tisdag 15 maj 2012

TÄVLING - VINN EN EXKLUSIV KRUKA FRÅN BYARUMS BRUK

.
.
.

Hur snygg är inte denna utekruka? Hur snygg som helst om ni frågar mig:) Passar utmärkt både på den moderna uteplatsen som den klassiska...

Tjingeling!
Ikväll har jag den stora nöjet att presentera finfin en tävling för er!

Denna gång kan ni vinna en kruka men inte vilken kruka som helst utan "Rolls Roysen" bland dessa nämligen exklusiva Relief från klassiska Byarums Bruk! Toksnygg i rå aluminium, nästan en halv meter i diameter och värdet är hela 6 850 kr.

Det du ska göra för att vara med och tävla är att gå in på Länna och sen skriva vilken Byrumsprodukt du gillar allra mest ur deras sortiment och varför i kommentarsfältet nedan och sen gilla Länna på facebook. Thats it! Glöm inte att även skriva ditt namn och vilken stad du bor i:) Det går att tävla tom söndag den 20:e maj kl 24.00 och Länna är jury.

LYCKA TILL!

.

194 kommentarer:

Anna - Starwoman sa...

Oj oj oj, vilken fantastisk tävling du bjuder på denna kväll!. Länna Möbler har ju sååå sjukt mycket fint, jag "dör" en smula varje gång jag är där i butiken eller går in på deras hemsida :-)

Min favorit bland Byarums Bruks sortiment är just denna fantastiska kruka. Jag tycker om den extra mycket för att mönstret påminner mig om ett älskat litet gosedjur som jag hade som liten som var ett litet bältdjur. Du vet ett sådant där lite underligt djur som ser ut som den har en sköld på ryggen. Oj som jag älskade honom. Krukan påminner på någotvis om min barndom just av den anledningen och jag blir glad när jag ser den :-)

Gillar Länna gör jag redan sedan tidgare på Facebook!

Ha en fin kväll och tack för att du delar med dig av ditt liv här på bloggen!

Kram
/Anna

Weronica - En mammas dag sa...

Absolut en prydnad för varje trädgård av favoriten Persson-Melin. Ja tack! Jag tycker om mycket från Byarums Bruk, men högst upp på önskelistan står en klassisk stationssoffa i vitt
- http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/byarums-bruk-soffa-byarum?group=prod_brd-s2%2F32
-
inför min fyrtioårsdag i sommar. Soffan har följt mig länge i tanken eftersom den signalerar svensk sommar som få andra ting. Nu har vi byggt vårt eget hus och jag odlar innergårdsromantik med ett spirande trädgårdsintresse. Vad passar väl bättre än att slå sig ned på soffan efter en tur i trädgården, med en och annan ros i en korg så där fint på armen? Jag ser det då framför mig :).

Jag gillar Länna på Facebook sedan tidigare.

Weronica Fremenius i Linköping.

Tack för en fin tävling med ett fantastiskt pris!

Anonym sa...

Dessa fantastiska möbler från Byarums bruk!! Det är verkligen sånt man längtar efter så här års när man bara vill ut i trädgården! Det är svårt att välja en favorit men jag gillar nog ändå soffan Lessebo allra mest. Den skulle få en hedersplats hos mig - en riktig klassiker som passar i vilken slottspark och radhustäppa som helst.

Jag vill så gärna vinna krukan Relief! Jag heter Lina och bor i Stockholm

Jessica sa...

Sitter i detta nu i vårt uterum och ser ljuskronan Volt framför mig... Undrar om takbjälkarna skulle palla den skönheten? Plats två (vill inte riskera att taket ramlar in) får krukan Gråsippa, vacker som få. Kilar in på Facebook och gillar Länna nu!

Hej från Jessica Isaksson i Östersund

Anonym sa...

Åhh, så bra den fina krukan skulle passa hos oss!

Favoriten från Byarum är såklart bordet Lund som vi köpte till vårt första hus, 19 år sedan, och som fortfarande är en storfavorit hemma hos oss.

Susanne i Katrineholm

Anonym sa...

Fantastisk kruka, stilren och absolut tidlös!

Precis som den lampa jag gillar mest på Länna. Den har jag tittat och önskat mig i 100 år känns det som.
ARCO - golvlampa från Flos som är från 1962. Jag älskar 60-talet och deras ofta tidlös, stilren design.

http://www.lannamobler.se/20.0.0.0/4240/cache/4240_d472e6ae848f68a4766109b6f18d97e0.jpg

Tack för din fina tävling.
Marie Johnsson Fritz i Helsingborg.

Malina sa...

Hi Petra! Can I take a part if I live in France (Eckbolsheim, Strasbourg? (Facebook: Katarzyna Zoremba)
Thing I love the most on site LANNA is Lantern Skargarden (http://www.lannamobler.se/20.0.0.3/30751/cache/30751_668cd1ae431a048b51f5e9cce57c54b4.jpg), because it is so simple and beautiful! If I should select from the articles of garden, I'll choose this pot, because it is perfect to my balcony! :)

Have a lovely evening Petra!

Malina sa...

Hi Petra! Can I take a part if I live in France (Eckbolsheim, Strasbourg? (Facebook: Katarzyna Zoremba)
Thing I love the most on site LANNA is Lantern Skargarden (http://www.lannamobler.se/20.0.0.3/30751/cache/30751_668cd1ae431a048b51f5e9cce57c54b4.jpg), because it is so simple and beautiful! If I should select from the articles of garden, I'll choose this pot, because it is perfect to my balcon! :)

Have a lovely evening Petra!

Ceciliaba sa...

Vilken tävling!

Jag tycker att Byarums "Classic Ormbunkssoffa" är en riktig klassiker och skönhet. Den får mig att tänka på Mrs Marple mysterier, förtrogna samtal med min söderböna till gamla farmor och behagliga utomhusmiljöer.

Philippa i Ljungskile som även gillar Länna på FB!

Anonym sa...

Vilken fantastiskt fin kruka som vi får tävla om!

Min favorit hos Byarum sedan tidigare är Gråsippa. Varje gång jag går förbi den någonstans så måste jag bara stanna och beundra den, blir lika glad varje gång! Gråsippa är så fantastiskt enkel men samtidigt så ovanlig i sin form, det tilltalar mig.

Glada hälsningar från
Lotta i Stockholm

care69 sa...

Jag är gärna med!
Favorit är denna underbara:
http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/byarums-bruk-bank-block?group=prod_brd-s2%2F32
FB: C Care Regn
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/05/20-maj-vinn-en-exklusiv-kruka-fran.html

care69(at)live.se

Anonym sa...

I all sin enkelhet fastnar jag för växtkärlet Små blom. Den smala foten, de fem sidorna. Stram men ändå mjuk. Som en upp och nedvänd blåklocka. Fantastiskt vacker! /Annika S

Anonym sa...

Älskar allt från byarum... Helt ljuvliga för alla trädgårdar!! Klassiska som alltid är rätt!! Håller på att plantera o försöker få vår trädgård lite lummig o fin... Drömmer om min favorit soffa classic ormbunkssoffa eller fåtöljerna i vår blivande syrenberså, sitta o tittar på mina tjejer som leker i sin lekstuga!! Kram / Linda från Karlskrona

Anonym sa...

Wow vilken "att dö för" kruka. Byarum har så vansinnigt mycke fint att det är näst intill omöjligt att välja en sak, men det måste bli stolen Classic nr 2, stilren, vacker o passar på dom flesta ställen.

Nu blir det bara att hålla tummarna o hoppas på tur.

Elinor i Vännäs

Anonym sa...

Hej hej,

Min klara favorit är soffan Byarum, så klart helt i vitt, ståendes i en härligt grön sommarträdgård, kanske under körsbärsträdet! :)
Tack o lycka till alla andra!
Kram

Maria Jensmark, Vetlanda

Maria W sa...

Oj så vacker kruka, den skulle passa så fint här på min uteplats med en massa vackra växter och ett litet lavendelträd i.
Hittade ytterligare en favorit hos Byarum, den fantastiskt vackra bänken Sneckan. Hur snygg är inte den, wow, en riktig prydnad i alla trädgårdar.
Ha en underbar vår och tack för bloggandet. Hälsningar Maria W i Tyresö :)

Bromans Bravader sa...

Wow, vilken tävling och vilket pris.

Min absoluta favorit är Parksoffan Byarum (i vitt) http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/byarums-bruk-soffa-byarum?group=prod_brd-s2%2F32

När jag var liten bodde vi varje sommar i ett stort, stort gammalt hus som tillhört min pappas farföräldrar, vid kanten av Mälaren. Detta hus var helt fantastiskt att gå på upptäcktsfärd i, det fanns så mycket saker från en svunnen tid som i min värld andades glamour och det ljuva livet. Trädgården var stor och parkliknande med grusgångar, fontän och blommor i all dess prakt. I trädgården stod trädgårdssoffor och bänkar och var det inte från Byarum så såg de åtminstone ut precis som den här soffan. När jag ser parkmöblerna från Byarum blir jag lite svag i knäna och minns min barndom med ett leende på läpparna.
Huset flyttade jag och min familj sen in i efter en tid och jag bodde där till jag blev vuxen. MIn mamma bor fortfarande kvar.

Kram Jannike

Ica sa...

