fredag 20 april 2012

GLAD & SOLIG HÄLSNING FRÅN NY

.
.




Högt uppe i luften (med famnen full av "allt möjligt":)




Tjingeling från The Big Apple!




Nu är vi alltså framme i denna helt fantastiska stad!

Wow, jag är alldeles överväldigad av hur himla häftigt det är här. Som på film fast på riktigt och typ 100 ggr bättre:) Vi bor på världens finaste hotell på Upper East Side (ska ta pics jag lovar:), med helt perfekt läge mellan Madison Avenue (där typ alla tjusiga butiker man kan komma på ligger. Tex så ligger det en hel Diptique butik bara ett hus härifrån och där ska jag dyka in direkt imorgon:) och Central Park. Underbara kvarter med massa små restauranger och så himla snyggt och mysigt överallt (och det är så tyst här. Vet inte om man inte får tuta i detta område men jag hör inga av de där "klassiska NY-ljuden" med sirener och tutor alls faktiskt?)

Vi landade på amerikansk mark runt lunchtid efter en helt perfekt lugn flight och den tackar vi bästa flygbolaget SAS för (tusen tack "sasarna Susanne och Sonja:) De är alltid så himla gulliga på SAS och eftersom jag är så flygrädd så gör de söta värdinnorna verkligen allt för jag ska känna mig säker och omhändertagen.


.

Hi hi, zzzzz, H passar på att fota när jag ligger och sover i den supersköna massagestolen på planet:) (och yes det blev lite drinkar och bubbel uppe i luften och det funkar riktigt bra som medicin mot flygrädsla det också;)



Efter vi checkat in på hotellet gick vi direkt ner i Central Park i det vackra vårvädret (här är det över 20 grader och soool:) och åt lunch på klassiska The Boathouse. En helt enkelt ljuvlig restaurang som ligger vi en liten sjö där New Yorkborna hyr små båtar och ror runt:) Det vara bara såå mysigt att sitta där i solen, mitt i staden fast i en oas av grönska och bara njuta av maten.



Dagens jag, trött efter resan men mycket lycklig:) På mig har jag ny blus från Novalita (finns på Tullhuset), linne Rosemunde, jeans Dondup, boots Munderingskompaniet (finns också på Tullhuset) och väska Mulberry.



Min urgoda lunch som kändes väldigt Amerikansk: färsk hummer på bröd med chips och sallad. Mmmm



Ja det är verkligen gula taxibilar öööverallt (och ovan försöker jag fånga en på klassiskt sätt:) Fast jisses vilken galen chaffis som tog oss från flygplatsen! Ojojoj, jag trodde verkligen vår sista stund var kommen. Han körde om precis allt och alla på typ två hjul i kurvorna, fy vad läskigt det var:S



På vandring i Central park! (halsband Icon)




Ovan: coola Applebutiken The Cube. (Var ju bara tvungen att dyka in och uppdatera mig lite, bloggerska som man är;)


Nu har jag snart varit vaken i nästan ett helt dygn (ja förutom någon timme sussande på planet) och ska krypa ner i den stoora hotellsängen bland dun och 8(!) kuddar och soooova. (Ni raringar sover väl redan allihopa:)


Imorgon kör vi ännu en hälsning från New York!



Sov Gott Alla!


KRAM



.

57 kommentarer:

Mitt Liv- Across the Pond sa...

Velkommen Across the Pond ;-)
Vackra Vackra NYC!!
Hoppas ni for en kanon tid!
Kram!

Anna sa...

Hääärligt! Ha en skön vistelse! Kram Anna

mammaxtre sa...

Petra, så avundsjuk jag blir. Ha det riktigt härligt i städernas stad.

Emmas inne och ute sa...

Det ser helt fantastiskt ut! Jag vill också åka till NY!! Vilka finfina bilder, som alltid ; )

Kram Emma

hjarnfrys sa...

Åh, längtar tillbaka och är inte alls avundsjuk. Fortsätt upptäcka denna fantastiska stad med massor av bilder. Reser i tanken istället....

Lena - gott för själen sa...

Vad mysigt det låter. Vi är just nu påväg till Arlanda för att skicka dottern på skolresa till NY. Två veckor utan hennes gosiga kramar. Jag can't wait till nästa gång. Ha en fortsatt skön resa.

Kram Lena

House number 11 sa...

Åh, vilka underbara bilder! Det ser fantastiskt ut! Åh, jag vill också resa till NY!
Ha nu en härlig tid! Njut! Och tack för att du delar med dig!
Kramis Jenny

Emmaskakel.blogg.se sa...

Underbart, härliga bilder!
Kul att vi får hänga på till NY :)
Njut big Time!

Anonym sa...

Skönt att äntligen få ett livstecken från dig! Vilka härliga bilder! Ni verkar ha fått en perfekt start på resan. Ha det underbart!/ Lotta, Sundsvall

Att vara någons fru sa...

Snyggast i världen <3 Skönt att resan gick bra, jag är själv så satans flygrädd (har dock blivit bättre sen förlossningen - på nåt sätt tar en förlossning udden av typ allt annat ha ha).

