torsdag 5 juli 2012

CHOKLADHJULET PÅ HOP

.
.
.




Choklad är gott!:)




Bonjour mes amis!




Jag älskar ju choklad, ääälskar det! Praliner, kex, mousser, fondanter, macarons eller kakor osv, allt är ju bara så gott. Helst ska det vara mörk choklad med fyllning som inte är för stark (och absolut inte med likör) Skulle vilja påstå att jag är en "riktig finsmakare" haha och en av de allra allra godaste chokladkakorna gör absolut Lindt! Använder alltid dessa i mina chokladtårtor eller köper en kaka för att bara njuta som den, helst framför en mysig romantisk komedi med sommarregn mot fönstret eller kanske uppkrupen i soffan med ett nytt glossigt magasin:)

Och vet ni vad - nu kan Ni chansen att vinna en halvårsförbrukning av Lindt Choklad i mitt egna lilla "chokladhjul". Alltså inte en sån där futtig chokladkartong som man kan vinna nöjesfälten (som jag faktiskt vann på Liseberg förra sommaren) utan choklad för ett helt halvår - fantastiskt:) 






Min egna absoluta favorit är cocos - vilken är din??? 






Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att berätta vilken Lindtprodukt du tycker är godast av alla kakor och praliner i kommentarsfältet och varför (och du väljer givetvis själv vilken choklad du vill ha om du vinner:) 




Det går att tävla fram till den 19:e juli kl 12.00 och alla smaker hittar ni här!




LYCKA TILL!





.

198 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Som nybliven laktosintolerant person är mjölkchoklad ett minne blott. Jag har äntligen hittat den bästa mörka chokladen som kan avnjutas i lagom doser, nämligen 85% mild - HELT underbar!
Vänligen
Anna

Halvan sa...

Helt klart Lindts runda chokladkulor med rött papper.......
Mmmmmm.......hör ljudet av det sprakande pappret,
ta ur chokladkulan, stoppa den i munnen och njuuuuuuut.Först smälter det hårdare skalet sen blir det bara mjukt, mjukt och härligt! När den är slut.....ta en till!
Kram Halvan

Halvan sa...

Lindoooooor var namnet ;=)
Kram igen Halvan

Alexandra sa...

Jag är ju också en stor lover av mörk choklad... Lindt mint är min absoluta favorit..Sea salt är också himlans god.. Det bästa är att Lindtchoklad är så tunn.. smälter i munen och att jag kan äta den med gott samvete..känns som om deras choklad är finare och bättre än andra../ *Alexandra***

Josse sa...

Härlig tävling som vanligt! Lindts Intense Mint är min favorit, den funkar både i små bitar framför en bra film som i kladdkakan till kaffet =)! Mvh Erica H

Anonym sa...

Jag älskar Lindts sea salt för den är perfekt till fredagsmyset med ett glas gott rött vin. Som Ernst brukar säga de"gifter" sig fint med varandra!

Tack för övrigt för all inredningsinspiration du ger och speciellt älskar jag dina inlägg från ön med stort Ö då jag är öbo själv =)

Mvh Martina

Anonym sa...

Upptäckte Chili för någon månad sedan. Chokladen är smakrik utan att vara för stark. Helt enkelt svenskt lagom.
Camillla

Pernilla ~Pillan~ sa...

Min absoluta favvo är Lindt seasalt. De smakerna gifter sig verkligen! ( som Ernst skulle sagt ;-) underbar mörk choklad som smälter och sen sältan från havssaltet... L (indt) som i Lovely..

chatarina sa...

Hej, Sea salt är min favorit. Så himla god att det bara inte går att hushålla med den, man vill bara ha mer:)

Anonym sa...

Mmm, jag är en riktig "chokladoman", älskar choklad i alla möjliga former! Mina vänner hade t.o.m. ordnat chokladprovning för mig på min möhippa :) Det finns många favoriter hos Lindts, men stor-favoriten för tillfället är Intense Orange, såå god! Lika god till kaffet som vinet som solo :) Härlig tävling! Kram Anna B

Anonym sa...

Jag älskar Lindt vita choklad, white vanilla!
Jag håller alla tummar för att jag ska vinna.
Jag är ganska ny här och har bara läst din blogg i ett par månader men nu kan jag inte slita mig,
den är om en drog längtar efter tt få läsa varje dag!

Tack för en toppenblogg!

//Kim

Anonym sa...

Jag älskar Lindt vita choklad, white vanilla!
Jag håller tummarna att jag vinner!

Jag är helt ny på att läsa bloggar och din är dn första jag fastnat ör, jag har läst den i ett par månader nu och det har blivit som en drog ;)
Längtar varje dag att få läsa, tack för en bra och inspirerande blogg!

Mittgodastefinaste sa...

Ljuvlig tävling, choklad är jag en stor förbrukare av!

Favorit, till vinet som är kvar efter middagen seasalt! Till kaffe mint! Svårt att välja mellan dem! Ibland är chili väldigt god..Bäst att sluta här innan jag går loss på hela sortimentet...

//Jenny

Mira sa...

Min favorit är helt klart excellence chili - helt perfekt till ett gott glas rött!!

Mira sa...

Min favorit är helt klart excellence chili - helt perfekt till ett gott glas rött!!

Mira sa...

Min favorit är helt klart excellence - chili! Perfekt till ett glas rött.. :)

Anonym sa...

Den choklad jag alltid återkommer till är excellence 70%. Den är så len och smakar så härligt chokladigt. Skulle gärna smaka på excellence mild 70%. Men har inte hittat den i någon butik nära mig. Mvh Anneli

Vitfärg och Kompost sa...

Hello
Choklad är verkligen min craving...måste ha minst två bitar per dag....för att må bra....ha, ha!
Mina värstingar är Almond samt sea salt! //Katarina

Rebecca sa...

Mitt svar är alltid cocos. ALLTID cocos. På alla frågor. Varför jag älskar cocos vet jag inte, men jag tror att det för med sig så många härliga sommarminnen. Så att få plocka fram en chokladbit med cocossmak i gråaste november vore som att förlänga sommaren. Om inte mycket, men lite i alla fall

Anonym sa...

Vart har du köpt tröjan som du har på bilden ovan? Grymt snygg!

Inkan sa...

Hej!
När jag var liten fanns det alltid Lindt-choklad nere i matkällaren hos mormor och morfar efter deras årliga Mallorca-resor. Vilken lyx att "få" gå ner dit och frossa i fin-choklad! Favoriten är Swiss Luxury Selection, lyxigt att kunna välja bland idel lyxiga, vackra och åååååå så goda praliner!

