lördag 5 maj 2012

PÅ BESÖK HOS AKADEMIKLINIKEN

.
.
.

Detta mina damer är ingen mindre än en av Sveriges absolut bästa kirurger när det gäller det yttre, Per Hedén. Han är verksam på Akademikliniken i Stockholm och jag har sett honom både på tv och på nätet tidigare och verkligen tagit reda på mycket om kliniken innan jag bokade tid för en konsultation. Så trevlig, otroligt noggran, professionell och sympatisk och jag kände mig så väl mottagen och själva AK var både fräsch och seriös (och nej jag har inte fått någon som helst form av ersättning för att skriva detta utan jag både betalar och ger ärligt beröm:)




God Morgon Lördag!






Hoppas ni mår bra mina vänner!?


Här har vi precis ätit god frukost med nybakt bröd från Kopparlundsbageriet efter en lååång natts sömn:) Snart ska jag ge mig ut i spåret och efter det ska jag unna mig ett eget litet mina spa här hemma! Skrubba och göra mask osv och jag har köpt en ny form av peeling med syra som är så bra och som man har under dagkrämen (huden får verkligen mer lyster av denna, fast busen försvinner ju nästan direkt... Återkommer med vad den heter i ett ett annat inlägg:) Sen så har jag faktiskt gjort lite mer för fräschören, fast på ovan nämnda klinik, för några dagar sedan och känner mig så himla nöjd (ett sk icke-kirugiskt ingrepp). Är så sugen på att berätta mera om detta men skönhetsingrepp är ju kontroversiellt och jag vill inte ha någon stor "för-eller-emot-debatt". Vissa gillar och vissa gillar inte alls och jag undrar om några av er kanske är lite nyfikna på vad jag gjorde och vill att jag skriver mer om det? (själv älskar jag ju att läsa om hälsa/skönhet/behandlingar/krämer osv osv på olika bloggar men that´s me:)



Nej nu blir det snabb musik i öronen och skön träning!




Ha en fin lördag vackra ni!




KRAM




.

89 kommentarer:

Anettes tankeboble sa...

Hei! klart vi blir nyskjerrige skjønne Philia! ;)

God klem

LIFE by TESS sa...

Håller med dej om att även jag gillar at få tips och läsa om skönhetsknep, etc. Lägger inga som helst värderingar på hur folk fixar sig el ej.

Kram Philia

Niqian sa...

Jag är först ut att kommentera och dessutom är det premiär överhuvudtaget på att kommentera:) har följt din blogg sen i höstas och det är så kul att få läsa om allt du skriver. En reflektion man gör som enbart läsare är att det kryllar av avundsjuka och jante i Sverige:( tyvärr men det är bara att blunda. Jag är dödsnyfiken på vad du gjort och är bara genuint intresserad. Så jag hoppas att det blir fler som vill ha reda på vad och att avundet förpassas till källaren!
Ha en härlig helg
Önskar Niqian

Niqian sa...

Jag är först ut att kommentera och dessutom är det premiär överhuvudtaget på att kommentera:) har följt din blogg sen i höstas och det är så kul att få läsa om allt du skriver. En reflektion man gör som enbart läsare är att det kryllar av avundsjuka och jante i Sverige:( tyvärr men det är bara att blunda. Jag är dödsnyfiken på vad du gjort och är bara genuint intresserad. Så jag hoppas att det blir fler som vill ha reda på vad och att avundet förpassas till källaren!
Ha en härlig helg
Önskar Niqian

Birgitta sa...

Klart jag vill veta!
Har man sagt A får man säga B....:D

Hoppas du får mest positiv respons på detta så att du känner att du kan och vill tala om det.
Kram

Live från radhuset sa...

Absolut, berätta. Är född nyfiken. :)
Får man gissa? Jag gissar på läpparna.

Anonym sa...

