måndag 11 juni 2012

FOTBOLL COMING UP

.
.
.


Älskar söta kläder med fina små detaljer till tjejerna (ja de vill ha det själva också;) och denna tisha från Scotch R Belle är inget undantag! Så mjuk och skön och finns hos Babyshop.





Bonsoir girls!





Någon med dame där ute som redan är mätta på detta fotboll-VM? (fast det knappt har startat - jag veet:) Jag vet inget seegare än matcher på tv tror jag:) Spelar ingen roll om det är fotboll eller hockey liksom (om det inte är final och Sverige är med vill säga - då är det ju jättekul faktiskt:) Det är något med det där matchljudet också, väldigt omysigt på något sätt. Nej ska det vara sport på tv så får det gärna vara golf, tennis eller typ hästsport (då brukar det alltid vara såå soft & skönt mummel och matta applåder:) Fast jag är med och tittar ibland ändå och i utbyte blir det massage (oftast:) 





Fiiint soligt väder har vi haft i Småstaden idag och Beabus startade vattenkrig mot Lo Lo och hennes två små vänner på eftermiddagen! (skulle hon inte ha gjort men som synes glad ändå;) Idag sportar hon mammas brillor också - såå sött:) (byxor från Ralph Lauren)



Nu ska jag grilla kyckling och koka färskpotatis och göra Tsatsiki och (vissa av oss) ska  sätta på blå/gula tröjjor!




Ha en mysig kväll raringar!



KRAM




.

20 kommentarer:

Johanna sa...

Här ser mannen i huset på fotboll med vår lilla tjej. Jag har aldrig varit intresserad så får se vad vår lilla 2-månaders dam kommer tycka om sporten om några år. Kanske lika besatt som sin far? ;-)

Anonym sa...

Som utlandsvensk blir även jag fotbollsintresserad ikväll och har hängt ut svenska flaggan och rotat fram en gammal svensk fotbollströja. Bara så väldigt 'kliig'... Smaklig spis! Låter gott! Hälsningar från Schweiz

Att vara någons fru sa...

Nä tack och lov sliper jag det där med fotboll *s*

Anonym sa...

Smaken är ju som baken. Själva sitter vi hela familjen i soffan och laddar för Sveriges första match i fotbolls-EM ;-)

Anonym sa...

Jag veeet! Jag klarar heller inte ljudet. Så nu sitter jag instängd i sovrummet istället o kollar bloggar o slipper höra, såå mycket trevligare :) Men du! Med risk att låta tjatig; var kommer bikinin ifrån?? Den blå/röd/vit/svarta. Kram L

Anonym sa...

a wonderful little girl

Anonym sa...

Först var det hockeykvällar och nu blir det fotbollskvällar 8-* och lyckan är total hos mannen... men vad gör man inte för sin älskade man, bara jag får mina tisdagkvällar helt för mig själv, mumsandes på popcorn och njuta till top model och project runnaway... ;-D

Föresten vad har hänt med inrednings-inspirationen? Jag älskar också mode, så jag har ingenting emot att bli boostad med lite mode inspiration då och då, men nu är det nästan bara "modellfoton" på dig, ingen inredning alls :-(.

Du är jättevacker, men det finns risk att bloggen blir lite för ytlig när den är så fokuserad på ditt yttre hela tiden. Du är en fantastiskt duktig inredare och nu är jag sugen på att ser mer inredning!

Skulle älska att få "följa med" på något inredningsprojekt och se före och efter bilder på typ renovering av ert badrum, utsmyckning av er altan, eller något sådant.

Varm kram Nena

Elinor sa...

Hej!
Kom precis hem från skolavslutning och killarna har inom 5 min dressat om till fotboll tröjor!!!
Jag och dottern pysslar med jordgubbstårta och lyssnar på skön sommar sång.
Jobbar tre pass på sjukhuset sedan är det sommarlov- längtar!
Ha det gott hälsningar Elinor i Vårgårda

messan sa...

Lite tjuvkikar jag...fast jag är lagom intresserad:).
Kram

Anonym sa...

Haha det är EM inte VM!! Skrattade gott när jag läste, du är verkligen ointresserad!! :-)

Tack för en trevlig blogg.

Mvh, Kristina

Beautifulosophy sa...

Håller med om fotbollen...inte lika intresserad som make och söner...passar på att sitta framför datorn och blogga istället:)

Mahatma sa...

EM;)

Elina sa...

Ville bara säga att jag verkligen gillar din blogg, har nyss hittat till den och bor själv i Västerås och har en egen inredningsblogg (http://elina85.blogg.se):-) Kul att du gillar Tullhuset också - grym butik!;-D

Anonym sa...

Hej! Jag håller med som någon ovan redan sagt att vi nu saknar inredningsinspo! Trevlig EM-fotbollskväll! KRAM

House number 11 sa...

Underbara bilder på härliga Bea!
Ha en fin kväll!
Kram Jenny

Anonym sa...

Trååkiga fotbollskväll....

Gjorde lite tillbaka-bläddringar på din blogg och såg att ert köksbord haft svart skiva. Läste vilken vit-färg du använt, men jag undrar om du penselmålat skivan? Hur gör man för att slippa ränder, hur gjorde du?

Vad mycket fina bilder du bjudit på genom åren!!!

Mvh Camilla

Bromans Bravader sa...

Samma här, helt ointresserad och idag är mannen till och med borta och kikar på matchen på annat håll, så nej jag vet i skrivande stund inte ens vad det står. Ska sätta mig och titta på en film och äta choklad =)
zappar väl förbi för att se ställningen då...

Lifestyle By Lena sa...

Här är det också fotboll som gller just nu, för en del av familjen ;)
Mysig eftermiddag ni haft!

Kram

Anonym sa...

Hej fina P!

Samma i vårt hus, fotboll, två! matcher på raken.... Sådär kul.... Men då har jag istället tagit mig i kragen och städat ur båda pärlornas garderober. Nu är allt snyggt och prydligt vikt i fina små högar, alla klänningar upphängda och strukna :-) Hann med en fika med bästisens mamma därimellan, inte illa för en måndagsväll!
Tycker att det har varit jättekul att få hänga med på alla äventyr sista tiden, New York, Paris, Turkiet, fester och skolavslutningar och .....
Men å andra sidan är jag en riktig periodare själv så det passar mig utmärkt :-)
Här har det varit trädgårdsfix för hela slanten, grävt i slänten, byggt mur, planterat osv. Men nu har jag kört fast igen...
Kan inte du visa lite trädgårdsinsp och lite shyssta pics?
Ibland är det såååå svårt att få till den där slutfinishen :-(
Du är ju helt enkelt bäst på att leta fram det bästa!
Sist när jag " tiggde " om hjälp ( för lääänge sedan) med insp till älsta pärlans rum kom det ett långt inlägg med flickrum, som var till stor hjälp, när du sen gjorde om Lo Lo's rum så var lyckan gjord och pärlans rum blev helt perfekt! Inte alls samma lika förståss men helt rätt för min fina tjej! Stort tack för det, sent omsider!
Nu är det alltså dags igen, please, inspirationhjälp!!

Varma kramar från ett ljummet Sthlm
Petra

Petra på Grannfrun.se sa...

God kväll! Tänk så olika man kan tycka, ääälskar matchljudet på tv :)... Får en härlig känsla i kroppen, tycker också att det är superroligt med fotbollsmästerskap och titta när Sverige spelar :)...
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Petra