Kram I

Jessica sa...

Åh det här är verkligen en tävling i min smak. ÄLSKAR choklad och framförallt mörk och Lindts Sea Salt är min favorit, det finns ALLTID av den hemma och på jobbet. Tar gärna 2 rutor till min kopp te på kvällen;)
Å du ser som vanligt pigg och fräsch ut.
Kram

Sandra O sa...

Lind sea salt. alla gånger:)
kram

Anonym sa...

Lindor mörk.....mmmm!
Har allt som oftast en påse skafferiet.
Helena Sofia

Anonym sa...

Hej
Jag älskar också choklad och tycker det är en av livets njutningar!
Jag uttalar ordet choklad "choglad" för jag blir ju så glad...
Mina favoriter är Mousse au Chocolat Milk och Sea Salt
Ha en härlig sommar!
Vänligen,
Angelica

Anonym sa...

Lätt som en plätt, chili! Hmm.. god, len, stinger till lite och det bästa är att just detta gör att vissa tycker att den är för spicy - mer åt mig(!); )Lindt`s verkar generellt ha så få och rena ingredienser som möjligt, toppen tycker jag! Chokladen knäcker till när man bryter den, fin glans och smakar ljuvligt, precis som den är! Tack för en underbar blogg som inger värme. Mvh Lisa.L

Anonym sa...

Älskar mint i alla former så det blir förstås Lindts Excellense Mint! Frisk och fräsch med underbart mustig chokladsmak - det är min smak det :)!
//Åsa i Vansbro

anna sa...

Efter en lång feldiagnos då läkarna trodde jag var extrem laktos intolerant uteslöt jag helt choklad ur min kost. Det visade sig senare att jag led av IBS och jag kunde pusta ut igen. ÄNTLIGEN kunde jag som jag alltid trott äta choklad med gott samvete igen! Min bästa tradition jag har i veckan är fredag efter jag kommit hem från jobbet. Då öppnar jag mitt kylda Lindt choklad med chili smak och avnjuter så många rutor jag är sugen på tillsammans med en klick lättvispad grädde med 2 droppar lime i! Den är absolut bäst i alla kategorier och får min mage att må bättre än någonsin. :)

Lisa sa...

Väntar fortfarande på vem som vann det fantastiska halsbandet från Valerie?

Anna sa...

godaste kladdkakan blir det alltid av Lindt excellense intense mint..sååå ljuvlig med en liten vaniljglassboll till...mmm...gärna får kladdkakan vara lite varm ännu så glassen smälter..
och så köper man alltid en extra kaka som man gömmer åt mor när alla andra sover! love it!!

Jessica sa...

Åh, Sea Salt, absolut! Tänk, för några år sedan hade jag bara skakat på huvudet åt en sådan kombination :) Ett gott te till, där har du min belöning efter tuffa dagar.. Eller efter dagar att fira... Eller... Egentligen funkar den ju fint alla dagar!

jessicai at spray punkt se

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Choklad är det som förgyller livet...hahah.. :-) Min favorit hos Lindt är den med Sea Salt, det salta tillsammans med den mörka chokladen är oslagbar...mmmm...köpte precis en sådan idag.

maria sa...

Lindts kulor med nougatfyllning, rött papper på.
De är min favorit....

Elinor sa...

Kvällshälsningar från Halmstad. Älskar choklad! Mycket för jag är glutenintolerans o nötallergisk. Riktigt god choklad till kaffet o fikat är klart! Linds Madagaskar följer gärna med hem...Finns så många goda sorter. Kul att bjuda på chokladproving med vänner o jämföra smaker. Hälsningar från Elinor i Vårgårda

Anonym sa...

Åhh vilken farligt god tävling. Svårt att välja en favorit bland Lindts sortiment. Jag måste nog ändå säga Sea Salt, måste alltid ha en i skafferiet!! Och till lite festligare sammanhang är ju Lindt kulorna inte fel!
Hoppas på god tur!
/ Ammi

Helena sa...

Mint supreme 70% Det blir inte mycket godare till kaffet!

Jennie Fransson sa...

Ååååhhhh…..det är inte jag som skriver nu…. Det är min chokladnerv som tagit över mina fingrar. Min hjärna tänker: NEJ NEJ!! INTE MER gott. Nu måste det få ett slut… Men fingrarna vill något annat: GE MIG CHOKLADEN. Vilken som helst, men allra helst MINT!
Så! Nu ska jag INTE klicka på “Skicka kommentar” utan avbryta detta.. Men det går inte, eller….?

Anonym sa...

Choklad är universalt, choklad fungerar i alla lägen. Utan choklad hemma känner jag mig fattig och rådlös. White Vanilla smälter vi och doppar sommarröda jordgubbar i. Hazelnut tar vi fram och bjuder på då vi får fikabesök. Blueberry älskar barnen (och med både mörk choklad och bär kan det ju inte vara fel ens om det blir tisdagschoklad i stället för lördagschoklad). Chili när det bara är vi två vuxna och Excellence 85% till mig! En ruta varje dag efter lunch - det stillar mitt sötsug och är dessutom nyttigt har jag hört på P1:s Vetenskapsradion. Choklad förgyller min vardag!

Nina på landet.

Anonym sa...

MINT!!!! Varför??? För att jag älskar choklad :)

Ida H sa...

Helt klart så är den mörka chokladen med Intense Orange den godaste. Den är en perfekt avvägning mellan sött och apelsinsmak. Underbar att göra en gräddig chokladmousse som får en hint av apelsinsmak!

Ida H

Dagliga Ljusglimtar sa...

Choklad är bästa medicin mot allt! Att fira något, att trösta sig, att njuta, att drömma. Själv föll jag för smaken Strawberry Intense (http://dagligaljusglimtar.blogspot.se/2012/05/pratbehov-stillat.html)! Vilken fantastisk smaksensation, speciellt ihop med kaffe! En bit räcker gott och ger mersmak. Chokladen passar även bra att bjuda på.

Jag håller tummarna för en vinst så att jag i ett halvår framåt har en mysig stund, varje dag:-)

Johanna Dolk sa...

Choklad är den perfekta avslutningen på en middag, eller rättare sagt, choklad är perfekt, kort och gott.:-) Och bäst av allt är chokladkakan med Sea salt, inte för söt, lagom mörk, bara att äta och njuta! Jag tröttnar aldrig.

Josefine sa...

Jag älskar den med salmiak!!
Älskar både choklad och lakrits så kan det bli bättre ?!:)
Världens bästa kombination !!:)

Anonym sa...

