tisdag 13 mars 2012

FRÄSCH & MODERN PREPPY

.
.Fick mail från Lindex där de tipsade om sin kommande vårkampanj med fräscha Gwyneth Paltrow! Yes yes yes vilken riktigt snygg modell de valt denna gången och det finns många klassiska fina plagg i kollektionen (Själv gillar jag fräscha marina klänningen ovan massor men det gäller att träna bort ett par kg om jag ska bära tvärrandig dress!) Kul när våra vanliga kedjor satsar lite extra och kollektionen finns i butik 21 mars:)
..





Hello rara & fina bloggisar!




Saknat er denna tisdag! Men jag har varit så inne i ett projekt, då Bea sov napen för hon är hemma idag med, så jag kunde bara inte släppa det jag gjorde för att hälsa på er tidigare!Men nu har jag släppt jobbet för idag, tagit en välförtjänt kopp Cappucino och kan ägna mig åt lite bloggsurfande och inspo på nätet istället medans liten Bea tittar Saltkråkanfilm:)






Coola Gwyneth under Lindex photo-shooot! (Fiin tröja - hoppas den är i bomull för då blir den min:)



Nu ska det strax blir PW här emd vagnen för vi har inte varit ute på hela dagen och behöver få soool och frisk luft!



Vi ses lite senare igen!



KRAM



20 kommentarer:

@my casa sa...

Kul att Lindex valt snygga Paltrow
som modell!

Casa of Mia sa...

Så mycket fint, perfekt modell och jag hänger på låset hos Lindex, kram

elinjosefine - lifestyleblogs sa...

Såg en video om denna kampanjen.
Tycker den ser sjukt snygg ut. Heja Lindex :)

Anna sa...

Denna kommentar anses säkert som sur eller elak men jag skulle kunna säga den direkt till dig om det var möjligt så därför säger jag det. Att skriva det där med att "måste tappa några kilon" för att kunna bära den klänningen - det tycker jag faktiskt är ganska så..ja-barnsligt/löjligt/onödigt! Vad vinner inlägget/du på det? Varför inte bara skippa't? Och visst jag kan sluta läsa här och allt det där, men jag bara undrar varför ett par kilon hit och dit måste nämnas? Jag tycker du har sååå många kvaliteter och är superduktig verkligen och läser onekligen din blogg alltid, men just på detta borde du lägga ribban högre tycker jag! Tack för ordet!

Anonym sa...

Oih, she is SO beaautiful! <3 like yourself =)

Philia sa...

Anna - Nej det var ingen otrevlig kommentar tycker jag! Jag skriver ju här inne om vad jag tycker om vissa saker och har en lättsam ton för att jag gillar det själv! Man ska inte ta en del av det jag skriver som inlägg i ev samhällsdebatter och kost och skönhetsdsikussioner utan bara helt enkelt vad jag tycker själv om vissa saker och vad just jag gillar. Hade jag åsikter om andras val och vikt etc så hade det ju varit en annan sak inte sant? Det har jag absolut inte. Jag skrev så om klänningen för det var direkt det jag tänkte när jag såg den! Jag, personligen, gillar inte att ha den typen av plagg om jag inte tränar mycket så är det bara och det skulle jag kunnat säga till mina vänner också. Bloggen handlar ju om mig och min person och då blev det så här ibland:)

Hoppas du förstår!


Kram


P

Att vara någons fru sa...

Jag ÄLSKAR det marin-preppy modet och varje sommar frossar jag i allt som är rött, vitt, blått och randigt. I år blir nog inget undantag :)

Linn sa...

Ja, den är 100% bomull!! http://www.lindex.com/se/dam/gwyneth-paltrow-in-modern-preppy/6757745/Troeja/?styleId=23925414

Bromans Bravader sa...

Ja det var verkligen fina saker. Är ingen frekvent LIndex shoppare men detta får man ju gå in och kika lite närmre på.
Kram Jannike

Anna sa...

Tack för ditt svar och jag förstår helt och fullt ditt perspektiv, jag bara känner-att fasen vad SYND att ett sånt härligt inlägg med snygga kläder och massa "feelgood" (som du är mästare på att förmedla) avslutas med de där extrakilona, det blev liksom en "tung" avslutning (hehe) och lite SYND att du är så fokuserad på dem när det inte finns grund till det. Menar absolut inte att du inte får nämna sånt du inte är nöjd med som oputsade fönster och kropp och knopp - det är ju en del av livet - men jag vet inte - jag tror jag typ ser en sån där löpsedel "gå ner 2 kilo på en vecka" framför mig och jag tycker du skriver en bättre "blaska" än så och därför inte gillar just det innehållet. Men det får stå för mig. Kör på!

Charlotte sa...

Det är en tubkjol!

Och kan hålla med... Känns nästan som att du söker bekräftelse? Vilket är fine, men kanske dags att bli medveten om det själv?

Du är grymt bra, så sluta fokusera på kilon! En fråga (inte kritik): gör du det inför dina barn också?

Anonym sa...

Hej!

Tröjan är i bomull och kostar endast 199:- och den är snygg i verkligheten.

Det är ingen klänning utan det är en lång kjol med en topp till. Kjolen har en underbar mjuk kvalitet. Det finns riktiga fina godbitar i kollektionen!



Kram Christina

mitt liv som jag sa...

Älskar Gwyneth, hon är så vacker, och fina kläder visade hon också:). Hoppas ni fick er en skön promenad i vårsolen! Kram Jennifer

Mrs Lollipop sa...

alltid tyckt att hon är fin! och har ni kollat in hennes egen blogg?
nice!

kram kram

Anonym sa...

Håller med om att det verkar som du vill ha bekräftelse på att du är smal, man får tänka på hur man förmedlar vissa budskap då det är många tjejer som läser din blogg..

Unknown sa...

Så himla fräsh tjej, hon den där Gwyneth!!!Snygg färg på håret tycker jag som är frisör och riktigt fina kläder!

Tree sa...

If you don't already read it, you may enjoy Gwyneth Paltrow's blog GOOP.

Emmaskakel.blogg.se sa...

Åh så snyggt med de marina modet, gillart!
Kul med Gwyneth som modell också hon är ju toksnygg!

Tack för en härlig blogg!

Emma R. sa...

Brukar inte heller shoppa på Lindex, men den här kollektionen ska jag spana in;) Snygga snygga Gwynneth!

Ellen sa...

Tröjan är i 100% bomull och kostar endast 199 kronor! Ett riktigt kap! Välkommen till Lindex :)