torsdag 22 mars 2012

VIPKVÄLL MODEVISNING & MINGEL

,
.

.

.
Så vacker modell med en ljuvlig klänning från en av mina festfavoriter Valerie! (Ni vet väl att Valerie är grundat av svenska Valerie Aflalo som var fröken Sverigekandidat en för flera år sedan? Hon är såå duktig och den nya kollektion är helt underbar:)





Hej hallå torsdag!





Idag är det hemmadag med liten förkyld skat!. Beabus snörvlar och hostar och det är tydligen något som går på dagis. Men hon har bara jättelite feber så jag tror att jag ska bädda ner henne i vagnen och ta en lång promenad runt Småstaden i solskenet ändå!

Igår kväll var det ju åter igen mingel och vipkväll på bästa Tullhuset i Västerås! Mycket fint visades upp på modevisningen och det bjöds på goda snittar och gott att dricka och bla Triwas (kommer hur fina klockor  som helst och jag spanade in mig på en korallfärgad - ska visa varför senare:) och Rosemundes representanter på plats. Var där tillsammans med söta vänninorna och denna vecka gör vi minsann mer skoj tillsammans för på lördag bär det av till Stockholm med hela gänget (och våra jämnåriga döttrar) för att roa oss och shoppa och gå på musikalen Dirty Dancing på Chinateatern! (vi är 7-8 mammor som åker och vi har gjort det ett par ggr tidigare och det är så himla kul:)

Har hört så mycket bra om denna musikal och jag gissar att vi mamas kommer bli så nostalgiska:)


 




Modevisning på Småstadens härliga glittriga Tullhus (och om du är ny besökare så skriver jag mycket om denna butik för att jag bor näära typ 5 min bort, dels för att jag verkligen gillar ägarinnan Anna och girlsen som jobbar där, dels för att det är en amazing butik i ett vackert gammalt hus nere vi vattnet och så klart - för att där finns många av mina favvobrands!:)





Till vänster: alltid snygga vännen Nella! Till höger: gårdagens moi i topp Odd Molly Country Dreams, jeans från Please Tullhuset (denna modell är gaalet poppis just nu berättade Anna:) jacka MDC och väska Mulberry.




Ha nu en underbart sooolig dag finingar!



KRAM





.

8 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Ser härligt ut och en tjejtripp är verkligen inte fel.

LIFE by TESS sa...

Ser ut som ni hade en riktigt sjysst och glittrig tjejkväll!

Valeries vår/sommarkollektion är verkligen amazing!

@my casa sa...

Ser underbart ut!
Dirty dancing, superbra är den, så mysigt ni kommer
att få det:)

Lifestyle By Lena sa...

Är så nyfiken på Tullhuset, får ta mig en tripp till Västerås vid tillfälle :)

Kram

Elin sa...

Åh, såg dirty dancing i lördags& ni kommer inte bli besvikna!! Helt sjukt bra!
Tycker gott du kan ta ut liten skatt en sväng! De e bara i fuktigt å rått väder man borde fundera en extra gång, lite frisk luft är annars bara bra!! (har själv frågat både BVC å vc om detta...)
Kram

En blandad kompott sa...

Såg trevligt ut!
Lång klänningen är jättefin,det verkar kul med en tjej trip,hoppas ni får det riktigt kul.

Ha det bra...

livinganddreams.blogspot.com sa...

Valerie har jätte fina klänningar. Kärat ner mig i ett vackert halsband från henne. Vad kul och åka iväg så där med ett gäng andra mammor och barn!

Kram Tess

Anonym sa...

Ser ut att ha varit en kul kväll!

Sofia