Åhh vilken drömtävling, för hela vår familj älskar Lindt choklad. Jag tyckte inte ens om mörk choklad innan jag provade Lindt, i vuxen ålder. Vi har fastnat för Excellence 70%, men nu blir man ju sugen på att prova fler sorter. Har provat andra märken ibland när de har varit på rea, men alltid blivit besviken. Det är Lindt som är godast, helt klart. En eller två bitar som doppas i en kopp te tills de smälter lite så att den underbara smaken kommer fram ännu mer blir det dagligen, men vad gör väl det då det ju är nyttigt med mörk choklad, eller hur =) Ja då får man väl hålla tummarna då...

Johanna Dolk sa...

Choklad är den perfekta avslutningen på en middag, eller rättare sagt, choklad är perfekt, kort och gott.:-) Och bäst av allt är chokladkakan med Sea salt, inte för söt, lagom mörk, bara att äta och njuta! Jag tröttnar aldrig.

Johanna sa...

Min fantastiska favorit bland Lindts chokladsorter är excellence Chili! Den är outstanding till allt, i en mustig och god sås till en fin bit kött, i en god varm choklad om vintern, i ett gott bakverk om sommarn eller bara helt enkelt som den är!

Anette sa...

Åh,vilken ska man välja..
Tror det får bli mint,den smakar underbart!
Jag äter egentligen inte choklad då jag håller på att gå ner i vikt men ibland får man unna sig och då
är det bara Lindt som är värt det.
Tack för tävling med drömvinst :)

Malin B sa...

Jag ÄLSKAR de röda Lindor-kulorna, hade de varit en person så hade jag gift mig med den nästa år istället för med min sambo, haha! Lindorkulorna är fantastiska i sin enkelhet, hårdare choklad runt om och len och krämig choklad inuti :-)

Mitt liv som förskollärare sa...

Hej!

Min är 70% Strawberry, jordgubbar är såklart allra godast:)
Tröjan på dig är supersnygg.
Kram/
Berit

Signes Vind sa...

Efter en tuff dag på jobbet så är min belöning på kvällen Lindt 70% och några bitar frukt. Livskvalitet ;-)

Anette sa...

Åh,vilken trevlig tävling!
Jag älskar choklad och har precis upptäckt Lindt.
Har inte hunnit prova alla än men jag gillar verkligen den med mint.

Lyckan skulle vara stor
Lindts chocklad är vardagsglamour!

Anonym sa...

hei!
Mild 70% er min absolutte favoritt.KJøpes alltid når jeg handler i Sverige, :)

Sea salt er jo også veldig god da.....liker igrunnen all Lindt sjokolade..... :))

kRAM ,Heidi i Norge

Therese Lindholm sa...

Åhhh! Som jag fullkomligt älskar choklad! Min favorit är Truffes de luxe, lyxig 70 % choklad med spännande innehåll. Blunda och NJUT!

Anonym sa...

Röda Lindoor, nam ska det va.
Camilla J-K

Anonym sa...

Jag är en stor chokladälskare, men just nu under min graviditet svarar min kropp med att må illa när jag äter choklad. Den enda choklad som funkar just nu är den supergoda Lindt Intense Mint :)

Tack för en inspirerande blogg :)
Kram Jenny

Anonym sa...

Hej!
Älskar choklad och mörk ska det vara, har hittat en ny favorit i excellence 70%´mild. Din blogg är verkligen en inspirationskälla, tack!
Hälsningar Catarina

Anonym sa...

Åhh vilken härlig tävling . Tänk att få mumsa i sig en massa choklad . Och inte vilken choklad som helst utan min absoluta favorit lindt pecan Och havs salt . Och hallon mums vad gott helt outstanding .
Choklad älskaren Jessica

Emma sa...

Jag älskar kokos chokladen mmm

Lotta sa...

Åh, min favorit som alltid måste finnas hemma är Madagascar. Det finns ingen som är godare än den! Mörk (nyttigt!!! ;) men inte besk, utan lite fruktig. Madagascar efterträdde min förra favorit "vit choklad med cocos" - kanske kan man få passa på att önska den tillbaka ;)

Irre-firre sa...

Lindts Crème Brulee är den godaste chokladen, tycker jag! Den är mild, krämig och alldeles underbar! Lycka är att låta en bit av denna smälta i munnen och sedan låta den sköljas ner med ett glas rött!
Hoppas på tur gör

Irene Börjesson, Karlskrona

HemmaFABRIKEN sa...

Trevlig tävling, älskar choklad!
Gillar mörk choklad så en favorit är den milda 70%.
Meeen älskar samtidigt hasselnöt, så det blir nog dött lopp mellan den mörka och Mousse Hazelnut som är så god!!
Kraaam!

Anonym sa...

Bästa tävlingen ever !!! Svårt att välja men min favvo just nu är Crème Brulee :-) / Camilla B

Anonym sa...

Underbart ljuvlig tävling!
Vår favorit är utan tvekan Lindor mörk 60%, den svarta påsen....när man har ätit sin pralin är t.o.m. papperet snyggt och kan pynta soffbordet. Men det konstiga är att påsen måste köpas i vår lokala butik vid lilla torget för där (och bara där!) har kulorna det där härliga "knäcket" och underbart smältande innehåll!
Tack för härlig tävling!
Anna

Othilia sa...

Ses salt absolut. Choklad är min lyx. Finns alltid en Lindt i hyllan om andan faller på.
Fru Fortuna se hit och låt mig ha lite tur nu då

Anonym sa...

Intensiv mint <3 Den är så frisk att den påminner om havet när det blåser på sommaren.

Maria sa...

Mina favvisar är de runda kulorna gärna de svarta. Hade med mig dem som energigodis då jag fick min första dotter. Är där efter fast och de kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, eftersom jag fick mitt livs bästa present med energi från dem :)
Tack för fin blogg!

Anonym sa...

Älskar choklad och mörk ska det vara.
Min absoluta fawo är excellence 70% mild. Hoppas på turen för jag är verkligen en chokladälskare.

Hälsningar Ingela
imoolsson54@gmail.com

annasaramaria sa...

God kväll!!

Choklad är gott, alldeles för gott. Jag gillar Cranberry Intense.

Tänk vilken lycka om jag vann.....

Ha det finfint! Kram Maria

Anonym sa...

En ljummen sommarkväll med Sea Salt Lindt och ett glas rött vin - det skapar energi och minnen att härda ut den långa kalla vintern i Sverige....

Veronica sa...

Åh, en tävling helt i min smak :) Jag älskar mörk choklad och äter det flera gånger i veckan, mums! Då mår jag bra :) Min absoluta favorit är Lindt mörk choklad med havssalt.
Håller tummarna för vinst!

