tisdag 3 april 2012

DAGENS TIPS

.
.
.


Detta mirakel! Riktigt bra kräm - ja så är det (för att citera en känd schalgerartist;) Men på allvar så blev jag tipsad om just denna braiga dagkräm av ett par  snyggelsinygga vänner och oh my vad jag är nöjd med denna. Dryg och superbra och sköön. Jag köpte min på NK men den finns på ex Kicks vet jag och kostar ca 700kr. Dagens tips til er! (jag vill bara åter igen påpeka att jag bara tipsar och visar sånt på H of P som jag tokgillar själv och som jag vill läsa om. Det går inte att köpa eller muta mig till något annat - bara så ni vet:)






Todeloooo!



Såg precis att fler känner skön fredagsfeeling idag precis som jag!:)

Solen skiner och humöret är på topp och imorgon är vi lediga och ska åka till ön, världens vackraste plats (iaf Sveriges;) Åh så mysigt det ska bli och vi ska bara vaara och promenera och njuta av ljuset, friska havsluften och underbara milslånga utsikten. Blir det kallt och ruggigt ska vi tända brasor och vi ska dricka gott rött, laga massa god mat och spela spel. (På kvällarna blir det deckare och påskgodisfrossa:) Bara vara och njuta påsken 100%!

Nu ska jag packa tjocka sköna koftor, jeans och stövlar här:)





Ha en fin dag så ses vi senare!



KRAM



.


20 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Vi var på ön i somras och var i närheten där dina föräldrar har hus!!
Så vackert är det, så Ni får ha så mysigt och ta vara på varann!!
Kram Helena

Casa of Mia sa...

Så härligt med en tripp till Gotland, låter mysigt kram

Anonym sa...

Ha en riktigt skön påsk! Hoppas väder gudarna är med oss, och ger oss lite vårvärme, som man längtar såå efter nu.
Lite avis på dig som får fara till Gotland, den ön har verkligen något speciellt och har jag inte varit där på ett tag får jag guteabstinens. Stor Kram

Concept_By_Sarah sa...

Vilken underbar påsk du har framför dig! Älskar Gotland, men det finns ett ställe eller en ö till i Sverige som är världens vackraste plats, Öland♥

ANNA sa...

Hela den serien är helt enkelt suuuuperbra, fast det blir rätt många pengar (för många för mej) om man ska ha ett antal produkter ur serien.

Jag använder mej av deras tvättcreme "Silky Purifying Cream Soap" men endast step 2 och den är det bästastebästa jag någonsin använt till mitt ansikte. Jag minns inget jag provat som ens kommit i närheten av Kanebo Sensais produkter.
Tvättcremen känns himla skön att använda, den ger väldigt bra resultat och är mycket dryg. Ansiktet känns superskönt och man ser väldigt ren och fräsch ut efteråt och tjaaa... jag skulle kunna lovorda cremen hur mycket som helst.

Lotta sa...

Så mysigt det låter!!!

Lena - gott för själen sa...

Håller med. Kanebos produkter är kanon! Visst, man kan tycka att prislappen är lite stor, MEN, det räcker ju hur länge som helst. Det blir faktiskt billigare med de här än med många andra.

Lena - gott för själen

Anonym sa...

Takk for tipset. :-)
Lurer på hva din nyeste bluse fra Chill Norway heter? Den er bare såå nydelig. MÅ bestilles asap.

God Påske til deg & dine. :-))

KLEM R.

Fru N och villa Någorlunda sa...

Låter underbart! Ha det så mysigt :)

Att vara någons fru sa...

Låter helt fantastiskt! Ladda kameran och skäm bort oss med bilder. Kram

Anonym sa...

Oooh! Kanebo är sensational! Har också använt deras produkter, då som ansiktsrengöring och uppfriskande ansiktsvatten. Nu har jag dock gått över till Lancome, också mucho bra! Ha en fin Påsk!
Kram Sophia

livinganddreams.blogspot.com sa...

Har haft den för loong time ago och den är super!
Har bra hudvårdstips som jag delar av mig med.

Älskar Gotland! Vi var där förra sommaren och i år vill hyra hus där :D
Så om någon som läser det här har tips på något fint hus hör av er ;)

Kram Tess

Vanilj med lite rött sa...

Det lät inte helt fel!
Gotland är underbart vackert, skulle gärna åka dit nån gång.
Ni får ha en skön påskhelg tillsammans och njut ordentligt!

Kram Malin

Anonym sa...

Du kan väl hälsa mina föräldrar ifrån mig. De har ju så svårt att lämna ön och åka igenom Stockholm för att hälsa på mig:-)Nej skämt å sido, hoppas du inte får en alltför blåsig påsk. Tyvärr har stenugnsbageriet sålts där du brukade köpa dina bullar. Jag vet inte om de kör i annan regi dock.
Mvh/Susanne i Borlänge

House number 11 sa...

Jag kan bara hålla med! Den krämen är underbar!
Ha det så härligt på ön!
Kram Jenny

Elin - Ett Hem sa...

Tack för tipset! Just nu använder jag sensai och den har varit perfekt ända tills ja började amma. Nu är jag så himla konstig i hyn så jag vet inte vad jag ska göra.

Elin - Ett Hem sa...

Shiseido menade jag ju! Jaja...

Anonym sa...

Hei,og god påske fra Oppdal (Norge)!!
Bloggen din leses hver dag med stor glede og jeg elsker dine innlegg fra ditt herlige univers samt de fine innleggene fra dine foreldres hus. Det er en vesentlig ting jeg savner: hvor er din fantastiske siluett? Om du synes dine barn er for store, eller kanskje du bare ville fornye din headline, kan du ikke på en eller annen måte flette den inn? Jeg ble så glad hver gang jeg logget meg inn på din blogg og så hvor flott den var ��
Stor klem fra Birgit ☀

Anonym sa...

Jag skall åka över till Gotland för första gången när det blir varmt och skönt har du inga tips att dela med dig av ,vad man skall besöka mm.

Anonym sa...

I dag har vi en underbart fin och solig dag på Gotland. Kallt men hög och klar luft. Välkommen!