måndag 12 mars 2012

VÅRIGA SMYCKEN

.


.
.
.
Detta är de smycken som jag gillar bäst just nu, guldiga med sköna gröna och tuffa detaljer som oxhuvuden, läder och pistoler (finns massor med kombon) Klockan är från Triwa och är något år gammal (inhandlad hos Country Dreams) och smyckena kommer från Hultquist (fann dessa hos Tullhuset här i staden men de finns även hos CL på nätet har jag sett. Bästa CL som även inspirerade till bilden ovan idag!)




Hallåå nya vecka!





Mår ni bra idag bloggisar!? Här har vi över 10 grader plus just nu - lovely! Beabus och jag ska strax gå ut och promenera i solskenet för minsta skatten är hemma med lite magknip idag (Bea har en mage "som bråkar ibland" och det är så tråkigt när det händer men vi har medicin hemma och jag hoppas att det blir bättre snart!)


Sen så ska jag kika efter presenter till en fröken "snart åtta år" (älsklingen fyller på fredag). Blir ju ingen tur ner på stan och affärerna med sjuklingen men det finns ju istället så himla många bra netbutiker man kan klicka runt i. Har en lååång önskelista här så jag behöver inte grubbla på vad min Lo Lo önskar sig i alla fall;)




Ha nu en underbar start på veckan raringar!



KRAM






9 kommentarer:

LIFE by TESS sa...

Ser ut som supersnygga accessoarer och tänkte direkt på CL smyckesbilder;)

Hoppas lilla skatten snart känner sig bättre i magen!

Kram kram

Anonym sa...

Här är det oxå massor av vårkänslor...solen skiner
och det är +10 grader ute = )
Ha en mysig måndag!
Kram Nina R

Att vara någons fru sa...

Visst finns det så galet mycket snyggt nu?! Man blir lite sjuk.

Home of m sa...

Har precis intagit lunchen ute i solen, underbart! Hoppas hon kryar på sig snart & att du finner lite fint till Lo Lo, men det tvivlar jag inte på. ;)

Kram Kram

Anette sa...

VÅREN har verkligen kommit nu. helt underbart.
Ha en fin dag
'Kramar @nette

Concept_By_Sarah sa...

Snygga smycken:-), fast jag är en silvertjej. Ja här ska det bli upp emot 20 grader denna veckan, ljuvligt:-)

Anonym sa...

Hejsan, här lyser oxå solen även om det är mycket snö kvar. Om du är hemma kanske vi får se några pics från ditt vackra hem, eller kanske en dagens??=) Har du bestämt vilken klänning du ska köpa? Ha en bra dag hälsar Camilla B

Lifestyle By Lena sa...

Åh va mysigt med lite present shopping.
Här i Stockholm skiner solen glatt och vårkänslorna är på topp!
Ha en fin dag.

Kram

Anonym sa...

Hej hej,
Såg att din stora tjej fyller på fredag, kul för det gör min blivande 5-åring också! :) hoppas tösen får en underbar dag! Här är det fullt upp av födelsedagsplanerande för min lille kille fyller tre på onsdag, o sambon är inklämd mellan så han fyller år på torsdag! Så här är det fullt upp! Brukar titta in då o då hos dig! Alltid kul!
Ha en underbar vecka i det härliga vädret!
Kram Maria