Anonym sa...

Jag älskar Lindts choklad...särskilt Sea salt. Tyvärr är jag inte ensam om att gilla den i min familj så att vinna choklad i mängd vore toppen.

Tack för bästa bloggen, lika beroendeframkallande som choklad:-)

Hälsningar Maria R

Ida Lah. sa...

Lindt creation strawberry är ju bara godast! En riktigt somrig smak som passar underbart till både kaffe och rödvin!

Lady Trisha sa...

Lindor blandad, skulle jag dela med min mams hon gillar samma! :)

Anonym sa...

Hej Philia och tack för en bra blogg!
Nu vill jag inte tynga ner dig med att prata om jobbiga saker men jag undrar om du inte skulle kunna uppmärksamma alla de tappra som kämpar mot barncancer.
Min systerdotter förlorade sin kamp mot denna hemska sjukdom för 3 veckor sen, endast 12 år gammal.
Barncancer uppmärksammas mycket nu då det saknas medel för forskning. I endast 5% av fallen så vet man vart sjukdomen kommer ifrån.
Med din blogg skulle du kunna göra skillnad genom att starta en insamling till barncancerfonden så att fler barn kan räddas i framtiden eller bara uppmärksamma flera att sätta in en slant till barncancerfonden. Är vi flera så kan vi göra skillnad! Våran Julia älskade hästar och stallet, det var hennes paradis på jorden. Hon stod för rättvisa, solidaritet och kamratanda. För att hedra hennes minne har hennes föräldrar(min syster) startat en fond som ska dela ut medel till barn i hennes hemort en gång om året. Hoppas jag inte har upprört någon med att skriva denna kommentar men denna vidriga sjukdom måste få vad den tål. Allt för många barn blir aldrig friska och vem som hellst kan drabbas. Kram från en annan mamma.

Anonym sa...

Men åh, vilken favvotävling!! Jag som älskar choklad, favoriten är lindt sea salt!! Ljuvlig som den är men även tillsammans med en kopp kaffe eller ett glas rött.

Caroline BN sa...

Jag gillar sea salt bäst av de sorter jag testat. Visste inte ens att dom har cocos i mörk choklad (testat den ljusa dock men är mer för mörk choklad). Den vill jag ha! Vet utan att ha provat det att just den är min favorit. Älskar cocos och kan inte leva utan mörk choklad. Kombinationen är oslagbar. Ett års förbrukning av smaken cocos skulle göra mitt år till det bästa. <3

marita.s sa...

Ljuvlig tävling med ljuvlig vinst. Seasalt är min favvo,men gillar nästan alla sorterna. Vad vore ett liv utan choklad? Kram o håller tummarna

Heléne sa...

Hej!
Min favorit är Sea salt! Underbar mörk choklad och lite sälta. Jag är ingen älskare av söta desserter, men en bit Sea salt och kaffe efter maten är en perfekt avslutning.

Med vänlig hälsning,
Heléne

Anna sa...

Nom nom nom, vilken tävling! Chokladfantast som jag är älskar jag ju all choklad i alla dess former! Men om jag ska välja en favorit så blir d ändå Excellence 70%, för den är ju så otroligt god att äta precis som den är, men också att ha i diverse bakverk som ska vara chokladiga!

frida sa...

mint supreme för att den är så god!!

Marion sa...

Intendense blueberry är min favorit om jag vill ha en chokladbit i munnen. Så gott med Intense mint i kladdkaka, smaskens!

Nadja.F sa...

God kväll!

Jag vill helt klart vara med och tävla och hoppas på den fin fina vinsten, det skulle passa en stooor chokladälskare som jag! Och vem tackar nej till kvalité som Lindt?

Min favvo är Lindor mjölk! Den är sammetslen mot tunga och gom, ger en underbar smaksensation och njutning till max! Man känner sig lycklig och vill bara ha mer och mer! En kula räcker inte! ;-)

Ha det bra och tack för den bästa bloggen ever!

Bamsekramar/Nadja, Kiruna

Anonym sa...

Whoo! Jag bor brevid Lindt's fabrik :) Loften är härligt när jag cyklar förbi.
Hälsningar från Zürich!
Kicke

Susanna sa...

Jag vill gärna vara med i tävlingen. Min favorit bland Lindts choklad är seasalt. Jag gillar blandningen mellan sött och salt, en spännande kombination! Tack för en inspirerande blogg!

Hälsningar Susanna

Lena sa...

Ojjjj!!! En tävling som jag INTE kan motstå att deltaga i;)
Jag väljer Seasalt!!! Uuuunderbart gott!

JämtNina sa...

Chili är min favorit för att den är så uuuunderbar.

Anonym sa...

Hi,

I love love LOVE round white chocolates (i think they are called stracciatella)...mmm, so good <3 - Mini from Finland

Monika Gustavsson sa...

Jag gillar den med jordgubbsbitar i: Lindt Excellence Strawberry Intense.

Vill vinna för att jag är väldigt ledsen just nu. Har precis skilt mig efter 18 år och nu bor jag i ett nytt hem och gråter varje kväll när mina älskade barn inte är här. Vinner jag ska vi äta mycket choklad jag och flickorna.

vh
Mamma Monika
utsikten79@telia.com

Anonym sa...

Häftig utlottning!!Sea salt är min favorit!
Kram
Britt
britt.jonesig@ttelia.com

Tina sa...

Ääääälskar intense mint :o) en god kopp kaffe till det sen är det bara att njuta!
Kram Tina

Malin's Hus sa...

skippar utlottingen men JÄKLAR vilka nive skor du har!!

kram

Marie sa...

Åh, vilken underbar tävling! Min favorit är Seasalt. Den slinker gärna ner i kundvagnen när jag är i matbutiken.

Brita Linnér Lindebratt sa...

Upptäckte i veckan två smaker jag aldrig smakat innan nämligen mörk choklad med mousse och creme brulé.
Fantastiskt goda och perfekt med mörk mustig choklad som möter lite sötare ljus.... Llllll - Lindt!!

Jessica Johnsson sa...

Seasalt, chili och pistage- chokladen är mina absoluta favoriter.. Kan inte välja den bästa, så ofta får alla tre följa med hem. Det salta, det heta och något milt som krispar gott! En mycket bra blandning..

Anonym sa...

Provad nya smaker; mörk choklad med mörk chokladmousse och ljus choklad med creme brulé...Väldigt bra kombo med mörk mustig och ljus lite sötare...Lllll - Lindt!

Hälsar Brita L L

Elin sa...

Sea Salt är den stora favoriten! Blandningen mellan salt och sött gör under för mina smaklökar.

