torsdag 26 juli 2012

EN FÄRGGLAD DAGENS

.
.
.


Dagens (sneda) jag i skön tokmönstrad blus (med skulls! I like! Lu Lu Blouse från Chill Norway, finns hos Creative Lounge), chinos Tommy Hilfiger (gaaamla) väska Mullberry (och på fossingarna rosarandiga flipflops från Missoni. Fann dem på Factory Malmö)




Tjing torsdagskväll!



Hemma i vårt casa igen och nu är det dags att duscha och bada små skatter och läsa sagor och lägga dem i sina renbäddade sängar:) Sen blir det mamatime med nytt magasin och ostbricka och iskallt vitt - mysigt. Det är såna små sköna vardagssaker som gör det lilla extra har ni tänkt på det? Doften av nybadade älsklingar och Manchego + fikonmarmelad haha:)







Coolt print idag: rosa rosor och skulls på beige botten




+ mycket färgglada fötter!:)




Imorgon måste jag fixa frissatid, måste!!! Håret är verkligen i bedrövligt skick just nu. Sommarblekt och slitet med utväxt, usch & fy. Nej något drastiskt måste verkligen göras pronto!:)



Vad gör du ikväll min vän???




KRAM

.



13 kommentarer:

Sofiahedvigpr sa...

Hej, Precis hemma från en otrevlig gyn-cellprovstagning... Tittar in här nu för att få se lite vackra bilder och må bättre. Vin och ost låter ju som en bra idé då. Tack!

Unknown sa...

Snyggt!
Ska försöka få till ett litet inlägg på min lilla blogg, har precis kommit hem från Hönö, du vet där Hvita Villan ligger ;)

Ha en fin kväll,
kram Catta

Anonym sa...

Lite kul med döskallemotiv. Lägger inte folk någon vikt vid symboliken i mönster? Jag skulle aldrig gå omkring i ett plagg täckt med döda människokranier. Men Chill Norway känns ju rent allmänt som ett märke utan någon som helst stilkompass.

Sofia

Lena - gott för själen sa...

Roligt med skulls.

Här har det varit full rulle ikväll med kakbak, glasstillverkning och matbrödsbak inför morgondagens middagsbjudning.

Kram Lena

VivanDivanGoesFashion sa...

Blusen är urfin och du bär upp den sååå snyggt :) Har kliat lite i klickfingrarna faktiskt idag när jag såg att den kommit till butikerna :)

Att unna sig de där små vardagslyx-sakerna är ju det som gör att man orkar med en stressig vardag. Tycker det låter jättemysigt det du beskriver, verkligen nåt som jag också skulle njuta av en torsdagskväll :)
'
Kram
/Vivvi

Anonym sa...

Alltid skönt att gå till frissan! Ska du byta dina extensions oxå, hur många brukar du ha i och vilken sort? Ha en fin kväll =)

Ines

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Hoppas du har en mysig kväll ..jag njuter för fullt här på Gotland ...*ler

Kram

Pernilla på Piazzan

Emma R. sa...

Vilka fina träd ni har i rabatterna! Ja, ni har en jättefin trädgård som verkligen ger inspiration, och jag skulle gärna se sådana träd hemma hos mig, vet du vad det är för sort? Hoppas att barnen somnade så att det blev lite egentid kvar:)
Mvh Emma

Anonym sa...

Ost, vin och tidning....låter som PERFEKT mamma-time!/ Lotta, Sundsvall

Home of m sa...

Härlig topp! Hoppas du hade en fin kväll.
Kram

Att vara någons fru sa...

Hur radikalt? Typ Robinfrisyr? Det hade jag gillat :-)

Kram

Jennie LK sa...

Hej fina Petra!

Har följt dig flitigt men varit lite slarvig på att kommentera. Sommaren går så fort och man hinner ibland bara kika in sen ut i solen, laga mat, leka med barnen... Ja du vet!
Älskar din blogg! Så vacker, kreativ och proffsig! Din nya blus från Chillnorway är toksnygg! Jag har själv beställt en fast Edith Dress istälet, långtunikan. Till ett par jeans och boots blir den perfekt!

Ha en go dag!
Kram Jennie

Anonym sa...

Skull,nee grymt!