Åh! Här blev det inte svårt att välja min favorit (även om sortimentet är fantastiskt) Det var nämligen kärlek vid första ögonkastet för många år sedan när jag såg Signe Persson-Melins Gråsippa no.1 första gången. Har trånat sedan dess...
Självklart är även vinstkrukan fantastisk!
Jag gillar på FB :)

Kram Ulrica i Falköping

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Vilken jättefin tävling. Svårt att väja ngn favorit fr Byarums alla fina krukor/möbler, men mitt val hamnar isåfall på Jujol soffa, då vi precis lagt massa sten på vår framsida och denna soffa hade gjort sig ypperligt där, för att kunna sitta där på kvällskvisten och insupa det sista av solen innan den går ner tillsammans med en god kopp kaffe. :-)
Jag gillar även Länna på facebook.
Kram och fortsatt skön kväll./Laila

Pernilla sa...

Oj, måste säga att det är ett svårt val gillar ju allt men mitt hjärta har alltid slått ett extra slag för Signe Persson-Melin´s Gråsippa! Den är stram och snygg i designen men ändå mjuk med sina blomform och livar upp allt det andra strama och kantiga som vi gärna har i den svenska designen, både inne och ute.

Relief var en nyhet för mig och jag måste säga att den var väldigt snygg och nästan fick mig på andra tankar vad gäller gråsippa...men eftersom jag numera bor på andra sidan jordklotet får dessa fantastiska dyrgripar stanna i Sverige (blir så dyrt med övervikten!) Men däremot vet jag att min älskade mamma skulle bli överlycklig för den. För några år sedan flyttade hon till lägenhet för första gången i livet, hon är en bondtös...och på hennes lilla terass så finns det allt mellan himmel och jord i växtväg och hon vårdar det ömt, flyttar in och ut beroende på temperatur, lägger om, köper granris och halm för att vinterförvara och allt...och för mig är det också juvligt för jag kan följa årets utveckling av alla bilder hon skickar till mig, de första humlorna bland lavendeln, första rosen för säsongen i lilla Lund...så min mamma hade ju helt klart blivit överlycklig för denna krukan!

Självklart har jag gillat Länna på Facebook, älskar ju den webbutiken...

Myran sa...

Jag drömmer mig fram till en av sensommarens sista värmande kvällar..Där sitter jag vid poolkanten med ett glas iskallt rosevin i handen och ser på när barnen hoppar från poolkanten.. -Bara en liten stund till mamma!
Min favoritsoffa "Jujol" från Byarum skulle kunna ge mig många sådana underbara kvällar..

Drömmer om denna fina kruka bredvid mig..

Kram från Maria i Örebro

Anonym sa...

Oj, så mycket fint det fanns att välja på! Den klassiska soffan är ju vansinnigt tidlös och fin men min favorit är faktiskt det lilla fågelbadet. Dels för att min man älskar fåglar och alltid värnar om dessa små varelser men också för att vår katt gärna dricker ur vårt lilla fågelbad under varma sommardagar. Form med funktion alltså och det gillar man ju!

Håller tummarna nu,
Kerstin utanför Kungsbacka

Anonym sa...

Vill ha vill ha vill ha allt!! Men klar favorit är bänken Block Smal! Klassisk, stilren, naturnära, en fröjd att få ta en kopp kaffe på den "ljugarbänken"
Gillat Länna på FB!

Hälsar Frida Rosenius Uddevalla

Nina Carlen sa...

Jättefin kruka! Den får man nästan kedja fast så ingen tar den :-) OJ så svårt det är att välja ut en favorit bland alla snygga grejer!Den där soffan http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/byarums-bruk-soffa-jujol?group=prod_brd-s2%2F32 (Jujol i aluminium och mahogny) är både elegant och ser väldigt bekväm ut. Matchar krukan gör den också!

Jag heter Nina och bor i Göteborg

Anonym sa...

Jag tycker om alla produkter från Byarums bruk men nummer 1 är Gråsippa, den underbara krukan i design av Signe Persson-Melin. En sådan SKA jag äga någon gång. (gärna två)
Vinstkrukan är i samma genre - en riktig klassiker!
Pernilla i Örnsköldsvik

Sofi sa...

Helt klart soffan Joy,
enkel, snygg klassisk med en modern touch.
Gillar Länna på Fejjan

Sofi i Ludvika

Kristina sa...

Åhhh, may gaad vilken tävling! Jag tokdör lite!
Jag håller just på övertala min kille att vi ska köpa en Magnolia och ha i en stooor kruka, så vi kan njuta trots trädgården inte är klar på ett tag.
T ä n k om jag vunnit krukan! Hoppas hoppas.
Jag gillar karl-xl.."min" magnolia hade nog älskat stå i den också!:)
(http://www.lannamobler.se/sv/ovrigt/byarums-bruk-vaxtkarl-karl-xl?group=prod_brd-s2%2F32)
Gillar på Facebook!

Ha en fortsatt härlig kväll!
Kristina i Lund

Anonym sa...

Jujol Bänk är min favorit, perfektion in i minsta detalj, inbjuder till att sätta sig på och bara meditera en stund mitt i all stress. Och självklart gillar jag Länna på facebook!

Hilde S, Skurup

Anonym sa...

Har precis varit och inhandlat nya ute möbler till vår ny renoverade uteplats. Det blev vitt bord med vita konstrotting stolar. Till det hade vi tänkt oss en bänk som matchar de svarta dynorna och vår svarta mur som vi har runt uteplatsen och det tycker jag att denna gör.http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/byarums-bruk-bank-block?group=prod_brd-s2%2F32
Har krukor i betong och denna fin fina bänk hade "sytt" ihop allt så att det matchar och harmonerar.
Håller tummarna jätte hårt för tyvärr finns det ingen budget över till den....
Gilla på FB
Kramar och Hälsningar från
Caroline i Helsingborg

Anonym sa...

Åh så mycket fint...
Min favorit bland alla dessa fantastiskt dösnygga saker är ändå fotskrapan. Enkel, stilren och snygg. Precis i min smak. Passar både för moderna hus och sekelskiftesvillor. Dessutom fyller den ju verkligen sin funktion då små leriga barnstövlar behöver skrapas av.
Gillar såklart Länna på Facebook!
Tack för en underbar blogg/ Charlotte i Örebro

Anonym sa...

Wow, vilken fantastisk tävling du har åt oss!

Jag önskar mig trädgårdssoffan Byarum i vitt...vilken dröm!
Ser mig själv sitta i den under ett blomstrande körsbärsträd en ljummen sommarkväll...den är klassisk, romantisk och alldeles, alldeles underbar.

Krukan är ju bara så FIN!
Gillar Länna på fb.

// Nina R i Höllviken

Anonym sa...

Åhhh... Alla Byarums produkter är underbara!! Men jag måste säga att deras fotskrapa sticker ut i mina ögon... Fotskrapa är sån sak som i de flestas ögon bara "finns" och har som enda syfte att vara praktisk. Men Byarums är dessutom vacker! -Precis som det ska vara vid entrén, vilket är det första gästerna ser när de kommer :)

Tack för en inspirerande blogg!
Kram
Elna i Ystad

Anonym sa...

Åh,vilken härlig tävling!
Jag älskar verkligen bänken Block! Den är verkligen superläcker! :)

Och den underbara krukan är inte fel den heller! ;) Och jag har "gillat" Länna Möbler på FB.

Hoppas, hoppas!
/Sofia Blomquist, Skövde

Sandra Oskarsson sa...

Hej!!
Efter lååång tid på hemsidan har jag nu kommit fram till att jag gillar bänken Jujol mest. Den är både klassisk och modern på en gång, känns relativt lättplacerad och jag skulle vilja sitta där och dricka mitt morgonkaffe.
Kram från Sandra i Göteborg

Anonym sa...

Hejsan hoppsan!

Classic no.1 karmstol i vitt... Å vad fin den är!
Petra Andersson i grums

Anonym sa...

Jag skulle gärna vilja ha den fantastiskt vackra praktpokalen från Byarum. Normalt sett attraheras jag av rak linjer och lite kantiga former. Men praktpokalen känns som en smällkaramell med sin härliga rundade formoch skulle verkligen vara pricken över "i:et" i vår trädgård. Jag håller tummarna och gillar Länna på facebook på direkten! Lisen i Växjö

Anonym sa...

Jag fullkomligt älskar Byarums produkter för dess innovativa former, njutningsfulla flöde och en renhet som gör skapelserna tidlösa och så självklara i alla miljöer och stilar. Jag skulle bli lycklig för denna vackra kruka och jag fullkomligt älskar soffan Jujol.

Tack för en fin blogg & må så gott!

Malin Svensson, Sölvesborg

Anonym sa...

Hej!

Byarum hade väldigt mycket fint min favorit är soffan Block som är stilren och otroligt snygg på en fin stengång med snygga bambuväxter och lite "stramt" gräs i snygga krukor runt omkring, det är min drömträdgård!

Ha en trevlig kväll hälsar Karolina i Stockholm

Anonym sa...

WOW! Vilken fantastisk tävling! Min favorit är den klassiska ormbunkssoffan som minner om min barndom ute på landet med mormor och morfar. Den är klassisk och samtidigt rätt i tiden enligt mig.
Den vita soffan skulle jag placera på framsidan av vårt hus i kvällssolen, och bara sitta och njuta av doften från kaprifol och lavendel. Kraam!

Michaela L B Sthlm Uttran

Giesela sa...

Tveklöst Jujol ... Om jag måste välja en sak ... Annars så är alla produkterna otroligt vackra ting allihopa. Min gammelmormor föddes 1885 och prydde sin trädgård på 70 talet med div Byarums utemöbler om jag inte är helt ute och cyklar. Nu hoppas denna extremt trötta mamman på tur !
Kram till alla som är med och tävlar // Giesela

Ida L i Malmberget. sa...

