lördag 2 juni 2012

ETT MUST HAVE I SOMMAR

.
.


.


Kan det vara "the thing right know"? Men hur snyggt är inte detta bälte från B Belt med nitar i form av stjärnor:) Finns i flera olika häliga sommarfärger och jag valde ett i korall-orange (så klart:) och mitt fann jag hos Tullhuset i Västerås.







Hello mes amis!




Oh my, vad det blåser!?! 

Här har vi varit och sett Trulles uppgradering på Tae Kwandon (jätte-jätteduktig var han) och jag ska strax sticka iväg ut i stormen igen för att handla ingredienser till eftermiddagsbaket (det bli Rute- bullar med kardemumma och kanel - gotteligott. Är det förresten någon som vet om Rutebageriet på Gotland kommer vara öppet i sommar!?! Hoppas hoppas.) En riktigt skön soft lördag har vi som sagt!:)









En dagens hemma i the casa:) Byxor Maison Scotch, linne + tröja Rosemunde, skor Munderingskompaniet och väska Campiomaggi  (och nej, jag är inte särskilt brun efter Turkiet och det är dels pga av att vi jobbade mycket + även medvetet - är riktigt rädd om huden numera! Tänk på vad solen gör med oss tjejer och det finns ju så många bra bus om man vill vara brun) Mitt koralliga nagellack som några frågade efter kommer förresten från Essie.




Sen blir det hyra film och nu önskar jag tips på riktigt bra nya dvd:s! Antingen souperspännande (så man nästan måste sitta bakom kudden) häftig action (så att man knappt andas under hela filmen), riktigt rolig (så man får skratta så man nästan får ont i magen) eller skönt romantisk drama (så man fäller en liten tår eller två) Tipsa tipsa söta rara ni!!!




See U later girls!




KRAM





.



26 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Vilken snygg outfit!! Jag är också väldigt försiktig i solen både med hud och hår, skönt med en hatt eller varför inte hålla sig i skuggan! Vi har ju hus på Mallorca så det gäller att skydda sig så gott man kan på sommaren, kram och trevlig lördag

Karin sa...

Rute har ju köpts av Fabrique. Så de måste ha öppet i sommar, dock med annan regi.

Anonym sa...

Vad fin du är! Alltid så snygga outfits! Vart har du köpt byxorna och vad heter modellen? Har sökt på nätet men hittar dem inte. Tack för en inspirerande blogg!

Anonym sa...

Hej P!

Riktigt riktigt smart tänkt om huden. Jag tänker precis som du gör!

KRAM M

Anonym sa...

Jättefin är du :)) Vill du se en bra film ska du/ni se Niceville!!! Såååå bra, lovar att du får tårar i ögat. Ha en mysig kväll :))

Anonym sa...

Essie nagellack i korall vilket färg nr eller vad heter färgen??? tacksam för svar:))

Anonym sa...

Hei. Kjøpte 3 dvds i går. Mission-impossible chost protocol, den var full av action, veldig bra. Så kjøpte jeg to med George Clooney, the descendants og maktens menn, den siste er en politisk drama. Alle er veldig bra filmen, kan anbefales. Riktig god helg til deg og dine. Hilsen fra Kjersti. Norge :-)

Anonym sa...

Hi could you tell me what colour of your sweter do you have? It is lovely. Have a nice day Marianna

Anonym sa...

Vi såg "the prey" igår. Superspännande fransk action. Kul med något som inte är från Usa för en gångs skull!/Lisa K

Lena - gott för själen sa...

Supersupersnygg outfit. Kanske blir jag en härmapa nån dag. Hihi. Linnet har jag redan så då är det bara byxor och topp kvar...

Niceville, som någon sa. Måste ses. Dottern tipsade. Nog för att jag kände till rasåtskillnaderna i USA, men att det var på den nivån hade jag ingen aning om. Mycket bra manus och skådespel.

Ha en skön lördagkväll. Kram Lena

Anonym sa...

Rekommenderar också Niceville, riktigt tänkvärd. Handlar om hur svarta hembiträden hade det under Martin Luther king tiden i USA. En film som hade allt. kram A

Sandras Värld sa...

Älskar skärpet, så snyggt! Kram

Att vara någons fru sa...

Snyggaste du! niceville som många har skrivit om är grym. Och Taken och The Blind Side.

Anonym sa...

Huvudjägaren super spännande film ! Bästa filmen vi sett på länge! Trevlig kväll Kram Caroline

Margareta sa...

Jag tipsar också om "Niceville" som är årets bästa film tycker jag:=) Sen är jag ett fan av Arne Dahls filmer om du inte har sett dem, långa men riktigt rikigt spännande och underhållande svenska thrillers. Romantisk komedi: "New Yers Eve" med massor med bra skådespelare, feelgoodfilm. Ha en trevlig filmkväll:=) / Margareta

Anonym sa...

Japp de öppnar i mitten av Juni tror jag det var, så det är väl bara nya ägare som är förändringen. Vem vet, kanske syns vi där :)) Kram Jenny

Anonym sa...

Snälla var har du köpt din bikini med volanger? bara älskar den!!!

M V H

Michaela

Anniken sa...

Hei,
Du burde se "hodejegerne" om du ikke sett den! veldig bra action film!! =)

Ha en fin fin kveld!

Anonym sa...

Ja de har öppet from 6 juni och Chris o Robban från fabriq är där hela sommaren o bakar o donar. Det kommer dock att vara lite annorlunda där uppe i år . Frågan är om det blir bättre eller sämre, vet inte... men bröd och bullar kommer nog att hålla stilen då fabriq har liknande filosofi som rute stått för. Men de har byggt om en del ny stoooor parkering och flera små hus för uthyrning så kanske lite mer av en turistfälla är jag rädd. Men vi får se hur det blir.
Hälsningar från en läsare i Hideviken

Iris och jag sa...

Vilken snygg outfit! Älskar byxorna, var har du köpt dem?

Elin sa...

Hej!
Undrar vilken färg du har på det superfina linnet och den underbara koftan? Och vilken storlek har du? Byxorna är också bara såååå snygga!!
/Elin

Anonym sa...

Hej! Skönt att höra att det inte bara är jag som är rädd om huden! Man är finast när man är lite lagom brun tycker jag! Ni som inte är försiktiga nu, ni kommer se resultatet senare, tro mig!
Mvh P

Anonym sa...

Vilket nummer/namn på Essie! Skulle bli så glad för svar. Tack snälla Petra!
Kram Stina

Myke minutter sa...

Så utrolig bra det du sier om ikke å sole seg for mye! Solen er hudens verste fiende når det gjelder å få rynker ihvertfall ;) For ikke å snakke om faren for hudkreft. Anbefaler filmen Contraband, en action med Mark Wahlberg. Superspennende! Fortsatt fin helg :) Klemmer

Anonym sa...

Rosemundekläderna är så fina! Jag vill ha såna men tycker det är svårt att se färgerna på bilderna. Är det du har färgen som de kallar kakao? Kram snygging! :) Sanna

Josefine sa...

Vilken superfin matta! Vi är på jakt efter en svart/vit matta under vårt matbord. Var kan man hitta denna fina? Tack för inspirerande bilder i din fina blogg!