torsdag 3 maj 2012

TODELOOO TORSDAG

.
.
.


Belöningen efter dagens halvmil i spåret!:) Sådana här skumgrejjer är jag helt gaalen i just nu - vet inte något godare:) Dessa har ju nästan blivit nästan som cravings (kan det vare pollenallergimedicinen eller något för oh my, jag är väl inte gravid:S Kanske är det bara så att min kropp bara är så överlycklig över alla kolhydrater och det finns väl inget som har så mycket av dessa som just Mums Mumsgrejjer;)







Hej hallå torsdagskväll!







Hemma igen, tränad och skön i kroppen och min belöning ser ni ju som sagt ovan:) (nya Country Living från Sköna Hem är ett tips - jättemycket fint var det i den!)

Ska ju så klart äta riktigt ikväll också och det jag ska laga är grillad majskyckling med primörer och gorgonzolasås..mmm. Älskar dessa första grilltider, man äter väl aldrig så mycket gott som nu? På Spotify så ska jag under matfixet spela en skön minneslåt från dagarna i NY för åh vad jag längtar tillbaka.. Det gick ju så fort!? Minns hur jag hörde låten i en taxi, mitt i natten i "staden som aldrig sover". Det hade helt plötsligt blivit världens oväder på Manhattan, det blåste direkt från sidan och regnet vräkte verkligen ned. Spelade ingen roll om man hade ett paraply - vattnet kom underifrån:) Så kom vi då ut från Buddakan, restaurangen i Soho där vi ätit så många ljuvliga asiatiska/amerikanska rätter (Buddakan som var den restaurangen Carrie och Mr Big hade sin fölovningsfest på ni vet:) med bubbel i benen och på höga heels. H hejdade snabbt en cab och fast jag bara hade ett par steg fram till den från resturangens entré och dörrvakten hjälpte till så blev hela jag alldeles genomblöt:) Skrattande åkte vi sen genom NYC och regnet, tillbaka till Upper East, genom alla dessa fantastiska gator där vi såg folk kämpa med paraplyn som vrängde sig i vindarna. Så blev vi bara tysta en stund och njöt av stunden, höll varandra i handen och jag log för mig själv och på radion spelades, så klart, denna preciis som i en film:) Måste måste måste åka tillbaka!


Nu direkt tillbaka till verkligheten och middagsfix i Småstaden och liten hungrig skatt  (Kikar in lite senare med "en dagens":)





Ha nu en skön vårkväll!




KRAM








15 kommentarer:

marianna sa...

Hi,
In Poland we have almost summer. Beautiful weather, sun and very very long weekend. Today is holiday :-)I am dreaming about NY, and I hope I can see it one day.
Kram Marianna

Anonym sa...

Haha drömde häromnatten om dig! Du var gravid, med i philadelphiakyrkan (heter det så??) och så hade du kalas för din lilltjej. Men mitt i kalaset så gick du och jag iväg och tog en promenad istället?!
:-) Knäppt liksom!
Med vänlig hälsning,
Kristina

Therése S sa...

Nu blev jag ju sugen på en sådan skumrulle. Inte bra för mig iaf.

Paula sa...

Vilka härliga minnen från NY!! Det lever man länge på & det är så härligt att tänka tillbaka......

livetochjag sa...

Men du, skumraketer är ju no biggie för varken figur eller hälsan.
Måste vara superförsiktig med vad jag stoppar i mig pga tarmsjukdom - men skumraket och alhgrens bilar är helt OK :-)

Så mumsa på!

livinganddreams.blogspot.com sa...

Haha, ja nu för du nog passa dig om ni inte ska ha fler skatter.. Drömde att du hade bloggträff hemma hos dig vi var bara två som kom. Du hade fyra riktigt små barn.. såg inte alls så fab ut som du brukar..tyckte så synd om dig med allas dessa barn, och du fick göra det mesta hemma själv... haha nästan overkligt när någon annan ovan även drömt om till tillskott till House of Philia.. ;)


Kram Tess

Snor och Glamour sa...

Haha, undrar om det är nåt taxibilarna alltid kör i NY? När jag var där senast för 2 år sedan så hände dig mig också ett par gånger - att just den låten spelades i taxin. Sponsring från NY turistbyrå kanske för att maxa feelingen? :-)

Hej hej!

Anonym sa...

Herlige NYC!! Just for the record, Buddakan ligger i Meatpacking ;-)

@my casa sa...

Underbara minnen från NY, en stad man verkligen inte kan glömma! Man vill tillbaka åter,åter och återigen:-)

mitt liv som jag sa...

Det är gott med sådana där skumraketer och vad jag har hört är de ganska kalorisnåla också, de är väl inte så nyttiga för det, men men, har man sprungit så är man värd det :). Kram Jennifer

Anonym sa...

Men en såndär skumraket är ju inte så farligt :) Har man tränat innan så har man redan fått igång metabolismen i kroppen så allt sånt som är så himmelskt gott bara smälter undan lixom:) Ha en förtjusande kväll! Kram Sophia

Anonym sa...

Har aldrig kommenterat hos dig förut men jag tjuvläser bloggen varje dag ; ) Blir så varm och uppspelt över din låt och minnena från NYC : ) Är själv en NY älskare och har varit där ett par gånger nu. Sista gången vi var där, 2010 på sommaren, gifte vi oss i city hall. Vi hade vår bröllopsmiddag på boathouse och denna låt har vi haft som vår speciella "bröllopslåt". Så du kan tro att många fina minnen väckts till liv när jag läst här sista tiden, under er resa och efter! : ) Så tack för det och tack för en i övrigt fantastiskt inspirerande blogg!
Kram Hanna

Anonym sa...

Hej!
Nu bara måste jag kommentera... Blir ännu mer sugen på NY nu när du delade med dig av er tur i taxin i regnet:) Jag har aldrig varit där...Jag älskar din blogg, den är sååå lyxigt snygg med alla fina bilder och mysiga inlägg. Den är en perfekt mix av recept, äventyr och vardagslyxinspiration.
Tack!
Vänliga hälsningar
Maria

Anonym sa...

Ligger inte Buddakan i Meatpacking?

Lena - gott för själen sa...

Vilken stämningsfull beskrivning av er taxiresa, och så låten på det! Underbart. Fick dessutom hem dottern från NY i förrgår. Åååhhh nu längtar jag ju tillbaka ännu mera!

Ha en fortsatt fin fredag.

Kram Lena