C sa...

Almond-Seasalt-Almond-Seasalt-Almond-Seasalt....hjulet stannade på ALMOND..hoppas även ditt chokladhjul stannar vid mej!

Ha en bra dag!

Kram
Carro

C sa...

Almond-Seasalt-Almond-Seasalt-Almond-Seasalt-Almond...hjulet stannade på ALMOND...hoppas ditt chokladhjul stannar vid mej!

Ha det bra!

Kram
Carro

tina sa...

Linds excellence cocos den är bara sååå lovely !! Bakade en lchf kladdkaka använde mig av den som choklad behöver jag säga mera .... UNDERBAR !!!

Tina i Arboga

tina sa...

Åhhhh lindts excellence cocos är bara sååå underbart ljuvlig ÄLSKAR'n :)!!! Bakade nyss en LCHF kladdkaka tog den som 70% choklad å behöver jag säga mera hur god den blev med hallon å grädde till !!!

Hoppas på Tuuuut!!!
Tina i Arboga

Jenny sa...

Hazelnut delux är den bästa!!! Nötter å choklad är ju bara sååå gott! Är beroende av choklad, får jag inte en bit varje dag så blir jag tokig på riktigt alltså ;)

Anonym sa...

Vilken tävling, choklad är aldrig fel passa till det mesta. Tycker om all choklad men Intense Blueberry är en av favoriterna.

Nu hoppas jag bara på tur!

Ha en bra sommar!

Elinor
el.ny@hotmail.com

Jill sa...

Svårt att välja. Choklad är ju så gott.

Orange, mint eller SeaSalt åker ner i min korg i affären

M sa...

Hazelnut mousse (mjölkchoklad)


Så enormt gott med ett glas rött!

Helena sa...

Kan inte bestämma mig, beror helt på tillfället :) Om jag är rakt av chokladsugen - SeaSalt, helt underbar kombo med havssalt och choklad. Om jag är både söt- och chokladsugen - Coconut Intense, ÄLSKAR kokos. Om jag är sötsugen - Mousse au Chocolat White, OMG, den tillfredställer verkligen sötsuget :)

Ylva sa...

Lindt är vår favorit här hemma och vi väljer nästan alltid sea salt. Den förgyller våra helger för den passar så fint med vår espresso och latte som vi alltid tar på förmiddagarna då. Det symboliserar liksom ledighet och livskvalitet för oss : )

Åsa sa...

Lindt i mitt hjärta - en blandning av sött & salt!
Lindt´s touch of SeaSalt är favoriten helt kallt.

Anonym sa...

seasalt funkar i alla lägen,men vill jag ha lite lyxigare till kaffet är brulee en favorit .motivering till varför jag ska vinna...choklad har byggt denna kropp,ett halvårsförbrukning säkrar mjukheten in i 2013
dojjan74@hotmail.com
Annika

Anonym sa...

Jag älskar choklad, så svåt att välja bara en, därför väljer jag hela sortimenten.
Kram Maarit

Anonym sa...

Älskar choklad. Måste man välja bara en, nej jag väljer hela sortimenten.

Kram Maarit

Anonym sa...

Åhhh sjokolade - fantastisk godt! Tror ikke det finnes en Lindt jeg ikke liker :) Velger meg Intense Orange og en kopp kaffe mmmm... Kan forresten tastaturet blir ødelagt om jeg sikler på det??? Stor klem Solveig i Oslo :)

Anonym sa...

Jag vill vinna det finaste priset på länge för att jag älskar Lindt choklad - ju mörkare och chokladigare desto bättre -och för att den 19.7 faktiskt råkar vara min födelsedag! Mina favoritsmaker är blåbär och Sea Salt, men allra allra bäst tycker jag om den 90%-iga chokladen som jag med gott samvete njuter av tillsammans med nötter och en kopp svart kaffe.
EvaK

Anonym sa...

Lindt Dark Strawberry Intense - sommar o choklad - de båda bästa samsas perfekt!


Kram o ha en go´sommar!

/Erika B

Jennica... sa...

Men wow! Vilken fantastisk tävling!! Jag är ju också en chokladälskare av stora mått och det är inte lätt att välja, men för mig blir det Intense Mint. Mixen choklad och mint är oslagbar tycker jag!
Kram Jennica

Anonym sa...

J'adore Creation Mousse au Chocolat Dark!
Motivering??Behövs inte, det är ren och skär chocolate perfection!
// Anna

Lyckoslanten sa...

Cranberry! Det gillar jag, i kombination med mandel - fin balans mellan sött och surt.
Du inspirerade mig med din vita MexicoChillN där, så jag beställde just en. Fick söka en stund innan det fanns någon som hade nån kvar. Du har antagligen inspirerat många! ;o)

Maria sa...

Godast är deras mörka choklad med apelsin! Gud gott! Tur att mörk choklad är nyttigt för det blir en och annan bit i veckan! Men livet är till för att njutas eller hur!

Elenor sa...

Min favorit är excellence chili. Den passar perfekt till ett glas rött vin och med eller utan väninnor eller maken är man alltid i gott sällskap! En choklad att njuta av helt enkelt!

Anonym sa...

Nu blev det lite svårt, att välja alltså.

Sea salt och så var det ju 85% mild osså osså dessa mörka kulor. Yammy det är så många goda stunder med många goda Lindtbitar. Mums så njutbart

Sommarhälsningar
Lippet

Nena sa...

Av ej smaksatt är det nog 85%, av smaksatt blueberry intense!
Mmmmm så gott! Älskar mörk choklad i alla former och tycker numera inte ens om mjölkchoklad. Tänk om nån sagt det för några år sedan! Jag bakar också på Lindt choklad!

Trin sa...

Åh nu hoppas jag på tur! Jag är beroende av den mörka chokladen med Sea Salt, gärna med lite nötter också!
Catrin

Anonym sa...

Min absoluta favorit är Lindts choklad med chilismak..
Underbar smakexplotion som passar lika bra till ett glas rött som nedriven i en god Chili con carne...

Micaela

Anonym sa...

Älskar Lindt mörk chocklad. Den är dessutom nyttig. Kombinerad med chili bllir den extranyttig, då hettan i chilin ökar din ämnesomsättning. Två flugor i en smäll :-).

Anonym sa...

"There are four basic food groups: milk chocolate, dark chocolate, white chocolate, and chocolate truffles."

Min favorit är Chilli!

Anonym sa...

Kan inte bara välja en!
Älskar alla Lindts produkter!
Choklad är livet :-)

Johanna sa...

Lindor vit är bara sååå god. Farligt farligt men härligt härligt gott.