Hej, jag är jättenyfiken och har själv kollat upp samma klinik. Jag har själv också en liten sak som jag vill fixa och tycker inte det är något konstigt med det. Man vill ju bara må så bra som möjligt och går det att fixa till så varför inte? Du går ju till frisören om det är dags att göra något vid håret så varför inte?
Snälla, berätta!!!

Stor kram från Anna i Skåne

Anonym sa...

Så varför inte skriva om vad du gjort?? När du ändå skriver om ATT du gjort nåt..? Inga konstigheter tycker jag. Inget att skämmas över. Tycker alla gör nåt nu förtiden. Allt från tandblekning till fettsugning, eller hårfärlägning till bröstförstorning. Vardagsmat. Vi vill se för och efter bilder.. Iallafall jag. Tja

Anonym sa...

Skriv gärna kostnader också?

Hanna sa...

Klart du ska berätta! :)

Unknown sa...

Klart du ska berätta...nu är man ju inte liiiite nyfiken:-)Dom som inte gillar just det inlägget behöver ju inte läsa..Tack för en helt underbar blogg med världens feelgood känsla!
Maria

Anonym sa...

Är du rädd för att berätta???
Jobba på din självkänsla då!!

Anonym sa...

Klart du ska berätta, det finns säkert dom som har tid över att kritisera men dom struntar vi i tycker jag. Vad man än gör för att boosta sitt yttre så är ju det viktigaste att man är nöjd själv, eller hur... Kram på dig och ha en fortsatt härlig lördag.

/Marléne

Bromans Bravader sa...

Ja men så klart du ska berätta. Jag är nyfiken och skulle eventuellt kunna tänka mig att göra någon form av icke kirurgiskt ingrepp i framtiden. Någon liten rynka mellan ögonbrynen eller så som skulle kunna försvinna. Så för min del får du gärna berätta.
Kram
Jannike

Casa of Mia sa...

Nyfiken!! Min man är plastikkirurg och känner Per väl. Kram

Att vara någons fru sa...

Skriv det som du själv vill skriva <3

Anonym sa...

Jag är jätte nyfiken på att veta vad du har gjort. Snälla berätta! /Lotta från Sundsvall

Anonym sa...

Hej!
Jag är ju såklart nyfiken att veta. Vill inte döma någon som väljer att göra ingrepp när det verkligen behövs och jag kan inte lova att jag själv inte kommer att göra det i framtiden...men du är ju så vacker som du är och känner mig ganska säker på att de ev. ingrepp du gör inte blir till det bättre. Var nöjd med dig själv i många år till, du är ju bara 40 år, kvinnans bästa ålder! KRAM från mig som diggar dig och dig blogg!

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Jag är jättenyfiken och vill gärna veta. Är nog lite för feg för att göra något själv, fast nog har jag funderat lite på att få bort bekymmersrynkan. Vill slippa huvudvärken. :)

Berätta du och strunta i alla dumma kommentarer! De behöver ju faktiskt inte ens gå in här och läsa om de inte är intresserade...vilket de uppenbarligen ändå är ;)

Trevlig helg tjejen!
Kram Jeanette

Anonym sa...

Berätta Berätta! Nu är jag jättenyfiken. Önskar själv att jag hade råd.
/Anna

Anonym sa...

Jag blir jätte nyfiken! Jag ska själv dit om en vecka för en uppfräschning och vill gärna höra vad du tycker! Det jag skall göra är att prova på fillers och peela huden. Kanske även fylla på läpparna med fukt. Blir det någon skillnad som är värd att lägga massor med pengar på, tro.? Vet inte hur mycket man kan lita på alla för och efter bilder men jag kommer ändå att testa!

Mimmi sa...

Underbara härlig Akademikliniken! Själv fick jag hjälp av dom att operera bort en basiliom (cancer) som satt besvärligt mellan näsa och mun. Det var fantastiska och sympatiska Per som gjorde detta. Jag kan inte med ord beskriva hur bra och hur lycklig jag är över deras arbete.

Inga sa...

Klart du ska berätta!