Jag älskar Lessebo soffan! En riktigt "ljugarbänk" där jag hade suttit med dem jag älskar och tittat på blommorna jag skulle plantera i den vackra krukan.

Lotta sa...

Åh! Min absoluta och solklara favorit är Classic Ormbunkssoffan, en vit. Den påminner mig om min farmor och farfar och mina härliga somrar hos dom på landet när jag var liten. Där i soffan satt vi och fikade kanelgifflar och Pommac och rensade dagens skörd av blåbär :)
Lotta från Uppsala gillar Länna på FB!

Ingrid - Mamma till Zelda sa...

Jag är gärna med!

Min favorit är denna http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/byarums-bruk-soffa-classic-ormbunkssoffan?group=prod_brd-s2%2F32 . En riktig klassiker som både är snygg och bekväm att sitta i!

Jag gillar på FB (Ingrid Sahlqvist(

Kram, Ingrid

lilla_ingrid1@hotmail.com

Anonym sa...

Hejsan
En klar favorit är bänken Vasa.
Gammal tradition och hantverk möter nya tiders inovation.
Det blir vackert. Och användbart.
Går inte att motstå.

Hälsar
Lena Idbrant

lena.idbrant@telia.com

lilla.u sa...

Vilket wawawooom-pris!

Jag gillar på FB sedan tidigare.

Och min favorit i utbudet är den fina soffan Jujol. Formen, träet, metallen - allt. En design dröm. Som jag mer än gärna skulle vilja ha stående på vår naturtomt på en skärgårdsö .

http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/byarums-bruk-soffa-jujol

Och krukan som lottas ut. Så cool!

Tack för möjligheten att vinna ;) Ulrika i Stockholm

Anonym sa...

Hej!
Vilken tävling! Massor av fina möbler, krukor mmm. Bor i en lägenhet på bp med uteplatser; tyvärr inget lyx ;( fast jag gör så mycket jag kan för att ha det fint då man sitter ute.Ett HUS är min dröm men om det gå i upfylelse någon gång är inte säkert fast jag möblerad den i min drömmar.
Den underbara kruka hade varit LYX för mig samt att jag skulle nog blir mer på G att göra det ännu bättre för att njuta av min uteplats.
Massor fina möbler mm men just nu jag skulle nog välja...FOTSKRAPPA... eftersom dem underbra soffor får inte plats/ passar inte ;(
GILLAR Länna Möbler på FB.
Kram; Magdalena
magda_f@telia.com

Anonym sa...

Men oj,hur ska man kunna välja ....Kattsoffan tyckte jag stack ut lite extra,snygg&stilig med en twist;)och den snygga krukan man kan vinna WOWWOWWOW
Annika i Ronneby
dojjan74@hotmail.com

Anonym sa...

Wow!!! Fantastisk tävling!! Jag måste nog säga att just krukan Relief som är vinsten är en favorit. Det är i och för sig inte lätt att välja då de har väldigt mycket fint!!! Relief är vacker och då jag tycker om att ha vackra och fina saker här hemma omkring mig för mitt välmående så är det den enkla men sanna motiveringen!!! Tack för en kanon blogg och en kanon tävling!! Nu återstår "bara" att hålla tummarna så de vitnar!!! Kram Lisa S i H-viken. Jag bor strax utanför Malmö

Marie sa...

Oj, det var många snygga möbler och prylar från Byarum men min favorit är nog ändå Classic No. 2
Stol. Själv har jag en grupp med liknande möbler som är från 1920-talet som står under mitt enorma äppelträd. Där brukar jag hänga upp massor av ljuslyktor och vi sitter och fikar under en himmel av ljuvlig äppelblom.
Jag tycker om den här stolen för att den är klassisk, nätt och enkel men samtidigt kurvig och bedårande som en vacker ung kvinna.

Jag håller tummarna för vinsten!

Kram Marie i Storvreta

Anonym sa...

Jag har alltid haft Gråsippa som favorit att drömma om men den har fått se sig omsprungen rejält med denna. Måste erkänna att jag inte ens upptäckt den tidigare, tack för bra blogg.
Den skulle passa fantastiskt på vår fina terass.
Camilla, Västerås

Anonym sa...

Oh my.. Vilken fin tävling!! Helt underbar kruka, en kruka som bara finns i drömmarnas värld.. Tänk att få ha den fina i sin trädgård..
Gillar också Classic no 1, vita stolen, skulle också passa i min trädgård (eller 2), under äppelträdet..

Marita från Varnhem drömmer vidare.. =)

Anonym sa...

Vilken fin tävling!
Jag tycker mycket om bänken Block, som är en blandning av "urban" och klassisk stil, väldigt enkel och stilren och SÅÅÅ snygg. Vill ha!
Tävlingens vinst är fantastisk fin den med ! har just upptäckt ett nytt märke då jag inte kände till detta innan. Tack för det !
Tinna

Josse sa...

Hej och tack för möjligheten att få tävla om denna fantastiskt vackra och stilrena krukan!

Det vore en dröm att få byta ut den slitna bänken utanför mitt köksfönster och istället sätta dit Byarums Bruks Jujolbänk som är så snygg att jag får gåshud! Där skulle jag och lilla familjen njuta av eftermiddagssolen, kaffe och saft!

Jag gillar Länna på facebook, heter Erica och bor i Karlskrona!

Anonym sa...

Jag älskar deras utemöbel-serie Skagerak, de är fantastiskt fina!
Snusan i Västerås

Snusan sa...

Hej!
Jag gillar verkligen Lännas vackra utemöbler, Skagerak. De är så otroligt fina, klassiska och enkla i designen och passar mig perfekt som gillar den lantliga stilen!
Mvh, Snusan i Västerås

Frida Andersson sa...

Vilken otroligt generös tävling :)

Vi har precis köpt vårt drömhus (som är ett renoveringsobjekt) i funkisstil. I somamr kommer vi lägga krut på att göra en ny välkomnande ingång. Dog lite lätt när jag såg bänken Block Smal. Kan se framför mig hur snyggt och välkomnande det hade sett ut.

Gillar Länna på fb. Jag heter Frida Andersson och bor i den lilla orten Grästorp på västgötaslätten.

Anonym sa...

Hej! Klart att jag måste ta chansen och vinna denna fantastiska kruka.

Vi har byggt om och byggt ut vårt hus och under en tid tittat runt efter en passande bänk att ha på framsidan av huset. Jag har aldrig tittat på lännamöbler men blev galet förtjust i Byarums Bruk soffan Joy! I rå aluminium med svart trä, den skulle bli perfekt.

Jag får nog drömma ett tag...

Jag gillar från och med nu på facebook :)

Mitt namn är Lilja och jag bor i Umeå!

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Oj, vilken tävling!
Tyvärr kan jag inte riktigt säga vilken produkt som jag gillar allra mest då det mesta från Byarum är så vansinnigt snyggt och väcker en stark känsla av habegär....
Alla krukorna är snygga speciellt de som Signe designat, gillar block bänk för dess enkla men tydliga och råa form, men om jag nu "tvingas" välja så måste jag ju bara säga att jag älskar fotskrapan för dess geniala och distinkta tydlighet....

Malin S, Ingarö

Jill Jeppsson sa...

Älskar bänken Joy, snygg färg och stilren design.

Har gillat Länna Möbler på facebook nu.

Kram Jill, Göteborg

Snusan sa...

Hej!!
Vilka fantastiskt fina möbler m m från Länna Möbler, att välja en favorit är inte lätt...Jag är väldigt förtjust i utemöbelsserien Skagerak, klassisk design i vackert vitt! De passar perfekt till en person som jag, som älskar den lantliga stilen! Jag ser Skagerakserien på min inglasade altan, prydda med vackra kuddar, bordet uppdukat med god mat och med mina nära och kära sittandes runt bordet. Jag ser mig själv ligga i Skageraks Adirondackfåtölj med något gott att dricka i handen, medan jag njuter av det jag ser!
Mvh Snusan i Västerås

Anonym sa...

Vilket superpris!!!

Mina favoriter är växtkärlen Relief och Gråsippa. Och mellan dem går det absolut inte att välja en favorit! Men okej jag säger Relief då..

Jag är gift med en guteriarbetare och han har faktiskt gjutit en bänk i gjuteriskolan. Har viftat med broschyrer och bilder framför näsan på honom många gånger med just Byarums växtkärl. Till ingen nytta dock! De gjuter i stål och inte aluminium. Dessutom gjuter de tänder till tex muddring inte fina pjäser som dessa.

Jag skulle aldrig ha råd att köpa ett kärl så därför håller jag alla tummar & tår för en vinst!!

Hade passat så bra hemma hos mig!

AnnaB

tassen sa...

Hej
Vilken fin kruka visst vill man vinna den.Skulle passa så bra här hos mig på framsidan,så alla ser den från gaatan när folk kör förbi här hemma.

Jag gillar Skagerak Adirondock fÅtölj den har jag tänk köpa och länge titta på hos Byarums Bruk

GILLA PÅ FB har jag gjort.

Hoppas.

Lise-Lott Lyremo.
Västerås.

Anonym sa...

Hej!
Krukan Signe har länge varit en favorit men får nog nu ge plats åt Relief.

Skulle trivas på vår altan.

Hälsningar Lisa

Anonym sa...

Vilken bra tävling!

Många av Byarums Bruks produkter hade kunnat få flytta hem till mig, de är sååå fina. Vi har just gjort om på vår framsida och pricken över i:et skulle vara Gråsippa No. 1. Krukan skulle bryta de lite kantiga linjerna och därmed tillföra mjukhet. http://www.lannamobler.se/sv/ovrigt/byarums-bruk-vaxtkarl-grasippa?group=prod_brd-s2%2F32

Relief skulle däremot passa utmärkt på vår takterass som en så länge gapar tom.