Johanna

Heléne sa...

ÄLSKAR choklad. & A touch of Sea salt är min favorit, om jag nu bara får välja en. Det salta och choklad i ett, heaven in a bite.

& hade jag vunnit en halvårsförbrukning så hade mina rara kompisar fått komma på vin & chokladfest!

Anonym sa...

Hej, min favorit choklad är den 70 procentiga chokladen de gör. Jag tycker den är lagom söt och underbart god till en kopp te.

Anonym sa...

Hej, min favorit choklad är den 70 procentiga chokladen de gör. Jag tycker den är lagom söt och underbart god till en kopp te.

Anonym sa...

Sicken härlig tävling!
Som gravid med major craving för choklad vore detta fatastiskt fint!
Den mörka chokladen med Mint är ju bara så fantastiskt fräsch och god! Ett halvår blir rätt perfekt för mig också då jag om ett halvår får nåt annat sött som socker då jag har beräknad BF på Julafton =)

Moa B :)

Anna sa...

Min favorit är helt klart Intense Mint. Choklad och mint tillsammans är två goda smakar som gifter sig fint, kan inte bli annat än bra!

Flippis sa...

De Röda runda kulorna är helt klart favoriten. De känns liksom på något vis lite kalla när man får in dem i munnen och inte alls så sötsliskig som många andra. Toppen, toppen!

Anonym sa...

Min favorit är intense blueberry.jättegod. jag är en
chokaladoman ialla dess former men blueberry är helt underbar.AC i Mora

Camilla sa...

Coconut är ju godast.

Perfekt till mina nattliga stunder med huvudet i läxböckerna.

Och har jag tur får jag ha dem för mig själv. När förhoppningsvis både barn och man sover.

Anonym sa...

Jag blir helt till mig, choklad i ett halvår!! Klart jag vill vara med och tävla..ÄLSKAR mörk choklad.
Min favorit är SEA SALT, helt underbart till ett gott glas vin och
en pläd sittandes nere vid bryggan och höra vattnet skvalpa.
Det är sommar på hög nivå! Önskar att fler kan få njuta här och nu.

Jag håller tummarna för mig och TACK för att du ger mig möjligheter att få vara med.
Kram Bellablomman

*malin* sa...

Oh my. Välja en?! Bara en. Hmm... Den största favoriten är nog ändå Intense Mint eftersom jag älskar kombinationen mint och choklad. Dess tunna bitar, att sitta och bryta tillsammans med en härlig feel good-bok - det är bästa kvällen. Sommar som vinter, det funkar året om.

Anonym sa...

Åh, vilken underbar tävling! Det finns ju inte en situation där choklad inte hjälper!

Jag tycker Lindt gör den godaste chokladen i världen, all choklad de gör är magisk! Men nu ska en smak plockas ur mängden och då blir det creme brule! Ofta då chokladmakarna försöker få in en smak i chokladen så tycker jag resultatet blir konstgjort, artificiellt. Creme Brule är däremot en fullträff! I en ruta får man knäckigt, mjukt, lent, sött, det bara smälter i munnen! När man en gång börjat gå Lindt vägen känns det helt omöjligt att äta nåt annat.

Hoppas på tur i denna tävling, åh vad glad jag skulle bli över vinst!

Kram
Maria

annu sa...

Absolut Lindt excellence chili eller touch of sea salt! Om bara en, så blir det sea salt! gu så gott!!

Anonym sa...

Verkligen toppenchoklad. Både som efterträtt och godis. Bäst gillar jag mintsmaken. Tänk så mycket choklad... hoppas.
Karolina Lann Vallin i Partille

Anonym sa...

Den mörka 70 el 85%, älskar mörk choklad och att den är så kompakt och inte delar sig.

Unknown sa...

Sea salt är min favorite just idag! Men det fina är ju att man hittar nya favoriter varje gång ;)

Anonym sa...

Lindor är min favorit! Vi köper den alltid när någon i familjen fyller. Den är både god och ser lyxig ut och sedan är den ju förknippad med födelsedag :-)
Alice Thisner

Anonym sa...

Min favorit är som så många andras Excellence Sea salt. Underbar kombination av salt, den lite söta mörka chokladen. En enkel och ren smak. Passar lika bra till en kopp latte som ett glas vin. Stina Thisner

Jessika med k sa...

Jag älskar Lindts blåbär och mandel. Eller om den kanske heter Blueberry. Den är juhelt fantastisk! Och med tanke på att blåbär ju sägs vara något av det nyttigaste man kan äta, och att choklad är bra för allt möjligt, så måste den kombinationen vara rena rama hälsokosten. Och det kan man ju aldrig få för mycket av ...

Anonym sa...

Hei. Jeg elsker Lindt Excellence Madagascar 70% og den får jeg ikke tak i her i Norge. Hadde vært morsomt å vinne denne konkurransen. Mvh Siggi E.

Pernillus sa...

Jag älskar nästan all choklad från Lindt choklad, men ska jag välja en favorit så blir det LINDOR. Så otroligt goda! Jag brukar önska mig just det av mina barn till mors dag och sedan njuter jag....

Anonym sa...

hej,vet int om jag har smakat Lindts choklader så därför skulle det sitta bra med vinsten.Jag bor i Finland och äter Fazer blå i massor så visst skulle det vara roligt att vinna.Tror jag skulle välja den med hasselnötter.

Anna-Viktoria sa...

Lindtchocklad i ett halvår... Himmelskt!!! Massor av röda och svarta Lindorkulor i vackra skålar i hela huset och några högar med favoriter som mint, cocos och chili... Måste en favorit blir det ändå de smältande röda"mjölklindor" !

Chocklad = Kärlek
Lindt = Kärlek i lyxförpackning

// Anna-Viktoria

Cecilia O sa...

Åh, skulle verkligen behöva den där halvårsförbrukningen, räcker den till fem chokladkakor i veckan ? ;)

Intense Mint är beroendeframkallande god.

miriam skoog sa...

ooohhh...mint,mint ,mint..loves it!
Va!?Choklad från lindt i ETT HALVT ÅR!!Är det på riktigt?!!
Jag som aldrig har vunnit på nåt choklad hjul eller liknande( förutom när jag en gång på grönan fick "bonusvinst" på chokladhjuls-lotten,skrek i högan sky och sen visade det sej att det var en grisnalle...en GRISNALLE!!)svor att jag ALDRIG mer skulle försöka vinna nå dumt godis igen , men Jag är lätt med idenna tävlingen,finns inget bättre än lindts choklad jue :-)!

Du är bäst!
kram mirre

Anonym sa...

