fredag 13 juli 2012

AT THE LODGE

.
.






Välkommen till The Lodge!:)




Todeloooo!




Nej slottsspökena på Teleborgsslott i Småland tog oss inte utan nu förstår ni befinner vi oss i underbart vackert Skåne istället! Tog vägen ner över Österlen igår och såå vackert det var. Trots att det tokregnade:) Åt och fikade efter vägen på så mysiga ställen men tyvärr så var ju inte kameran laddad...

Men nu är den det och just nu befinner vi oss på ett fantastiskt hotell en liten bit från Malmö som heter The Lodge! Såå fräscht getaway på en höjd med utsikt över nästan hela Skåne:) Allt går i Aspen/Newport stil och det är bara såå avkopplande att vara här. För tillfället sitter jag i loungen och lyssnar på skön jazz och sippar Cappuccino och har det bara såå bra:) Den trevliga ägaren kom precis förbi och berättade lite om stället och deras fina spa som jag ju bara måste testa nu! Men först lite pics från hotellet och från gårdagen då fina fina Emma och familjen kom och åt mysig BBQ-middag här med oss!




.


Yes, allt går i smakfull amerikansk stil med porch och den där krispiga fräscha känslan. Ovan sys Bea busa utanför vår tokmysiga suite:)




Så snygga detaljer överallt...




En bloggerska på Getaway! (Dagens är toti Hunky Dory förutom skorna som är nya favvisarna från Filippa K, de är ju bara såå sköna:)




Här bor vi!




Vårat rum är stoort och i halva är det sovdel med oändlig utsikt genom massor med fönster och i andra delen så badrummet integrerat med bla ett stoort häftigt badkar på grus. Läckert som bara den!:)




 Mer pics från vår suite...




Kvällens middag presenterad på etta nnorlunda sätt vi BBQ-grillen! Bara att välja och vraka av allt det goda...




Utsikten igår kväll - magisk..




Jag och vackra vännen Emma! (Min kvällens: top Hunky Dory, jeans Please, smycken Icon och kavaj Lexington. E:s underbara klänning kommer från Provrummet)





Middag igår: skaldjur, mmmm.





The Lodge´s trevliga och duktiga grillkock!





Mys på terassen...




E nattar sin ursöta lilla bebbe:)




Efter ett tag smög vi inåt i värmen och drack gott vitt...





från mysiga baren på hotellet.




Sen följde vännerna med oss upp på en "sängfösare" innan de försvann hem till sitt! (överallt är det sådana här "trägångar" istället för vägar på hotellet. Supercoolt:)




Bokallén från The Lodge!




Senare idag ska vi bege oss in till Malmö för att möta upp vännerna igen, mysigt mysigt Efter det blir det en tur efter Skånes västra kust för att ta oss till Höganäs!





Ha nu en alldeles finfin fredag!





KRAM





.

24 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Vilket underbart ställe och fantastiska bilder som alltid, kram

Anna sa...

Vi åker motsatt håll på väg hem till Västerås från Danmark. Befann oss också på Österlen under tokregnet och vi sov i Växjö inatt, dock på Scandic. Inte lika mysigt som slottet dock :-) Natten innan dess spenderades på Smygehuks vandrarhem, med Smygehuks fyr vaktandes över oss. Skånes landskap är slående vackert och jag måste tillbaka...

Unknown sa...

Vilka ställen det finns alltså, önskar att vi kom iväg lite mer..
Fina ni är du & Emma :)

Trevlig helg,
kram Catta

a piece of happiness sa...

Tack för fina inspirerande bilder. Bra att veta var alla guldkorn ligger.

Ang. slottet i föregående inlägg, hur kom det sig att ni blev helt ensamma. Var där inga andra gäster? Hua säger jag och tänker genast på The Shining ;-)

Att vara någons fru sa...

Tack för igår! <3

House number 11 sa...

Ja, där är helt underbart!
Vilka härliga bilder du visar oss!
Höganäs, där var jag igår! Grattis till er, för där är också helt underbart!
Kram Jenny

Anonym sa...

Tips i Höganäs är att besöka magasin 36:))

En blandad kompott sa...

Vilket härligt ställe och kul att du lägger upp så många fina bilder.,,
Kram

Sara sa...

Hej!