Nu hoppas jag på lite tur.
Självklart gillar jag Länna på FB
Mvh
Hanna

Carin R sa...

Oj vilken härlig tävling!

Om jag måste välja en favorit så får det bli fotskrapan. Otroligt läcker tycker jag.
Gillar Länna i dubbel bemärkelse :)
Kram Carin R på Frösön

Anonym sa...

http://www.lannamobler.se/sv/ovrigt/byarums-bruk-fagelbad-kvadrat?group=prod_brd-s2%2F32

Kvadrat fågelbad är min favorit. Tidlös design av Signe Persson-Melin.

Gillat Länna på FB.

Vänliga hälsningar, Linda K i Stockholm

a piece of happiness sa...

Finfin tävling!

Favoriten är utan tvekan bänken Jujol Smal.
Skön att sitta på skön att se på.

Gillar gör jag redan på FB

LiseLotte, Stockholm

Anonym sa...

Härlig tävling!!
Denna utekruka skulle passa perfekt vid vår entré, den moderna stilen hade verkligen brutit mot allt det gamla på vårt nyrenoverade 1800tals hus, det hade blivit jättesnyggt!

Dessutom så är ljuskronan Volt extremt tilltalande - ursnygg!! Denna lite Råa känsla med aluminium hade blivit perfekt för min glasveranda - denna ljuskrona skulle definitivt få brinna vår-sommar-höst o vinterkvällar!

MVH Johanna P, Dalsjöfors

Anonym sa...

Min favorit är bänken Lessebo, så fantastiskt fin och blir nog bara finare och finare ju längre den står ute. :)

Cathrin i Sundsvall

cathrin.magnusson(at)hotmail.com

Lilla jag sa...

Superduper vinst!!
Den krukan skulle passa perfekt på vår veranda (som visserligen inte är färdig än men, ändå). Min man och jag bygger ut vårt hus och sliter hårt så en vacker kruka att pryda det nya resultatet hade satt pricken över i:et:-))
Tack för en verkligt inspirerande blogg!
Gillar på FB såklart:-)

Hälsningar Jessica

Anonym sa...

Vilken härlig tävling!

Den produkt jag gillar allra bäst är Byarums bruk, praktpkal. Den är otroligt maffig!

Gillar länna möbler på facebook sen länge tillbaka.

Ha det fint!

Vänliga hälsningar
Maria Jonsson
Stockholm

Anonym sa...

Krukan Gråsippa är bara sååå snygg!
En av deras krukor skulle göra sig på våran nya altan, men har tyvärr inte råd efter att det blev ganska dyrt med möbler och fin belysning;)))! Har velat ha en snygg kruka från Länna i flera år....Nu väntar snart studentkalas för äldsta sonen på vår underbara bakgård och då skulle den vara som pricken över i...Gillat på FB och jag bor i Karlskrona.
Kram till dig!

Limestone by the Sea sa...

Tusen tack för en superfin tävling! Min favorit hos Länna är soffan Lessebo, med stativ i natur (rå aluminium) och träribbor i oljad mahogny!. Deras produkter är så gedigna och vackra, och håller hela livet. Krukan som vinst i denna tävling är ju bara fantastisk och skulle bli så fin tillsammans med soffan på terassen på vårt öhus som ligger härligt vid havet intill kalkstenshällarna på norra Öland. Där kan man sitta i Lessebo och njuta av doften från en chokladblomma planterad i krukan Relief.

Ha en skön helg, kram Victoria

http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/byarums-bruk-soffa-lessebo?group=prod_brd-s2%2F32

Limestone by the Sea sa...

Glömde skriva att jag gillar på FB och kommer från Linköping

Karin Hyll sa...

Vilket fantastisk tävling. Passar mig utmärkt, då vi just nu flyttar från de Norrländska skogarna till vår fantastiska huvudstad!

Min stora favorit är Praktpokalen. Gillar formen, storleken och ser dessutom många fler användningsområden till den än vad den är avsedd till från början. Som tex champagne/vinkylare =)

Jag gillar Länna sen tidigare.

Önskar dig en trevlig onsdag, från ett soligt Riksgränsen!

MVH Karin Hyll

Bastubadaren.se sa...

Växtkärlen från Byarumsbruk är vacker svensk design i kombination med funktion för alla mina växter.

Jeanette Redhe
Sjövändan 100
Östersund

Åsa Jonsson sa...

Oh my god!! Vilka snygga grejer det fanns där. Jag fastnade helt klart för denna bänk, rackarns så snygg!!

http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/byarums-bruk-bank-block?group=prod_brd-s2%2F32

Har även gillat på deras sida. Kram Åsa

Anonym sa...

Gråsippa - tveklöst!

Allt Signe Persson-Melin gör är fantastiskt vackert. Brukade gå förbi hennes verkstad och snegla in, på den tiden jag bodde i Malmö.

Helena N
Bjärred

Anonym sa...

Gråsippa - tveklöst!

Allt Signe Persson-Melin gör är fantastiskt vackert!
Brukade går förbi hennes verkstad och drömma, på den tiden jag bodde i Malmö.

Helena N
Bjärred

Anonym sa...

Oj oj, vilken fantastisk tävling!

Mitt val är lätt, finaste i deras sortiment är bänken Skillinge. Min farmor hade en sådan i trädgården som var placerad under en fantastisk syrenbuske som när den blommade var lila och doftade riktigt gott. Där satt vi och myste fina sommardagar, pratade strunt eller drack champis och troccadero (!!!). Dock var jag lite för ung för att se hur fin den verkligen var så när farmors hus senare såldes så var det ingen som tog till vara på bänken (till den stora glädjen för de nya husägarna. Några år senare när jag skaffade eget boende och skulle inreda min balkong var denna bänk given....dock skulle det vara fint att ha en super snygg, och väldigt passande, kruka intill så kanske även ett litet syrenträd kan få växa =)

Gillar redan Länna på facebook!


Hälsningar
Linda (Trollhättan)

Anonym sa...

Åh de är snygga! Såg just nu på lunchen att dessa snyggingar till krukor står utplacerade överallt i vår vackra stad :) Må så gott & hoppas du kommit ner i varv lite nu /Kram Linda

Martina Kindblad sa...

När jag var liten och tillbringade sommarloven hos mormor och morfar hade vi alltid en obligatorisk utflykt till Byarum. Och fastän jag var barn, älskade jag det - det var mysigt och spännande! Varje Byarums soffa jag ser får mig att minnas.

Idag är min favorit den snygga bänken Block. Den står högt upp på min önskelista. Perfekt att sitta på i morgonsolen, med kaffekoppen och tidningen bredvid sig. Och bara njuta....

Martina Kindblad, Västerås

Inredningsgalen sa...

Ja tack till fotskrapan! Håller just nu på att renovera utsidan av vårt 30-tals hus och det är inte någon vacker syn man ser när man kommer hem! Byggnadställningar och flagande väggar. Tar oxå lite tid när man gör allt själv! Den snygga fotskrapan hade jag kunna tänka mig, den hade jag gjutit ner i trappen så den hade passat perfekt. Enkel men ack så snygg detalj!

Maria sa...

Oj, vilken fin tävling!!!
Signe Persson-Melin har ju gjort otroligt fina saker genom åren!!
Krukan är superfin och hade passat perfekt på vårt nya trädäck som jag ska piffa till nu i vår med nya krukor och växter.

Min favorit hos Länna är: Louis Poulsens AJ Jubileum vägglampa. Den är ju verkligen "To-die-for".
Mvh Maria

Anonym sa...

Wow, Byarum äger, smålänning som man är :) Fotskrapan i aluminium är min favorit. Jobbar med första intrycket när jag inreder. Entrén är superviktig och jag blandar gärna industriell känsla med betong och romantiskt sirliga växter! Det ska vara enkelt, rent, rufft och romantiskt!

Charlotte Ivars sa...

Härliga härliga Länna! Mitt favorit lördagsutflyktsmål för inspiration. Fotskrapan är min favorit. Enkel, funktionell, klassisk - bara så självklar!

Charlotte Ivars, Stockholm

Anonym sa...

Fasiken, skickade en kommentar nyss om fotskrapan, glömde bort vem jag var. Jag heter Maria och bor i Tranås och hör alltså ihop med föregående inlägg.

Anonym sa...

Jag tycker bäst om Lessebo bänk. Den är klassisk, stilren och säkert en jätteskön plats att sitta på och ta ett glas vin med grannarna.

Hälsn Susanne Fridell Växjö

Anonym sa...

En absolut favvis er Block Bred bänk. Vakker og røff. Elsker miksen av kalde og varme materialer! Mmmh, tenk å sitte eller ligge på den benken sammen med min kjære- det er jo god plass på den til og med:).. 'Drøm'..

Klem Mirjam

Anonym sa...

Hej!

Generös tävling från Länna!

Vad skall man skriva som inte låter som alla andra?! Det är ju väldigt svårt eftersom just Byarums grejer är såååå Snygga/klassiska!!! Favoriten är nog ändå Gråsippan nr1 av Signe Persson-Mellin, den är så snygg i formspråket att man dör lite : )
Kram och krya på dig!

Petra Hult
Malmö

Anonym sa...