Min favorit är Excellence Mint Intense!!!! Men nästan alla Lindts mörka choklader är underbara. De är tunna, smälter gott i munnen o känns på något sätt nyttiga! Äter för tillfället minst två 'kakor' i veckan då jag är gravid och inte kan motstå suget. Det lustiga är att jag inte åt choklad alls för några år sedan. Fick för mig när jag var 6 år att jag inte tålde det och höll upp i 20år. Testade sedan av någon anledning en kväll o sedan dess är jag såld!!!!!
Fingers x!!!!
Kram Camilla

Eva-Karin sa...

Lindt med Chili, helt suveränt god, bränner gott på tunga och i gom men kan man sluta äta? Nope :)

// Eva-Karin

Eddan sa...

Chili är min favorit, kombinationen mörk choklad och chili är verkligen en smaksensation. Eftersom jag älskar choklad men försöker gå ner i vikt så väljer jag kvalitet istället för kvantitet när det gäller choklad nuförtiden :-)!

Ludmilla sa...

Jag äääälskar seasalt, den är helt fantastisk med den lena chokladen och det salta kornen och kan få mig på gott humör any time.

Men jag älskar ju också kokos i alla former, så här har jag missat något...kanske en konkurrent till sesalt!

Måste kila till butiken bums och leta genom deras sortiemnt, för den har jag inte sett innan.

Tack för härlig sommarinspiration när man sitter inastängd på ett kontor om dagarna och drömmer sig ut i din trädgård =)

Glad sommar!

Sofie sa...

Älskar choklad.. ÄLSKAR choklad. Kanske lite väl mycket. Så pass att det inte är lätt att välja en favorit, det finns så många jag gillar.

Toppar listan gör 70 % Coulis du Chocolat, Crème Brûlée, Hazelnut de Luxe och samtliga moussevarianterna. Men högst på listan.. hm. Just idag är det Mousse au Chocolat White. Tillsammans med jordgubbar, hallon och blåbär till det här fina sommarvädret.. oh my!

Malin M. sa...

Roasted almond. Den är så god att de är svårt att sluta äta. Knaprigt och gott med mandeln.

Anonym sa...

Åhh.. det här var en tävling helt i min smak.
Det finns väl inget mer avkopplande än att sätta sig med en kaffe (eller ett glas rött) din blogg såklart ;) och en härlig chokladkaka med smaken Sea Salt.
Snacka om en stor insättning till "Må Bra" kontot.

Kram och tack för en fantastiskt inspirerande blogg.
/Malin P

Anonym sa...

Hej igen,

Drömde mig bort och missade helt att motivera varför Sea Salt är så god.
Det är den perfekta lena chokladsmaken ihop med det där goda saltet. Me like..

/Malin P

Malin Andersson sa...

Lindts choklad med havssalt är helt uuunderbar! Som chokladälskare kan jag njuta av en god choklad där saltet ger det "lilla extra" för en härlig smakupplevelse! ;)

Anonym sa...

MMMmmmmmmmmm! Måste svälja lite bara jag tänker på choklad. Har alltid, alltid en eller två kakor av Lindt i min kyl. Just nu har jag 70 % kakao och apelsin & mandel blandningen hemma.

Varje kväll efter jag nattat mina små älsklingar tar jag en eller två rutor av Lindt 70 % kakao halt och kryper upp i soffan eller sängen och njuuuuter! Ren skär lyx är det <3 Jag njuuter och känner att jag landar lite. Det kan vara en strid att få de små i säng ibland och då landar jag med mina mumsbitar. En lyx helt enkelt.

Ha en fin dag!
/Katarina tvillingmamma

Anonym sa...

Min favorit är sea salt. Tonårs sonen tycker samma sak så man får inte ha chokladen i fred. Den är så god med sin fina chokladsmak och saltet som bryter av bra.

Hälsningar Viveca

Anna sa...

Älskar Lindt Excellence A touch of Sea Salt!! <3
Den gifter sig så bra med rött vin efter en god middag! I just love Lindt!!

Unknown sa...

Ååååh choklad!! Livets bästa njutning! Dröm smakerna är caramel Intense och Blueberry Intense, allt beror på vilket sug man har. Sött-sött eller sött-friskt... Hoppas hoppas hoppas!!

Anonym sa...

Om jag måste välja en av alla goda sorter måste det nog bli de runda chokladkulorna i svart papper.
Dessa är helt underbara till en kopp men gott te en regnig sommarkväll.

//Petra

Camilla G sa...

Sea salt, absolut av de smaker jag provat på. Det är en underbar kombination som passar både till vardags och fest! Man glädjs av att bjuda andra på den också, alla gäster samt sonen på snart 4år har bett om en bit till.. :)

Kram Camilla G, Stockholm

Anonym sa...

Har ganska nyss "upptäckt" Lindts mörka choklad och min favorit är sea salt, den är bara såå god!Förhoppningsvis får jag chansen att prova några fler!

Vet inte vad en del menar med att det räcker med en bit mörk choklad för att still behovet av sött... jag kan äta hur mycket som helst ;)

Hälsningar Malin WP

AnnaS sa...

Intense Blueberry e makalöst god...o jag som aldrig åt choklad m frukt i förr.
*FingersX* för god tur i tävlingen!

Anonym sa...

Lindt Intense Mint
Smakar allt man vill och lite till

Maria E

Ida sa...

De har så mycket gott! Men det jag oftast köper ur deras sortiment är Lindor kulorna i den blandade påsen, just för att jag inte kan välja. De är så galet goda och smälter i munnen. Nu håller jag tummarna, chokladmanisk som jag är.. Kram Ida

Anonym sa...

Ojojoj...vilken farlig utlottning. För figuren alltså.
Har aldrig varit nån choklad älskare men så upptäckte jag den 70% och blev helt såld på den.
Det är ju inte helt lätt att välja ut en favvo men de får nog bli Mintsupreme och Moussemilk.

Hälsningar Kajsalisa

Herman Grans ♥ sa...

Ooh :) Perfekt giveaway!
Mint Intense er min favoritt ;) Hilsen Grete

Tiina sa...

Det är så svårt att välja.... Kunde säga, att mina favoriter är sea salt och chili. Viste inte om coconut intense , den vill jag smaka också!!

C sa...

Åhh, jag älskar Lindt choklad! Min favorit är nog Lindt Intense Mint, men då har jag inte prövat Coconut... Visste inte ens att den fanns, men det låter som om den kan bli en ny favorit!

Josefin -Happy Days- sa...