Shoppa ihjäl dig nu.

Kram

Anonym sa...

Guud vilka härliga bilder från N.Y.
Vill också åka dit...ha det så härligt
och njut av staden = )
Kram Nina R

livinganddreams.blogspot.com sa...

Gud vad mysigt!Härligt med värmen :) Längtar så till min NY resa!


Kram Tess

Michelle sa...

Åhhh så vackert och tusen gånger bättre väder än här i stockholm... :)

Njut av NYC och vårvädret!

Kram

Anonym sa...

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Du är såååå galet snygg tjejen. Hur lite du än sovit så ser du sådär härligt pigg och glad ut:) Njut av eran underbara resa. Ska bli kul att få följa er:) Alexandra

Anonym sa...

Åh vad UNDERBART kul att få följa med dig och H på resa till The Big Apple!! Har aldrig varit där själv, men drömmer om en resa dit någongång. Många fina bilder, inspiration och av och med härliga människor. Det här kommer bli perfekt!!!

Trevlig resa!

Kram Isabelle

Lifestyle By Lena sa...

Jag är helt tagen av dina bilder.. Wow, ser helt fantastiskt ut och det här är bara början förstår jag ;)

NJUT!

Kram

Anonym sa...

Hi !!!
Vad underbart det ser ut, och tack för bilder som verkligen gör att det känns som man är "med" !!
Undrar var du köpt den lilla flätade väskan du har i knät på planet?
/Helena

LOPPISLIV sa...

Ohhh så härligt, tänk nu är du äntligen där!! Och vilket väder ni har....solsken blir man glad av. Vi ska till NY om ett par år så jag läser alla tips du ger här om din resa. Tusen Tack för att du delar med dig. Ha det nu så bra..och njuuuut!!! Kraaam Paula

Mikaela sa...

Åh vad härligt att få följa dig i NY :) Det har länge varit en dröm för mig att åka dit.Vi har sagt,sambon och jag,att vi ska åka dit i sommar men än har vi inte bokat.Jag hoppas verkligen att vi kommer i väg.Underbara bilder!Ha det nu så underbart!

Home of m sa...

Åhhhh, va underbart! Längtar SÅ tillbaks. Hoppas ni får en magisk resa och att ni bara njuter!

Kramelikram

homeofmilla.blogspot.com sa...

Åh, vad underbart att få se bilder från NY. Jag var där ett helt tjejgäng förra året och gjorde allt man skall i NY .... Det var helt underbart. Passa på att njuta!

Jes/Vita villa vila sa...

Vilka härliga bilder från vackra fantastiska NYC! Njuuuuuut av er resa!

Kram Jes

LIFE by TESS sa...

Tack för en härlig update från NY! Njut er tid.

Kram

Mia sa...

Welcome to the U.S.A!!! Vad spännande att få följa med dig på dit äventyr. Njut utav THE city. Bor sedan 17 år i San Francisco och läser varje dag din underbara blogg. Tack för att du delar med dig utav ditt liv på ett så härligt sätt. Ska bli kul att se hur ni har det på denna sidan "pölen" :) Kram, Mia

Anonym sa...

Skönt att resan gått bra! Man kan ju inte låta bli att fnissa lite åt din fina pose i flygplansstolen, plus de där små drinkarna. Det för tankarna lite åt Sällskapsresan :) Men du har nog flugit rätt så många gånger,så du vet att juicen inte kommer direkt från en knapp ovanför huvudet ;) Ha det fortsatt mysigt på resan, och akta dig för smogen! Många kramar Sophia

Isa sa...

Underbara bilder! Det ser helt fantastiskt ut.

Anonym sa...

Hej

Tusen tack för att du delar med dig av din underbara resa.
Ha de fortsatt bra på er resa.
MVH. Västerås tjej.

Anonym sa...

Tack för ett fint resereportage! Det ser ljuvligt ut i NYC. En långhelg till denna stad står högt på min önskelista! Ser fram emot fler inlägg :) Önskar er en underbar resa!
/Claudia

Linda sa...

Den där taxiresan låter precis som den jag och min man var med om i Rom... Helt knäpp och livsfarlig!
Förövrigt låter ju allt amazing och jag är såå avis på er! Vi fick en stor summa på ett presentkort i bröllopspresent till just en resa, så man kanske skulle dra till NYC framöver :-)

Sassa sa...

åhhhhh så herlig! vel fortjent,
Er såååå misunnelig på deg! En fantastisk by.

kos deg:)
xxx

Anna sa...

Jag blir så glad när jag ser alla fina bilder!! Det ser så mysigt ut!!

Njut!

KRAM

Heléne sa...

Åhh va härligt det ser ut, längtar så tills jag ska åka (_bara_ fyra månader tills dess), jättefina bilder, H är också duktig på att fotografera.

Hoppas att vädret håller i sig och att ni får en underbar vistelse.

& visst är bra flygvärdinnor/flygvärdar A&O! Jag är så rädd att jag skakar ibland men de tittar alltid till mig och ser så att jag andas lugnt och fint och berättar att det inte är något farligt.

Kram
Heléne

Tove sa...