Hej!!
Första gången jag kom i kontakt med Byarums var tack vare Mija Kinning. Hon använde krukan som heter Gråsippa i ett program av Bygglov. Sen dess är den krukan min favorit. När jag var på möbelmässan sist så var jag länge i deras monter och bara njöt. Alla saker känns så rätt i tiden och snygg design. Känns verkligen som något högklassigt. Alla sittbänkar hur fina är inte dom? Byarums har verkligen fått en plats i mitt hjärta nu.
Hoppas på turen och gillar på Facebook.
Jag heter Malin och bor i Linköping.

Ireklint sa...

OJ hallå där! Vilken tävling ! jag klickade mig genast in på Lännas sida och stosade som vanligt länge drömmande omkring bland många fina prylar. Byarum, som jag "stolt" bor näst intill granne med har en rad med klassiska favoriter… tyvärr så äger vår trädgård ännu inte något smycke därifrån. Så NU hoppas vi på att vinna hem den fantastiska tidlösa krukan till vår entré! En gammal kär favorit i Byarums skattsortiment är ”Classic ormbunkssoffan” som verkligen smyckar en trädgård. Jag tycker Byarum har en fantastisk tidlös design på sina produkter, så ja, jag gillar verkligen allt!
Tack för din inspirerade blogg du skapat och delar med dig av!

/Frida som bor utanför Skillingaryd

Johanna sa...

En underbar kruka!

Det jag annars fastnat för i deras sortiment är de små fina borden med marmorskiva.
http://www.lannamobler.se/sv/bord/byarums-bruk-cafebord-classic-marmor?group=prod_brd-s2%2F32

Johanna i Ronneby

Anonym sa...

Hejsan:-)
så fina saker det finns på Länna möbler!!http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/skagerak-soffa-st.-thomas http://www.lannamobler.se/sv/stolar/skagerak-fatolj-st.-thomas=2 st

http://www.lannamobler.se/sv/pallar/skagerak-puff-coco-svart

Dessa saker skulle jag gärna ha i vårt uterum som vi planerar att bygga i sommar och som pricken över i:et så skulle den SNYGGA och Exklusiva krukan som finns på Byarums Bruk passa!!
En fantastiskt fin tävling som många vill vinna... men drömma får man:-)
Önskar dig en fin långhelg och vila upp dig nu! Kram Christina

Ester sa...

En otrolig tävling!

Jag gillar soffan Joy bäst. Anledningen till att jag gillar Joy bäst är de mjuka linjerna i ramen som möter det svarta råa träet!
Soffan skulle skänka mig och min familj underbara stunder i skuggan av ett träd - något att bevara i minnet när vintern gör sitt intåg.

Kram Ester

Viviana sa...

Vart ska man börja med Byarums Bruk, med deras fantastiska hantverk och vision skapade dom en illusion om en liten dröm. En dröm om en vacker sommar morgon på ett litet café med röd/vita dukar vid Fontana di trevi i underbara Rom. Där sitter min make och underbara son på Byarums bruk, Classic No. 1 plåtsits. Tänk om man kunde ha dessa fantastiska stolar och kruka så man kan skapa sitt egna vackra Italien i sin egna bakgård.

Ciao/ Viviana Tomasini
Bollebygd

Viviana sa...

Vart ska man börja med Byarums Bruk, med deras hantverk och vision skapade dom en illusion om en liten dröm. En dröm om ett litet café med röd/vita dukar och väldoftande espresso vid Fontana di trevi i underbara Rom. Där sitter min make med våran under bara son på ett par Byarums bruk Classic No. 1 plåtsits.
Tänk om man hade ett par av dessa stolar och den underbara krukan, så man kunde skapa sitt egna underbara Italien på sin egna bakgård

Ciao/ Viviana Tomasini
Från regniga Bollebygd

Liselott sa...

Älskar Byarums förmåga att kombinera de råa materialen man använder med linjer, former och mönster som ändå ger ett mjukt och välkomnande intryck:-) Både det makalöst vackra Reliefkärlet och min favorit, den breda Jujolbänken, som är som en lurvig eklektisk dröm, är helt underbara och ren njutning att få ha :-D
Kram från Liselott Piper
Linköping <3

bunnyn sa...

Jag skulle inte kunna välja mellan Vid Blom och Amanda hängmatta. Båda två lika ljuvligt vackra och det skulle vara en njutning för mig att ha dem vid mitt lilla hus.
Gillat och delat som man skall.

Hälsningar
Kicki Kronborg
Torslanda

Camilla Gustafsson sa...

Åh vilken härlig tävling, med chans att vinna en kruka värd att drömma om!

Bryarums Bruk har mycket vackert och stilrent att erbjuda, men min favorit är helt klart Byarums soffa. Den är tidlös och vacker och ger mig fina minnen av en tid då min farmor än fanns hos oss. Många glassar har avnjutits i soffan och målande berättelser om en annan tid har fångat min uppmärksamhet!

Nu står två vita fåtöljer med gröna sidor på min balkong och där avnjuter min son och jag våra glassar när vädret tillåter! Har vi turen på vår sida har vi en riktigt snygg kruka att plantera i och titta på framöver, när farmors berättelser lever vidare!

Länna gillas på facebook :)

Kram Camilla Gustafsson, Stockholm

Lisa sa...

Denna underbara kruka skulle vara så fin vid min entré..där skulle också min favoritbänk Jujol stå. Vackert så det värker...
Hoppas hoppas hoppas....

Mittgodastefinaste sa...

Hej, vilken tävling! Den krukan vill jag gärna vinna till min trädgård. Den lär vara supersnygg även när rådjuren mumsat upp innehållet!

Min favorit är Classic ormbunksfåtölj. Den är svensk sommar, barndomsminnen, saft och bullar i bersån...

Tack för en fin blogg.

//Jenny B Nacka

Två Trappor sa...

Den här enormt snygga krukan blev jag omedelbart förälskad i! Formen, materialet och det tidlösa, harmoniska reliefmönstret är 100% i min smak. Av Byarums alla tjusiga produkter hos Länna Möbler får just denna kruka bli min favorit. Jag har (än så länge) ingen trädgård eller stor terrass men jag har en mysig balkong som skulle behöva lite extra kärlek. Just nu drömmer jag om att ge den ett vackert träd på stam, och ett vackert träd kräver ett vackert kärl. Det kan knappast finnas ett vackrare kärl än denna kruka. Ett utsökt föremål att glädjas åt i många, många år.

Naturligtvis gillar jag Länna Möbler på Facebook. Tack för en fantastiskt fin tävling!

Varma hälsningar

Madeleine K i Norrköping

Åsa R sa...

Jujol, Soffa, är både otroligt vacker i linjerna och ser bekväm ut att sitta i - en klassisk men ändå modern utemöbel som är både fin och funktionell! Den föll mig verkligen i smaken och jag drömmer om att placera den i vår lilla, men fina trädgård med päron och körsbärsträd.

Anonym sa...

Lessebo soffa, klassisk och behövs i min trädgård.Anita Nilsson Jämtland

Anonym sa...

Det finns så mycket fint från Byarums, men min favorit är Gråsippa av Signe Persson Melin. Stram och enkel, men ändå mjuk i sin sköna form. Den är vacker i sig själv ur alla vinklar samtidigt som den lyfter det som planteras i den. En klassiker!

/Maria i Västerås

Anonym sa...

Vilken jättefin tävling.
Min favorit är faktiskt Relief kruka. Den är stram men mönstret mjukar upp den. Dessutom är den tidlös så jag kommer inte att tröttna på den. Krukan skulle göra sig perfekt med ett olivträd och lite silvernjurvinda i på min snart klara halvmånefomade uteplats. Lite samma form som mönstret på krukan:)
Gillar Länna möbler på FB och hoppas på stor tur.
Ha en fin helg.

Åsa

Cecilia sa...

Precis varenda produkt är snygg, tidlös och funktionell! Men min favorit är ändå soffan Lessebo där ett äldre uttryck samsas med moderna linjer, den skulle bli superfin på vår uppfart!

Jag gillar Länna på FB!

/Cecilia
ceciliasinredning.blogspot.com

kim. sa...

En utav mina (många) byarumsfavoriter är bänken BLOCK bred. Den är en favorit för att den är enkel utan krussiduller och skulle passa varsom. HAde jag själv haft en skulle jag använt den som bla dagbädd på terassen. Hängmattan hade fått flytta!

Kim heter jag som är med och tävlar och jag bor i simrishamn.

Mirre sa...

Hur kan man BARA välja en favorit produkt??? Allt är ju såå vackert, sååå smakfullt att man liksom dör inombords..


Nåja om tävlingsreglerna bara tillåter ett val så blir det, förutom denna magiskt vackra kruka vi kan vinna, soffan Joy som skulle passa så fint härhemma.

Ja och efter att ha surfat in Lännas hemsida så vet jag precis vad jag skall önska mig i födelsedagar och julklapp en lååång tid framöver.

Jag har gillat på Länna på Facebook.

Ha´nu en underbar söndag!

MVH Miriam A, Huskvarna

Anonym sa...

Åh, det var inte det lättaste, men Signe Persson-Melin´s Gråsippa! Den är ett underbart växtkärl som passar mot mot nytt och gammalt.

När man bor här uppe i Norrland gäller det även att hitta produkter som fixar det mesta. Byarums bruks saker har precis det!

Varma hälsningar
Erika i Skellefteå.

Har nu även gillat på FB.

mariasvitabo sa...

Vill gärna vara med och tävla! Tycker att Jujol soffan är så snygg! Den grå skulle passa perfekt i vår trädgård, där jag och barnen kan sitta och titta på min duktiga make när han snickrar på vårt hus! Självklart kan han också få vila där en stund då och då ;-)

Kram Maria

Hannas sa...