Jag bor i Höganäs! Kul att ni ska hit. Lite tips - magasin 36 (butiken) ligger vid brandstationen, Kabaré ligger inne i Höganäs. Fina butiker som du kommer gilla! Tycker också att ni ska ta en tur till Mölle hamn och ta en glass. Såklart roligare om det är sol och varmt men tyvärr är det ju lite dåligt med det den här sommaren.

Ha det bra!
Kram Sara

Unknown sa...

Hej!
Tack för en härlig blogg!
Själv befinner jag mig i din småstad;) hälsar på släkt och kommer garanterat att svänga för bi Tullhuset som jag hittat tack vare dig. En urmysig affär. Älskar Rosmunda linnena!
Titta gärna in hos mig, www.majasrum.blogspot.com
Ha en fortsatt skön semester!
Kram Helene

Fotograf Sofie Gustafsson sa...

Ser ut att vara ett alldeles fantastiskt ställe! Och vad fina ni är, du och Emma!

Anonym sa...

Där har du hittat ett riktigt "cozy place":) Inspirerande till att själv ta en sväng dit. Ha en fortsatt trevlig resa! Kram Sophia

livinganddreams.blogspot.com sa...

Vilket super mysigt o fint ställe!
Ska kika in det lite mer!

Å vilka snygga donnor :)

Kram Tess

Cicci sa...

Å då har ni passerat mina hemtrakter också! Har växt upp några mil från The Lodge, men nu bor jag på Österlen! :-)

The Lodge verkar urmysigt, jag funderade att åka dit på alla hjärtans dag för en spa/middagskväll, men ekonomin talade emot nu när man byggt hus och allt! Men det kommer väl någon gång!

Anonym sa...

Vill bara tipsa om Rusthållargården i Arild om ni ska till Höganäs. Deras vinbar/terass är helt underbar med slående utsikt och grym mat. Ett måste om det blir sol och fint väder, tycker jag!
http://www.rusthallargarden.se/

The Lodge har jag aldrig varit på, men det ser super mysigt ut, så det får nog bli en tur dit för oss med!
Tack för en härlig blogg, med massa fina bilder och tips.
Glad sommar, Sara

Anonym sa...

välkommen till kullabygden ;) bor själv i Viken och älskar din blogg. Kram Jessica

emmas blog sa...

The lodge firade vi vår tredje bröllopsdag. Jag skrev igår att vi firade vår femte bröllopsdag på Teleborgsslott. vi verkar ha samma smak :-) Vilka fina bilder du tar!!! Kram emma

Anonym sa...

The lodge är verkligen helt fantastskt! Känns inte som Sverige, helt coolt!

Home Bohemia sa...

Vilket fint ställe!! Kul med lite tips...vi åker också ner mot Skåne imorgon...semestern börjar typ NU!!! Ha en fortsatt härlig semester/ Maria

Anonym sa...

Vi var på Ransviks Café vid Mölle igår och det var så fint!! Ett besök värt om ni är i närheten! Har en fråga om Pleasejeansen; töjer de sig mycket?? Provade xs idag och expediten menade att jovisst, de töjer sig hela 2 storlekar!!! Men xs i sig känns litet för mig! Har jag nog inte haft sen 90-talet!!!! Ha en fin kväll!!

Anonym sa...

Hejsan ! Måste få fråga vad du har på dina läppar...gillar färgen mucho ;) speciellt på gårdagens slottsbilder - Har lite trubbel m maken just nu så tänkte muntra upp mig med nytt glans/läppstift,ytligt jag veet men skönt att tänka på annat för en stund - Njut Skåne ! Kramar Lovisa i Stockholm

Anonym sa...

Åh, ja vi har ju verkligen samma smak .....här har vi också varit...frågan är nu om du bokat kanske Rusthållaregården i Arild som nästa sovplace, för där är vekligen mkt smakfullt o vackert....eller Torekov kanske eller tar ni er upp till Båstad o hotell Skansen? ska bli kul att följa er och se :) snygg som alltid är du, och Emma också fast hon är ju riktigt kort ser det ut som!

mvh Marina i Malmö

Jessica sa...

Super fint ställe, det ska jag lägga på minnet;)
Kram

Anonym sa...

Hej Petra!
Höganäs är så fint! Där ligger en underbar och magisk affär som heter KABARÈ, den ligger på gågatan i ett gammalt hus uppe på andra våningen - tips om du gillar Please.
Bryggan i hamnen har de finaste räkmackorna - Mmm
Mycket nöje!!