tisdag 10 juli 2012

EXHAUSTED

.
.
.


Tjing mes amis!

I´m alive! Förlåååt att jag inte tittat in till er tidigare idag men jag har varit hit & dit i vår lilla härliga Småstad och gjort lite jobb och en hel del skoj! Lunchat med mina finfina vänner och spanat in deras netshop som just nu är i startgroparna (woop woop- det blir bara så bra! Grattis raringar:) varit inne på Småstadens nya souperläckra & lyxiga Fisk & Skaldjursrestaurang som har smygpremiär imorgon (woop woop -  bara så häftigt och en pytteliten bit från vårt casa= perrrfekt) och sen varit en tur till kära kära Tullen som fått in massa snyggt! (woop woop  igen- finfint höstnytt från Hunky Dory fick följa med hem:) 


Nu ska vi slänga i oss sushi här framför Allsången (är hungrig som en varg) och senare ska jag visa lite pics från allt det jag gjort idag!:)
KRAM


Psst, Någon mer som mår "halvknepigt" just nu av detta jobbiga väder??? Jag känner såå tröött, seg och har ont i huvudet och det är bara såå fuktigt och kvavt och jobbigt, usch och fy. Min kropp är nog skapad för bara soool!:).

9 kommentarer:

Ljuva Magnolia sa...

Ser fram emot att se vad du gjort under dagen :)
Japp, man blir helknäpp av vädret. Go i hela hövvet som man säger här i Götet ;)

Kram Catta

Att vara någons fru sa...

Ja vem är inte skapad för sol? Jag har ryggskott och tycker fasligt synd om mig själv. Lite Hunkydory skulle pigga upp :)

Anonym sa...

Du har varit saknad. Men såg i alla fall supersnygga bilder på dig på Tullhusets facebook-sida. Ja det är inte kul med det här vädret.....samma i Sundsvall. Vi roar oss med att måla köks-luckor. Dom blir vita förstås. Ha det bäst!/ Lotta, Sundsvall

Igloo sa...

Jag håller med dig, känner mig också "skum". trött, på dåligt humör och seg...hoppas hoppas på att solen kommer snart så man får lite energi igen.

Lifestyle By Lena sa...

Väntar med spänning på bilder från din dag!
Usch detta trista väder!

Kram

Anna sa...

Åh vad spännande!! Öppnar restaurangen bredvid Tullhuset nu.... måste hinna testa innan sommaren är slut!

Lena - gott för själen sa...

Igår hade vi en sån tung-av-vädret-dag. Helt orkeslös, liksom. Trots det brottades jag med ogräset. Idag var det skönt att ha det gjort.

Kram Lena

Anonym sa...

Åh vad spännande, skulle gärna vilja se lite bilder på Trulles kläder och även ditt från Hunky Dory älskar deras kläder:)

Jennica... sa...

Håller med! Solen....längtar så! Det är faktiskt deppigt med 15 grader, grått och trist i Juli månad....

Precis hittat hit och läser nu varje dag. Kanonfin blogg! :)

Kram Jennica