måndag 2 juli 2012

NU KÖR VI MÅNDAGSMYS

.


.


Ikväll testas denna! Älskar klassiska Strawberry Daiquiries men i sommarstugan kanske denna Schweppesvariant duger:) (någon som testat?) Uppdatering: Nope, detta var inte något jag rekommenderar! Jag går för riktig med mixade jordgubbar:)






Bon Soir!




På semestern flyter verkligen alla dagar ihop och man vet ju inte riktigt om det är helg eller inte, eller man har ju liksom helg 24/7!:) 

Här blir det fest med bullar och glassar nästan varje dag och alltid något litet gott och extra när vi är i affären eller på den lilla macken (typ lakritspipor vid kassan ni vet:) Fick frågan om jag tränar och äter nyttigt just nu och nej, det gör jag inte. Har ju fått  en inflammation i höfterna som inte ger sig och jag är mycket så att jag kör "all in" när jag gör något (tränar + äter bra i kombo) Tränar ju mest för att må bra (och inte för att gå ner massa i vikt så det är ingen jätteskillnad) så det är klart, det känns halvbra att inte vara "fit" och ha bra kondis. Fast å andra sidan är det ju riktigt skönt att ibland bara unna sig precis allt och njuta livet och mumsa goda ostar och bakverk! Magdalena Graaf skrev så bra om det här med vikt och träna och även om att trivas & må bra som den man är och om det fina med att strössla komplimanger. Det är verkligen bland det bästa man kan ge och få och kostar ju inget heller! 


Nu - cykeltur med sessorna på slingriga kalkvägar i kvällssolen:)





KRAM








16 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Ja, så himla mycket sitter ju i välmåendet. Så visst är det så.

frida sa...

Den är riktigt som drink tillbehör ;)

Anette sa...

Ser god ut, måste testas ;))

kramar ♥

lotta sa...

Har köpt den men ännu ej gjort en drink av den.Kul oatt höra om ni tyckte om den.Det finns många goda att blaqnda med från just schweppes
Kram ha det bäst
.

Halvan sa...

Då ska jag strössla lite på dig ;=)
Tack för alla underbara tips du ger och all inspiration jag får av dig! Visst blir man påverkad av bloggar men när man håller det till en nivå som gör att man mår bra av det så känns det helt ok tycker jag.
Och just det här med att säga positiva saker till människor runt omkring så ofta man kan gör ju att man mår så mycket bättre själv också!
Stor kram från Halvan

livinganddreams.blogspot.com sa...

Näeeh, det blir inte mycket till strawberry daiquiri av mixern tyvärr... Lika enkelt o mixa lite jordgubbar, frysta el färska.

Fin kväll på er! :)
Tess

Anonym sa...

Ush,inte god:(

Annika sa...

Vad mysigt ni verkar ha det. Älskar verkligen Gotland och blir lite avis på er! Ha en fin semester. Kram

Anonym sa...

if I play sports, I will need stamina, this is the amount of muscle, which I do not always need
I do not want the volume, I am satisfied, that suhaparost and that I have enough

I make myself an exception

Anonym sa...

Åh, här har vi också just tagit en cykeltur längs vattnet o krokelikrokiga o slingriga vägar där vi bor. Tack Petra för en jättefin blogg som skänker massor av feelgood o tips :) KRAM från Linda

Sahra sa...

Har provat mojiton och den var supergod

Lifestyle By Lena sa...

Så ljuvligt ni har det och vilket ställe! Måste prova denna schweppes! Kram

Cecilia sa...

Den är supergod, drack den igår med en gravid väninna! Så god att jag själv kan tänka mig köra alkoholfritt ett tag! (eller blanda i sprit någon gång ibland...) :)

/Cecilia

mitt liv som jag sa...

Det låter väldigt sunt tycker jag :). Hoppas ni haft en riktigt bra dag och en skön kväll! Kram Jennifer

Home of m sa...

Det är rätt, bara njuuuuut! =)
Kram

Anonym sa...

Så härligt ni har det.
Visst är det trist med krämpor! Försök med omega 3-tabletter (som smörjer lederna) eller ät mer fisk. Ha bra skor med sviktande sula så att belastning på höfterna blir mindre.