Anonym sa...

Har varit på studiebesök där när jag utbildade mig till hudterapeut, riktigt kul var det! Jag tycker det skulle vara jätteroligt att höra mer om det, om DU vill! Skulle du få negativa kommentarer så rensa bort de direkt, de har inget här att göra. Kram!

Krissy sa...

Hi Petra - I'd love to know what you have had done. Little bits of help cannot hurt us hey?! Please share.
:) And negative comments - Erase button! Love from Sydney Australia XXX

Anonym sa...

Klart att du måste berätta. Jag är jätte nyfiken.Funderar så vad det kan vara eftersom du ser så bra ut ändå...Kanske det var ett litet åderbråck...HiHi
Kram!

Anonym sa...

Hej! Skulle verkligen vara intressant att få höra vad du gjort och ifall du blev nöjd med resultatet. Kan ju vara bra för alla som funderar och vill fräscha upp sitt utseende. De som ej är intresserade och är emot detta behöver inte läsa...

Mvh Veronica

Erika sa...

Jag vill höra! :)

Anonym sa...

Har nyligen hittat till din blogg och du är till en stor inspiration vad gäller både inredning och kläder. Tycker även som du att det är kul att läsa om skönhetsprodukter och olika behandlingar. Go girl och strunta i vad andra tycker! Vill du skriva så skriv, och många med mig vill läsa!

Othilia sa...

Utan att säga emot det ena eller andra, för jag vill verkligen inte sticka ut hakan här. (Stor eller liten) :)
Så tackar jag för att du frågade.
Jag tackar nej. Vill inte att du bloggar för mycket om skönhetsoperationer kirurgiska eller ej. Behandligar m m.
Men du bestämmer själv.
Jag behöver ju inte läsa dessa inlägg.
Trevlig lördag eftermiddag

Viktoria sa...

Hei!

Det ville vært intressant å høre hva du har gjort:)
Jeg interesserer meg veldig for skjønnhets tips, og ønsker at du skriver mere om det i bloggen :)
Bloggen din er fab, og jeg digger den!
Stor klem

Anna @ Amerikana sa...

Ja, berätta om du vill berätta! Nyfiken i en strut är iallfall jag;) KRAM!

Unknown sa...

Så klart du ska berätta. Nu har du ändå skrivit att du varit på kliniken så det har säkert en del åsikter om. Men vad spelar det för roll. Skriv det du vill dela med dig av. Det gör du annars så bra.
Heja!

Ulrika

Anonym sa...

Jätte spännande, klart du ska berätta nu när du sagt A;)

Anonym sa...

Klart du ska berätta, jätte nyfiken;)

Anonym sa...

Hej!
Snälla berätta.
Behöver verkligen all information som går att få, eftersom jag också funderar starkt på att göra något men inte riktigt vågat ännu...
Kram

Anonym sa...

Ja snälla berätta! Älskar sånt, och särskilt om du själv har provat. Berätta nu ; ))
/Hls Jenny

Anonym sa...

Jag spricker av nyfikenhet:-) Berätta.....

Kram från trogen läsare

Malin - Ebbas änglar sa...

Hej
Vore roligt om du ville berätta. Vi är nog många som följer dig för att vi får den där 'feelgoodkänslan' av din blogg =)

Vad man än gör eller hittar på så retar det alltid någon!?!? Soo what??? Deras problem!!

Tack Petra för en härlig inspirerande blogg som jag läser varje dag!

Kram på dig/ Malin

Jenny sa...

Klart du ska berätta. Är själv inne på att göra små förändringar och tar gärna del av andras erfarenheter.
Tack för sveriges bästa blogg.

Anonym sa...

Jag tycker att man, för sina döttrars skull, ska visa att det är ok att åldras. Tycker det faktiskt är tråkigt med hela operationshysterin, botox mm.

Hanna sa...

Vet inte vad jag tycker..En del av meg er verkligen emot att allt fler tycker det er ok att fixa på utseendet.
For meg blir det nog for mycket.