Min favvo är jojul soffan helt klart, den är så skönt
Klassiskt och kan stå i en trädgård i hundra år utan att bli omordern.

Sara sa...

Vill också tävla om den fina krukan! Min absoluta favorit är och har länge varit kattsoffan. Satte mig häromdagen på min vanliga favoritplats på innergården med mitt morgonkaffe när det bara sa brak. Bänken gick sönder! Efter ett antal år ute så hade den lämnat in. Dags att börja spara till en kattsoffa med andra ord.

Kram Sara, som gillat på FB också.

Sara sa...

Vill också tävla om den fina krukan! Min absoluta favorit är och har länge varit kattsoffan. Satte mig häromdagen på min vanliga favoritplats på innergården med mitt morgonkaffe när det bara sa brak. Bänken gick sönder! Efter ett antal år ute så hade den lämnat in. Dags att börja spara till en kattsoffa med andra ord.

Kram Sara, som gillat på FB också.

Anna sa...

Jag brukar normalt inte vara med i tävlingar men denna kan jag ju inte låta bli att delta i.

Min absoluta favorit måste nog vara krukan Gråsippa. Organisk men samtidigt enkel i sitt formspråk. Som inte tar uppmärksamhet från det grönskande innehållet utan bara förstärker växtligheten och som ger en härlig kontrast till det gröna. Den skulle passa perfekt på min nyinredda altan. Men växter i lime och lila skulle den bli pricken över i:et.

Men även relief gillar jag starkt, den kommer nog 2:a. Även den organsik och enkel i formspråket.

Gillar verkligen den råa aluminiumen!

Anna i Västerås

Anonym sa...

Den klassiska ormbunkssoffan. Det är något med soffor i naturen som lockar. De lockar till möten och tid för att prata med varandra eller bara uppleva naturen den själv.

Maria S Åkersberga

Anna lennings sa...

Jag tycker så mycket om byarums bruks snäckfat, en riktigt tidlös klassiker! Tänk att plocka några vackra tagetes och dahliablommor som får guppa runt i vattnet och kanske en liten fågel tar sig ett bad!

Iris sa...

Bra tävling. Jag har precis köpt ett hus som är ett totalt renoveringsobjekt, alla chanser att vinna utsmyckningar tar jag nu :)

Jag gillar verkligen växtkärlet små blom, det vita var riktigt fint. Det var lite svårt att välja, finns mycket fint!

Jag gillar redan dem på facebook :)

kram /iris

Line sa...

Hej!
Det KLASSISKA & TIDLÖSA VäxtKärlet GRÅSIPPA är min Absoluta Favorit och DRÖM...
Otroligt VACKER...

KRAM!

Hannah i KALMAR

Anna Lennings Huskvarna sa...

Ojdå min kommentar gick iväg innan jag hade gjort färdigt..hoppsan så det blir när min lille kille ska krångla sig in mellan sin mamma och "padden" jag skrev om snäckfatet med blommor i!

Anonym sa...

Hej P!

Länna möbler har ett fantastiskt sortiment och det är sällan man går ut därifrån utan att ha köpt något...!

Jag älskar Jujolt soffan i oljad mahogny: http://www.lannamobler.se/20.0.0.2/29462/cache/29462_4588d5ab8f76d78a5f38e01ca173efa0.jpg Den passar till såväl uteplats, balkong, terass, altan som trädgård, dvs. till alla. Den är så snygg och användbar att man inte kan bli annat än förälskad i den!

PS. Jag gillar Länna Möbler på Facebook.

Mvh, Mirva
pojkmamman0405@hotmail.com

Anonym sa...

PS. Jag Mirva bor i Sigtuna.

Mvh, Mirva
pojkmamman0405@hotmail.com

Annan sa...

Hur kan jag har missat detta! Klart jag måste vara med och tävla.

Jag gillar Jujol Soffan mest. Hur fin skulle den inte vara mot den gamla kulturminnesmärkta stenmuren på min härliga naturtomt.

Planteringskärlet skulle göra sig finfint med en stor härligt doftande pion i.

Gillar länna på FB är fixat.

Håller mina tummar och tår.
Anna, Västerås

Anonym sa...

Jag vill vara med i den fina tävlingen :)
Min favorit är just den krukan som man kan vinna, då den skulle passa utmärkt till vårat hus som är byggt 1902 som vi har renoverat i gammal stil.
Kram Madde S

Anonym sa...

Madde S

Madeleine Sjölin
Dalhedsgatan 1
784 72 Borlänge

Jenni sa...

Ojjoi vilka fina krukor!! Älskar allt, men kanske den här sötsöt ljusstake är min favorit. Den är enkel, stilrent och passar var som helst här hemma!:)
Blomsterurna no 1 är också Wau!!
Hälsningar från Björneborg, Finland.
-Jenni

Lotta wynne sa...

hej!
allt från Byarums bruk är ju så fint! Men jag tycker faktiskt att just denna Relief kruka är allra finast. En riktig klassiker som kommer att hålla så länge att till och med mina barn kan ärva den.
Jag har självklart gillat Länna på facebook,
Lotta w i umeå

Anonym sa...

Hei!
Jeg falt for krukken Relief som man kan vinne. Den er tidløs, moderne og klassisk. Vakker!

Har nå vært på leting etter en flott blomsterkrukke de siste par år, og ikke funnet noe.

Tror den ville passe perfekt utenfor vårt Sveitserhus:-)

Liker på facebook:-)

Mvh

Lina Nekstad

Ullis sa...

Har letat en större grå kruka länge nu, men det verkar inte vara på tapetetn. Så kommer denna tävling och bara jodå det finns allt fina krukor! Krukan små blom skulle passa fint till den tänkta lavendelplanteringen, eftersom jag bor i Umeå så måste jag kunna ta in krukan när kylan blir för svår. Reliefkrukan skulle dock göra sig lika härlig även den i lavendelskrud.

gillat er sedan länge :)

/Ullis

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling!
Jag gillar faktiskt denna relief kruka allra bäst just för att den är så himla snygg! Jag vet också att min mamma älskar denna kruka och suktat efter den lääänge. Jag skulle så gärna vilja vinna den så jag kan ge bort den till min kära mamma i mors dag present och som snart fyller år!

Håller tummarna!

Anonym sa...

Signe Persson-Melin´s Gråsippa blev jag helt förälskad i direkt när den kom ut. Den är fortfarande min favorit, men jag skulle bli världens lyckligaste om jag fick sätta mitt olivträd i en Relief-kruka! De är helt underbara och inget jag skulle kunna köpa själv. Jag hoppas verkligen jag vinner!!
Kram från Karin Stjärnkvist Fors

LVP sa...

Den här tävlingen kommer lägligt. Har precis köpt ett hus för lite mer pengar än tänkt men med en känsla av att det var ett hus som inte fick gå oss förbi. Trädgården är fantastisk, gammal uppväxt med stig som leder fram till liten uteplats gömd bakom stora barrträd där ormbunkssoffan skulle göra sig perfekt. Men vi har inga pengar kvar till drömsoffan så den får vänta. Men jag skulle bli väldigt glad att få krukan som en inspirationsgsgåva att ta avstamp från när det gäller att hitta mitt sätt att sätta prägel på vår nya gamla trädgård.

Tack för inspirerande tävling och hoppas på tur ! Mvh Linda

LVP sa...

Den här tävlingen kommer lägligt. Har precis köpt ett hus för lite mer pengar än tänkt men med en känsla av att det var ett hus som inte fick gå oss förbi. Trädgården är fantastisk, gammal uppväxt med stig som leder fram till liten uteplats gömd bakom stora barrträd där ormbunkssoffan skulle göra sig perfekt. Men vi har inga pengar kvar till drömsoffan så den får vänta. Men jag skulle bli väldigt glad att få krukan som en inspirationsgsgåva att ta avstamp från när det gäller att hitta mitt sätt att sätta prägel på vår nya gamla trädgård.

Tack för inspirerande tävling och hoppas på tur ! Mvh Linda

Catarina Westerlind, Göteborg sa...

Åhm det är ju såå svårt att välja bland Byarums alla vackra saker och möbler, men mitt väl blir soffan Vilamoura som skulle göra sig fantastiskt bra i vår lummiga trädgård,

Och jag vill så gärna vinna Reliefkrukan som skulle bli pricken över iet hemma hos mig.

Självklart gillar jag Länna på Facebook!

Elisabeth i Linköping sa...

För mig representerar Byarum soffan tradition och hantverk i samklang med nya tiders material och design. Lyhördhet och kompromisslös kvalitet i ett!

Rosi sa...

Fanns jättefina saker på denna sida som var alldeles ny för mig. Jag gillade Byarums parkbänk Wasa och även praktpokalen. Skulle passa jättebra bland mina planteringar i gruset bredvid ingången till huset.
Tack för att du öppnade mina ögon för deras sida.
Ha en bra dag!
// Rosi

Benita sa...

Hej Länna och Byarum,

Min favorit är just Relief. Jag tog över ett radhus från 50-talet med en ägare sen byggnadsåret för ganska exakt ett år sen och jämkar nu in det i tjugonde århundradet. Från slitet och eftersatt till en tidlös skatt är tanken. Nu är det trädgårdsdags och jag letar efter en kvadratisk kruka med generösa mått som kan stå ute året om för att placera vid min entré. Det ser ut som att jag hittat den!

Hälsningar Benita

Ps. Gillar förstås på Facebook.

Anonym sa...

Hej, jag vet precis vad jag gillar mest, nämligen fågelbadet snäcka ! Älskar snäckor och det är verkligen såå fint!! Sen är ju den här krukan också fantastisk fin så nu gör jag ett försök att vara med i tävlingen hos dig! Tack för din otroligt inspirerande blogg!
Gillar Länna på Facebook! Kraam Lena

Live från radhuset sa...

