onsdag 25 april 2012

JEEEETLAG

.
.
.

Vad är klockan egentligen???? (Den som sitter på min arm och som fick följa med på vår NY-trip är från favoriten Triwa och är en ny modell som är både snygg och skönt somrig tycker jag. Klickad hos Country Dreams)


Bonjour vänner!Hemma igen!!!

Nu är vi tillbaka i vårt kära lugna lilla Småstad igen och det var så härligt att komma hem till tre glada söta små skatter och ge dem lite presenter och maassor med kramar och pussar:)

 Resan hem gick superbra och eftersom vi köpt amerikanska sömnatabletter (speciella som man ska ha när man flyger:) så sov jag som en sessa på flighten hem.Men trots det så känner jag mig såå snurrig och jetlaggad just nu!  Zzzzz, golvet gungar och ögonlocken är tunga... Men jag ska hålla mig vaken så det blir ordning på dygnet igen.

Nu ska jag trippa ut i köket och göra mig en stoor kopp Macchiato och sen uppdatera mig på vad som hänt i "on the net" de senaste dagarna:) Efter det blir det PW i våren och solskenet för att bli piggelin!
Vi ses lite senare finingar! 

KRAM


19 kommentarer:

Casaneuhaus sa...

Welcome back:-). Var underbart att läsa om din NY tripp och se alla fina bilder! Ha en skön hemmastart! Kran

Anonym sa...

Välkommen "hem"! Såna där amerikanska tabletter skulle jag behöva, för jag är också flygrädd. Jag brukar köra med Whiskey när jag flyger, och det brukar också funka. Men tyvärr får man "häva i sig" rätt så mycket....hi hi.
Ha det bra!
/Lotta, Sundsvall

Att vara någons fru sa...

Välkommen hem, finaste! Hoppas du kan hålla dig hyfsat vaken.

Radhusdrömmar sa...

Snygg somrig klocka!
Ja jetlag kan vara jobbigt, men det är bara att kämpa sig in i rätt tid igen.

Ha en fin dag!

Kram
Johanna

Casa of Mia sa...

Välkommen hem!

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Välkommen hem igen, det har varit en fröjd att följa er på eran NY-vistelse. Jag som aldrig haft en längtan att åka over there, har börjat tänka om :)

Home of m sa...

Välkommen hem! =)
Känner mig själv lite snurrig efter få timmars sömn, då lilleman inte ville sova. En morgon promenad gav massor med energi! ;)

Ha en fin dag!

Kram

LIFE by TESS sa...

Hem ljuva hem. Välkommen till Swe igen.

Snygg modell på nya klockan, gillar själv att bära deras klockor.

Kram och ha en fin dag trots jetlag

Anonym sa...

Vad är det för intressanta tabletter? Berätta mer om dem, för flygrädsla är det många som "lider" av!

Anonym sa...

Vad heter dom tabletterna?? Mannen ska till USA snart. Namn? Och var köpte du dom?

Anonym sa...

Välkommen hem!
Kram Nina R

Anonym sa...

Vad är det för tabletter? Är det melatonin?

New York är en helt fantastisk stad. Tack för att du delar med dig av din resa.

Kram Fia

Anonym sa...

Vissa kan verkligen leva livet!=))
Underbart att leva så gott på ditt företag med bloggen!!
Super fina bilder som alltid

Anonym sa...

Hej
Gillar verkligen din klocka och färgkombon
Vilken är det av dom ?

Anonym sa...

Hej Petra & välkommen hem!

Det är första gången jag skriver till Dig men har följt din blogg länge. Din New York tripp har jag följt med särskilt stort intresse eftersom jag själv ska dit på lördag 28/4. Det blir första gången för oss med, ska också bo på Upper West Side (Empire Hotel) och jag fyller jämt (50 på Valborg). En fråga till Dig: Brunchen på Astoria, ska man boka bord, vad kostar det och är det värt det?
Kram / Susanne

Life at Villa Bergsbo sa...

Välkommen hem till Sverige igen. Tack för alla fina bilder som du delat med dig av - de har ökat min NY-reslusta ännu mer :)!

Kram Sandra

Anonym sa...

Tack för härliga bilder från New York. Hotellet ser ju helt fantastiskt läckert ut? jag antar att det kostar mkt /natt, vill du beätta hur mkt? om det ens ska vara lönt för mig att tänka på med en knapp normallön. Kul i alla fall att följa och se hur lyxigt man kan leva om man har det hyffsat gott ställt.Dina outfits är också jätte smakfulla men också kostsamma om man räknar ner om man måste köpa för normalpriset, men kul att se och bli inspirerad ;). Det finns nåt som heter sno stilen! Det kan vi som inte har råd att köpa just de märkena, utan vi kan hitta "nästan"likvärdiga för ett billigare pris. Så tack för din inspiration.
mvh skånetjejen

Anonym sa...

Om en månad är vi där & jag har LÄNGTAT länge, vår resa blev avbruten i hösats efter bara 2 dagar i NY pga stormen Irene`, inget kul. Men nu är vi redo igen. Längtar tillbaks t central park, apple store, restaurang besök, toproofs med lite bubbel:-). NY är värlens medst spännande stad!!
Ps
Din blogg är mkt inspirerande.
Ha en fin dag

eastcoastmom sa...

Over the counter sleep aids finns i USA med aktiva ingrediensen Doxylamine (ex Advil PM) eller Diphenhydramine (ex Unisom). Man får nog prova sig fram vad som funkar för det är mycket individuellt.

Just flighten TILL Europa är ju lite tuff eftersom det är en nattflight, man oftast landar tidigt på morgonen och sen bär hålla sig vaken hela dagen för att komma in i rätt tidszon igen. Jag brukar sova högst en timme mitt på dan, våra kids vill aldrig vila, de håller igång hela dan, no problem...

Jet lag är också olika hur det drabbar. Jag som är morgonmänniska känner inte av något när jag reser till Europa, men till USA/ västerut är tufft.