torsdag 19 juli 2012

HAPPY TORSDAG

.
.
.


Så här går jag ofta klädd denna sommar 2012, i lite smutsiga färger i grått, mullvad och beige, ofta med lite blått eller korall till. Skönt mjukt och ledigt liksom. Har nästan inte haft jeans alls heller, jag som brukar bo i jeans! Och inget "fnuss eller volanger" utan mer coolt avslappnat, me like:) Klänning + halsband Vintage by Fee Blackballoon + Hultquist, kofta gammal Hunky Dory, boots Munderingskompaniet, solisar Tom Ford Tintinstyle och väska Campomaggi. Mitt läppstift har flera frågat om har jag sett och det är oftas koralligt läppglans med färg Bunny från Buxom Bare Escentuals:) Har ett matt koralligt som jag köpt på Tullhuset från Jane Iredale som jag har ibland också (ser inte vilken färg det är längre bara:S)





Bonjour snyggingar!





Här håller jag på med lite "fuffens" denna morgon haha:) Hemlighetsmakeri på mycket hög nivå och den som ska överraskas är en mycket kär & underbar vän (Vad som väntar kommer ni få se i helgen...) Det är bara såå kul med surprices eller hur!?:) Annars så har vi inget särskilt inplanerat denna sommartorsdag, regnet hänger lite i luften så det blir inget stranden iaf. Kanske en liten utflykt till någon mysig liten stad här runt Mälaren, vi får se:)



Ha nu en riktigt fin dag alla!



KRAM







14 kommentarer:

MissTess o. Saga sa...

Snyggo. Just the way I like it. Känns sjysst avslappnat men ändå snyggt.

Kram

Att vara någons fru sa...

Vrålsnygg! Älskar solglasögonen.

♥Linda♥ sa...

Snyggt och classy!

//Linda

Helenas enkla vardag sa...

Så coolt! Gick så förra sommaren, den här sommaren blir det mer jeans! Tänk jag fick också tag på ett parasoll! Gud vad fint det är, är verkligen nöjd!
Kram Helena

Svägerskan Lilla A. sa...

Snyggve! Men det är ju ingen hemlighet att jag gillar löst sittande kläder, lite avskalat & enkla färger (gärna lite armyinslag oxå) :-)  kram från oss tre <3.

Anonym sa...

Flott som alltid!
Anita

sofiahedvig sa...

Hej! Har du varit på biskopsgården i Uppsala? Snygg by the way! / Sofia

Anonym sa...

Galet snygga solglasögon!=)
Superhärlig blogg!
Kram L

sextioåttakvadrat sa...

Hur snygg klädsel som helst :) älskar färgerna! Kram

Emmie& Fatima sa...

Är du en riktig fashionista? Och vill ha shorts som är lika unika som du själv? I så fall bör du kolla in våra handgjorda shorts och bli hotlikehell!

http://hotlikehell.webblogg.se/

Ester sa...

En sommar utan jeans är en riktig sommar! Spännande med hemlighetsmakeriet!

Kram Ester

Johanna sa...

Snyggt snyggt! Love it! Ha en fin helg! Kram J

Sandras Värld sa...

Vackra fina du!! :) Kram

Sandras Värld sa...

Vackra fina du!! :) Kram