Jag gillar växtkärlet Blom allra mest i Byarums Bruks kollektion. I svart. Den känns både smäcker och robust på samma gång. Att ställa på vår altan med ett vackert olivträd planterad i.

(http://www.lannamobler.se/sv/ovrigt/byarums-bruk-vaxtkarl-blom?group=prod_brd-s2%2F32)

Gilla Länna, check. Handlat där i många år. :)

hälsningar
Katarina i Stockholm.

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling men det är verkligen inte lätt att välja för jag tycker om precis allt från Byarums Bruk! Krukorna/växtkärlen är helt underbara allihop och nu när vi äntligen har en trädgård så hade ju förstås vilken som helst av dem passat perfekt till vårt klassiska 20-tals hus (fast skulle jag mot förmodan vinna så hade jag fått köpa en kruka till för att ha en på var sin sida av trappan som leder upp till huset). Det finns dock en produkt i sortimentet som jag verkligen tycker är underbar och det är fotskrapan! Den är både praktiskt och vacker på en och samma gång och det är väl det som kännetecknar fulländad design?!

Hälsn. Linda (Göteborg)

Suzanne Selander sa...

"Denna kruka vill jag ska pryda entrén och välkomna oss hem, jag tävlar ikväll när barnen somnat" tänkte jag när jag såg denna tävling samma dag du la upp den.

Men, så blev yngsta sonen på 13 månader plötsligt jättedålig - svårandad och skyhög feber. Ett läkarbesök på VC visade dubbelsidig lunginflammation och all tid framför datorn las åt sidan flera dagar framåt.

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden och har väldiga problem att välja ut endast en produkt ur Länna´s och Byarums Bruk´s sortiment.
Nästan så att jag måste köra lite "Ole dole doff"... ;-)

"Byarum Bänk" väljer jag till slut med motiveringen att den skulle passa perfekt framför syrénbersån där det inte bara doftar fantastiskt gott utan även ger oss en perfekt uppsikt över äppelträdet där våra äldsta barn älskar att klättra.

Kram Suzanne Selander i Matfors, Sundsvall

♥Linda♥ sa...

Fantastisk tävlig! Klart jag vill delta.

Min önskepryl från Byarum har länge varit en Lessebo bänk. Urtjusig och skulle passa så bra i min trädgård, men en Relief skulle ju inte sitta fel i väntan på Lessebo. Tänk den krukan fylld med vit blommor och grönt, både högt och lågt, ahhh så fint!!!

Håller tummarna hårt!
Kram Linda i Jönköping

Mikaela K sa...

Jag vill givetvis vara med och tävla!

Min favorit ur Lännas sortiment måste nog bli den klassiska Byarum-soffan i vitlackad furu. Den skulle passa perfekt vid vår entré där vi lagt ny marksten! Och bredvid den...givetvis snygga krukan Relief!

♥Linda♥ sa...

Glömde skriva att jag gillar på FB med :)

Kram Linda

Anonym sa...

Jujul bänken är min favorit! Den är ju så galet snygg, och skön med sin böjda sits. Jag gillar Länna på FB.
Cattis Eksjö

Maria O sa...

Oj så skoj! Du har alltid så fina o roliga tävlingar som man gärna vill vinna. Min favvo är denna http://www.lannamobler.se/sv/soffor-och-bankar/byarums-bruk-soffa-classic-ormbunkssoffan?group=prod_brd-s2%2F32 en klassisk soffa som jag gärna skulle ha under mitt 80 åriga körsbärsträd. Den skulle passat lika bra för 80 år sen med sin tidlösa design! Tack för super bra blogg!! // Maria O

Ängladröm sa...

Byarums soffa-Love since the very first time! Mer behövs inte sägas :-)

Catharina , Luleå

EvviEvelina sa...

Ojoj vilken tävling....
Många av Byarums produkter är väldigt fina men just nu fastnade faktiskt för deras fotskrapa. Så fin i sin enkelhet. Jag tycker det är sådana detaljer som gör ingångar mer inbjudande.

Gillat på FB har jag så klart gjort!

Anonym sa...

Jag älskar krukan gråsippa och skulle gärna matcha den med fina vinsten i din tävling. Tung, mjuk och len på en och samma gång. Som en påse blandat smågodis där man verkligen kan få allt på en och samma gång!
Naturligtvis gillar jag på FB.

Hälsar Catharina i "Småstaden"

Anonym sa...

Jag fastnade direkt för den klassiska ormbunkssoffan. Påminner mig om min uppväxt på mormor och morfars gård. De hade en sådan soffa i sin trädgård och jag tyckte om att sitta där och titta ut över gräsmatta och rabatter. Tyvärr finns varken dom eller gården kvar, men från minnet kan jag plocka fram allt det där.
Karin i Helsingborg

Anna sa...

Å min favvo är Cilla. Hade tänka spara till en sådan nu till sommaren. Men utan att söka sympatier fick vi en stor vattenskada i hela vårt nyinköpta hus två dagar innan vår lilla förstfödda dotter skulle komma till
Världen. Vattnet gick men dock fel vatten:) hur som helst blev det istället för krukinköp renovering invändigt och vår lilla trädgård har fått stå tillbaka. Att ha en av detta märkes fantastiska krukor skulle verkligen förgylla vår trädgård och min mammalediga vardag:)! Tusen tack för en fantastisk blogg. Stor kram Anna och lilla Stella 3 månader från Nyköping

Cecilia sa...

Vilken bra tävling! Svårt att välja en favorit då alla växtkärl är så häftiga, men det blir nog ändå ormbunksfotöljen, den är så vacker så man svimmar.
Gillat och delat på Facebook.

Anna T-G sa...

Grönt är skönt! Jag gillar den klassiska ormbunksbänken allra mest. Imorgon flyttar vi in i vårt första alldeles egna hus och en tjusig kruka skulle pryda sin plats vid entrén. / Anna Tjusth-Gammer Falun

Nadja sa...

´`· .(*·.¸(`·.¸ ¸. ·*}¸.·*).·´ `.·»
«·.´.¨*·.¸ HEJ Petra! *.·*)*`.`.·»
·´`· .(¸.·´(¸.·* *· ..)`·..).·´ `.·»Vilken fin tävling, klart jag som fattig student vill vara med och hoppas på den kanonläckra krukan att ha på vår trapp i sommar-höst! Den skulle förgylla den annars så tråkiga/slitna entrén.

Min favorit är: bordet: Uppsala Ø:65 cm. Natur + natur. Så läckert!

....)...........).*.
...(..)........(..)......
..|¨¨¨¨|......|¨¨¨¨|....
..|¨¨¨¨|......|¨¨¨¨|........
..|¨¨¨¨|......|¨¨¨¨|........
..|¨¨¨¨|......|¨¨¨¨|.*.
...(___).......(___).*

Jag håller mina tummar och tår och hoppas att jag för första gången i mitt liv vinner något! =D
Kram/Nadja

Anonym sa...

Oj så mycket fint som fanns! Har aldrig sett deras produkter tidigare faktiskt! Vi har ingen solstol egentligen så en vit Amigo XXL skulle jag gärna vilja ha. Kan se mig själv ligga o njuta i solen i den läsandes en bra tidning!
Krukan skulle göra sig väldigt fint på vår nya altan som just nu inte existerar men som vi snart ska bygga! /Jenny från Skellefteå

Helena sa...

Jujol bänk, finare "ljugarbänk" får man leta efter! Den åldras modernt med tiden och blir en livskamrat. / Helena i Umeå

Karin Westerberg sa...

Bänken Block är helt klart en favorit, och nu när vi äntligen fått snygg "Gotlandsstil" på vårat vita rappade hus mitt i våran småstad skulle den vara pricken över iet.. :) Har gillat på facebook sedan länge! Karin

Anonym sa...

Jag vill så gärna vara med och tävla och vinna såklart! Vi håller precis på och gör en ny uteplats med skiffer men vi saknar snygga krukor!! Jag tycker att växtkräl Gråsippa no 1 från Byarum är en underbart vacker kruka!!!
Bor i Tyresö, Stockholm. På FB:Linda M.http://www.lannamobler.se/sv/ovrigt/byarums-bruk-vaxtkarl-grasippa

//Linda

Katarina Häggström sa...

Härligt med tävling.
Jag gillar mycket av det fina som Byarum erbjuder. Finast är dock bänken "Haga". Bänken skulle få pryda vår entrésida.Bredvid den skulle jag placera fina stora krukor med fint sommarblomster i. Där skulle vi sitta och njuta i solskenet och dricka kaffe. Katarina i Umeå

Anonym sa...

Hei HP. Jeg er ganske ny leser hos deg, og må si du er et positivt innslag i min hverdag, tusen takk :) jeg blir så inspirert til å nyte, leve og se hvilke skatter som jeg har i mitt liv :) Ang konkurransen: mitt valg måtte bli liggvagnen til Fri form, den hadde passet så bra ved mitt basseng :) men jeg kunne vel nesten ønsket meg hva det måtte være, så mye fint :) klem Marnie

maria sa...

Hejsan! Vilka underbart robusta hantverk! Jag skulle bli överlycklig över en "Karl XL" till vår altan. Krukan ser ut att höra hemma hos en prins och här i huset finns ju till och med två små prinsar =)

Ha en fin dag!
/Maria i Piteå

Johanna Lindwall sa...

