söndag 12 februari 2012

PÅ BIO IGÅR

.
.
.

Nope jag fick inte festa med bloggvännerna igår men jag fick iaf träffa Darth Vader;)( jeans från nya favvomärket Circle of Trust. (de andra jag har använder jag typ jämnt så det behövdes ett par till) kavaj Lexington, linne Rosemude och boots Malene Birger.)





Goood Morgon Söndag!





Mår ni bra raringar!? Här är det såå mycket bättre idag tack vare allergimedicinen igår. Blev ett litet biobesök på kvällen och ja, jag såg halvtokig ut och var röd och svullen över överläppen men det fick gå ändå. (Det är ju trots allt ganska mörkt på bio;) Filmen vi såg var Mission Impossible 4 och den var så bra! Älskar att se action på bio faktiskt för jag sitter på helspänn hela tiden (och Tom Cruise är en favvis) och den får PPPP av mig:)

Nu ska jag be H att åker och köper lite valnötsbröd till söndagsfrukosten! Det är så gott  tillsammans med Mozzarella och Parmaskinka och till det kall blodgrapejuice, mmmm.



Ha en mysig start på dagen tjejer så ses vi senare!



KRAM



.

20 kommentarer:

@my casa sa...

Skönt att du känner dig bättre idag!

Ha nu en lugn och skön söndag...

Vanilj med lite rött sa...

Känns härligt att höra att det är bättre idag!

Kram Malin

Anonym sa...

Härligt att få må bättre !!!! Dina jeans fr circle of trust ,vad heter modellen ? Ha en skön söndag.

Att vara någons fru sa...

Skönt att du mår bättre!!! <3

Anonym sa...

Du ser så fräsch ut ändå. (Som vanligt). Snyggt det du har på dig! Är det en kavaj från den nya Lexingtonkollektionen?
Ha bra helg!
/Jeanette H.

Anonym sa...

Varför i herrans namn utsätter du dig för detta?? Du är ju snygg som du är, helt sjukt om du frågar mig. Tur ialla fall att du kom undan med "bara" allegi!
Ha' det Ingrid

Anonym sa...

Hej fina Petra..nummer på Chanel stiftet??det var så snyggt!!
kram
Annette

Anonym sa...

Hej:) vilken modell har du på kaffebryggaren, din mocca:)?
Skönt du mår bättre!

Tomtebo & Barnen sa...

Skönt att det är bättre!

ha en bra dag idag!

M.

Anonym sa...

Petra, brukar inte ha tur m svar på mina frågor men idag hoppas jag på svar :) super snyggt Chanel läppstift , nummer? Tack för en super bra blogg! Kram Pia

Anonym sa...

Men hu!! vad ni reagerar om en komm.
entar har en lite pekpinne syn som läsare då får man kulsprutorna på sig.
PETRA säger själv att hennes blogg ska ge måbravibbar!! det är inte allmänt jäkt o klag som ger mig det
Hon skriver GIVETVIS vad hon vill jaaa.. men jag får väl tycka vad jag vill oxå eller???
tycker lika mkt. att om man gillar hennes blogg vilket jag för det mesta gör så har inte ni andra med att göra om jag skriver till Petra och har en liten synvinkel.
Fattar ni inte att vi läsare oxå har dåliga dagar va?????
Det skrev jag till P att jag kanske reagerade surt en dag för att jag inte mådde heller så bra men JAG är väl inte viktig i sammanhanget JO faktiskt så är jag är en trogen! läsare av just DENNA blogg.
NOG OM DETTA NU!!!!

Anonym sa...

Hej Philia!
Jeansen är så fina, och du med. Hur är dessa jeans i storlek? Hälsningar Helene

Anonym sa...

Hej Petra!

Oj, skönt att det gick såpass bra ändå! Tycker dock att du ser lika snygg coh fräsch ut ändå ;):)
Jeansen ser superfina ut, får man vara fräck o fråga vilken strl (jämfört med andra märken typ ACNE)du har på dina...så svårt med jeansstorlekar, men det ger en liten vägledning för jag bara måste beställa ett par bums:)

Önskar en skön söndag!
Kramkram Sofie

Anonym sa...

Hej du har många läsare som ställer frågor til dig, ofta liknande .Kan du inte svara på dessa eller tar det för mycket tid Jag uppskattar mycket när bloggaren svara tillbaka, på något i alla fall Mvh Lena

VivanDivanGoesFashion sa...

Vad skönt att du är piggare men vad trist att du missade eventet. Men bio men nån när och kär är ju inte helt fel det heller.

Och appropå det du skrev igår om att vissa inte vill höra sånt som inte är ren feelgood, tycker jag att du ska göra precis som du vill. Personligen gillar jag att läsa om både bra och dåliga dagar och ingen är ju på topp jämt. Men din blogg, dina regler så kör så det ryker med det du känner för. Du har sååå mycket fin inspiration och härlig feelgood men det är nästan skönt att höra att du har dåliga dagar också (om du förstår vad jag menar, alltså jag önskar förstås inte att du har det men det är kul att höra om en annan "Philia" också ibland :)), för det har vi ju alla. Hoppas du kryar på dig från operation och allergi fort nu

Kram
/Vivvi

Anonym sa...

hei! Jeg forstår ikke hvorfor du mener du trenger lipfiller? Du har jo fyldigere lepper enn de fleste. Hva er det med kvinner, mister man fullstendig gangsynet i dagens samfunn...Du er vakker som du er, tenk på signalene du gir dine døtre og andre som følger bloggen din.

Anonym sa...

Snyggt snyggt:)! Hoppas du mår bättreidag! Kram jecka

Jenny Andersson sa...

Hej !
Du nämnde att du provade en lipfiller, är lite nyfiken då jag arbetar som sjuksköterska och Restylane behandlingar. Har en egen klinik www.renewme.se
Det var en rejäl reaktion, av det jag ser på bilden.
Tack för en fantastisk inspirerande och fin blogg och hoppas du mår bra nu.
Med vänlig hälsning, Jenny

cleanlivingbymed sa...

Visst är den. Såg den i USA i IMAX salong, och den var så spännande.

Efterrätten såg spännande ut. Den måste jag prova!

Kickan Style sa...

Jätte fina jeans. Får jag fråga vad du har för nummer? jag har tittat en del på Circle of trust jeans på nätet, men har liksom ingen aning om storlekar. Och vet inte var jag skall hitta dessa jeans i en affär.

Ha en fin helg!
Kristina