måndag 9 juli 2012

SVENSKT REGN & TURKISK SOL

.
.
.




Singing in the rain! Gårdagens jag i ett blött Småstaden och på väg hem från middagen i ny klänning från Stylein (från netshopen Kotyr!) skinnjacka Munderingskompaniet, väska Mulberry och skor Filippa K (dessa är normala i strl för som undrat:)






Todelooooo nya vecka!



Här sitter jag och surfar hotell i Skåne för i slutet av veckan bär det iväg söderut för att besöka lite härliga vänner:) Ska bli så mysigt att åka ned dit för det var superlängesen jag vad där! Älskar det öppna landskapet och känslan och bokskogar och hav och ja typ allt med Skåne och hoppas verkligen på fint väder också. Här hemma är det  ju verkligen lite "si så där" med den saken just nu (och det bästa är väl att man inte behöver vattna blommorna i trädgården iaf;)

Strax ska jag ta och åka och hämta ett kul paket som min kära vän Emma fixat åt mig (eller fixat - hon har tipsat:) - det är nämligen ett likadant Marockanskt parasoll som hon har på sin altan! Fast mitt är svart och ja jag copycatar där men hon har sagt att det är ok och jag kommer så klart visa det för er sen:) Apropå Emma så har det kommit ett nytt craaazy litet avsnitt (nr två, nr ett hittar ni här) från Turkietresan med oss. Alltså, ni anar inte vad helt otroligt galet kul vi hade och det som visas i safariavsnittet är nog faktiskt det mest seriösa från den utflykten, jag lovar, så ni kan ju tänka er resten (vi låg mest i varandras knä och tookskrattade:) Dessutom så försov jag mig på morgonen och hann inte fixa någonting eller äta frukost och satt sen i 7 timmar i en skranglig gammal jeep i gassande sol med de roligaste tjejer ni kan tänka er och åkte hit och dit i de turkiska bergen och det kändes som man åkt torktumlare lika länge, typ. (Jag som trodde det skulle bli sightseeing, svala museum och ac:) Som sagt, massa flams trams, fnitter (och jag är bara såå gooofy) och såå mycket fun in the sun och vill ni kanske se spektaklet där vi bloggerskor driver max med oss själva så kika här:) (and i love you my "Golden girls":)




Önskar er finfin dag!




KRAM







11 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Ha ha fi fan. Det värsta är att det nog inte går att föreställa sig HUR roliga vi är. Egentligen. *host*

Anonym sa...

hej

undrar om kudden på den lilla hunden http://houseofphilia.blogspot.fi/2012/07/drommarnas-tradgard.htmlar

Var du har köpt den?

/trevlig fortsättning på veckan

Anonym sa...

Hei. Lurer på hvor du har kjøpt det sorte, runde cafe-bordet ? Det er så flott. Og det er bloggen din også. Du gir meg inspirasjon og masse mote- og interiørideer.

Emma sa...

Här hittar du också Mulberry: http://citiboard.se/mulberry-bayswater,3296

Lilla Majken sa...

Snygg bild på dig!

Kram Therese

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

åh ..det är superkul att få se er på film också ha, ha .... ...

och jag ser att du "bor " nästan i dina Filippa.k skor ...jag med ...de de är inte bara snygga utan sååå sköna !

Ha en fin kväll.

Kram Pernilla på Piazzan

Anonym sa...

Hej Sveriges Bästa Bloggerska!
Så j...dra bra och din blogg passar alla!
Själv närmar jag mig 60 men inspireras/stimuleras så
av allt du skriver om från barn till inredning/kläder mm
Nu håller jag på att inreda en lägenhet som vi totalrenoverat och kommer precis från Länna Möbler där vi provsatt alla soffor/fåtöljer osv, så roligt men också svårt
Såg att dina föräldrar hade köpt en Great Lift!
Vi har bestämt oss för den sofffan men är osäker på tyg/färg! Vad har M och F för tyg/färg?Våra golv är vitpigmenterat ekplank från AB HUS i Helsingborg,vita väggar.Har du lust att höra av dig så skulle jag bli så glad!
Med vänliga hälsningar Ewa-Maj Falk
Ps:har inspirerats av din Carreraförtjusning så vårt badrum är klätt med carreramarmor samt bänkskiva och stänkskydd i köket!Ds

Inredningsfrun sa...

Puss på dig finaste Golden girls Petra!!! <3

Anonym sa...

Hej!
Var i Skåne ska ni bo?
Om ni vill bo bra i Malmö så kolla destly.se som har ett bra erbjudande på hotell där.
Jättefint parasoll och supersnygga skor från Filippa K.

Kram M

Malenami sa...

<3

Anonym sa...

Tips på mysiga hotell i skåne - Tomarp Gårdshotell (www.gardshotell.com) och Karlaby kro (www.karlabykro.se) God mat och genuin miljö:)