Åh, vad härligt det ser ut! Jag längtar efter vårvärmen och solen! Ni ska vara riktigt glada att ni inte är hemma i småstaden idag, för här snöar det för fullt :/ Ha det så skönt!

Anna sa...

Gud så nice!!
Blir himla avis!!
Jag vill oxå åka dit!!
Hoppas ni har fortsatt lika trevligt som ni verkat haft hitills!!

Anonym sa...

Fina bilder! Ser ut att vara jättevarmt?! Härligt!

Sofia

Anonym sa...

Så herlig dette så ut. På det første bildet har du en alldeles nydelig clutch/make-ip pung på fanget. Den ser gullfarget ut, men vaffel-struktur. Hvilket merke er det og hvor har du kjøpt den?

Jennie sa...

Ååååå va jag är avis på dig nu!! Ni verkar ha det så mysigt. NY är verkligen en fantastisk stad. Mycke bilder vil vi se :-D

The House sa...

Åhh så härligt det ser ut! Vacker bild med båtarna. Njut.

/Frida

Anonym sa...

Ser helt fantastisk ut, kjenner stemningen via bildene - takk for at du deler :)
Og hadde jeg hatt mulighet ville jeg satt meg på flyet og reist dit umiddelbart - men får kose meg med bildene dine istedet :)
Ha en strålende dag!
Lise

Anonym sa...

Äntligen får du uppleva den underbara staden! Verkar inte bli annat än en världsklass resa för dig med 1:a klass flyg och underbara dagar. Njut och fortsätt sprida NY känsla så mycket du bara kan och hinner så vi andra får drömma oss tillbaka! Jag är inte alls avundsjuk.... ska också bli kul att se vilka av att bloggtips du upplever! :)
kram!!
Jenny

Anonym sa...

Hej! Man blir verkligen inspirerad av dina bilder för det ser verkligen härligt ut. Hoppas jag själv kommer att få uppleva detta på plats...;)Hoppas vi får se fler bilder och att ni får en underbar fortsatt vistelse. Tänkte höra var du har införskaffat den snygga väskan från mulberry och vilken färg det är.

Mvh Veronica

Kati sa...

Härliga bilder! Ha en bra resa och njuta av:D Glöm inte shopping;)

Anonym sa...

Härliga bilder, här i Stockholm snöar det.... Din fina blus finns också på Cri Cri i Sigtuna! Hälsn Eva

ROXANNA - Kamp efter Cancern - Äntligen Gravid sa...

Underbara bilder

Anonym sa...

Ni som undrade om de lilla sminkväskan - ser ut att vara Ceannis! H/pia

Lilla Majken sa...

Ni verkar ha en underbar vistelse i NY. Vill dit igen när jag ser dina bilder.

Ha det gott. Kram Therese

Radhusdrömmar sa...

Åh vad härligt, är sååå avis. Det är snart tio år sedan jag var där senast. Hoppas ni får fina dagar!

Kram
Johanna

Anonym sa...

Tutar man på Manhattan, får man jättehöga böter. Enjoy your stay! -T

En blandad kompott sa...

Vad härligt det ser ut,jag blir sugen att åka dit!
Ha det bra...

Anna sa...

Ha en mysig vistelse, shoppa lugnt...eller inte! :-)
Kram

Kicki i Åre sa...

Åh vad man längtar tillbaka!
Låter som ni åkte med samma taxichaffis som vi tog ut från NYC till flygplatsen, trodde han skulle krascha rakt in i flygplatsbyggnaden när vi kom farandes i 100 knyck på två hjul innan han tvärnitade! :)
The Boathouse är ju så mysigt, och det är lite coolt när den restaurangen varit med i så många filmer. Hela Central Park är ju helhärlig!
Finns obegränsat med restauranger och butiker att besöka i den staden! Måste tillbaka snart!! :)

Ha det fortsatt toppen!
Kram

Två Trappor sa...

Fabulous!!! Tack för att vi får se och följa med, i alla fall i tankarna! ;) Ha det så himla underbart. Kramar, Madeleine

Mat- och bakverkstan sa...

Jag åker tillbaka till NY om ngr dagar. Har man en gång åkt dit, el ngn annanstans i USA, vill man bara tillbaka. Har varit över Atlanten 8 ggr och det kommer bli måååånga gånger till. Skriv gärna om dina shoppingfynd :o)))) Ha det så gott over there! Kram fr en ny läsare.

Mrs Sessan sa...

Love love love all the Pics !! I LOVE NYC

Visa MASSA mera :D Kan till och med känna doften av NYC när jag ser bilderna. Ha det UNDERBART vidare i min favorit stad.

//Sessan

Anonym sa...

Åh, vad det ser härligt ut! Glöm inte av att njuta för fulla muggar! ;) Ta vara på ögonblicken!

Kram Sofia B

Anonym sa...

Boathouse är coolt!

Philia sa...

Tusen tack för era hälsningar tjejer!!! Ni är alldeles för snälla och jag blir så glad:)

Klänningen från Valerie är verkligen så fin och ett tips!

Ha en fin dag raringar!

KRAM