tisdag 6 mars 2012

TODELOO TISDAG

.
.
.

Frukosten idag: godaste klassiska Smoothien med jordgubbar, youghurt och banan. Brevid vid mig satt Beabus och gjorde pyssel samtidigt (hon slukar oftast bara välling på morgonen:)
Hello mes amis!

Haha, jag blir så full i skratt ibland över det här med att blogga:) Jag tänker att åh, nu ska jag kika in och skriva en liten hälsning och tar ett pics eller två och donar och så kommer det något heelt annat upp (förlåt men kanske något viktigare;) och så lämnar jag lapen. Återkommer sen efter ett par timmar till frukostinlägget och nu är det ju faktiskt time för lunch för Beabus och mig... (Ska kanske ta ett pics på den också så kanske jag hinner posta det till kvällen;) Nej, jag ska nog ta ett par pics på ett par urfina klänningar som jag har klickat hem istället! Men jag tänker bara behålla en och ni kanske vill vara så söta och kan vara smakråd lite senare?:)
Önskar dig en mysig dag!
KRAM


4 kommentarer:

http://livinganddreams.blogspot.com/ sa...

Haha, känner igen det där.. men så är det när man har små skatter hemma :) söta ni mysigt och pyssla med dom små!
Har gjort massa armband här då ska lillen va med.. men dom ska ut i butiker sen.. haha barnarbete ;)

Kika in lagt ut pics från finaste inredningsbutiken på Söder i Sthlm som du nog skulle vilja besöka nästa gång i Sthlm ;)

Du ska möjligtvis inte på barnmodevisningen ikväll för bloggisar här i Sthlm ikväll?

Härlig tisdag på dig snygging!

Lilla gumman glömsk sa...

Spännande med klänningarna, blir skoj att se!

/Jenny

Sanna-Marie sa...

Mums med smoothie ! Det var minsann ett tag sedan jag gjorde sådana - får bli till frukost i morgon :-)

Anonym sa...

Hej och hälsningar från Finland! Gillar din alltid så fräscha (tänkte skriva "krispiga"!) blogg! Är bara nyfiken på vad du gör med alla dina gamla kläder? Har själv en klädaffär och vet hur det är då man drunknar i kläder, mer eller mindre nya, som man inte ens hinner använda...Men hur gör du? Skänker du bort, loppis eller kanske en bloppis någon gång?

Soliga vårhälsningar,
Gunilla