" (för de är ju från Sverige och Finland från början;) och inbjudan av Chill Norway att komma till deras showroom och spana in höstkollektionen! Oooo, så fin den var då.... Jag satt bara och log och njöt av allt det snygga som visades upp (ni aanar inte vilken cool look som kommer:)


.


Så kul hos ChillN-gänget i Oslo! (Kanske känner ni bloggläsare igen de tjusiga damerna Johanna, Anna Stina, Susanne och Josephine. (Det var så roligt att träffa er allesammans!) Om ni undrar om den stilige mannen så är det Chill Norways underbart trevliga Thomas:)




Kvällen tillbringades på Norska Vixen Blog Award med trevligaste sällskapet:) (Nere till höger syns segrande Angelica Blick) Kvällens var top By Malina Creative Lounge, kjol HM och till hade jag dessa matchande (som jag ju tyvärr inte fick använda i lördags)



På flygplatsen med söta vännerna M & N:) (Topp Rosemunde (både den, mitt halsband och vännens pälsväst som någon undrade över finns på Tullhuset i Västerås) jeans Circle of Trust, och boots Malene Birger.



Nu - fika med nybakta doftande smörkakor och choklad med vispgrädde till skatterna!



Vi ses senare vänner!



KRAM







22 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken trevlig happening ni varit med om o vilka snygga kläder du hittat till detta tillfälle! (nog syns det allt att dina läppar blivit aaaningen större ;)) Ha en fin kväll.
Kram L

elinjosefine - lifestyleblogs sa...

Så fina bilder :)
Ser ut som du hade det toppen här i Oslo!!

Kramar

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Vilken kul tripp till bästa grannlandet!

Kram
Fröken Vit.

Lovely Things! sa...

Jisses vilken nice trip med tjejerna! Snygg outfit by the way!!!
Kram Annika

Unknown sa...

Kul att träffa andra bloggerskor! Gillar din vännina M:s väska! Like very much!

@my casa sa...

Så roligt ni verkar haft det!
Alltid kul att träffa andra likasinnande...

Anonym sa...

Okej...en hel dag på sjukhus, operation... gissar new boobs?!

Philia sa...

Tack för era hälsningar tjejer!!!

Anonym -Nej, jag har inte opererat min bröst!!!

KRAM

P

Josefine sa...

ajaj för att bära resväska med så färska bröst :)

Anonym sa...

Hahaha, jag var precis på väg att ställa samma fråga som Anonym om ett eventuellt boob job! Om det inte var det du gjorde häromdagen så finns det uppenbarligen material för ett nytt modeinlägg avseende schyssta BH:ar!!! :-)

Kram
Elin

Anonym sa...

Det ser ut som du haft en riktigt rolig och kul trip till Norge! Ang. din OP är ju alla nyfikna... Men jag förstår om du håller det lite privat. Och till er som gissar; bröst, läppar?! Vem vet... Det kan ju också vara visdomständer, näsa (om det är för 'trångt'). Det måste ju inte alltid vara för 'skönhetens' skull!!!! Caroline i Schweiz

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker också det ser ut som du har fixat brösten, kanske inte just nu vid detta tillfället, utan tidigare eller så har en väldigt bra bh. Tipsa gärna om den i så fall:))

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker också det ser ut som du har fixat brösten, kanske inte just nu vid detta tillfället, utan tidigare eller så har en väldigt bra bh. Tipsa gärna om den i så fall:))

Malin | Mamma Träning Mode sa...

Ser ut som att ni haft en underbar dag och kväll. Precis som i de andra härliga tjejernas bloggar :)

studio karin sa...

Näääeeeee jisses så fina ni är! Lilla fina M, aaahhh... :) Och du med snygging, skulle aaaaaaaldrig ställa upp på bild bredvid dig hehe
kram kram K

Annika sa...

Vad härligt att du kunde åka iväg till Norge. Och jättefin outfit både den på festen och den med vännerna på flygplatsen. Du är jättesnygg!! Kram

Anonym sa...

Trodde det var läpparna du hade fixat, men går man in på bilderna från Oslo resan och tittar så ser det ut som att du har gjort något med dina bröst, var in på bilder från dom andras bloggar från er oslo resa.

Jenny sa...

Till dig som skrev sist. Var hittade du adresserna till de andra bloggarna? Petra, ni ser ut att ha fantastiskt roligt och you look great!! :) Här vädrar vi sängkläder, tvättar soffklädseln m.m och inväntar den där härliga fredagskänlsan efter en veckas magsjuka för både mig och våra skatter! Ha en underbar helg! Kramar

Helena - barnvakt på Lidingö sa...

ser ut som att ni hade det jätte trevligt!

Therése S sa...

Verkar som ni haft det riktigt trevligt. Måste säga att du är otroligt vacker.

Anonym sa...

Hej, gud så snygg du är, riktig pingla. jag undrar vad det är för solglasögon du har på Oslotrippen, så snygga ♥. tack för en underbar blogg ♥ Kram

Anonym sa...

Jenny, du kan gå in på Josefin hon som har lagt kommentar ovan och där finns det info vidare till andra bloggar som var på besök i Oslo.