måndag 12 mars 2012

EN DAGENS ÖNSKADES

.
,
,


Ett gäng suddiga dagens varsågod!:) Favvoskinnjackan från Munderingskompagniet (finns hos Tintinstyle), tröja + kofta Odd Molly (finns hos Country Dreams), sjal Ester Elenora och jeans Dondup (på fötterna svarta Hunters)Btw, händer kan verkligen se skumma ut på bild och om man bortser från att mina är tokbleka så kolla min vänster hand - ser den inte ut att sitta bak och fram på bild 2 & 3?:S





Todeloooo!



Hemma igen efter en skön prommis i solskenet och fågelkvittret! Köpte med mig sådanan där bars från Apoteket, ni vet såna man äter istället för en måltid/mellanmål och huuu så illa den smakade! Någon bloggis som har tips på färdig "måltidsersättning" som smakar gotteligott istället!? Bra att ha i handväskan ibland när man är så där "småsugen":)



Nu - ladda tvättmaskinen!


KRAM







Psst, Är det någon som känner till en bra "frukt-trädsbeskärare" i Västerås så gulliga maila houseofphilia@hotmail.com! Behöver en pronto nämligen:)



,




21 kommentarer:

Anna sa...

Jag tycker att Naturdiet har de bästa barsen! Brukar köpa dem på Rusta! Gillar apelsin/choklad samt mint/choklad bäst!

Ha en strålande dag!
Kram från ett strålande varmt Gotlanf!

Anonym sa...

Uff nei, de smaker ikke godt noen av dem. Jeg har også forsøkt lavkarbobars/sjokolade, men får magerkramper mm. av søtstoffet i dem.
Her (på østlandet i Norge) har vi 16 varmegrader i dag - sommer midt i mars, helt herlig :)
Ha en finfin uke :)
Lise

Anonym sa...

Haha, det har du rätt i. De ser ut att sitta bak och fram. Men jag hade definitv inte sett det om du inte påpekat det:-).

Ha en fortsatt skön dag i solen. /Lena (snart med egen blogg)

Unknown sa...

tesat apotekets näringsdrycker istället. en del av dem smakar helt ok, som en juice eller smoothie.
men är det inte bättre att du har typ färsk frukt och torkad frukt eller nötter med dig i väskan? känns bäst för kroppen.

Anonym sa...

Strunta i bars - läste häromdagen att i en enda bar kan det vara upp till tio sockerbitar. Ha osaltade nötter i väskan istället, det är mycket mycket bättre, man slipper tillsatser och skit. Nötter plus ett äpple eller en banan, perfekta melliset.

Sofia - ett bättre du sa...

Jag tycker nutrilettes måltidsbarer är helt ok, både smakssigt och innehållsmässigt som en nödlösning. Men det allra bästa är att göra egna mellanmålsbarer, superenkelt och mycket nyttigare.

Casa of Mia sa...

Superfin "dagens", skulle inte äta sådana där bars, en frukt tycker jag är perfekt, kram

Mary sa...

Jo, nog ser den lite bakvänd alltid...det är verkligen lustigt vad vinklar och vrår kan ställa till det! ;) Supersnyggt dock..bakvänd hand eller inte ;)

livinganddreams.blogspot.com sa...

Snygging! Din dagens föll mig i smaken! :) Ska nog plocka fram min skinnjacka med!

Eiselt´s bars är goda.. men keso m nötter i liten förpackning med tillhörande sked. Supergott och nyttigt! Barsen är som lite nyttigare godis ;)

Anonym sa...

Hei på deg Petra.

Først av alt; alltid like inspirerende å være innom bloggen din! Du har utrolig god smak; me like:)

Du MÅ bare se om du kan få tak i Dietfit baren fra Multipower med mandelsmak. Jeg har testet ut mye, men dette er den desidert beste! Du blir rett og slett hekta:)

Lykke til med letingen!

Mvh
Kari Petra

Anonym sa...

Hei på deg Petra.

Først av alt; alltid like inspirerende å være innom bloggen din! Du har utrolig god smak; me like:)

Du MÅ bare se om du kan få tak i Dietfit baren fra Multipower med mandelsmak. Jeg har testet ut mye, men dette er den desidert beste! Du blir rett og slett hekta:)

Lykke til med letingen!

Mvh
Kari Petra

Anonym sa...

Hej, måste bara tipsa om en riktigt bra arborist, han beskar vårt megastora päronträd nyligen och vi är supernöjda. Han har bla beskurit träd vid Buckingham palace (engelsman så han pratar bara engelska!). Han håller till i Enköpingstrakten om jag minns rätt, men åkte utan problem till örebro så avståndet är inga problem. Maila om du vill ha mobilnr, jag har glömt vad fir,an heter! marialjunggren(at)yahoo.com

Beautifulosophy sa...

Nutrilett bars är faktiskt helt ok! Och man blir ganska mätt! (ok lite överdrivet:) Däremot gillar jag inte Atkins bars som jag provsmakade på Ica förra veckan, god första sekunden, sedan en otroligt konstlad eftersmak av typ aspartam...
Helt ok med en bar då och då, men jag skulle inte kunna göra det som en diet med bara bars.
Lycka till!

Kastrullresan/Eva sa...

Tommy Nilsson i Västerås. Han har beskurit våra fruktträd både under våra tolv år i huset men även för de förra ägarna.

Har inte telefonnumret just nu men hör av dig så letar jag fram det.

Malin sa...

Godast och nyttigast är nog ändå att göra egna. Finns massor av goda recept på nätet, bara att blanda massa frukt + nötter och kanske lite honung. :)

http://tastebyme.blogg.se

sofia sa...

modifast cafe latte är supergod o man håller sig riktigt mätt på en sån, även deras chokladbars är supergoda!

Anonym sa...

Haha, det ser ut som om båda händerna sitter på fel arm.. Är du säker på att du har höger hand på höger arm och vänster hand på vänster arm. Haha..
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Kör inte du GI?

De pratades nyligen på TV om hur mycket socker dessa bars innehåller så de rimmar nog inte så bra med din diet.

Sanna-Marie sa...

Swebar är goda fast dom är sockerfria

Elin sa...

Hej,
Det finns monga protein bars som smakar so doligt. Jag andvender bara Lean Body produkterna by Labrada. De har so goda och nyttiga bars. De finns numera i Sverige, prova!:-)
Kram!

Michaela sa...

Naturdiet har en som är med nötter och choklad, den är jätte god tycker jag toppen till en kopp kaffe.