Hej Länna möbler;)

Vi bor i ett litet villaområde där det mesta ser helt likt ut hos alla. Min man och jag tycker om det som har designats med det lilla extra och försöker spara till det vi vill ha och vi skulle verkligen vara omåttligt stolta om den fina krukan fick bo och bli gammal hos oss.

Jag drömmer också om den klassiska ormbunkssoffan,
tänk att kunna titta ut och de något så vackert stå i vår trädgård!

Med vänliga hälsningar
Johanna Lindwall, Lidingö

Anonym sa...

Å älskar Byarum! Har alltid den bästa montern på möbelmässan ! Har länge önskat mig fotskrapan och ännu mer nu sen vi fick barn som alltid är leriga när man bor i Sveriges regnigaste stad,Växjö ;) ! // Caroline S

Anonym sa...

Vilken dröm, att få vinna denna fantastiska kruka! Min favorit är sedan länge Gråsippan; romantisk, vacker och modern. Jag har en vildvuxen vacker trädgård. Men på altanen håller jag det mer strikt, med pydnadsgräs, lavendel och örter. Där skulle denna kruka bli pricken över I:et.
Karolina Lann Vallen i Partille

Maria Björsson sa...

Wow, vilken tävling!

Svårt att inte gilla Byarums sortiment. Jag drömmer om deras växtkärl "vid blom" men undrar om plånboken någonsin kommer tillåta den investeringen. Drömmer gör jag i allafall. :-)

Maria i Alingsås

Anonym sa...

Jag vill också vara med och tävla! Vilken finfin tävling du har denna gång, me likey! Min favorit från Byarum är soffan Jujol i naturfärgat stativ med grålackerade träribbor, vilken dröm! Jujol skulle passa som handen i handsken vid vår syrénberså utanför vårt sekelskiftessommarhus! Krukan däremot skulle få bo på min medelhavsinspirerande balkong.

Ha en bra kväll!

Hls,

Therése K, Södertälje

Its a house sa...

Min favorit bland Byarums produkter är den toksnygga dragspelsmönstrade fotskrapan. Den har stått på min önskelista i jag vet inte hur många år och den blir bara snyggare och snyggare för varje gång jag ser den och jag har till och med drömt om den, kan en dörrmatta få bättre betyg än så? Jag tror faktiskt inte det.

Anonym sa...

Byarums vita soffa är riktigt fin och skulle göra sig bra i min trädgård.
mklo63@hotmail.com

Anonym sa...

Hej, vilken supertävling! Jag gillar gråsippa växtkärl mycket , önskar mig det i födelsedag present! Relief var också superfin så säger inte nej till en sådan kruka heller! Kram Mia i Uppsala

Lina sa...

Vilken supertävling!!!

Alla produkter av Byarum är underbart vackra. Möbler och detaljer som följer tiden. En kombination av klassisk och modern design.

Min absoluta favorit bland Byarums produkter är självaste vinnarkrukan Relief. En stor,glad, mönstrad, fyrkantig, metallisk kruka som skulle passa utmärkt vid mitt stora, fyrkantiga, svarta funkishus...

Sedan tidigare gillar jag Länna Möbler på Facebbook. En butik som innehar allt i min smak och som dessutom står för gott bemötande och god service.

Mvh Lina i Dalarna
blogg: husetlivetduochjag

Anonym sa...

Hej, jag har födelsedag idag, alltså på riktigt. Har storstädat stugan, det känns bra, men skulle hellre ha legat på en solstol. Så oj vad glad jag sku bli ifall jag vann denna tävling, som belöning för allt fixas.
Min favorit är Dover-stolen, den sitter perfekt till balkongen där man kan njuta av en kopp kaffe och solen.
Mvh Susanna från Finland (hoppas man kan delta)

Jessica sa...

Härlig tävling det här!!! Min absoluta favorit är cafemöbelsetet classic marmor med classic No.2 stolar till, stilrent och alldeles alldeles underbart!!!Ha en fortsatt bra kväll:))

Mimmi sa...

Jag vill gärna vara med och tävla om denna vackra kruka som jag "suktat över" i några år från Byarum. Min favorit från Byarum är vår fina bänk Lessebo som året runt troget står i söder läge utanför köksfönstret. Den är lika vacker efter ett par år ute och används hela året. Hoppas på tur....
Trevlig kväll
Mimmi

Anonym sa...

Åhhh så fin kruka! <3
Den skulle jag matcha ihop med soffan Joy. Tror det skulle funka finfint till vårt sekelskifteshus, nutid möter dåtid.

Lina, Gullabo i Småland

Anonym sa...

Fin fin, skulle passa perfekt min trappa! H Mammamia från esbo, finland

Anonym sa...

Åhhh jag älskar just denna kruka från byarum!!!! Designen tilltalar mig o skulle passa perfekt på vår nybyggda balkong :) kramar från Carolina i Västervik

Lina sa...

Åhhh älskar just denna kruka från byarum <3 designen tilltalar mig o skulle passa perfekt på vår nybyggda balkong :) kramar från Carolina i Västervik

Anonym sa...

Åhhhh jag älskar just denna kruka fån byarum <3 designen tilltalar mig och passa perfekt på vår nybyggda balkong :) kramar från Carolina i Västervik

elinannakatarina@hotmail.se sa...

1. Gillat på FB.

2. Min absoluta favorit är Classic No. 1 Plåtsits - Karmstol. Min svärmor har något liknande i sitt sommarhus och varje gång jag sätter mig i någon av stolarna känner jag en lycka gå genom kroppen. Denna lycka vill jag även ha hemma hos mig...

3. Elin (elinannakatarina@hotmail.se) i Stockholm.

Anonym sa...

Helt bedårande kruka!
Min allra allra finaste favorit är jujol.Alla Lännas möbler är tidlös stil med finess.Fantastiskt!helt enkelt
Camilla Gustavsson Borensberg

Miss Linda sa...

WOW!!

Länna Möbler jag ÄLSKAR er ;-)

Min Absoluta Favorit ifrån Byarums Bruk är bänken BLOCK SMAL med stativ i råaluminium och med grålackerade ribbor.

Jag älskar det stilrena å enkla med designen. Varför krångla till det??!!

Önskar Er en Underbar vår/sommar!

Mvh Miss Linda

Anonym sa...

Åhhh vilken fin kruka! <3

Den skulle jag matcha ihop med soffan Joy. Tror de skulle passa fint till vårt sekelskifteshus, nutid möter dåtid.
Skulle vara härligt att få välja ut en passande plats till båda dessa skönheter.

Mvh lina i gullabo, småland

Madame Valise sa...

Gråsippa - Piggar upp vilken entré som helst med sin klassiska men samtidigt lekfulla design. En följeslagare som min dotter skulle få ärva. Anna från Västerås.

Anonym sa...

"Att välja en enda sak från Byarums bruk är svårt,
allt är vackert, klassiskt, kvalitativt och hårt.
Men om jag som mamma en sak får önska,
så är det ormbunkssoffan som kan få familjens trista trädgård att grönska."

Tack för en inspirerande chans, givetvis har jag sedan länge koll på Länna Möbler och gillar dem på FB då de är minst lika inspirerande som din blogg.

Anonym sa...

Åh, vad fin den krukan skulle bli med röda rosor i invid vår Fri Form grupp i furu från 80-talet! Älskar dessa klassiker!!

En annan favoritklassiker är soffan Byarum, så vacker!

Håller tummarna!!
Johanna i Sollentuna

Anonym sa...

Vilken tävling!
Min favorit bland Byarums produkter är det skira fågelbadet men som vid närmare granskning, " läs förflyttning" är ett stadigt och otroligt vackert hantverk!
För närvarande är vår lilla trädgård helt upp och nervänd efter dränering så att få ställa den stiliga Byarumskrukan vid entréen skulle verkligen lätta på pressen att fortsätta med renoveringsprojektet!
Håller tummarna och gillar Länna på facebook!
Hälsningar Camilla Andreassen Skellefteå

Anonym sa...

Hej! Bäst gillar jag ormbunksfåtöljen, tänk att få sitta i den och bara njuta. Och bredvid ett olivträd i en vacker kruka...Hälsningar Beata i Göteborg

Anonym sa...

Nu håller vi tummarna så hårt det går
att turen denna gång är vår.
Blommorna i får vi byta ut då och då
Men den här fina krukan kommer vi aldrig att tröttna på!

En annan favorit hos Länna är vackra, klassiska soffan Jojul.


Anna i Falun

Sara sa...

Jag önskar allt kunde bli mitt men min favorit är Volt ljuskrona. Hur läcker som helst. Känns cool, sval och exklusiv. Sara i Nyköping

Coolaannna sa...

Sista stund!!

Jag gillar på facbook!
Jag kollar in sortimentet och gillar http://www.lannamobler.se/sv/ovrigt/byarums-bruk-vaxtkarl-grasippa?group=prod_brd-s2%2F32
allra bäst. Det är en kruka som
skulle passa perfekt hemma hos mig!

Jag bor i Kinna

Kram Anna

Anonym sa...

Hej!
Min favorit är fågelbadet SNÄCKA. Så vackert i formen!
Tack för smakfull inspiration och tips på din blogg!
Karin i Västerås

Anonym sa...

Min favorit bland alla dessa produkter är ljuskronan Volt! Den skulle passa perfekt på vår planerade uteplats :)

Jag hoppas på tur och gillar självklart Länna möbler på facebook.

Hälningar Jenny i Västervik

Anonym sa...

Ormbunkssoffan är en självklar favorit. Det gömmer snyggt och diskret i en prunkande trädgård.
En sån möbel med måste ha-känsla.
Lena
Lidingö