Åhhh, vilken passande tävling, här hemma är jag o lilla Nyponrosen precis lika chokladtokiga båda två. Vilka mysiga tjejkvällar vi skulle kunna ha framför oss när mörkret och rusket närmar sig om vi vann... Kunna mysa upp i soffan och lyxa på fin choklad, vad vi skulle må då. ;)

Min favorit är chili, brukar smälta den och doppa söta solmogna jordgubbar i. Gillar hur sött möter lite sting av hetta och givetvis serveras detta i kvällsolen tillsammans med kylt bubbel... Perfekt o ta med sig på en romantisk picknick... Det var faktiskt precis vad jag tipsade mina läsare om här om dagen i mun blogg Happy Days, sånt sammanträffande med din underbara tävling, skoj!!

Här är inlägget om du vill kika ;-)
http://myhappydays.se/2012/july/chilichokladdoppade-jordgubbar.html

Nu håller jag o lillan våra tummar och tår, hoppas, hoppas, hoppas...!

Familjen R sa...

Choklad i alla former går ned lät som en plätt, men just nu när man ska äta lite "nyttigare" får det bi Lindt 70%. Enkelt är oftast godast. Choklad ska smaka choklad!
*håller tummarnaÄ

Asuka sa...

Excellence mild 70% är en chokladgarant som ger festen likväl som vardagen en extravgant gudlkant

Isebell sa...

Hej

Tack för en bra blogg med mkt bra shoppingtips=)

I love CHOKLAD!!! Särskilr sea salt och Lindt cremé brulé, den är magisk!!!! Hoppas att jag blir vinnaren för då ska det bli chokladfest i småland;-)

Hälsningar Isebell

Marie Lydahl sa...

Min absoluta favorit är Lindt creation Crème Brûlée. Mums!

Sofie sa...

Men guuuud, ja alltså skulle man vinna denna tävling skulle man ju stänga in sig ett halvår å bara frossa alldeles saligt!! Min favvo är utan tvekan Crème Brûlée, i dagsläget köper vi den minst två gånger i veckan, sååå god till kaffet efter middagen (jag längtar efter den redan före vi börjat äta middag)!

Hoppas på mycket tur och håller tummarna så hårt att crème brûléen smälter i händerna!

Anonym sa...

Hej underbaraste Philia! Jag är en 29 årig tjej som älskar din blogg, du tar fantastiska bilder och delar med dig av både glädje och motgång (fast allra mest glädje) Tack för att jag får titta in i din värld varje dag :)

Nu till tävlingen! Jag älskar verkligen Lindt Creation - Hazelnut de Luze. Denna chokladkaka kom min man hem med och överraskade mig med i våras och sen dess har dem legat varmt runt hjärtat :)

Många kramar Martina B S

Diana R sa...

Min favorit är Lindt med chili, den är ju bara såå god med hettan som bryter av mot den söta chokladen. Passar perfekt med en bit till kaffet!

Anonym sa...

Heia konkurranser! Liker best med havsalt Og hviiiit sjokolade:)
Janne

Maja stjärnström sa...

Å det finns ju så många goda men Intense Blueberry är ju mums nu i sommartider!!

Ellan - Livet hos Ellan sa...

All choklad är ju god men SEA SALT tar priset! Så beroendeframkallande god!

Anonym sa...

Lindt är min favorit choklad nr 1.
Därför är denna tävlig det bästa jag sett.
Alla smakar lika toppen.
Jag njuter i hela kroppen.
En kopp kaffe och en lindt choklad.
Kan jag få en bättre dag?
Men om jag får välja min favorit
Så tar jag Lindt Excellence Madagascar 70%
och mumsar på en bit!
Hälsningar Suz

Memelie sa...

Å choklad...

Jag älskar Lindt sea salt.

Blandningen mellan chokladen och saltet är klockren...mmmmm. Ren njuning i en ask, helt enkelt.

Kram!

Lotta

Anonym sa...

Im from Mexico so of course Chili!!!!!!
bea

Fräkniga donnan sa...

Åh, vilken tävling!
Älskar ju choklad o gärna mörk! Men den med seasalt är helt klart något extra! Den påminner mig om min barndom i Italien, så underbart! Så vinner jag blir det chokladfest de lux!

Kram donnan

Hannapanna sa...

Min största passion är choklad!
Fyra bitar om da'n gör mig glad
Ett sådant beroende mjölkar hushållskassan på en stor peng
Men jag unnar mig lyxiga Lindt, den vardagliga sorten får däng!
En halvårsranson av Lindt Madagascar vore succé
Även min man, som klagar på chokladkontot, skulle le!

Maud sa...

Mousse au chocolate white är min absoluta favvo! smakade den när vi var på besök hos storsonen i Kungälv o den var bara sådär gudomligt god, smälte så gott i munnen o va underbart cremig o bara såååå god..bästa chokladupplevelen EVER!

Guldnougaten sa...

Min favorit är Sea Salt!
För ett par år sedan när jag var hos min mormor hade hon den hemma hos sig och jag blev helt fast vid den ... mmm ... Tunna & goda bitar ;)

Åsa Eriksson sa...

Hej! Har precis provat Lindt Sea Salt och älskar den! Som en liten överraskning när man efter en stund känner smaken av salt, mm. Vill bara ha mer! Gott för kropp och knopp helt enkelt! Kram/ Åsa

mariasvitabo sa...

Min favorit är mousse -au-chocolat-hazelnut! Älskar hur denna choklad smälter i munnen samtidigt som man känner den ljuva smaken av hasselnöt. Krispig och god! Det vore en chokladälskandes dröm att vinna denna tävling!!!

Kram Maria

Anonym sa...

Min favorit är den med mörk choklad-mousse. Så himla god till en kopp kaffe! Har blivit en riktig finsmakare när det kommer till choklad, så nu är det bara Lindt som gäller här hemma!!

/AnnaB

Nina sa...

Sea Salt är min favorit eftersom jag är västkusttjej!

Vänligen
Nina

Josefine, josefine_jossan@hotmail.com sa...

Intense Blueberry!! Underbar att smälta och blanda med lite ägggulor och grädde för att få en härlig chokladmousse som toppas med nyplockade blåbär och rostade mandlar! :)

Anonym sa...

Vilken drömtävling! Jag är en chokladoman av stora mått som fullkomligt älskar Lindt Excellence Mild 70%. I den får man det bästa av två världar: en fyllig och rik choklad med en mjukare, lite vaniljig ton.... Den ger guldkant åt vardagen för mig och slinker allt som oftast ner i korgen när jag är och handlar.
Hälsningar Ulrika Björk i Örebro

Anonym sa...

Choklad och mint. Finns det något bättre...Lindt Intense Mint /Susanne