Selv er jeg kronisk sjuk o måste ta medicin som påvirker utseendet MYCKET. Du får hårvekst der du inte vill, mister det hår du vill, får inte sola, får stor puffsig mage og hud som ser helt illa ut mm mm ..Men jag prøver att se positivt på vardagen. Att inte legge så mycket energi på utseendet. Holde hår o klær ganske freshe..men annars mest på hur jag mår, og hur de rundt meg mår.
MEN du er med å bidrar till att sådana som meg tycker det er litt jobbigt..fler o fler av venner og venners venner fixar på både det ena o andra. Er alltid perfekte ..pedikyr, manikyr, opplyfta brøst og litt restylane her... Man er alla en del av samfunnet og desto fler som velger slike "løsninger" bidrar till att det blir mer o mer acceptert..og nesten normalt. Det tycker jeg er synd.

Det er inte den fremtid jeg ønsker mina døtrer.

Sahra sa...

Jag vill gärna veta vad du har gjort. Jag är 40+ och förhållandevis nöjd med mig själv, men märker också att det krävs mer av mig för att det yttre ska spegla mitt inre. Jag har bra gener, men inser att fasthet och lyster är inte lika lätt att få till nu för tiden. Jag har varit nyfiken på det här som Pernilla Wahlgren har provat. Spruta vatten under huden tror jag hon gjort. Någon hydrobehandling iallafall. Inget kirurgiskt ingrepp alltså.
Är det något liknande du har gjort? Eller någon lasergrej?
Berätta gärna. Jag har opererats av nämnde kirurg för många många år sedan och jag håller med dig. Sympatisk, professionell.

Anonym sa...

Jag är jätte nyfiken! Berätta! :D Skulle själv kunna tänka mig att fixa lite här och där..

Kram

Anonym sa...

Tycker det är sorgligt att vi inte kan känna oss nöjda med våra kroppar och hur vi ser ut. Ingrepp av olika slag går INTE att jämföra med att gå till frisören (tycker inte jag iaf).
Kram
Lisa

VivanDivanGoesFashion sa...

Jag vill jättegärna höra mer.Visst är det kontroversiellt men nu har du ju redan hintat att du gjort något och jag tror det blir mindre diskussion om du berättar om det och dina erfarenheter och känslor. Tror mångar går och funderar på att fixa till både det ena och det andra men är lite rädda för vad andra ska tycka. Är ju då toppen om stora bloggare som du kan visa vägen och berätta om vad du gjort för att visa att det inte är en sån big deal. Jag har själv gjort ett ingrepp för ca 10 år sen och har aldrig hymlat med det och varit helt öppen och har ALDRIG fått några negativa kommentarer.

Sen är jag ju lite nyfiken också förstås vad du fixat :)

Kram
/Vivvi

Anna-Panna sa...

Ja men det är klart du ska fortsätta storyn.... " Har man sagt A..." ;) Sen tycker ju jag att du är så himla fin ändå...en annan däremot skulle behöva lite "hjälp", haha . Är toktrött på min bekymmersrynka!!! ;)

En blandad kompott sa...

Ja,skriv om du vill!det kommer ändå vara folk som har emot nåt oavsett det gäller ingrepp eller ej
det verkar vara så det funkar.
Jag kommer att ta upp mycket icke kirurgiska ingrepp och behandlingar i min blogg framöver och kommer inte lägga så stor vikt på de negativa responsen.
Fokusera på det positiva,mycket roooligare!och det är verkligen upp till var och en vad man vill göra.

Stor kram till dig...

Anonym sa...

Är jättenyfiken!!
Sen tycker jag att det är upp till var och en vad man vill göra!!!
Kram Pernilla

Anonym sa...

Känns motsägelse fullt att både gå till plastik kirurg och dessutom skriva långt inlägg om hur nöjd du är att fylla 40. Eller?

