tisdag 19 juni 2012

TILL ALLA LITE STÖRRE SESSOR

.
.
.





Fin-fina små klänningar i lite olika stilar till Midsommarkalaset! (Vad man väljer för style beror ju helt på om man ska dansa hela natten med tjejerna eller kanske mingla eller hoppa "grodorna"med små skatter på någon skärgårdsö tex:) Alla ovan hittade jag hos Factory Malmö.







Todelooo Tisdag!




Mår ni bra bloggisar!?:)


Tänk att det bara är tre dagar till Misommafton - heelt galet om ni frågar mig! Hoppas hoppas att vädret ska vända också, det lovar ju det men man vet ju aldrig:)

Idag ska jag försöka få en akut-tid hos en kiropraktor för jag har fått så himla ont i båda höfterna och det är bara såå segt! Har haft det i nästan en månad och det blir bara värre (det värker så fort jag rör mig och jag har inte kunnat springa på tre veckor pga smärtan= så himla tråkigt) Sen ska jag fixa lite inför resan på fredag, bla hämta en bil i Stockholm (ska få testköra en stoor Ford så allt får verkligen följa med till ön denna gång! Barnens cyklar och badleksaker och jag vet inte vad:)








.
Midsommarklänningen är inte i box än och jag får se om det blir en gammal favorit eller om jag hittar något nytt... (gäller ju att passa på idag om man ska hinna handla på nätet! Gillar långa klänningarna ovan massor, speciellt den ljuva blå/grå från Valerie, som också finns hos Factory Malmö.)





Nej, nu tar vi tag i dagen tjejer!



KRAM






.

22 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for alle tips!!!! Lykke til hos kiropraktoren!! Hadde blitt kjempeglad for tips til gutteklær som passer Trulles alder.:) Klem Siv

Att vara någons fru sa...

Jag hoppas verkligen vi ska hoppa små grodorna på midsommar? :)

Beautifulosophy sa...

Perfekt med dessa tips! Tack!

Jeanette sa...

Hej P, för mig började det med höftsmärtor för ett år sen, blev behandlad med kortisonsprutor eftersom de trodde att det va slemsäcksinflammation eftersom jag springer mycket. Det gick tyvärr inte över och efter ett halvår fick jag MR röntgen som visade att en disk i ländryggen va trasig. Det behöver ju inte vara så i ditt fall men be dem kolla din rygg ordentligt. Tack för en mysig blogg!

Kram Jeanette

Anonym sa...

Hej!
Jag har också haft värk i höfterna och fått fantastisk hjälp av en sjukgymnast här i Västerås. Hos mig är det nerver som ligger i kläm i ryggen och som går ner i höfterna. Känns fantastisk när man kan få hjälp och bli helt smärtfri. Det finns hopp!
Hälsn Karin

Alexandra sa...

Super läckra klänningar..och skorna var också snygga!!! Ja..vad ska man nu ha på sig till midsommarfesten?? Finfina tips!!! Tack ^*Alexandra***

Anette sa...

Så många fina klänningar ♥

Me Like !

livinganddreams.blogspot.com sa...

Ljuvliga klänningar! :)
Favoriten var Valeri´s!


Mysigt med Gotland, vil ossååå! :)


Jepp, carpe diem!
Kram Tess

En blandad kompott sa...

Fina klänningar,särskilt de längre...lycka till med kiropraktorn o hoppas att det blir bättre!
Kramar

Sabina sa...

Härliga klänningar! Hoppas bara att midsommarvädret blir kanon så man kan ta en klänning på sig!

Sara sa...

Missonin... To die for... suck!
Du blir nog snygg vad du än hittar på ;)

Anonym sa...

Tråkigt att ha ont hoppas du får en tid! Jag gillade också långklänningen från Valerie, ser ut att vara fint fall i den! Kram

Concept_By_Sarah sa...

Snygga klänningar, gillar allihopa:-). Midsommar låter underbart, något som går oss ganska obemärkt förbi här i Schweiz;-) (ja kan ju fixa ett eget firande, men är inte riktigt samma när det inte är någon tradition). Hoppas du får väck smärtan. Kram

Anonym sa...

Hej, låt dina hög klackade skor vila ett tag.Senaste tiden har du ofta synts med så höga klackar ,kan fördärva vilken som helst.Hoppas du får hjälp.Ha en trevlig midsommar Lena

Ester sa...

Stress sätter sig i kroppen och ofta i höfterna. Själv har jag samma problem. Yoga hjälper för mig. Kanske ska du dra ner på tempot lite. Ta väl hand om dig!
Kram Ester

Made in Persbo...Carina sa...

Vilka fina klänningar! Tack för tipsen!
Alla de övre (korta) är helt underbara
och jag skulle vilja ha dem allihop, men
det är egentligen någon av de långa jag
skulle behöva köpa då jag är bjuden på
sommarbröllop med kod långklänning,
och inte hittat den rätta än...så än en
gång, tack för tipsen! :)

Kram, Carina

StyleFia sa...

Lovely!!! Gillar färgerna pâ de korta klänningarna. Jag lade upp ett inlägg med liknande färger igâr! :-) mjuka fina färger. Gillar de lânga klänningarna ocksâ, dock är Odd Molly-stilen som jag själv gillar mycket ett ganska svenskt fenomen och gâr inte hem lika bra här i Schweiz. Synd! :-)
www.stylefia.com

Anonym sa...

Hej!
Jag har just blivit kvitt ett halvårs höftsmärtor med hjälp av en kiropraktor. Jag hade fått för korta muskler från höft till knä (Runner´s knee) och därför ryckte jag i muskelfästen i höften och vips hade jag en kronisk inflammation. Kiropraktorn drog ut muskeln igen (Gjorde skitont, vill jag lova, men det var det värt)och jag fick en massa strechövningar att göra själv. Nu är jag återställd!! Helt fantastiskt, var nästa på väg att ge upp. Lycka till!
//Sanna

Anonym sa...

Jag skulle verkligen också behöva gå till en kiropraktor. Har ni någon att rekommendera i Västerås?

Super fin blogg föresten!! :)

// Sanna

Lena sa...

Oj va många snygga klänningar!!!
Hoppas du och din familj får en härlig
midsommar på Gotland! Vi åker dit senare
i sommar!

Kram
Lena

Inredningsfrun sa...

Alltså. Missoni klännningen paxar jag!!! GAAALET snygg. Måste ju ha något najsigt när vi träffas snart..... Undrar om de har Hammam i Ume ;). HA HA HA!!! Jag tar med inkontinensskydd ;D.

Saknar dig massor, Petra. Du är fin du!

KRAM <3

Lina sa...

Hoppas ni får en härlig midsommar, för mig blir det kortare klänning, hur ska jag annars hoppa säck? Ha ha