lördag 2 juni 2012

BULLBAK & EASY FIX

.
.
,

Idag bakade vi bullar så det stod härliga till jag och skatterna:) På köksbordet - nyplockade syrenkvistar från trädgården, finns det något somrigare?





Bonsoir raringar!






Härliga lördagskväll är här och vi har laddat med drivor av chips, dip, godis och gott att dricka + ett gäng filmer (tusen tack för tips!) Jag har tänt typ alla ljus i hela vardagsrummet och det doftar exklusivt fikon från Diptique och utanför altadörrarna faller regnet i vår tokgröna trädgård - mysigt mysigt:)






Till kvällsmat blev det easy fix, nämligen pizza från Småstadens absolut bästa pizzeria La Pizza (någon som säger emot!? Deras Balanzone är ju bara såå god:)





Jag önskar er alla en underbar lördagskväll så ses vi imorgon!



KRAM





.

19 kommentarer:

Beautifulosophy sa...

Låter som en mysig kväll, och jag håller med, finns inget somrigare än syrener! Nu dags för rödvin och franska ostar och dubbelavsnitt av Downton Abbey( för tredje gången, men ärligt, det är ju världens bästa serie ever:).

Att vara någons fru sa...

Ha en fin lördag! <3

Anonym sa...

Vill du lägga ut recept på bullarna, de lovar regn imorgon också här i norrland så det vore kul att hitta på ngt med två bustroll.

Vad är det i en Balanzone? hihi

Tack för en härlig blogg. Man blir alltid glad när man tittar in hos dig :)

Anonym sa...

Bullarna såg underbart goda ut och även här regnar det så ett recept skulle inte sitta helt fel, så har vi något att roa oss med är hemma söder om huvudstaden.
Ha en underbar kväll! // kram

Päivi Lemström sa...

Hi, so wonderful photos and you have there also such a beautiful little baker...very nice blog!

Thelma Louise sa...

Så vakker din eldste datter vokser seg :-)
Nydelig jente :-) tatt inn syriner jeg også, men
De står ikke lenge inne, god lørdag :-)

Anonym sa...

Jag älskadedin blogg när den handlade mer om inredning. Före- och efterbilder, tips på fina detaljer, inspirerande bilder osv, saknar det mkt!!!

Anonym sa...

Snälla Petra hjälp oss alla som frågar om nr/namn på Essie! Tack snälla du. Ha en skön kväll.
// Fia

Anonym sa...

Hej Philia!

Vill bara säga att jag följer din blogg och älskar att vara en del av er livsvärld. Du skapar en riktig feelgood stämnning med dina ord,vilka andas så mycket mod, vilja och kärlek. Låt dig inte nedslås av människor som kommenterar negativt. De är "fattiga i anden" och får garanterat inga vingar så småningom.

Kram Mia/ Happyvardag

Anonym sa...

Hej P!
Tack för en varm blogg som känns här och nu:) Jag har 2 frågor som jag hoppashoppashoppas som Häxan surtant säger...hihi att du kan besvara, vi ska ha en vinterbröllop 12.12.12 och är ute efter en enkel, ljus klänning har du ngt tips på någon butik i Stockholm som säljer snygga klänningar? Den andra frågan är, tycker mycket om TineK inredning och köper det mesta över nätet eftersom att jag bor i SKellefteå, var finns en butik i S-holm som har stort utbud:) Kram på dig, tycker du känns som en genuin person:) Johanna i Skellefteå

Anonym sa...

Saknar också jättemycket inredningsbiten i din blogg!!! Ha en fin söndag/ KRAM Linda

Anonym sa...

finally you get home!

Sofia sa...

Bullbak ska jag nog ta och apa efter i veckan! Sol och värme verkar som att jag kan se mig i skyarna efter så varför inte passa på att fylla upp frysen tills de dagarna äntligen kommer åter =)

Anonym sa...

Till Johanna i Skellefteå: Kolla Greta:s hemsida. De har kommit med en kollektion enkla brudklänningar som är helt underbara! Mvh Emma

LIVSGLITTER sa...

Så mysigt ni har det!

Anonym sa...

Skulle tro att det är nr 73 (Cute as a button) av Essie naggellack som Petra har? Jag har det o det är så fint, den perfekta korallfärgen :)Ha en fin dag alla!/ Linda

BelovedbyLinda sa...

Så mysigt!! Åh pizza, vad gott :D

Ha en fin söndag!

Kramar Linda

Anonym sa...

Åh tack,tack,tack Emma-Johanna från Skellefteå!

ÅsaS i Västerås sa...

Härliga bilder på underbara syrener och bullar. Men sorry -stans bästa pizzeria heter IBBES! ;)
ÅsaS