Concept_By_Sarah sa...

Jag vill gärna veta mer! Har själv inte gjort något ännu men är verkligen intresserad av andras erfarenheter. Kram Sarah

tinastina sa...

Hej snygging ja de låter spännande o alla gör somdom vill så klart men jag har ändå så svårt att förstå att just du ska göra nåt som är skönheten från topp tilltå Men alllycka till kram tina

Anonym sa...

Hej!
Jag är trogen läsare :) Jag vill gärna läsa om icke -kirurgisk igrepp samt om mask som du testat :)
De som kritiserar behöver inte läsa!!!
Kram, Magdalena

Anonym sa...

Hej igen!
Tycker inte alls att det är motsägelsefullt. Det är underbart att fylla 40, erfarenheten man har då och att man inte bryr sig så mycket om vad andra tycker längre. Däremot behöver man väl inte gå och reta sig på någon liten detalj eller till och med avstå attförbättra något om möjligheten finns? Att vara nöjd med en viss ålder innebär inte att man är supernöjd med allt och sätter sig och börjar rulla tummarna.

Stor kram (igen) Anna från Skåne

Heléne sa...

Såklart!

Din blogg, ditt liv, du bestämmer.

/Heléne

Anonym sa...

Ja, spännade! Vill veta mer :D

Kramar från Fröken Jenf

Anonym sa...

Helt klart vill vi läsa om ingrepp!!... Och söta du, lägg absolut inget krut, ingen tankeverksamhet på de där trista kommentarerna som du tydligen får. Visa att du trygg nog att inte lägga vikt vid dem! Pappskallar och missunsamma mönniskor skall tigas ihjäl!! Stoooor kram

Vikingafrun/monika

Anonym sa...

Åh det här tycker jag är super-supersvårt. Jag har själv gjort ett estetiskt ingrepp och är urnöjd med det. MEN jag har valt att inte berätta något om det på min egen blogg. (Därför väljer jag att vara anonym här idag). Anledningen att jag inte berättar där är absolut inte att jag inte står för det jag gjort, men det finns så oerhört många unga tjejer som mår dåligt och har ett helvete. Jag vill inte att de ska läsa hos mig att det "bara" är att göra ett litet ingrepp om man inte är helt nöjd med sitt yttre. I både ditt och mitt fall är det en annan sak: vi är mellan 30 och 40 år, ha fått flera barn, har en referensram. Men är du 18 år och mår skit och skär dig i armarna för du mår så dåligt så är det kanske inte så lätt att ta till sig sådant här på ett nyanserat vis.

Det andra problemet är jag jag själv har flera döttrar. Och jag kan inte försvara det här inför dem på något bra sätt tyvärr. Men den dagen de frågar (om) så kommer jag inte ljuga - men det gör lite ont i mitt hjärta.

Bara mina tankar!

Kram

Flygvärdinna 38 år sa...

Klart du skall berätta ! Är ju såå vanligt nu,gillar den känslan här hos dig att man kan få dela erfarenheter med varandra,mycket värt,OCH det finns alltid dom som misstycker och inte gillar vad man än gör tycker el säger så är det bara.Vi struntar i dom...själv var jag på akademikliniken i torsdags och fyllde lite linjer med restylane får se om det funkar bra annars kanske jag vågar testa botox nästa gång :) Kram fina du !

Louise sa...

Hej Petra! Tack för en mycket givande blogg! Har absolut inget emot "skönhetoperationer" så länge det inte går till överdrift. Kan själv tänka mig att fixa brösten t ex när jag fått mitt andra barn- inga konstigheter! MEN: det blir ju lite knepigt om du skriver att du varit där, har till och med en bild på kirurgen själv i bloggen, utan att säga vad du gjort. Det om något tror jag leder till onödiga spekulationer/ debatt! Så om det är vad du vill slippa borde du nog inte nämnt det alls. Men för egen del är jag intresserad av sånt här och läser gärna. Kram!

Anonym sa...

