lördag 17 mars 2012

FJÄRILAR & MITT EGNA LILLA DIY

.
.

.

Lite nytt i Lo Lo´s rum som hon fick på födelsedagen igår! Söta sakerna är av märket Lisbeth Dahl (finns på Tullhuset bla) Smyckeshängare, lila glasask med fjäril, brevpress med fjäril, parfymflaska (den hade min skatt åkt och köpt själv med morfar och slagit in på Tullen:) och så klart nya fina skrivbordet - ja nästan allt med söta fjärilar på:)Uppdatering! Skrivbordet, också av märket Lisbeth Dahl, fann jag på Tullhuset i Västerås!






Tjingeling Lördag!




Här har jag nyss piffat och lockat och gjort en liten mexikanska kalasfin! Lo Lo har ju nämligen Fiesta hos sin pappa idag:) Blå Carmencitaklänning med prickar och volanger och blomma bakom örat - såå gulligt. Hon var så uppspelt när hon skuttade iväg med hoppsasteg så att de stora guldringarna dinglade och jag hoppas de små vännerna har det riktigt kul!:)


 




Knep av ett par pics på nya skrivbordet och, inte minst, mitt DIY! Detta girls är nästan en sensation, att jag som verkligen är tokusel på att sy och nål och tråd har gjort denna vadderade anslagstavla åt skatten...



Tog liite längre tid än jag trodde att fixa denna lilla tavla igår och jag vill ju alltid att allt ska bli klart pronto! Tålamod är inte min starkaste sida men den blev klar til slut och det lagom till när skatten kom hem:) (Det är inte världens mest avancerade konstruktion måste jag ju erkänna utan en skiva med vadd och sen fasthäftat tyg och resårband och ditsydda knappar:)) Men Lo Lo tyckte det var fint och jag har inte avslöjat att det är masen som gjort den (allt material fann jag på Panduro)




Ja fjärilar har verkligen blivit "the thing" i min dotters rum!:) Det är så fint och passar henne så bra på något sätt (de finns ju ljusblå fjräilar även på tapeten som ni ser här)




Nu blir det utflykt och cafébesök!



Ha en jättemysig lördag!



KRAM









18 kommentarer:

Anonym sa...

Men gud så sött rum, verkligen jätte fint! Jag är precis likadan när det kommer till att pyssla själv, vill att det ska bli klart pronto nästan helst innan jag ens börjat haha ;)

Hoppas ni får en härlig lördag.
Kram Julia

Anonym sa...

Guud så fint skrivbord!!! Vad är det för märke på den? Vill oxå ha ett sånt skrivbord. Vet du om man kan köpa den i nån netbutik? Såå fint Lo Lo har i sitt flickrum. Alla detaljer är så perfekta.
Kram Nina R

Dagar hos mig sa...

Vilket vackert skrivbord:)

Suz sa...

Hej! Efterfrågar tips på hur man gör det lite påskfint hemma utan att det blir hysteriskt med påskens alla färger! Hur pyntar du?

Mvh Suz

Suz sa...

Hej! Efterfrågar lite tips på hur man gör det påskfint hemma utan att det blir hysteriskt med påskens alla färger. Hur pyntar du?

Mvh Suz

LIFE by TESS sa...

Så fint, så fint och en stor liten tjejs dröm kan jag tänka mig. Fjärilarna på skrivbordet var verkligen pricken över i, magiskt!

Tack för all inspo. som mottages mer än gäran då jag själv håller på med min lilla prinsessas rum.

Önskar en en fab. lördag!
KRAM

Anonym sa...

Hej Petra! Har fråga från dina föräldrars hem, är bokhyllan från elfa?
Hälsningar Maritha

Carina sa...

Bara älskar fjärilshandtagen på byrån!! Vet du om de finns att köpa någonstans?

Anonym sa...

Åhhh, snälla, vi vill veta vart skrivbordet kommer ifrån!!?? Sååå fint!!!

Concept_By_Sarah sa...

Underbart skrivbord!! Så fint med fjärilarna, har också dille på fjärilar just nu, passar ju jättebra i ett tjejrum.

Ida sa...

Så fint! Skrivbordet passar ju perfekt till en söt tjej och speciellt med hennes tapet. Kram Ida

Anonym sa...

Såå fint! Var kommer lampan ifrån?
Jättefin! Malin

livinganddreams.blogspot.com sa...

Oh, vad fint det var! Lolo är inte ensam om att ha dille på fjärilar... ;) Anslagstavlan var ju hur fin som helst! :)

Tess

Anonym sa...

hej hej måste bara fråga vad stolen heter som du har till skrivbordet..MCH Anna

Michelle och GirlZen sa...

Vilket härligt skrivbord!!!

Och duktiga du som lyckats med anslagstavlan, kanske borde fixa en sån hit hem :)

Ha en underbar söndag och försenade grattisar till stora Jo Jo

Anonym sa...

Hur fint som helst:)Vi ska snart flytta så då ska våra tjejer få varsina rum och jag håller på att leta efter ett skrivbord..och så ser jag detta...åååh verkligen jättefint..vart har ni köpt det?Önskar dig en underbar dag:)Kram Sofia

Sofia sa...

Verkligen fint!! Vad är det för skrivbord? Var, var kan man köpa ett sådant? Underbart! Verkligen fin anslagstavla du gjort!!

Anonym sa...

Berätta gärna om skrivbordet el. om fjärillsbeslagen. Vart får man tag på sånt? Vi verkar vara många som vill veta ; )