tisdag 3 april 2012

LILLA FREDAGENS KVICKFIXMIDDAG

.
.

.



Mmmm, detta är ju bland det enklaste och godaste man kan äta!? Färska räkor, någon smaskig sås typ aioli (ovan goda Druvans Chiliaioli och Dill/Citronsås), bake-off baguette till den som önskar (typ Beabus som åt det med skinka:) och ett glas kallt vitt till. Mumsigt mumsigt och färdigt på tre sek. Vi var tom så himla slappa ikväll att vi körde tv-dinner med räkorna till Beas stora glädje:)



Nu ska jag krypa ned i sköna sängen med senaste skvallertidningen och mysa innan det är dags att sova!



God Natt & Sussa så gott finingar!



KRAM







.

11 kommentarer:

LIFE by TESS sa...

Mysigt avslut på kvällen och riktig vårfeeling.

Önskar er en trevlig resa imorgon.

elinjosefine - lifestyleblogs sa...

Åhh så mysigt! Här har jag en sambo som inte gillar skaldjur så det är inte ofta det står på vårt bord. Men jag älskar det :)

En blandad kompott sa...

Åh,jag älskar skaldjur,vad gott!...ha en trevlig resa!

http://livinganddreams.blogspot.com/ sa...

Yummy! Nu blev man sugen..
Din Mateus fat är underbar! Har gjort liknande i keramik själv.

Gud vad långt hår Bea har fått, fint!

Tess

Anonym sa...

Åh...goda räkor och härlig dukning.
Du/ni kan konsten att göra vardag till en fest!!!
Ha en riktigt skön påskhelg!
/Jeanette H.

Att vara någons fru sa...

Japp det är sanslöst gott! Och man blir skönt mätt också, inte helt jäst.

Ann-Sophie E sa...

Åh vad gott det såg ut, vart hittade du servette

Ha en vacker dag!

Spanienfrugan sa...

Åh, fresta min inte med färska räkor. Finns ju inget godare. Här i Spanien kan man inte få tag på såna räkor...snyft.

Sara Rekvik sa...

Åh det är ju så himla gott med räkor och wine!

Sara Rekvik sa...

Åh det är ju så himla gott med räkor och wine!

Iris sa...

Åh detta inspirerade mig nu.. Räkfrossa till söndagsmiddag blir det :)

tack för middagstipset :)

kram /iris