Klart du ska berätta! Det är ju din blogg, gör det du vill. Jag tycker var och en kan ta till sig det dem vill och låta resten vara. Varför utsätts du för så mkt missnöje? Låt inte dem som är otrevliga styra dig. Var stolt över dig själv! Sorry, nu stövlade jag visst på här ;O) Ja, jag bara tycker det är trist att du dömms så mkt... Jag är för lite hjälp på traven med sin skönhet. Jag fick själv operera min mage efter min tvilling graviditet. Jag hade fått en sju cm bred magmuskel delning som aldrig gick ihop. Ingen träning i världen hjälpte... Varför vara missnöjd när man kan vara nöjd? O om ngn har problem med att jag gjort en op så kan de dra åt ........ :O) Japp, det var vad jag tyckte om det ;O)

Kram /Katarina tvillingmamma

M sa...

Såklart du ska berätta!! Vi andra 72or vill ju ha lite tips.., ;)

Anonym sa...

Ja, gärna :)!

Anonym sa...

Jag vill också veta!!!!Skönhetstips stora som små/dyra som billiga vill väl alla ha?! :)
Det är helt klart upp till var och en om man vill lägga pengar på ingrepp och hur mkt man är beredd att lägga på det!
Man vet ju bäst själv hur man känner sig inuti!Och är man inte helt tillfreds med sig och har möjligthet att fixa till det-why not liksom!!!
Kram på dig finast Petra!
Löööv din blogg <3
Mia fr Skåne

Anonym sa...

Botox gjør ansiktet mimikløst og man blir som en voksdukke, synes ikke det er så fint. Jeg har funnet alternativer med Nuskin og AgeLoc Galvanic SPA, noe som har gjort underverker for min hud.
Jeg er 40 og veldig happy med livet som det er. Ofte er det hvordan man har det på innsiden som er avgjørende for hvordan man ser ut på utsiden. Stress og misnøye er det som gjør en gammel før tiden... Så det beste er å slappe av med seg selv og sitt utseende, synes jeg;-)

Anonym sa...

Hej P! Tycker absolut att du ska berätta...är ju själv nyfiken. Gärna före och efter bilder. Strunta i alla negativa kommentarer.
Ha en fin kväll!
Kram Nina R

Johanna sa...

Jag tycker det är jättebra att du tipsar om spnt som du gör oavsett vad du gör! Trist att du känner att det finns risk för för eller emot jämt!

/ johanna

Anonym sa...

Såklart vi gärna vill höra. låter spännande!

Anonym sa...

Hej Petra,

Är egentligen inte emot skönhetsingrepp men tycker ändå att det är så tråkigt att du känner att det finns något som du måste förbättra. Men självklart är det upp till dig att avgöra.

Anonym sa...

Jag är en av dem som är nyfiken på vad du har gjort och som tycker att det är ditt val vad du vill göra och vad du vill berätta.... MEN samtidigt så tycker jag att det är så sorgligt (och hemskt) att vi är så utseendefixerade i vårt samhälle, att många känner att de inte duger som de vi är.

Jag instämmer i det någon skrev ovanför - att det ändå är skillnad på att gå till frisören och klippa sig, mot att göra ett ingrepp. Sedan tycker jag också att det är skillnad på om man gör ett ingrepp som 18-åring eller om man är närmare 40. Förhoppningsvis vet du lite mer vad du gör och varför du gör det, en vad en osäker tonåring gör.

För er som tycker att debatten kring ingrepp och skönhet är intressant måste jag tipsa om Skonhetsbubblan - http://svtplay.se/t/178193/skonhetsbubblan

Anonym sa...

Hell yes!
Berättar du inte imorrn så slutar jag läsa. Sådär kan man ju inte retas;-)

annalunda sa...

Jag blev himlans nyfiken ! :) berätta!!

AM sa...

Hej Petra!

