lördag 19 maj 2012

SÅ SKÖN ANSIKTSBEHANDLING & SOMETHING FISHY

.
.

.


Shoppade också lite nytt från braiga märket Nimue av snyggingarna på Salong Unik idag:)






Hellooo lördag!







Gaaaah, nu är jag så himla skönt seg så ni anar inte vänner! Ligger här bland alla kuddar i soffan och kikar in till er efter att ha haft en dag som började på spa och sen blev lunch och en shoppingtur på stan:) 

Igår kväll var jag och fyra underbara glada girls på restaurangen Frank här i Småstaden (de har så himla god mat så ni anar inte. Jag åt musslor och sen röding som verkligen var helt perfekta - ett "Västeråstips"!) och firade att jag precis fyllt år:) Efter en middag med maaassor av skratt (och flams - sorry Frank;)  blev det dans på klubben som ligger strax brevid och jag landade inte hemma igen förrän riktigt riktigt seeent... (Tyvärr har jag inga bra pics från gårdagen. Eller jag har ett par men inget som passar på en offentligt sajt, ujujuj;)

Imorse hade jag en ansiktsbehandling inbokat tidigt (och det var ju preciiis vad jag behövde då:) På fräscha nyrenoverade salong Unik fick jag massage och peeling och mask, helt fantastiskt skönt, zzzz.. Sen så hade de ju precis byggt ut och skaffat ett fishspa som jag bara var tvungen att prova! Små små söta firrar simmar runt i en liten pool som man försiktigt sätter ner sina fossingar i (sen mumsar de i sig, ja ni förstår vad, och man blir så fin så om fötterna:)







Ja jag var lite skeptisk men jag var ju bara tvungen att testa! Hur crazy som helst och mycket effektivt och kul! (tog en hel fotbehandling också så nu är fötterna riktigt sommarfina och lena och tårna snyggt lackade i poppisfärgen korall:) Unik hälsar förresten att de har  nyinvigning kvällen den 28:e maj kl 17.00. Då blir det mingel, riktigt bra rabatter på hud och hårvård och man kan bla vinna en exklusiv fillerbehandling (Detta är nytt i salongen och vinsten utförs direkt) och alla är välkomna!:)





.

"Dagen efter jag":) Peelad och fixad med nyplockade ögonbryn och färgade fransar, direkt efter den sköna sköna ansiktsbehandlingen...




Nu blir det snart hämtmat från Thaien och sen kör vi lördagsmys!:)

.

.
Önskar er en sooolig härlig lördagskväll!


.
.
KRAM


.
.

11 kommentarer:

Anonym sa...

and sometimes you have to think about his beloved, we are perfect halves.

Anonym sa...

Fin blev du.
Svårt att överge din Nikon? ;-)
Kram

Att vara någons fru sa...

Fy satan vad snygg du är kvinna.

Anonym sa...

När ska du berätta vad du gjorde hos plastikkirurgen?

Maria...

livinganddreams.blogspot.com sa...

Yeaah, skulle inte kunna stoppa ner fossingarna hos fiskarna! Hyääh.. känns så läbbigt ;) Ansiktbehandling däremot är nice :) Var nyligen på en mer djupgående behandling.. inte skönt direkt men hoppas det är värt det ;)

Bjussa på festbilderna nu? allt behöver inte vara så perfekt och ordentligt! ;)

Mysig kväll!
Kram Tess

Malenami sa...

Åh, så vacker du är!
Men men, issch, fiskarna.. vet inte om jag vågade;) Hihi!
Snart ses vi!

Kram!

Anonym sa...

Mina flickor och jag, passade på att göra en "fiskbehandling" i Spanien i somras: superskönt men det killades ju väldigt. Tjejerna hade fullt upp med att försöka var still:-) /Carina

Beautifulosophy sa...

Ser också denna fiskbehandling i Spanien om somrarna, verkar vara vanlig där, men uhh, inte min grej att testa...men en facial är aldrig fel:)

Lifestyle By Lena sa...

Herre guuud vilken fräsch bloggerska!

En blandad kompott sa...

Känns både spännande och liiite läskigt med fiskarna...
Men ansiktsbehandling är ju alltid trevligt och fräsch blev du!

Jessica sa...

Vilka produkter använder du från Nimue?
Må så gott!