lördag 7 juli 2012

MASSA RAGGARE & UNDERBARA VÄNNER

.
.
.


Moi på väg till vännerna igår! Plockade ett fång pioner i trädgården till värdinnan innan vi gick:) Klänning Minimarket Kotyr, skor Filippa K Factory Malmö, Halsband Hultquist Tullhuset och väska Mulberry.






Hallå lördag!




Vaknade imorse till ännu en molnig dag, hallå snälla solen kom tillbaka!!! 

Lite seg även idag eftersom gårdagen också blev seen... Vi var hemma hos vänner på riktig mysig middag och hade såå trevligt! Ett helt gäng barn och vuxna var vi som satt huller om buller vid bordet och åt massa god amerikansk grillad mat på den stora takterassen som hade utsikt över de tusentals raggarna som cruisade på gatan precis nedanför. Det är ju liksom bara att anamma stilen lite när de ändå är här invaderar vår Småstad:)



.




Älskar pioner!




On my way:)




Yes så här ser det ut en helg i början av juli varje år i vår stad! Rök och tutor och hög musik och massor med folk som står och tittar på raggarparaden (och de är helt galna, verkligen heelt galna. Jag vet inte hur många nakna rumpor vi såg igår???:S)





Söta småtjejerna åt glass och spanade också på "spektaklet" och tyckte att det var jättespännande:) Beabus klänning är från HTKAF.





Vackra M och hennes supergoda Pavlova som vi bjöds på (med choklad och balsmavinäger! Såå gott och jag måste testa det jag med nästa gång:)




Raggarspaning:)




Nej nu ska jag ska jag ta cykeln och cykla ner till Kopparlundsbageriet och köpa färsk Levain till frukosten! Lite mozzarella, parmaskinka, goda tomater, bär, jucier och youghurt ska jag också plocka upp för nu ska det bli låång mumsig lördagsfrukost här:)




Vi ses senare raringar!



KRAM





.

23 kommentarer:

Anonym sa...

I'm terribly pleased and think objectively, I do not deny that biased and friend. )

Hemma på Sjuan sa...

Låter som en härlig morgon!
Fina bilder från gårdagen, förstår att det är invasion i er stad nu då :)

Kram Suss

LOPPISLIV sa...

Så fin du är i gult, jättesöt klänning, och så gillar jag dina skor, färgen och modellen är kanonsnygga till det mesta.

Tusen Tack söta du för vi fick se pics från ert fina hus på gotland, galet snyggt!! Nu ska jag ta en kopp kaffe och kika på ert pilotavsnitt Big in Turkey :-))
Fin lördag!! Kram Paula

Lena - gott för själen sa...

Vi ska strax åka till Västerås och beskåda spektaklet. Maken älskar gamla bilar och jag minus-gillar det hela. Men man behöver ju lite ställa upp på varandras intresen. Tack och lov ser han inte ut som den typiska raggaren, hihi.

Kram Lena

livinganddreams.blogspot.com sa...

Vad skönt att ni kunde se på spektaklet på lite avstånd.. ;)
Haha, det är ngt liknande i Sthlm runt sveavägen då o då...

Underbar klänning o bukett, älskar pioner jag med! Fick en jätte bukett med 15 av min gamla svägerska för ngn vecka sen :)

Kraam
Tess

Maria - Wikers Liv sa...

Visst är pioner underbara!
Jag är heller inget fan av raggare och deras långa vrålåk, men beundrar att dessa gamla bilar håller än och att många har det fantastiska skick, som de har! Vilket jobb de lägger ner, entusiasterna!
Dina skor är bara såååå snygga! Enkla men ack så snygga!
Ha en finfin lördag! Vi har oxå molnigt, men varmt!
Kram /Maria

Line sa...

Stilig kjole!

og den kaken hørtes supergod ut!

Att vara någons fru sa...

Underbara bilder, som alltid.

Anonym sa...

Vi bor också alldeles intill cruising-stråket i stan. Fick igår kväll besök av några kissnödiga raggare som "rumlade" in via altanen. De blev hänvisade till övervåningen för att låna toalett, undrade om maken var kändis och bad om autograf och det hela slutade med att de gav honom en slant för besväret som maken lovade att ge till Lutherhjälpen! Allt medan lilla dottern stod och stirrade storögt på alltihop. Haha, ja vad säger man....tror dock att jag planerar en liten weekendresa till 2013:-)! /Karin

Anonym sa...

Med risk för att verka tjatig, vill verkligen veta var den hellånga klänningen som din väninna har på sig i inlägget "på circus" kommer ifrån. Ska på bröllop och den skulle passa så bra. Hoppas på svar Tack för en vacker blogg. MVH Anna G.

Milla sa...

Det är verkligen en folkfest detta... även om det ställer till en del stök i stan, och del "baksidor" blir det ;=) Men oj vad massa fina bilar det finns, och folk lägger verkligen ned en massa flit på att få dem fina - ja och sen en del som inte lägger ned så mycket alls utan mest har kul på sitt vis. Min man och son var och kollade på cruisingen och sen på "burn out" ute på Hälla där det var en massa muskelbilar som visade upp sig och röken var stor. Ha en härlig dag! kram Milla

Anonym sa...

Tror den kommer från Vintage by fee - Creative Lounge (har en själv) // Josefina

Philia sa...

Tack för era hälsningar tjejer!!!

Anna- Klänningen kommer från Vintage by Fe, är jättefin (jag har en likadan själv och som syns i Midsommarinlägget om du kikar:) Finns hos Creativelounge.se!!

KRAM

P

Anonym sa...

Pavlova med balsamvinäger! Låter spännande! Kan man få receptet av din väninna tro? Din blogg ger verkligen en feel-good-känsla, tack för inspirationen! Kramar från Karin

Anonym sa...

Hej!

De randiga kuddarna som är på bilden med flickorna är superläckra. Du vet möjligtvis inte vart de kommer ifrån? :-)

Hälsningar
Rebecca

iloiza sa...

super stylizacja
pozdrawiam

Anna sa...

Vi hamnade där för nåt år sen just den helgen. Och ja vi såg många rumpor då med;)
Men jättefina pioner, älskar pioner.

Anonym sa...

snygg som vanligt, filippa k skorna har du samma str som du brukar eller har du gått upp en storlek eller ner än? har du brun eller svart? väldigt snygg perfekt klack. tack på förhand:)

Linda sa...

Jag och familjen åkte idag till det stora varuhuset med fyra bokstäver och jag var lite rädd för att vi skulle hamna i raggarbilsköer.
Tack och lov så låg dom nog och sov ruset av sig så tidigt på fm. :)

Vad fin du var, underbar klänning!
//Linda

Jessica sa...

Kommer ihåg den här helgen sen jag bodde i Västerås, helt galen. Men ändå häftigt att det finns ett så stort intresse.
Fin du är i gult..
Kram

Anonym sa...

BELLAS PEONIAS!!!! BELLA PETRA!!! KYSS ANDREA FROM BUENOS AIRES

Anonym sa...

Tack snälla för info om klänningen, den är nu beställd och blir jag hälften så snygg som du och din vännina är i den så blir jag nöjd. Kram/ Anna.

En blandad kompott sa...

Vilken fin färg och modell på klänningen,love it!
Och med den fina rosa buketten till...
Kramar