Jag är en trogen läsare som gärna vill läsa vad du gjort för behandling. Jag vill själv fixa åderbråck, hängmagen och bekymmersrynkan. Jag tycker vi ska prata mer om det här. Det är helt ok att göra något åt sina skavanker tycker jag. Det oxå helt ok att inte göra något åt dem. Kan vi inte bara sluta döma varandra så hårt.

AM

Linda sa...

Tycker inte om det och kommer aldrig att göra det heller. Jag accepterar mig själv och mitt utseende precis som det är och känner mig trygg i det. I grund och botten handlar det om det, tror jag i alla fall. Har man vanprydande ärr eller förlorat brösten i cancer har jag betydligt mer förståelse.

Ska bli intressant att se om du vill berätta mer.

I övrigt en riktigt trevlig blogg :-)

Anonym sa...

Berätta"nyfiken" ..nu har du sagt a.. Det är väl inget konstigt med det.. Nu har du ju ändå berättat att du gjort något:-) skulle vara roligast att få se före & efterbilder ihop.. Om det nu är en kroppsdel du vill visa... Gjorde du inte ett ingrepp till för ett tag sedan (förutom läpparna)? Trodde du gjort brösten då men nu chansar jag på botox!

Tack för en bra blog!

//jenny

Marie sa...

Jag slipper helst inlägg om skönhetsingrepp. Dina läppar var finare förr & det naturliga är oftast vackrare. Tack för en härlig blogg!

Thelma Louise sa...

Det vil alltid være for og imot...sånn er livet...Mange som
vil høre, vil du fortelle så gjør du det...vil du ikke, så gjør du det ikke. Det jeg ikke liker med div inngrep er at det blir så synlig på
mange at man har gjort noe..det lyser liksom lang vei...og det ser også ut
til at mange blir avhening, har man først gjort en ting, så gjør man mer og mer og mer...og til slutt, ser man ut som man har bodd for lenge i Hollywood...Noen syntes
det er fint, eller kanksje man blir "blind". Ikke overdriv..du er vakker som du er..:)

Thelma Louise sa...

Det vil alltid være for og imot...sånn er livet...Mange som
vil høre, vil du fortelle så gjør du det...vil du ikke, så gjør du det ikke. Det jeg ikke liker med div inngrep er at det blir så synlig på
mange at man har gjort noe..det lyser liksom lang vei...og det ser også ut
til at mange blir avhening, har man først gjort en ting, så gjør man mer og mer og mer...og til slutt, ser man ut som man har bodd for lenge i Hollywood...Noen syntes
det er fint, eller kanksje man blir "blind". Ikke overdriv..du er vakker som du er..:)

Anonym sa...

Hej! Har själv opererat min näsa som jag varit missnöjd med i flera år och inte visat mig i profil för min man ens... nu är jag faktiskt lite lyckligare :) Kram Cilla.

Anonym sa...

Hej, tycker inte du ska ta upp det här.Mvh Lena

Natasha sa...

När jag var tonåring så blev jag misshandlad med en flaska och mitt ansikte skars upp helt och hållet, när det hände så hade de inte tekniken att fixa det helt utan i nästan 10 år gick jag runt med ett tjockt, maskliknande ärr längs med hela vänster sida (från örat till mungipan) tack vare AK och en speciell teknik de utvecklat så syns det knappt nu, så jag är mer än tacksam över att de finns och att någon bryr sig om att forska inom plastikkirurgi. Lycka till med din egen operation!

Anonym sa...

Ha ha vad roligt det är att läsa
om detta och vad vi kvinnor tycker.... för vi tycker... Jag får ju inte ta del av de värsta kommentarerna vilket i och för sig hade varit intressant för debatten. Men jag vet ju att du helst undviker sånt eftesom vi fått smaka på "sur-tanterna" sura kommentarer förr så att säga...
Bra att det finns "hjälp" för oss som vill tycker jag och för andra som inte vill, bara att låta bli. Vore kul att läsa om vad du "fixat" tycker jag personligen. Tack för att du finns!
Kramar Kamilla

Septemberflikka sa...

Din blogg, ditt beslut vad du skriver. Men nu när du sagt A får du nog säga B för att slippa alla funderingar. Jag är personligen av åsikten att folk får göra vad de vill så länge de inte skadar någon annan. Du är en vuxen kvinna, vill du bättra på något så why not? Vi pratar inte om osäkra tonåringar här och jag tror att de som läser din blogg är mogna nog att avgöra huruvida de klarar att läsa om sånt utan att för den sakens skull springa direkt till kirurgen. Vill man inte läsa just det så är det ju bara att hoppa över det inlägget. Enkelt!

kram

Anonym sa...

Hej! Jag har läst igenom alla kommentarer och jag blir ledsen över att vissa anser att de som är emot skönhetsoperationer är "surtanter" o s v. Det handlar ju inte om det. Personligen tycker jag att de som sprutar in saker här och där i ansikter ofta ser ut som seriefigurer. Det blir stelt och tillgjort! Så egentligen handlar det om olika tycke och smak helt enkelt. Inget illa ment. Vill Petra göra det så påverkar det inte min vilja eller önskan att läsa hennes blogg, för det kommer i allafall jag att göra ändå! Dock är det viktigt att belysa denna normförskjutning som skett i samhället gällande utseende och det materiella. Någon som läser om detta kanske även känner att de helt enkelt inte har de ekonomiska möjligheterna att åtgärda ev. skönhetsfel, vilket ökar frustrationen. Antar det är därför Petra frågar oss alla vad vi önskar gällande om hon skall berätta mer om den behandling hon gjort...Jag tänker i allafall att hon är en bra person oavsett skönhetsingrepp eller inte. Det behöver inte vara "vitt eller svart" hela tiden!

Anonym sa...

Vad skickar dina skönhetsingrepp för signaler till dina döttrar? Håller med ovanstående kommentar, detta går inte att jämnföra med att gå till frissan (men du har inte ens äkta hår, inte nöjd där heller) eller sminka sig eller köpa kläder. Här handlar det om att inte vara nöjd med någon del på kroppen som förändrats av barnafödande eller tidens gång. Och du som har barn som snart går in i den känsligaste av åldrar..då allt handlar om att passa in i grupper och sociala sammanhang, att duga..

Anonym sa...

Jag tycker att var och en får bestämma över sitt utseende. Och vill man göra ingrepp är det upp till en själv. För eller emot..ja jag kan tycka att alla dessa små ingrepp av olika insprutningar att alla lika systrar på något vis och man förlorar en del av sin egna personlighet. Det är min åsikt.
Med vänlig hälsning Kojiki.

studio karin sa...

Också nyfiken..... ;) Per känner min pappa väl, har träffat honom också många gånger då pappa tryckt mitt ansiktet i händerna på honom och pekat på några ärr jag velat göra något åt... Som jag aldrig gjort för jag är så sjuuuuuuuuuukt sjukhusrädd haha Men du vet väl att du är vacker precis som du är ? kram

Anonym sa...

Jag är en av dina dagliga läsare som med glädje följer din blogg och gärna ger dig positiv respons genom att spontant och från hjärtat kommentera inläggen när jag känner för det. Jag känner mig absolut inte som en negativ surtant för att jag inte är med dig angående detta och, även om jag anser och tycker det är jättetråkigt att svenska avundsjukan härjar vilt bland oss, anser jag mig minst av allt vara avundsjuk för att jag tycker att det är tråkigt att vi inte accepterar oss som vi är och att du, som mer än de flesta ständigt får kommentarer om hur snygg du är, ändå inte känner dig nöjd med dig själv.

Ann-Britt

me and alice sa...

Hej tjejen!
Jag skriver inte ofta hos dig och vi har inte riktigt lika stil, men jag tycker du är så bra!
Fortsätt precis som du gör!
Du rockar fett!
kram Susanne